Új privát üzeneted érkezett!

Gyöngyi,
ezer gratula.
:P :P :P

Lányok,
olvaslak áám Benneteket, de nagyon elvagyunk:(:( nagylánynak fülgyulladása van. Péntek óta 39,1 és 38,5 között van a láza. De nem értem, mert nem piszkálja a fülét. Viszont csak sír és sír és sír. Alvás kézben, vagy sehogy:(:(:(:( Szóval, most ez van.

Eszter,
nekünk 21 hónap volt, mire összejött. HSG és hormonvizsgálatok, és minden negatív. Viszont PCO-s mindkét petefészkem:(:( Szóval, mi is sok mindent kipróbáltunk. Ami a lényeg, nálam a Cupi által említett vitamin olyan szeleket csinált a beleimben, hogy iszonyatos fájdalmaim voltak, de sehogy sem távozott (alul és felül sem bocsi a tényekért). De ez egyéni reakció, mert én is nagyon jókat hallottam róla, nem véletlenül vettem meg. Aztán testgyertyával próbálkoztunk. És a 2.hónapban lettem terhes:):):) Ja, meg action után mindig jött a kispárna, csípő kiemelés és hasonló mutatványok. Szemben nagyfiamnál, amikor a 2. próbálkozós hónapban megjött nagyon megszenvedtünk.

Koda,
tényleg Ti használtátok a gyertyát?:):):)

Momo,
én is sokaktól hallottam a laktoherb "áldásos" hatásáról:(:( tényleg hagyd abba, meg figyeld, hogy mit eszel és az milyen hatással van Manócskára. Nálunk a barack volt ilyen hatással, pedig én ettem...

Ancsi, Rimar
én tapasztalatom, hogy amíg többet esznek meg, mint amennyit megemésztenek addig akár naponta többször is van kaki. Ha már teljesen megemésztik, akkor egyre ritkább a széklet. DE nekem azt mondta doki néni, hogy max egy hét kaki nélküliség az elfogadható!!!!!!! És ez csak a csak anyatejes babákra igaz. Ahol van akár kiegészítésre is tápszer ott naponta egyszer kell legyen kaki. És a lényeg, hogy hasonló állagú és szagú legyen. Most a gyulladással együtt ugyan az állaga nem változott Enci kakijának és a mennyisége, számossága sem, de irtózatosan bűzös.

Oltás,
én úgy gondolom nem kell minden ellen beoltani a gyerkőcöket, mert már így is alig van immunrendszerük. Ezért van szerintem ennyi allergiás is. Szóval nálunk elmondta dokinéni, hogy mire jó. Szerintem a bárányhimlő elleni oltás pl. ráér óvodáskor után, ha addig nem volt. Ez tipiusan olyan betgség, amin pici korban nagyon hamar és könynen túl vannak, de annál veszélyesebb felnőtt korban. Főleg, aki hajlamos a herpeszre (pl én terhesség és szoptatás alatt mindkét gyerkőcnél rendesen, Encinek már volt is herpesze), az ugyanaz a vírus, mint a bárányhimőjé. Szóval nagyfiamon alig jött ki a bárányhimő, azt mondta doki nénink azért, mert már az "anyatejjel megkapta":):):)

Bufo,
igen haza hoz sok mindent a nagyobb, de tapaszalatom szerint azért nem nagyon kapja el Enci, vagy h igen nagyon hamar túl van rajta. Én inkább kifekszem ezektől a betegségektől:(:(:( Szerintem megfelelő táplálás mellett (napi gyümi, zöldség stb) nem lesznek betegek.

Cupi,
nem semmik vagytok. Én biztos nem vittem volna még be a suliba:):):) úgy néz ki dec.közepéig dolgozom ezerrel. Szóval már csak jövőre marad a látogatás:(:(:( utálom a pénzt, de sajna ebből élünk. Főleg, hogy Zsolt most itthon van.

Virág,
Boldogságos névnapot kívánok Neked!!!

Titi,
Szerintem jó ötlet, amit Sziszi írt. Csak az a baj, hogy én már szkeptikus vagyok ezzel a módszerrel kapcsolatosan. Ideig-óráig hatásos az biztos. Viszont abban igazad van, hogy a cicák a inkább helyhez ragaszkodnak. Bár hozzánk az egyi cicánk Keszthelyről került és nagyon jól beilleszkedett. Nem volt probléma, pedig minket előtte nem is ismert. Egyébként én mostmár inkább megmondom mindenkinek a véleményem és nem érdekel mennyire bántom meg. Nálam ez szokott hatásos lenni. Viszont az biztos én nem szégyenlek bocsánatot kérni, ha rájövök nem volt igazam. Főleg, amiken te mostanában keresztül mentél!!!!

Na, most aztán írtam regényt, de szerintem így sem mindenkinek.

Zseppy&Enci&Zsolti
Kép
Kép
zseppymano
 
 


Gyongyi!


Gratulalok a kis Sarahoz,kivanok nektek boldogsagot,egeszseget es sok tejcsit! :lol:

Csak ket perc...sikerult letennem aludni,de nekem is menni kellene mert faradt vagyok.

Ma este csak masfel orat sirt on and off,de eleg nehez elviselni.Mindig hasfajasos sirassal kezdi,de utana ez mar atcsap a faradt vagyokba...es mire elaludna...addigra mar ehes...orokos korforgas.Remelem jobb lesz.Arra nagyon odafigyelek,hogy mit eszek.De ha nem jon be ,akkor ugy dontottem,hogy kiprobalom azt hogy azt eszem amit en szoktam es nem adok neki se Infacolt(semmi hatas szerintem) se semmit.Mert elvegre o kuwaiiti es es otthon egeszen mast ennek es sokkal fuszeresebbet.Lehet,hogy az o gyomranak pont az jonne be???Hulyen hangzik,probalok teoriakat gyartani.

Bocs,hgoy megint nem irok senkinek kulon.
Jo ejszakat mindenkinek!
momo35
 
 


Sziasztok!

Gyöngyi!

Kicsit késve,de azért nagyon sok boldogságot kívánok kívánok én is a kis Sárikához! :D :D :D Jó egészséget és sok nyugodt pihenést kívánok nektek a közelgő időre és persze pont annyi tejet,amennyit a hölgy kíván. :wink:

Momo!

Szerintem sem kell normál esetben másként étkezni a szoptatás alatt,persze a nagyon csípős,vagy nagyon nehéz ételek biztos nem jók,de én is azt tenném a helyedben,hogy úgy táplálkoznék,ahogy szoktam.Hiszen amíg a pocidban volt,addíg is így volt ez.Szerintem nagyon nehéz igazán megmondani,mi is okoz hasfájást a babónak. :roll:

Zseppy!

Mielőbbi gyógyulást a nagylánynak. :cry: Egy természetes gyógymód:Kövirózsa,népi nevén varjúhály levelét(csak az van neki),kinyomod két kanál közt és belecsöppented a fülébe.A dédnagymamám óta így csináljuk,egyébként gyógyszeralapanyag. :wink:

Ancsi!

Én mindíg lesem,hogy mikor írsz már,szerintem ezt tényleg rosszul gondolod,te is ugyanolyan kedves netbarátnőm vagy,mint bármelyikőtök. :wink:

Jajj,nem tudok mindenkinek írni :oops: ,mert meló van,de még jövök. :D

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias
 
 

 
 

Lányok, most kaptam agyérgörcsöt, mert a hozzászólásom, ami jó hosszúra sikeredett elszállt! Igyekszem újra gyártani, és jönni, csak már dolgozni is kellene! Valamit sikeresen elnyomtam, mármint egy billentyűt! :(

KépKép
titi_27
 
 


Szóval, kezdem elölről…

Koda, sajnos tegnap olyan transzba estem, mikor felhívott Gyöngyi, és el is felejtettem megkérdezni, hogy kisfiú vagy kislány, de úgy emlékszem, ő sem mondta. Remélem, nem csak a meglepődés miatt nem hallottam. Úgyhogy sajnos tudatosan írtam csak azt, hogy „baba”.

Zseppy, olyan jó, hogy jelentkeztél! Sajnálom a drága lánykád, szegénykének jobbulást kívánok!!!

Momo, remélem, tudtál aludni az éjjel valamicskét. Nehéz lehet hogy hasfájós a babuci, és az ember nem is tudja, mivel segíthetne a legjobban. Szerintem azért ne vidd túlzásba a nagyon fűszeres kajcsit, nehogy utána meg az legyen a gond.

Ancsi, tényleg nagyon hiányoltunk már, olyan rég jelentkeztél. Fura, hogy úgy gondolod, nem tudsz hozzászólni… pedig ráadásul Te még babázol is! Néha úgy érzem, én aztán abszolút semmit nem tudok írni, aztán összejön egy jó hosszú hozzászólás. Igaz néha csak magamról írok, mert máshoz nem tudok tanácsot adni, de ha nem jönnék – remélem, hogy így van – biztos hiányolnának a lányok. Mert hogy mi így vagyunk egy csapat, és nélküled sem teljes a topik.

Végül tegnap írtam anyukámnak egy jó hosszú mailt, aztán fel is hívott, hogy én milyen izé vagyok, jól kiosztottam őt, pedig ő az idősebb, stb. Szóval, még mindig nem érti a meglátásom. Igazából nem tudom, miért várok csodát, hisz gyerekkorom óta nem értjük meg egymást, teljesen más egyéniség vagyunk. Ő keseregős, sírós, elhagyjuk magunkat típus, én meg pont az ellentéte. És hiába mondom, hogy találja meg az örömöt az apróságban, pl amikor a cica szeretettel odabújna hozzá... és nekem ne mondja, hogy nem kell a szeretet. Aki egy cicát képes megölni, legalábbis ilyet gondolni, az szerintem érzéketlen ember. És néha anyukám annak tűnik. Vagyis egyre gyakrabban.

