Sziasztok!
A 18 feletti tuszo mar jo meretnek szamit, ugyhogy ne aggodjatok. Viszont a 25-27 ugy tudom mar oreg. Szoval van olyan, hogy a tuszo eloregszik, es az akkor szinten nem jo.
Eddig 5 inszemen keresztul kaptam utro-t ugy, hogy inszem napjan nem, de masnaptol kellett; viszont nem neztek meg a progeszteron szintemet.
Ez a 6. az uj dokival egeszen mas. clostyt kaptam a 3. naptol 5 napon keresztul napi kettot, aztan inszem utan semmit nem kellett szednem. 1 hettel kesobb (hetfon) megnezte a hormonszintet (meg nem tudom mi az eredmeny, de iszonyat kivancsi vagyok), mert nekem sem eleg a progeszteron ahhoz, hogy a baba beagyazodhasson. Ez elegge ledobbentett a mult honapban, hiszen nem vagyok "kezdo", es eddig senki nem nezte, hogy hiaba minden, ha egyszer alacsony egy ertek. A doki szerint a closty eleve a kezdetektol erre is hatassal van, es ha most megis alacsony lenne, akkor kapok utro-t. A duphastonra azt mondta, hogy elavult, sokkal jobb az utro.
Szoval figyeljetek ezt a hormonos dolgot, mert ugy latszik erdemes!!!
Korabban ugy ereztem, hogy van velem valami baj, mert olyan gyengenek ereztem a mehemet. Ez tok hulyen hangzik, de igy ereztem. Pl. pillanatra bevereztem a 24. cnapon, mintha meg akarna jonni, de megsem, mert csak a papir volt olyan, es utana mintha elfujtak volna.
Ebben a honapban viszont tok erosnek ereztem magam, es nem is vereztem be egy pillanatra sem.
Rohej, hogy az elozo doki eroltette a hormon injekciokat, amik darabja 4500 korul voltak, ebben a honapban meg kaptam a 600 forintos clostyt. Ja, es elozo dokit hiaba faggattam a clostyval; szakzsargont hasznalva felsorolt egy csomo dolgot - amibol semmit nem ertettem, - hogy miert nem jo az.
A kutyak tok aranyosak! Nekem feketet pulim van, Boginak hivjak, es imadom. Nekunk mindig pulink volt. Az elozot Timinek hivtak, es sajnos kullancs-fertozes elvitte 11 eves koraban. 1 teljes napig sirtam miatta
, es soha nem tudnam elfelejteni.
Kata! A tegnapi 18-as ma mar 21-es is lehet!!!