Sziasztok!
Szila!
Megkérdezzem Neked a kádat? Ha tudsz várni vele még 2-3 napot, és nem rohantok egyből venni, akkor érdemes lenne várni, mert ismerem a csajt aki árulta, csak az elérhetőségét kell kinyomoznom.
Nem tudom vettél-e pizsit. Jó szándékból szólok, és tapasztalatból.
Én Katica előtt és Lili előtt is kénytelen voltam pizsit venni, mivel Lili téli, Katica nyári baba.
A piacon én is találtam, és vettem is nagyon szuper pizsiket, hálóingeket.
100% pamut, fogása is jó volt stb.
Itthon szépen kimostam, majd felvettem, és nem bírtam ki bennük egy éjszakát sem, mert a 100% pamut állandóan feltöltődött, tapadt a lábamhoz, ennek okán háromszor körbetekeredett rajtam, és úgy vetettem le magamról, mintha nyúznának.
Azok is kb. ilyen árban voltak. Persze sikerült olyat is vennem, ami csúcs szuper, azt is a piacon, csak azt 3500-ért, ha jól emlékszem, bár még az is olcsó.
Képzeljétek mi is voltunk a győrújbaráti gyerekbútorosnál, sőt el is hívtuk, hogy nézze meg a szobát, és mondjon javaslatot. Azután megterveztük mit szeretnénk, ma elmentünk megnéztük, és már csak pontosítani kell a méreteket.
Most jelen pillanatban úgy áll a helyzet, hogy két gyerek méretű ágy lesz, és sok bútor, de nem lesz mégsem zsúfolt a szoba, mert az egész közepe üres lesz. Oda majd az íróasztalokat lehet tenni.
Kb. olyan 10-12 éves korukig is maradhatnak egy szobában, majd meglátjuk hogy férnek el, milyen tesók lesznek.
Izgi az egész
Kint a garázsban apa ma befejezte a dolgozószobát.
Lejárólapozta, szigetelte a tetejét, megcsinálta a plafont, kifestette az egészet olyan színűre, mint a gyerekszoba (napsárga), és nagyon szép lett. Holnap be is pakolunk. Egyenlőre az én irodám lesz, és raktáram, ahol az árut fogom tartani, lesz kint egy számítógép, szóval már egy profi kis helyem lesz ott.
Képzeljétek már régóta el akartam mesélni, de mindig elfelejtettem.
Múlt hétvégén egy kismama rendelt tőlem pelenkát, még aznap el is vittem neki szombaton.
Felmegyek, a kezében volt a kislány, behívott a konyhába, leültünk, és akkor figyeltem fel az arcára.
Kérdeztem, hogy mi történt vele? Bell-szindróma? Azt mondja, hogy igen, de honnan tudom. Mondom mert nekem is az van. Csodálkozva nézett rám, hogy dehát nekem mozog az arcom, és alig látszik. Elmeséltem neki az akupunktúrát, hogy nekem azzal jötthelyre.
Aztán amikor fizette ki a pelenkát, mondta, hogy hát fontos neki, hogy olcsó legyen, és jó, mert a kislánya apukája sajnos magukra hagyta őket, 5 hónapja autóbalesetben meghalt.
És hogy rá hagyta még a két nagy lányát is, és neki is van két saját gyereke, így 5 lányt nevel, bár csak 4 lakik most vele, mert az egyik egyetemi ösztöndíjjal épp külföldön van.
Annyira letaglózott ez az egész. És elmesélte, hogy ő gospel énekes, és így, bénult arccal nem tud rendesen énekelni, és létfontosságú lenne számára a gyógyulás. Ja, és mélyen hisz Istenben, és a bénulása előtt megjelent álmában Szűz Mária, rámutatott, és véres könnyeket hullatott. Mikor felébredt, gondolta, hogy jó ég mi fog vele történni. Pár napra rá elkezdett fokozatosan bénulni az arca, aztán 6 hónappal később meghalt a férje.
Mikor az én arcom lebénult, én is megálmodtam azon a héten, de én így konkrétan, hogy valakinek lebénult valamilye. Én meg azzal az érzéssel ébredtem, hogy milyen rossz lehet, ha valakinek egyik pillanatról a másikra lebénul valamilye. Hát vasárnap reggelre a fél arcom lebénult.
Egyébként valami most sincs rendben, mert most meg a másik oldalam, a bal rendetlenkedik. Zsibbad az orrom, és az ajkam is. De csak a bal fele. Remélem nem lesz belőle semmi komoly. Majd elmegyek fogorvoshoz, apa szerint attól is lehet, hogy valamelyik be van gyulladva, és nyomja az egyik ideget.
Remélem csak ennyi. Mondjuk tényleg olyan, mint amikor a fogorvosnál elzsibbasztják. Igaz nemrég csináltattam a fogaimat, és pont ott tömtek is egyet, majd meglátjuk.
Na jó éjszakát, puszi.
Katica azt hiszem lázas lesz éjjel, már 37,6 volt neki.