Tudjátok, tényleg jó a Sziszi ötlete, de már annyira belefásultam az anyukám folyamatos pátyolgatásába, hogy most már nem megy. Igen Zseppy, néha már számomra is egyszerűbb megmondani a frankót, még ha fáj is. Így érzem, így gondolom. Miért legyek vele kedves, megértő, ha ő meg kiabál, sír, stb. És azért sajnos vannak itt még más problémák is a háttérben, amiktől néha olyan mérges leszek, hogy nem tudok már vele normálisan beszélni. Sajnos elérte azt a határt nálam, hogy szinte már azon is bepöccenek, ha meghallom a hangját!

Szóval számomra a döntés a következő: amint felköltözünk a felső szintre a házban, újragondoljuk az egész cica kérdést. Mert úgy szerintem megoldás lehetne, hogy mi fent lakunk, a cica pedig lent mocorogna. Kivéve, ha jönne a baba, akkor annyival tolnánk a dolgot, amíg meg nem születne. Várandósság alatt nagyon nem szeretném bentre a cicát, utána pedig csak óvatosan.

Lányok, valamelyikőtök lakott együtt cicával mikor kisbabátok volt?

Viszont van egy jó hírem... kukkantsátok csak meg! És mára a PG53 is termékeny napot jelzett. Persze az akció még sajnos elmarad!

Szóval, talán helyreáll a ciklusom?! Eddig általában 18. napon volt a pé, legalábbis baba előtt 2 cikluson át, és most is. Hátha most nem késne!!!

Kép

KépKép
titi_27
 
 


Sziasztok!

Titi
Ez a görbe eddig nagyon szép. Szerintem a továbbiakban is lehet ilyenre számítani. Neked nem volt gond régen sem ezzel, ezért gondolom így. Úgy látszik most jött el az idő, hogy minden visszaáll a régi jól működő állapotába. :D
Az anyukád miatt pedig tényleg ne húzd föl magad, nem szabad. Megváltoztatni már nem lehet őket , sajnos így kell elfogadni. Tudom rengeteg türelem kell hozzá és idegileg is kikészül az ember ettől , hogy semmire sem megy vele. Próbálj meg vele csak annyit törődni ami a lelkivilágod megnyugtatásához kell és nem többet. Én az apukámmal szemben alkalmazom ezt és eddig bejött. Már nem idegesítem magam miatta.

Momo
Szegénykém nehéz időszak lehet ez. A hasfájás mind a kettőtöket kikészíti. Tényleg próbálj meg úgy enni ahogy régen, hiszen ezt szokta meg a pocakodban is. Szerintem működnie kell. A tea pedig jobban mozgatja a beleket és ezért ezt nehezen viselheti és jobban fájhat tőle a pocija. Hy mindenáron teát akarsz inni akkor a Milusannak van köménymentes teája ami vízben oldódó granulátumos. Igaz kicsit drágább, de egy próbát megér. Ja meg a homeós bogyó.(Chamomilla ch5)

Zseppy
Gyógyulást a kicsi lánykádnak. Kitartást neked.

Koda
Hát igen tényleg jó husiban van Áron. Dávid nem volt ekkora még ilyenkor, pedig egyforma súllyal születtek. Már most azokat a rucikat hordja amit Dávid 1 hónappal később.

Jaj megyek, mert felébredt és nagyon enni kér.
Bocsi ha kihagytam valakit, majd még jövök.

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Jó reggelt!

Nem írt senki tegnap óta? :cry:
Reménykedem benne, hogy ma nem így lesz.
Eddig szép időnk volt most itt van az igazi taknyos, ködös őszi reggel. Ettől sajnos olyan bágyadt vagyok, pedig hagyott aludni Áron. Csak fél 5-kor kelt először,6 órát aludtam egyhuzamban felkelés nélkül. A cicim meg nagyon feszült mire szopit kért.

Babás anyukák, nálatok mennyire látszik a BCG oltás helye, kezd pirosodni és genyesedni? Áronnak semmi nem látszik csak a szúrás helye, és szerintem már reagálnia kellet volna rá.

Zseppy
Hogy van a lánykád, még mindig nehezen viseli, láz van még?
Én fülgyulladásban már profi vagyok, nekem gyerekként rengetegszer volt az uszodázás miatt. Már úgy jártam a dokikhoz, hogy mindegyik tudta ki vagyok és mosolyogva fogadtak. Nem egy kellemes érzés így megértem, hogy nagyon nyűgös.

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Jo reggelt!

Uram s parancsolom meg alszik(Mishal :lol: ),ki tudja meddig meg,lassan etetes.Es tisztaba is illene tenni mar szegenyt.

Pocsek ido.

BCG oltas helyen semmi meg nalunk.

Tegnapi napom kabare volt.ELvittuk Ultrahangra,kozbe kulcs a zarban maradt,zarost hivtunk,ket orat ultunk a folyoson,vegen betorte az egeszet(ez egy biztonsagi ajto)este jott vissza megcsinalni,kemeny 65 ezer forintonba kerult es nem is biztos hogy a biztositom kifizeti.Nem normalisak.
Komplett ultrahangon voltunk,koponya,has,csipo.A csipoultrahangra meg korai volt menni,mert azt mondta a doki,hogyha a ket honapos uh-on ezt tapasztalja,akkor terpeszpelenkat javasol.Hat em oroluk neki.Hogy kell tornaztatni,tudja valaki?
A veseje(amiert mentunk) ok masaallah,bar az egyikben van egy pici tagulat,de csak ultrahanggal kell figyelni 3-6 honaponta.
Jol turte,kifejezetten nyugis ha nem vagyunk itthon,szeret jonni,menni.Olyan mint az apja ezek szerint. :lol:

Ferjem kozolte,hogy januar elejen jon,akkor lesz Eid el Adha(megegy vallasi unnep),hat ez egy kicsit odebb van.Addig megporbalom legalabb magamat is helyre rakni.

Ma jon a dokinonk...amugy mas program nincs.Jo lenne ha nyugis napunk lenne.Csakhat nagy valoszinuseggel nem megyunk ki,nem baj,majd holnap kiviszem.

Bocs,hogy megint nem irok kulon,el kellett dontenem,hogy irok vagy elolvasom amit irtatok. :cry:

Gyongyit is gondolom nemsokara hazaengedik.
JA,ujabb kerdes...tegnap eszrevettem furdetesnel,hgoy Mishal kis futyijen ahol pisil piros egy kicsit.Mitol???Kenjek ra valamit???

Irtam,hgoy elhalasztottuk a korulmetelest??Ugy gondoltuk,hogy tul pici meg+epp eleg neki,hogy faj a pocija.

Na,tovabbi szep napot mindenkinek!Babasok babazzatok,pihenjetek,tobbiek meg tessek probalkozni.
Titi,nektek most lenne idoszeru ,nem???

SOk-sok puszi
momo35
 
 


Momo
Nem kell kenni semmit a fütyijére elmúlik magától. Nekünk is volt és ahogy jött úgy elmúlt.
Hol csináljátok majd a körülmetélést?
Engem is érdekelne a dolog. Dávid mindig sziszeg ha mossuk a kukit és fel kell húzni a bőrt, de minden doki várni akar 8 éves koráig hátha tágul magától. Szerintem meg minnél később megyünk ő annál jobban fog rá emlékezni és nem akarom, hogy ez nyomot hagyjon benne.

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Sziasztok lányok!!!

Momo, jaj, hát hallod, jól megjártad az ajtóval. Nem lehetett egyszerű helyzet a gyerkőccel együtt várni a szerelőt, meg amíg megcsinálják, és 65.000 Ft? Jézusom, ki se tudtam volna fizetni! Ezek nem normálisak! Honnan hívtad ki őket, hogy ilyen sokat kértek? Az már szinte egy új ajtó ára!
És hogy a párod csak januárban jön haza?! Atya ég! Akkor már olyan nagy baba lesz, jaj, de hülye helyzet. Gondolom, mennyire hiányzik Neked a párod, és a párodnak is nehéz lehet, hogy nem lehet veletek. De kérdés, erre is van-e más megoldás?! Biztos a lehető legjobbat választottátok!

Nem írtad, hogy elhalasztottátok a körülmetélést… de talán kisebb korban jobb volna, akkor lehet, hogy még észre sem vesz semmit belőle. Jaj, és mi volt ez a csípőultrahang? Ez is kötelező? Vagy gond volt, azért kellett elmenni? Nem is hallottam róla, hogy menni kell ilyen UH-kra a kicsiket.

Sajnos én még ma is tiszta depi vagyok, ugyanis tegnap este még a húgommal is összebalhéztam, mert folyton anyának ad igazat. Mintha egy bólogatós baba volna, akit beprogramoztak. Lányok, én próbáltam nyugodtan átgondolni az egészet, de egyszerűen nem tudom azt mondani, hogy rossz ember volnék. Akármit is mondanak az otthoniak, lesz.rom magasról, most már tényleg biztos vagyok benne, hogy a húgom is anyámhoz húz. Nem csodálom mondjuk, anyám elég furán nevelte, folyton a szoknyája mellett tartotta a húgomat, és még mindig, 21 évesen is folyton anya szoknyája alá bújik.

Úgyhogy próbálok beletörődni, hogy kutyából nem lesz szalonna, ha valakit így nevelnek, az talán akkor fog tudni megváltozni, mikor saját családja lesz, és lesz még valaki mellette, aki terelgetni fogja. Most konkrétan egy férjre gondolok. Úgyhogy ezzel a témával sajnos nem tudok tovább mit kezdeni, mivel változtatni nem tudok a családom, így igyekszem majd minél kevesebbet foglalkozni velük.

