Sziasztok!
elöször is köszönöm a válaszokat fülbevaló ügyben:-)most valahogy beindult ez a fórum,jó sokat irtatok:-))
Roberta
szánkót nem kell venni hál istennek,van ma´r a nagyobbik lányomnak..most húzhatom majd öket egyszerre
asszem edzenem kellene addig
szilveszter:nem megyünk sehová,otthon leszünk,raclettet fogunk enni.Ismeritek?
Bécsben hol vásároltok játékot?toys r us?majd kérjük a beszámolót:-)
Szilbee
nekem is tetszik az a karis vonalzo,mindig azt nézem,ha bejelentkezem ide,hogy hányat is kell még aludni???
utolag boldog szülinapot,lemaradtam nagyon,bocsi
Andrea
Üdv közöttünk,nagyon édik a kicsinyeid.Leonie is szeret hasonló pozokat felvenni.Pelus le,a növére bugyija a fejére
..és gyorsan egy pisi a szönyegre..reméljük sok szép képeket küldesz majd;-)
Patrisa
Visszajöttem egy pár perc múlva,de ma´r nem voltál ott:-(azóta már 2szer felkelt Leonie:-(remélem nem lesz beteg megint,mert folyott az orra..èdi Vanessza,ahogy eszik,nálunk hasonlo a helyzet azzal a különbséggel,hogy Leonie nem tür meg semmi partedlifélét a nyakán
kajla
ajánkékok fele megvan.hamarabb akartam már tullenni a dolgon,de most lett fizu:-(..és lázban vagyok,amig nincs meg minden!egy baba hiányzik,fisher price parasztudvar..és a nagylányomnak még valami(playmobilhoz)
nagyon édi a kislányod,jó nagynak tünik;-)hány centi és kilo?kivi vagyok:-)Leonie is a nagyok közé tartozik 11,5 kg és 83cm..kb.
hadd nyafogjak még egy kicsit:épp néztem a táblázatban,hogy egyike vagyok a "legkorosabb"anyukáknak:-(((..pedig nemrég voltam 24!!!!kezd komollyá válni a dolog
jóccakát mindenkinek...aki még nem alszik
jaaa,én is akartam képeket berakni,de nem sikerült:-(..majd még próba köv.
)