Sziszi, aranyos vagy, és tényleg nagyon jól hangzik a tanácsod, de én már annyira belefásultam a próbálkozásokba, hogy megcsömörlöttem. Annyi pofont kaptam az életben anyámtól, amit az ember egy szerető szülőtől nem kap. És mindezt azért, mert egy hisztérikus, pesszimista, depis, keserű ember. A húgom is ugyanez csak kicsiben. Én a továbbiakban nem fogom pátyolgatni őket. Ha mégis így tennék akár egy hozzászólás erejéig, kérlek, térítsetek észhez.

Na, hát kíváncsi vagyok magamra, meddig fog ez tartani nálam. Mert persze szeretem a családom, csak nem tudom, miért nem lehetek legalább annyira szerencsés, hogy épkézláb családom legyen, normális apával, szerető anyával, édes hugival. Nekem egy alkoholista apa, depressziós anya, tutyimutyi hugi járt. Hát, ez van, bele kell törődni.

Tudjátok, olyan fura lányok, tényleg olyanok vagytok, mint a legjobb barátnők, akiknek az ember olyan intim dolgokat is elmesél, mint azt senki másnak nem teszi. Vagy csak én gondolom így? Miért van az, hogy csak én panaszkodok itt folyton? Ezek szerint mindenkinek rendben van az élete? Jaj, ennek tényleg nagyon-nagyon örülök! Vagy csak olyanokról írok, aminek nem itt volna a helye?! Lányok, szóljatok rám, ha már a terhetekre vagyok a folyamatos panaszkodásommal! Kérlek szépen benneteket!!!

Viszont van egy jó hírem is... lehet, hogy tényleg most lesz pé-em???
Momo, igen, jól tudod, legalábbis úgy néz ki, mintha most kellene próbálkoznunk, de még van egy hónapunk pihizni. Következő ciklustól kezdünk bele! Nagyon nehéz megállni, de muszáj, hisz a legjobbat akarom!

Kép

KépKép
titi_27
 
 


Titi!

Nemcsak neked vannak problemaid hidd el,es senkinek sincs tokeletes csaladja.Nekem sem,en terhessegem elejen es most hogy megszultem szinte folyamatosan veszekedtem anyukammal.Mivel o nemigazan egy anyatipus,hanem inkabb baratno.Dehat nekem most anyara lenne szuksegem.De en se tudtam ezen valtoztatni.Most peldaul annak ellenere,hogy egyedul vagyok lelep Balatonra egy hetre,ki kell pihenni minket,mondja.Es engem ugye itt hagy a szarban.Utana is bar mar nyugdijas ....mindig mondja,hogy most nem er ra mert fodrasz,kozmetikus,masszazs,stb...ha meg itt van akkor inkabb olbe akarja hordozni Mishalt,amivel csak nekem neheziti meg a helyzetem mert nem akar magatol mar elaludni.Apukam meg nincsen,meghalt mar 8 eve...elotte meg evekig nem talalkoztunk miutan elvaltak..o egy en korombeli csajt vett el ujra felesegul es szuletett egy masik gyereke...szoval eleg anyatlan-apatlan arvanak ereztem en is sokszor magam.EN is szeretnek egy normalis csaladot,szuper karacsonyt ahol midenki osszegyyul,de mi meg ezen is veszekedni fogunk..igy karacsonyozni is egyedul fogok Mishallal.Szoval ez van...hatha jobban erzed magad ettol...bar hulyen hangyzik,de sokszor ha latod,hogy masnak se jo...akkor rajossz,hogy nem is olyan rossz vegul is neked..hahaha :lol:

A hugom viszont tunemenyes...mindent o intez nekem,vasarol...holott neki is van gyreke,munkaja...+o is egyedul van.

A ferjem...hat oszinten...az eszemmel megertem a ferjem donteset,de a szivemmel nem. :cry:

Es neha nagyon elegem van abbol hogy mindenki milyen erosnek tart...kora gyrekkoprom ota ezt mondjak..pedig nem is vagyok az,szeretnem ha patyolgatnanak...dehat nincs ki.

Na,ez most kikivankozott.
Mishal alszik..kozben probalok vasalni is.Mosomasanak erzem magam.

Dokino itt volt,tornaztatni kell Mishalt mert merevek a karjai,labai...de ha szopik es olben van akkor nem.Szerintem megsinylette o is hogy apa nelkul csinaltam vegig a terhesseget es nagyon erzekeny lelek+iszonyatosan akaratos! :lol:

Terpeszpelenkat is hordani kell szegenynek,nincs csipoficama,de lehet ha nem tornaztatjuk,stb...hat kivancsi leszek mennyire fogja turni.
AMugy mar tul leptuk a 4 kg-t masaallah,de hosszaban is nott.

Bufo!

Korulmeteleset vagy a Telkiben csinaljuk...vagy van egy urulogus aki a ROzsakertben is praktizal...de van egy maganrendeloje a 8. keruletben a Stali utcaban,ott 50 ezerert csinalja,de csak helyi erzestelenitessel..igy szerintem nagyobb babanal(mint a fiaidnal) ez nem jonne be.Ha akarod megadom a tel.szamat.EN inkabb altatnam Mishalt.

Na,folytatom a vasalast,jo lenne kivasalni a pelenkakat.
Puszi mindenkinek!

AMugy megint csak Titi....te is nagyon erosnek tunsz,de tudom hogy nagyon nehez neked...es talan tul sokat is vallalsz magadra!Koncentralj az eletedre,arra hogy hamarosan ujra veletek legyen PIcur...a tobbit meg sz...rd le :!: :!: :!:
momo35
 
 


Sziasztok!

Momo!
Miért lett volna korai a csipő UH? Ha van valami rendellenesség, az már most is látszik. Szóval, ha most nem ragaszkodott az UH-s doki a terpeszpelenkához, később sem lesz baj! De azért biztonság kedvéért kérdezd meg a gyerekorvost. A tortánztatásban nem tudok segíteni, de az biztos, hogy minden régi, "békebeli" babáskönyvben benne van. Ha nem találsz semmit, majd utánanézek.

Zseppy!
Jó hallani felőletek! Encinek jobbulást kívánok! Kár, hogy egyelőre nem tudunk találkozni! De amint ráértek, üzenj! :D

Titi!
Csipő UH: maga a csípőficam vizsgálat a kötelező, ezt lehet a régi módon, kézzel csinálni (össze-vissza tekergetik a baba lábát, néha fájhat is és sokáig tart), és lehet UH-val, pár pillanat alatt, teljesen fájdalommentesen. A gyerekorvostól függ, hogy milyen dokihoz küld. Szerintem érdemes az UH-t kérni! Egyébként, ha UH-ra utalnak, megnézetik a babák pociját és koponyáját is (a kutacson keresztül még be lehet nézni); az egész nem tart tovább 10 percnél.

Nekem abszolút nem vagy terhemre, örülök, ha írsz! :D Valószínűleg mindenkinek van problémája, kinek kisebb, kinek nagyobb. Nekem óriási mázlim van, hogy 4 évvel ezelőtt megtaláltam a férjemet. Előtte 6 és fél évig voltam egy méltatlan kapcsolatban (ebből 3 év együttlakás), ráadásul a volt barátom szörnyű anyával rendelkezett. Pénz dögivel, kultúra nulla. (A legfőbb baja az volt, hogy nálam ez fordítva van :lol: )
A férjemben megtaláltam a lelkem másik felét, és kaptam vele egy szuper családot. Szinte jobban szeretem a férjem szüleit, mint a sajátomat. Nem is vagyok képes rájuk az após-anyós szavakat használni.
A saját szüleim a kor előrehaladtával lesznek egyre normálisabbak. (tényleg!) Nálunk is volt bőven alkohol, veszekedés stb. De amióta elköltöztem otthonról, ill. ahogy "öregszenek", egyre kevesebb az ilyen alkalom. Az unokájukat pedig imádják! Anyukám Máté miatt hagyta abba a cigizést 45(!) év után!

Engem is nyomaszt jónéhány dolog: pl. meg kellene írnom a PhD-met.

Szóval, egyáltalán nem baj, ha írsz a problémáidról, gondjaidról, hiszen jó, ha az ember kiadhatja magából a feszültséget.

A görbéd pedig nagyon bíztatóan néz ki, úgyhogy mindent bele a jövő hónaptól!!! :wink:

Cupicica
cupicica
 
 


Momo!

Látom, mialatt írtam, Te is írtál.... :D :D :D
cupicica
 
 


Titi
Nyugodtan öntsd csak ki azt ami a szívedet nyomja. Attól sokkal jobb lesz ha van valaki akinek el lehet mondani. Nehogy azt hidd hogy csak neked van problémád a családdal. Nekem is van. Most éppen a párommal. Folyton csesztetni kell ,mert magától nem csinál semmit. Hazajön eszik , számítógépezik, olvas, vagy filmet néz. A gyerekeket meg én látom el egyedül. Vacsi fürdés és a többi. Ha nem szólok, hogy jöjjön segítsen képes elnézni, hogy egyedül csinálom. Most éppen megfogadtam, hogy már nem kérek semmit, hát ennek az lett az eredménye, hogy egy hete mindent egyedül viszek véghez este, és ebből baromira elegem van. Játszani játszik Dáviddal, de a gyereknevelése ebben ki is merül. Komolyan mondom olyan mintha 3 fiam lenne.
Ja és dúl benne a férfiasság és mert ugye ő kipihent, meg, végre letelt a 6 hét. Örülök neki, hogy kíván, de ez így nekem néha sok. Na hát nálunk ez van.
Tudom ez nem vígasztal téged, de látod máshol is van bibi.

Momo
Jaj úgy sajnálom, hogy ilyen sokáig leszel egyedül. Január nagyon messze van még. Karácsonykor is egyedül a picivel nem lesz könnyű. Nem mondom, hogy kitartást és legyél erős, mert felesleges. Ha kedved van nyugodtan engedj utat az érzéseidnek és sírj, ha úgy könnyebb.
Azért az jó, hogy legalább a tesódra számíthatsz. Valószínüleg, ő átérzi, hogy milyen nehéz egydül , hiszen írtad, hogy ő is úgy van.
Mindenesetre fel a fejjel majd lesz valahogy és túl fogjátok élni ezt az időszakot.
Tornáztatás: úgy kell csinálni. hogy megfogod a pici térdét és feltolod egyszerre zárva a hasáig,majd körívesen nyitod a térdeket szintén egyszerre, úgy hogy finoman megpróbálod lenyomni terpesztett állapotban, majd folytatva a köríves mozgást húzod lefelé és zárod a lábakat nyújtott állapotba. Remélem érthető volt.

Cupi
Örülj neki, hgy ilyen családot kaptál, és a férjedben is megtaláltad azt akit kerestél.
Persze a múltat nem könnyű elfelejteni, de az ilyenre meg nem érdemes emlékezni.

Juci
Nagyon jók a képek! :D
Nem is tudtam, hogy Eszer hason szeret aludni. Dávid volt ilyen , a pelenka a feje alatt mindig máshová került természetesem jól összegyűrve.
Várom az esti regényedet, ha nem dólsz ki! :)

Áruljátok el lányok nektek mennyit segít a párotok?Lehet, hogy csak én fújom fel a dolgot, de most nagyon úgy érzem mindent egyedül csinálok.
Megyek, mert Dávid megpróbál egy locsolót beletömni Áron szájába.

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Jó reggelt lányok!

Na, ma megyek haza…

Koda, akkor holnap mindenképp hívlak napközben, hogy holnap este, vagy szombaton megyek.

Rimar, vasárnap kordélután, úgy 2-3 körül tervezem indulni Miskolcról. Bízom benne, hogy 3 után kicsivel odaérek. De mindenképp hívlak még addig, hogy részedről jó-e ez így.

Bufo, hát, igen nálunk nincs gyerek, de a párom ugyanez a szindróma. Ha megkérem, segít, de magától csak nagyon ritkán. És mi lesz, ha majd gyerkőc is lesz. Nálunk megszokott, hogy hazaérünk munkából 6 körül, ő rögtön benyomja a gépet, és mintha otthon se lenne. Tegnap mondtam is neki, hogy szeretetéhségem van, és igazán foglalkozhatna velem legalább egy fél órácskát. Erre annyi volt, hogy megpuszilt, és visszafordult a géphez. Mondjuk ő szerintem már kórosan pc-játékfüggő.
Ez a locsolótömés Áronbaba szájába úgy megnevettetett!!!

Juci, nagyon drága ez a kis hercegnő! Édes, ahogy alszik. Nagyon köszike a sok-sok szép fotót, amiket hozol nekünk, én mindig úgy örülök nekik

Lányok, lehetséges, hogy én már nem igazán fogok jelentkezni hétfőig, mert ma lesz mit csinálnom idebent, utána pedig vasárnapig ugyebár Miskolcon leszek.

Nagyon szép hétvégét és sok-sok energiát kívánok mindenkinek!

Jut eszembe, a görbém stagnál.

KépKép
titi_27
 
 


Jaj, lányok, meg sem köszöntem a sok bátorítást és a sok-sok jó tanácsot! Olyan drágák vagytok!!! Sok erőt kapok tőletek folyamatosan!

KépKép
titi_27
 
 


Titi
Ne butáskodj, miért vannak a barátok ha nem azért, hogy erőt adjanak és segítsenek még ha csak szavakkal is.
Bízom benne, hogy jól fogod magad érezni otthon.
Hétfőn ne felejts el beszámolni mi volt a netes barátainknál. :lol: :wink:
Örülök hogy sikerült mosolyt csalni az arcodra, de hála az égnek a locsoló nagyobb volt így nem sikerült betömni a szájába. Meg persze én is közbeléptem.
Most éppen az orvosi táska tartalmával gyógyítja Áront, mert szerinte fáj neki a szuri helye. Persze a kicsi hősiesen tűri, egy hangja sincs, sőt megkockáztatom még örül is neki, mert néha egy- egy mosoly is elhagyja a száját.

Juci
Várakozással telve jöttem, hogy jó sokat olvasok, de elmaradt a regényed. Na mindegy legalább aludtál egy jót.

Ja tegnap a párom fürdette és altatta el Dávidot kérés nélkül. Persze ő hamarabb aludt el mint a gyerek. Úgy kellet felkeltenem, hogy jöjjön át a hálószobába.
Tök jó éjszakám lett volna, ha tudok aludni,mert Áron 5 kor kért csak szopit, de 2 és 4 között 10 percenként néztem az órát. Hát ilyen az én fomám.
Megyek valami rendet teremteni, mert mindenütt játék van.

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Sziasztok!

Titi!
Oké, várom a hívásodat:)

Most megyek én is reggelizni, aztán megpróbálok ideülni. (ha Gábor munkája engedi.....)

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


Sziasztok!
Már kezdem szégyellni magam, hogy ilyen ritkán jövök.Bocsi :oops:

Juci!
Gyönyörű a lánykád!ugye milyen aranyos, amikor érdeklődve nézi a kis figurákat az ágya fölött?(ha az van ott egyáltalán:))Olyan édesek ilyenkor!Meg ahogy próbálják a kis szájukat alakítani, hogy mondjanak valamit.Tündérek!

Nekem sajna visszajött a csomó a mellembe, ugyanott.Nem tudom, miért?

Hát, lányok, én nem panaszkodhatok, ami a páromat illeti.Rengeteget segít és mindenben.Kezdve azzal, hogy ugye ő volt velünk itthon amikor hazajöttünk a kórházból.Ragaszkodott hozzá.Mindent megcsinál, kivéve a szopit :lol:
Amikor hazajön a melóból(természetesen rohan haza) és mondjuk nincs elmosogatva, v. nincs kiteregetve, akkor megcsinálja, a mosogatógépből már időtlen idők óta nem pakoltam ki, mert mindig megelőz.Ha kell vasal, takarít stb.Még soha nem kellett kérnem semmire, magától csinálja.
A gyerekkel kapcsolatban, meg hát egy angyal!Ahogy hazaér a melóból, máris lekapcsolja a gyereket rólam, és nem is látom, csak szoptatáskor:)Fürdet, pelenkáz...mindent.
Pár hete vett egy gitárt, mert nem lehet elég korán elkezdeni a gyerek zenei ízlésének fejlesztését :D és frissíti a gitártudományát.
Amikor a városban jár, mindig vesz valami rucit, vagy játékot a gyereknek.Szóval elmondhatom minden túlzás nélkül, hogy az én férjem egy angyal!

no megyek reggelizni

rimar
rimar
 
 


Sziasztok lányok :)

Először is:
Rimar!
A te párod tényleg egy földreszállt angyal :) Amiket megcsinál és ahogyan segít....hát le a kalappal!
Pelenkáz, fürdet....és mindezt szívből, nem muszájból.
De mondd csak, melyik mesekönyvből tanulta ezt??? :lol: :lol:

Ami a csomót illeti a cicidben, szerintem attól lehet, hogy van egy mirigy, ami nehezebben ürül és ott pang egy kicsit a tejcsi.
Nekem is így volt, amikor majdnem falat kapartam, többször ugyanott lett csomó, amíg ki nem masszíroztam
Nekem a meleg borogatás + fejés nagyon bejött, próbáld ki!

Lányok,
szerintem a férfiak alapjáraton ilyenek - mármint hogy nem tudnak, akarnak, szeretnek segíteni nekünk - és ha megkérjük őket, azzal csak rontunk a dolgon.
Sajnos ez nálunk sincs másképp, főleg azóta, hogy párocskám főiskolára jár - és természetesen lelkiismeretesen tanulnia kell - elvonul tanulni, kajálni bújik elő.
Este általában egyedül alszok el, vagy épp Bálint bújik mellém :)
Én is nehezen viselem néha, hogy minden rám marad.
Jó lenne beszélgetni is valakivel, ha már egész nap a lakásban vagyok szinte bezárva.
Ez van. :(

Titi!
Szerintem nyugodtan "beszélj" a családoddal kapcsolatos gondjaidról, itt legalább kibeszéled magadból.

Eszter!
Olyan aranyos vagy te is, köszönöm. :)

KépKép
KépKép
régiancsi
 
 


csak egy gyors bekukk :)

Kicsijuci!
Képzeld most kukucskáltam a Körúti Színház honlapját, felfedeztem Illést is a társulatban :)
Azért volt eme érdeklődés, mert tegnap Gyöngyösön láttunk egy hihetetlenül jó darabot (Doktor úr) a színház vendégszereplésével.

Azért voltam rá főleg kíváncsi, mert én is játszottam ebben a darabban (Lenke voltam), jó volt látni profikkal.
Nagyot alakítottak, főleg Gyebnár Csekka és Cvetkó Sándor játéka tetszett! :lol: :lol: :lol:


....csak ennyit akartam :oops:

cuppantás,
Ancsi

KépKép
KépKép
régiancsi
 
 


Juci
Végre megérkezett a regény. :D
Jól elvarázsoltál.
A párommal már sok iilyen beszélgetésen vagyunk túl, és mindig oda lyukadunk ki, hogy szóljak ő akkor segít. De kérdezem én, miért kell állandóan szólnom magától miért nem veszi ezeket a dolgokat észre. Nekem sem tetszik az, hogy mindig cseszegetni kell, de máshogy nem jut szébe. Na nem dühöngök tovább.

Sajnálom, hogy nem lehetett másképpen meggyógyítani a cicidet, csak szopi megvonással. Ne izgulj, ha gyakran mellre tudod tenni akkor vissza lehet hozni a tejcsit ugyanolyan mennyiségre mint a másikban.
Még egy jó tanács, nem tudom mondta e már valaki, de fürdéskor csak vízzel mosd és ne érje tusfürdő vagy szappan akkor hamarabb helyre jön, mert nem szárítja annyira. Nekem bejött ez annak idején és most sem mosom . Nem is lett baja a cicimnek.

Rimar
A te férjed tényleg egy földre szállt angyal. Én már csak reménykedni tudok benne, hogy egyszer megváltozik.
Már megint kínoz ez a csomó, remélem sikerül kimaszírozni.

Ancsi
Nem mondom, hogy örülök annak nálatok is ez a helyzet, de legalább látom nem vagyok egyedül a problámámmal. Már kezdtem azt hinni, csak én választottam rosszul férjet.

Jaj képzeljétek mit mondott tegnap Dávid, majd hanyatt estem a kérésétől: szeretne még egy kistesót, persze fiút. Kérdeztük miért , hát nem nagyon indokolta meg, csak annyit mondott, hogy mindig lenne kivel játszania, ha Áron alszik.

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Sziasztok!

Ami a férjeket illeti: én is csak azt tudom leírni, amit Rimar. :D Az én férjem is mindent megcsinál, a szoptatást kivéve! :lol: A baba érkezése előtt sem volt "tohonya". Valószínűleg ebben szerepet játszott az is, hogy otthon nagyon sokat segített a mamájának, mert nem bírta nézni, hogy ő egyedül csinál mindent. A férjem papája és öccse a kényelmesebb "fajtából" való... :lol: (Bár a sógorom sokat fejlődött, amióta házas! :wink: A férjem papája pedig otthon is sokszor a hivatali ügyekkel foglalkozik. Persze ha a szólnak neki, segít.)
Ráadásul a férjem 22 éves korában elköltözött otthonról és önellátó lett, nem hagyta, hogy a mamája mosson, főzzön, vasaljon rá. Így tényleg bármit meg tud csinálni. Persze örült, amikor a vasalást, főzést, mosást, mosogatást "átválaltam". Takarítani mindig ő szokott, mert ezen a téren neki alacsonyabb a tűrésküszöbe, mint nekem... :lol: :lol: :lol:

Ancsi!
Te amatőr színjátszó voltál?
A Doktor úr szerintem is nagyon jó darab; nem hiába Molnár Ferencnek hívják a szerzőt! :wink:

Juci!
Jó ötlet, hogy Wordben írsz, én is ki fogom próbálni!!! :D
A PhD-ből már tényleg csak a megírás van hátra, azaz megvan az összes anyag, jegyzet, vannak résztanulmányaim is; csak ezt az egészet össze kéne gyúrni a nagy tudományos művé!

Zsuzsa!
Nagyon jó fej Dávid! :D
A párod mit szólt az ötlethez?

Mi is beszélünk már a kistesóról. Úgy tervezzük, hogy jövő májustól kezdünk el próbálkozni, így nyár elején még el tudunk menni nyaralni külföldre, mert fel merek ülni a repülőre! :lol: (Mivel még nem fogom tudni, terhes vagyok-e vagy sem...) Ráadásul a kínai horoszkóp szerint jövő májustól egészen novemberig(!) nagyobb esélye lesz nálam egy kislánynak, mint egy kisfiúnak!!! A férjem is "megígérte", hogy másodjára egy kislányt hoz össze! (utána még "beígért" két fiút is... :lol: :lol: :lol: )

Cupicica
cupicica
 
 


Sziasztok Lányok,

Juci,

igen-igen. Én is így gondolom, szeretnék látogatni és babákat nézni.

Tudjátok azért is jó a mi kis társaságunk, mert legalább a problémáink leírása után rájövünk nem vagyunk vele egyedül és tudunk ötleteket adni egymásnak:):):)

Cupi,
már májustól jöhet a második??? mi lesz így a PhD-vel? :P :twisted: :twisted:

Még jó, hogy nem kezdtem el adni a felírt antibiot Encikének. Már este tele volt pöttyökkel. És azóta nem lázas. Mivel Nagyfiamnál is volt ilyen nem aggódtam túl a dolgot. Babáknál előfrdul, hogy napokig magas a lázuk, aztán meg pöttyösek lesznek. Mára más el is múlt a dolog.

Pasi téma. Én sem panaszkodhatom nagyon, mert Párom mindenben próbál segíteni (kivéve a főzést). De azért vannak helyzetek, amikor szólni kell neki, hogy segítsen. Ilyenkor aztán meg van sértve. Meg ha én esetleg azt csinálom, amit korábban Ő, akkor rám szól, hogy mennyire nem tetszik neki. Amikor meg mondom neki, hogy egy hete Te ezt csináltad, akkor szintén durca a vége. De a legnagyobb baj, hogy képtelen velem szemben kimutatni az érzelmeit. Most is mondtam neki szeretgetésre vágyom, de semmi reakció:(:(:(

Lányok,
Nagyfiamnak nagy bánata van. Már a bölcsiben megismerkedett egy kislánnyal (Dominika). Annyira egymással foglalkoztak mindig, hogy a Dadus néni házaspárnak nevezte őket. És idáig tartott a nagy szerelem:(:(:( Dominikát elvette a Kristóf. Csókolóznak egymással:(:(: Az én egyáltalán nem agresszív fiam meg akarja verni Kristófot. Mondtam neki, hogy nem a Kristófot kell megverni, hanem ne foglalkozzon Dominikával. Erre az volt a válasza, hogy még mindig szereti és ne aggódjak, mert ha nagyok lesznek lesz esküvő meg minden. De csak ez a témája a drágámnak. Szerintetek ezen hogy lehet segíteni? ma már arra gondoltam beszélek Dominika anyukájával, de nem vagyok benne biztos, mert van amit nekik maguk között kell elintézniük:(:(:(

Na befejezem a kis regényemet:):):)

Zseppy&Enci&Zsolti
Kép
Kép
zseppymano
 
 


Sziasztok!
Gondolom ma nem lesz tolongás, mert pénteken mindig kihal a kis topikunk. :(

Zseppy
Nem tudok jó tanáccsal szolgálni a kis szerelemmel kapcsolatban.Max annyi, hogy meg kell próbálni rávezetni a fiadat, hogy nem Kristóf a hibás, hanem a kis Dominika már nem szereti őt, és nem érdemes olyan kislánnyal foglalkozni aki nem szereti.
Talán az ovónéni lehet a legnagyobb segítség, hiszen ő van velük a legtöbbet. Szerintem inkább vele beszélj erről, mert ő tudja úgy alakítani a dolgokat, hogy kiderüljön miért húz a kislány most a másik kisfiúhoz.
Sok sikert a megtépázott lelkü fiacskád vígasztalásához.

Az ilyen fajta sértődés amit a férfiak csinálnak úgy látszik beléjük van kódolva és nem tehetünk ellene semmit.Sajnos. :roll:
Ez ismerős, hogy neki lehet, de ha te csinálod ugyan azt akkor gáz van.

Cupi
Még egy kistesóval kapcsolatban a párom bőszen kezdte magyarázni, hogy neki is és anyának is csak egy testvére van, de nem járt túl nagy sikerrel. Bevallom most még én sem gondolok 3. gyerkőcre elég ezzel a kettővel megbírkóznom nap mint nap. Talán majd. Azért a szívem mélyén szeretnék egy kislányt, de nem tudom mit hoz a jövő.

Megyek, mert hiányol a kis zabagép.

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Sziasztok,

Bufo,
tegnap olvastam a fiadat, hogy mit mondott a kistesóról... Hát, majdnem leestem a székről, annyira drága!!! :) Hogy meg tudják magyarázni!!! :D

Juci,
nagyon jó volt nálatok és Illésnek külön köszönet, hogy a kezembe nyomta Dudort! :) Olyan jó volt érezni a kis babahusit! :)
Kitartás a hétvégéhez, tudom, nem könnyű ilyenkor! :roll:

Zseppy,
én is tanácstalan vagyok a fiaddal kapcsolatban! Szegények, olyan hamar átesnek az első csalódásokon! :( Szerencsére pont ettől lesznek majd életre valóak hamar!!!
Nincs esetleg másik kislány, aki felé lehetne őt kicsit terelgetni?? És tényleg az óvonéni lehet megoldás...

Koda,
mi újság? Hogy vagytok?
Ha tudsz irj magadról kicsit!!!!

A családdal kapcsolatban, én sem mondhatnám, hogy minden szép és jó!
Nekem anyukám most kezd nagyon öregedni! Amióta újra babás vagyok 2-szer sírtam miatta.
Egyszer a legelején, amikor mondtam neki, hogy "képzeld, úgy néz ki..." Az volt az első reakciója, hogy "azért ne éljétek bele magatokat nagyon"! Szerintetek, hogy éreztem magam? Mintha én nem idegeskednék igy is eleget, hogy vajon minden rendben lesz-e!? Próbálok kicsit pozitívan hozzáállni, hogy semmi baj nem lehet és akkor fejbekoppint, hogy "nehogy már jól érezzem magam!"
Szóval szerintem sehol sem könnyű.
A bátyámmal nem túl szoros a kapcsolatunk, valahogy annyira felelőtlen, hogy nem tudok vele azonosulni... Pedig már 32 éves, de még mindig anyuhoz jár enni!
Karcsi szülei messze laknak, igy szerencsére nem sok vizet zavarnak. Egy évben kb 2-3-szor szoktuk őket meglátogatni...

Viszont nekem Karcsim egy tünemény! Azt gondolom, hogy az előző férjem után meg is érdemlek egy ilyet! :D
Ahogy Juci is leírta, Karcsi is az előző házasságában mindent csinált, a felesége meg alig valamit... Ő középiskolában már kollégiumba járt és utána elkerült Pestre. Mindig magára volt utalva, nem volt anya a közelébe, aki segítsen és ez látszik is rajta! :) Mindig mindent megcsinál és kérnem se kell! Nincs olyan dolog amit ne csinálna! Főz, mos, takarít...

Holnap megyek orvoshoz reggel! Remélem láthatom a kicsi szivét ahogy dobog!! :roll:
Utána jelentkezem! Remélem képet is hozok... :)

puszi,
Ági
csné
 
 


Ági
Gondolok rád holnap. :)
Szerintem minden rendben lesz, de gondolom, ez az éjszakád nem a pihentető alvásról fog szólni. Holnap remélem megnyugtató képeket látsz majd.
Gyere majd mi volt.

Mindenkinek szép estét és jó hétvégét!

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Sziasztok!!!

:D
Láttam a szivecskéjét! :) :)
A doktorbácsi még fel is vette nekem videóra! :D

Felrakom nektek a képet. Nekem olyan fura. Szerintetek jó ez igy, hogy igy fenn van a felső oldalon igy "feltapadva"? ...vagy már csak velem van a baj, mi?? :roll:
Ja, és 8.7 mm-es a drága!
Megkaptam a beutalókat vizsgálatokra, meg a védőnénihez is mehetek! :)
Kötelező uh-ra is kell mennem 1-2 héten belül!
Kép

pusz,
Ági
csné
 
 


Sziasztok lányok! :)

Ági!
De jó látni ezt a kis miniatűr emberkét!
Szerintem ne aggódj, még 6 hetesen így kell kinéznie, nincs "feltapadva", egyszerűen ott kell lennie!
Úgyhogy nyugi!!! Egy hét múlva már nagyobbacska lesz, többet látsz majd belőle!
A lényeg, hogy dobogott a kicsi szíve, jelezte neked, nincs gond anyu :)

Zsuzsa!
A nagyfiad egy tünemény:) mégegy kistesó?
Gondolom nagyot nyeltél :lol:
Szívem mélyén én is bevállalnék egy kiscsajszit :) de egyelőre két fiú bőven elég :)

Zseppy,
aranyos lehet a fiad, hogy harcol a kislányért, de szerintem nem érdemes "anyóssal" beszélni emiatt, meglátod hamar lerendezik egymás között, szerintem néhány hét múlva már egy másik kislányról fog mesélni.... :wink:
Az óvónénit persze megkérdezheted, hogy hogy viseli egész nap a konkurenciát, kíváncsi vagyok a véleményére, mi a teendő ilyenkor.

Cupi,
igen, amatőr színjátszóztam néhány évig, nagyon tetszett.
Aztán megérkezett Bálint és nem vállaltam szerepet, mert a csoportot több fellépésre is hívták, külföldre is, így egész évben szinte folyamatosan próbák, előadások...ezt egy kisbébi mellett nem lehet csinálni.

Minden évben van nálunk országos amatőr színjátszó találkozó, ahol 2 napig folyamatosan csoportok lépnek fel, a zsűri pedig értékeli őket.
Nagyon jó szokott lenni, jó látni mennyi tehetséges ember van kis hazánkban :)

Virág!
MERRE VAGY????

további szép hétvégét mindenkinek :)

KépKép
KépKép
régiancsi
 
 


Ági
Ne aggódj így kell kinéznie még a bébinek. Hogy hol tapad meg a petezsákon belül az mindegy , csak lehetőleg ne legyen a méhszájon, de ő nem ott van. :D
Most már csak növesztened kell a kicsit.

Ancsi
Hát nekem is bőven elég most a két fiú, néha túl sok is.
Ha a kis Barnabás nagyobb lesz akkor még folytatod a színjátszást?

Virág
Olyan régen írtál már nekünk. :oops:
Hiányzol, mi van veled, hogy halad a baba projekt?

Anubias
Veled mi van, már lassan megint félidőnél jársz és lehet próbálkozni ugye?

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Virág
Bocsi ilyet akartam: :(

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


csné! Nyugi, nekem ebben az időben még meg se lehetett mérni, mert elbújt valami árnyék mögött. Az a pötty fent ami élesen látszik, az a szikhólyag, és bal oldalon egészen a szélén van valahol a baba, ami a 10. héten már jól látszott.

Kép

KépKép
evica76
 
 


Jaj, lányok!
Annyira aranyosak vagytok, hogy igy megnyugtattok!
Azért nagy kő esett le most a szívemről... Persze megnyugodni nem tudok teljesen, de melyikőnk tenné?? :)

Képzeljétek, a dokim asszisztense a rendelőben, a szülésznő! Annyira aranyos ő is. Kicsit vizsgálat után beszélgettünk, tegeződünk... Olyan jó, hogy igy a 9 hónap alatt szerintem tökre hozzá tudok majd szokni!!!
A doki kijött apának is gratulálni :) Gondolhatjátok mennyire boldog volt! :D A kicsi szivét meg a videón legalább ő is látja... Már 3-szor megnézte! :D
Persze mondta az orvos, hogy azért a 12. hétig benne van a pakliban a vetélés, de mostmár azért lehet örülni, csak max a babakelengyét még ne vegyük meg... :roll:

Evica,
külön köszi, hogy irtál nekem!
Csak olyan nagyon más a tiéd... Nekem miért nem látott szikhólyagot? Vagy nem kereste? El tud bújni árnyék mögött???
Végülis mindegy mert hamarosan újra láthatom... Kell mennem a kötelező uh-ra (1-2 héten belül) és 10 hetesen meg vissza a dokimhoz (még karácsony előtt).

Bufo,
Jól gondoltad az éjszakámat... Egész éjszaka szinte semmit nem aludtam és már 4-kor teljesen felébredtem. Azt hittem sose lesz 9 óra!

Puszika mindenkinek és nagyon köszi, hogy gondoltatok rám!
csné
 
 


Sziasztok!

Zseppy: Zsoltim is hasonló helyzetben van,szert egy lányt, aki azt mondta egy másik fiúnak, hogy adj egy csókot..a fiú nem adott neki csak a lány az arcára..
Az bosszantotta, hogy a többiek meg az mondták az ő szerlmére, hogy a másik fiúval szerelmesek..igen ő is le akarta bunyózni..én azt javasoltam neki, hogy inkább kedvekedjen a lánynak.
Sztem nálatok is ez bevállna, ha szereti igenis kűzdjön érte!
Vagyis vigyen neki virágot vagy vmi kedveset, ahogy a lány rájöjjön szereti...:)

Ági: sztem sincs semmi gond.:) Így kell kinéznie!! És ne foglalkozz a sok rosszindulatúval-neked igen is egy egészséges baba van a szíved alatt és nem fog vele semmi sem történni.

Ancsi: nem kaptam levelet.:(
Kaptunk egy babakocsit, de nem mózesos..párommal megbeszélem és írok, mert én olyat szerettem volna, amilyen a tietek.

Bufo: egy kislány.:) Nagy boldog vagyok, hogy nekünk megadatott...de ugye semmi garancia, hogyha lenne egy 3. babótok az lenne...
Nálunk egynemüek a tesók velünk, szülőknek vegyes tesók és nálunk is vegyesen jött össze.:)


Cupi: de jó! Remélem kislány lesz! Hova mentek nyaralni, már tudjátok?

Férj: nekem is egy minta férjem van.:) Nagyon sokat segít, és mindenhez ért..nagyon jó egy ilyen pasival élni!:)

Juci: le a kalappal előtted! Nagyon kiartó vagy és jó anya.:)
A legjobb, amit adhatsz neki az anyatej és te megteszel mindnt..biztos nem könnyű! Jobbulást!

Én jól vagyok, köszi..a vérképem és a vizelet eredményem is jó lett!

Iszogatom a málnalevélteát-annyira jól esik.:)
Mellette szedem a caulophyllum homeos bogyót is..remélem segítenek.
Ha vkit érdekel a homeopátia, most kaptam egy füzetet, ami a születéstől a gyermekkorig mindent magába foglal. Nagyon sok mindenre van benne jótanács.
Le tudom másolni és esetleg postázni vagy, ha van vmi egyéni kérdés..

Voltunk csütörtökön a munkanélküli hivatalba, de szünnap volt.:( Hétfőn mehetek vissza..ha mindent elintéztem, akkor megnyugodhatok végre. Hétfőn elválik mi lesz.

Majd írok még, puszi és kellemes 7végét: Sziszike.

Kép
sziszike1000
 
 


Drága Juci,

Én annyira szeretnék neked tanácsot adni és segíteni, de sajnos nem tudok! :(
De ahogy Téged ismerlek, a kitartásoddal és az akaratoddal biztos sikerülni fog!! :D

puszi.
csné
 
 


Sziasztok!
Sziszi
Örülök, hogy minden eredményed jó. :)
Most már csak a papírjaidat kell elintézni és sinen van minden.

Juci
Minden szopit a régi fájós cicivel kezd, hogy jó sok ingert kapjon, és utánna tedd át a jóra. Remélhetőleg nem fog fájni. Egy hét alatt elvileg újra jó sok tejcsinek kell lennie.
Én így tenném, de hátha valakinek más ötlete van. Tudod én nem vagyok a fejés híve.Persze azzal is nyüstölheted a cicit, de szerintem a kis Dudor hatásosabban szívja.

Nem tudom mi lehet Áronnal, de olyan kevés ideig szopizik és bealszik rajta, miközben a tejcsi folyik ki a szájából. Persze ha lerakom felébred és éhes, újra cicire rakom , de nem eszik csak alszik rajta. Remélem ez csak a front hatása.

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Bocsánat Lányok, de én átszemtelenkedtem a másik topikból!

Olvastam Juci problémájáról és teljesen egyetértek Zsuzsával!
Én már 3 gyereket szopattam és a jobb mellem mindíg szörnyen sebes lett. Szépen lassan elmúlt, még szoptatni is tudtam belőle, de soha nem lett ugyanannyi tej benne, mint előtte! Sőt alig volt. Ami a lényeg, hogy az egyikben lévő tej is elég volt, hogy a legkisebb babámat például fél éves korára több, mint 9 kg-ra hízlalja!
A fejés rossz megoldás. Jobban fáj, mélyebb sebeket csinál és nem üríti ki rendesen a mellet!
Talán megpróbálhatnál másik testhelyzetet a szoptatáshoz.
Sok kitartást és mielőbbi gyógyulást kívánok!

Éva

Kép
balimama
 
 


Hali!

Juci!

Tanacsot en se tudok adni,talan tenyleg azzal a cicivel kellene kezdened...es elobb is letudnad a fajdalmas reszet a dolognak. :cry:


Most en szeretnek tanacsot kerni,mar total kivagyok.Mishal nappal csak gy alszik ha kiviszem a levegore babakocsival,ott szep nyugis,mihelyt belepunk a lakasba,uvoltes.O mindenert uvolt,ha nemkap rogton cicit,ha faradt...es ugye nagyon hasfajos.Mar kiporbaltunk mindent,masszirozom is mar ha hagyja,semmi nem segit.Szelcsovezem is szegenyt,akkor jo kis hig,habos valami jon ki.Szedunk Normaflore-t is.EJszaka haromorankent keles,eves utan elalszik,de ha bufiztetni akarom akkor ugye total felebred..aztan tekereg szegeny mert a szel bantja,akkor jon a szelcso...es akkokr mar egyaltalan nem alszik vissza a kovetkezo etetesig.JObbik esetben csak orakat horodozom a karomban,rosszabbik eset amikor ordit.A doki szerint ki kell varnom mig kinovi,dehat addig en bekattanok es hulla faradt vagyok.Napkozben nem tudok igy vele aludi,ejszaka se nagyon hagy.MOst is ordit a kisagyaban.El is lett kenyeztetve hasfajasa miatt...most mar szinte egy percig se marad meg az agyaban,uvolt ha nem veszem fel.Ha belegondook,hogy ez meg legalabb ket honapig igy megy...nem is tudom mi lesz.Inkabb szulnek tizszer ha kitudnam valtani ezt a sirast.Ha meg alszik,akkor se nyugodtan,tekereg,nyog almaban...ettol se tudok aludni,pedig mar a nappaliba is kikoltoztem.Na,ennyi.Most is mar hajnali 3 ora lesz,es ugye nem alszunk.Eddig nekem sikerult egyszer aludnom masfel orat,es egy orat.Bocs,hogy magamrol irok.Puszi mindenkinek.Megyek felveszem ezt a Nyugmanot. :lol:
momo35
 
 


Sziasztok lányok!

Jaj, de hiányoztatok! Olyan kár, hogy nem tudtam írni még tegnap este, de természetesen a párom a gép előtt ült, szokás szerint. Kicsit be is rágtam, mivel kezd telítődni a pohár nálam. Ez az állandó számítógépezés már az agyamra megy. És semmit nem képes magától megcsinálni. Persze a mosogatást, meg a szemétkivitelt megcsinálja, de ott nagyjából meg is áll az egész. Néha annyival könnyebb lenne, ha úgy jönnék haza, hogy nem a gép előtt ül, hanem valamit tesz-vesz a házban. Hogy a csudába fogom én ezt bírni majd a gyerekek mellett?! Sehogy! Az tuti, hogy valahogy meg kell majd nevelni, hozzá kell szoktatni a tennivalókhoz.

Na, akkor most, hogy ezen is jól kimérgelődtem magam... :)

Lányok, úgy, de úgy örülök, hogy végre eljutottam megint Kodához, és jártam Rimarnál is!

Kodának édi pocija van!!! Sajnálom, hogy nem csináltam képet, pedig annyira akartam, de úgy elbeszéltük az időt, hogy elfelejtettem teljesen.

Rimar kisfia pedig egyszerűen tünemény! Pont úgy sikerült összehozni a talit, hogy mikor odaértem, el is aludt, aztán mikor indultam, akkor jött a szopi idő, úgyhogy talán nagyon nem is alkalmatlankodtam. Hát, számomra hatalmas élmény volt. Fogni azt a picurka kisembert! :)
Lányok, Rimar pedig teljesen az a kiegyensúlyozott, bájos nő, mint akit itt megismerhettünk. Nagyon jól éreztem magam náluk!

Úgyhogy lányok, nagyon boldog vagyok, hogy elmehettem hozzátok, elképesztően feldobott lettem így ezen a hétvégén!!! :)

Amúgy is hál'Istennek, jól sikerült a hétvége, igaz jó fárasztó volt. Most alig állok a lábamon, hisz a hétvége nem igazán a pihenésről szólt, minden reggel ugyanúgy korán keltem, egy csomó mindent el kellett intéznem, na meg ez a pénteki liszkai út is azért fárasztó volt. De összességében jól sikerült, a cicával is olyan jó volt foglalkozni! Úgy látom, anya pedig - most, hogy nem neki kellett vele törődni - megnyugodott. Aztán meglátjuk, mit hoznak majd a hétköznapok.

Juci, hát, szörnyű lehet ez a cicis probléma, sokat gondolok Rád! Mivel tanácsolni nem tudok mit, így csak kitartást kívánhatok!

Oné... vajon otthon vannak már? Remélem, jelentkezik valamelyik nap, mert már nagyon kíváncsi vagyok a beszámolójára.

Momo, azt tudod, ugye, hogy tartozol még a szüléstörténeteddel?! Ne tessék elfelejteni!!! Tudom, hogy nehéz összehozni, főleg egy picurka mellett, de mi nagyon-nagyon várjuk, igaz nagyon türelmesen.

Puszilok mindenkit, megyek dolgozni!

KépKép
titi_27
 
 


Jaj, még a görbém felteszem. Elképesztő, olyan szépen alakult, aztán tegnapra már megint leesett... talán mégsem a 14. napon volt pé. Pedig úgy reménykedtem benne. Na, majd meglátjuk.

Kép

KépKép
titi_27
 
 


Sziasztok lányok :)

Momo drága,
annyira sajnálom, hogy ilyen problémád van, és teljesen együtt tudok érezni veled, mert Bálintkám is elég nyughatatlan volt, hasfájós, éjszakákon át hordozgattam, simogattam hátát, hasát...és mégsem segített.
Én is teljesen kikészültem idegileg.
Közben az ember rossz anyának érzi magát, mert nem tudja megvigasztalni babáját, nem tud segíteni a hasfájáson, minél többet hurcolássza, annál kevésbé marad meg az ágyban, így egyre csak fogy a türelem....ez ördögi kör.... :cry: :cry:
Pláne, ha mindezzel egyedül kell megküzdeni, senki nem veszi át, hogy kizökkenjen belőle az ember.
Momo!
Ha van barátnőd, aki tud ebben segíteni, akár úgy is, hogy odaköltözik hozzád néhány napra, akkor szerintem vedd ezt igénybe, mert egyedül kikészülsz.
Ha megoldható, hogy valaki vigyáz Mishalra, akkor menj ki a városba, kószálj, sétálj, akár ülj be egy filmet megnézni...
Tudom, ez elég borzasztóan hangzik :oops: , de tutira segíteni fog!!
Momo, nagyon örülnék, ha valamelyik megoldás bejönne, és segíteni lehetne a problémán.
Az az igazság, hogy minél fáradtabb, türelmetlenebb az anya, a gyerkőc annál nyugtalanabb, hasfájósabb lesz.
Ebből a körből kell valahogy kitörni.

Jaj, lányok bocsánat, hogy ennyit okoskodtam :oops:

KépKép
KépKép
régiancsi
 
 


Az előbb nem tudom mi volt a babanettel, de nem sikerült bejutni a társalgóba.
Majdnem elveszett az irományom, még jó, hogy ctrl-c eszembe jutott küldés előtt :)

Zsuzsa,
igen, szeretnék majd újra "színjátszani", bár a társaság eléggé átalakult, sajnos nem a régi, és nem azokból áll, akikkel jó lenne együtt lenni. Túl szerény vagyok hozzájuk :oops:

Van egy olyan ötletünk, hogy a régiek alakítunk egy mini színpadot és úgy adjuk elő a darabot. Majd meglátjuk kinek hogy lesz ideje rá.
JÓ lenne, mert hiányoznak a jó hangulatú próbák, izgis előadások. És hát társaságra is vágyom.

Juci!
Aranyos volt ez az idézet, én is olvastam a ppl-n.
Regisztráltam magam, de még nem nagyon nézelődtem, hogyan működnek a dolgok....gondolom minden olyan mint az iwiwen :lol:

Elgondolkodtam...
Vajon mire jók ezek a társasági hálózatok azoknak, akik működtetik???

Ami a cicigondot illeti...
Ha újra szopizni fog belőle, szerintem be fog indulni és vissza fog állni újból a mennyiség! :)
A fejésről szépen lassan én is leszoktam, már reggelente sem fejem - egyszerűen nincs rá időm, mást kell csinálnom mindig :oops: mire odajutok, hogy fejhetném, addigra ott is a szopi ideje.
A múltkor színházban voltunk, akkor mama jött vigyázni a lurkókra, akkor fejnem kellett Barninak tejcsit - meg "kiürítve" kellett útnak indulni, nehogy előadás végére elázzak :oops: - és fura volt mert a fejés végére majdnem ki is repedt, és nem tudtam kiüríteni mindet. (két ciciből kb 2,25 dl jött össze)

Úgyhogy ezek a bébik valóban felülmúlnak mindenféle szuper mellszívót....hatékonyan, kíméletesen szopiznak :lol:

nnna, megyek,
az elmélet után most következik a gyakorlat :lol: :lol:

cuppp,
Ancsi

KépKép
KépKép
régiancsi
 
 


Sziszike,
majdnem elfelejtettem!
Az iwiwen írtam neked, nem itt, és most néztem október 19-én küldtem el, valaki el is olvasta... :roll:

na, pussz

KépKép
KépKép
régiancsi
 
 


Sziasztok!

Momo!
Hogy altatod a kisfiadat, háton vagy hason? Ha háton, próbáld meg hasra tenni! A hasfájós babák nagyon szeretnek úgy aludni. Máté általában a hátán alszik el, de kb. 1 óra múlva jelez, hogy fordítsam hasra. :D A bölcsőhaláltól meg ne félj!!! Nálunk a doktornagyi rakta először hasra a babát! Persze a hasra fektetést ne rögtön kaja után csináld, hanem amikor már jól kibüfizte magát.
Ha tudod, fogadd meg Ancsi tanácsát, hívj magad mellé segítséget és próbálj meg egy kicsit lazítani! Tényleg igaz az, hogy ha a mama fáradt, ingerült, akkor a baba is az lesz.

Juci!
Csatlakozom én is a töbiekhez, először a "beteg" melledre rakd Dudort, majd a másikra. Szerintem lehet a fejéssel is próbálkozni. A meleg borogatás, meleg fürdő is segít.
Nagyon jópofa a szöveg, amit küldtél! :D

Sziszi!
Zakynthosra szeretnénk menni nyaralni. Már voltunk ott háromszor, nagyon szeretjük! A baj csak az, hogy nem igazán mennek oda charter gépek (az Athénban való átszállás elég drága :lol: ), a babával pedig nem akarjuk megcsinálni az Athén-Zakynthos autóutat (8 óra). Utazási irodával pedig nem akarunk menni, mert megvannak a saját jó kis helyeink, és olcsóbb is úgy a szállás.
Bécsből megy hetente egyszer egy charter járat, de erre még elég drágák a jegyek. Úgyhogy még nem tudjuk, mi lesz...

Ági!
Gratulálok a kismanóhoz!
Mátéról is ilyen volt az első felvétel, úgyhogy ne aggódj!

Zseppy!
Remélem, hogy májusig megírom a nagy művet!!!!

Titi!
Remélem, a cicával minden rendben lesz!

Cupicica
cupicica
 
 


Lányok sziasztok,

Látom, amit reggel írtam nem ment el, azóta most lett jó nálam a Babanet.

Szóval...

Juci,
Először mindig erre a cicidre tedd szerintem legalább 10 percre. Aztán én biztosan ráfejnék még szopi után.

Momo,
Tudom mostanában nem ajánlják, de szerintem fektesd hasra Manócskát nyugodtan. Meg lehet maszírozni is a pociját, fentről lefelé. Meg tornáztatni a lábacskáit (biciklizz vele), meg nyomjad fel nyugodtan térdelésszerűségbe. Szerintem a szélcsőhöz csak legvégső esetben nyúljál, mert ezek a dolgok a záróizmokra nincsenek a legjobb hatással. meg a kezedben is nyugodtan nyomjad fel a térdeit (lábacskáit) és úgy fogjad. Meg tényleg sasold mit ettél, minek milyen hatása van. Nálunk az őszibarack evésemmel volt a probléma, viszont ehettem nyugodtan rakottkelt, bablevest, töltöttkáposztát.

Na ezt írtam reggel...


még jövök, csak dolgozm picit:(:(:(

Zseppy&Enci&Zsolti
Kép
Kép
zseppymano
 
 


Először is

GYÖNGYI!!!GRATULÁLOK ÉS SOK BOLDOGSÁGOT KÍVÁNOK NEKTEK!

Bocsi, már régen voltam köztetek, vissza kell olvasnom.

Tegnap volt nálunk Titi!Úgy örültem neki!
Drága Titi!Gyere máskor is, amilyen gyakran csak erre jársz! :D
Ez persze vonatkozik a többiekre is, ha erre jártok mindenképpen ugorjatok be.Titi!Remélem, rendben hazaértetek!

Koda!
elhozta Titi a nacit amit csináltál.Olyan aranyos vagy!Nagyon örültem neki, és milyen ügyes vagy! :D A férjemnek is tetszett.Köszönjük szépen!Hogy háláljam meg?
Puszi érte!

rimar
rimar
 
 


Sziasztok!

Hétvége nyugisan telt, de a mai nap egy rohanás volt.
Délelőtt a csípőuh eredménnyel mentünk vissza az ortopédiára Áronnal. Minden jó és szép, nem kell többet mennünk. Délután négyesben kajás bevásárlás. persze minden mozgó járműbe beülés utánna és hosszú könyörgés árán hazajutás. Majd vacsi fürdés és végre alszanak. Bevallom elfáradtam én is.

Titi
Nagyon örülök, hogy jól alakult a hétvégéd. :)
Sikerült rendznetek a helyzetet az anyukáddal.
Irígy vagyok a talikért, remélem nekünk is sikerül.
A pároddal kapcsolatos érzéesidet megértem néha én is a falnak tudnék menni a folyamatos mindent nekem kell csinálni helyzettől.
Tényleg próbálj meg beszélni vele, mert később nagy szükséged lesz a segítségére. Sokkal jobb lenne, ha maguktól jönnének rá mikor kell segíteni, de ha másként nem megy akkor kérd meg. Most arra az elhatározásra jutottam én is, hogy szólok mindenért amikor úgy érzem segítség kell. Ezt hétvégén kezdtem és eddig működik.

Momo
Jaj ez borzasztó lehet így egész nap. Teljesen ki fogsz készülni. Minnél fáradtabb és ingerültebb vagy a pici is még jobban az lesz és csak romlani fog a helyzet. Mindenképpen kell valami segítség. Az anyukád nem tudná levinni sétálni a kis Mishalt és akkor te aludhatnál egy kicsit. Vagy ahogy írtad a levegőn jobban elvan akkor öltöztesd fel és vidd ki az erkélyre. Áronnál ez nagyon bevállt amikor nyűgös volt és fáradt de a lakásban nem bírt elaludni.
A hason altatást tényleg próbáld ki, mert az használni szokott a hasfájós babáknál .
Remélem sikerül valahogy pihenned egy kicsit.

Juci
Sok sikert a szopi újra indításához.
Nagyon jók a képek. Borzasztóan tetszenek. :lol:
Szuper, hogy minden oké Eszterrel is és nem kell visszamenni.
Veled is minden rendben, mit mondott a doki? Zöld utat kaptatok mindenhez?

Rimar
Jó, hogy jelentkeztél. Jöhetnél gyakrabban is, hiányollak ám!
A csomó eltünt végre a cicidből?

Gyöngyi
Mi a helyzet hogy telnek a napok?
Rézi, hogy fogadta a kistesót?
Remélem hamarosan jössz és mesélsz?

Ancsi
Kívánom, hogy sikerüljön összehozni a régi jó társaságot. :)
Nagyon ügyes vagy, hogy mellszívóval ennyit sikerül leszedni. Nekem ezért vért kellene ízzadnom. Bezzeg Áron ezt simán kiszívja. Csak az egyikből 180-at lazán 10perc alatt képes beszippantani, de mellszívóval jó, ha 120-at le tudok fejni.

Na megyek, mert nagyon hív az ágy.
Jó éjszakát!

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Bufo!
De jó neked, hogy Áron ilyen gyorsan szopik.Álom ez a 10 perc!Nekem Bazsó 30-40 percet csüng még mindig a cicin.Nem tudom, hogy tudnám csökkenteni.Kis lassú.Sürgetni nem tudom, mert nem szívja gyorsabban, ha meg hamarabb elveszem tőle, akkor persze üvöltés van.Néha előfordul, hogy már 20 p után abbahagyja, de ez ritka.
A csomó a múlkor elmúlt, vagyis kimaszíroztam, de most van egy másik lent.Ez rosszabb, mert alólra alig férek hozzá, nehezebb kimaszírozni.Úgy látszik a jobb mellem ilyen :( időnként becsomósodik.

Juci!
Sokat gondolok Rád, hogy hogy alakul a szopi nálatok?Ma éjjel már azt álmodtam, hogy kettérepedt a mellbimbóm, szörnyű volt!

Momo!
Mi újság?Sikerült keríteni valakit, aki segít?Vagy esetleg aludni sikerült?Nem irígyellek, nehéz lehet egyedül.Tényleg, amikor lehetőséged adódik rá, akkor mozdulj ki.

Kis babám mostanában úgy alszik el, hogy mielőtt leteszem ringatni kell az ölemben fogva a hintaszékben egy pár percig.Eddig csak letettem és aludt.De olyan aranyos, minden nap rácsodálkozok!Pofisodik a drága és már olyan aranyosan dumál

:D

rimar
rimar
 
 


[img]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1164705927.9.jpg
[/img]
és a bizonyíték, hogy Titi nálunk járt :D
rimar
 
 


Kép
rimar
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: