Új privát üzeneted érkezett!

Kicsiboris,
köszi a drukkot, nagyon rám fér! :roll:

Édes a kutyusod! Imádom ezt a fajtát, mi a neve a fajtájának?Nem ilyen kutyája volt Jim Carrie-nek a Maszkban? A neve is nagyon illik rá!
Szóval drága Boci, segíts nekünk babásodni! :wink:
katata

Kicsiboris!
A Boci kutyus nagyon jó fej, biztosan nagyon sokat segít neked, ha esetleg rossz a kedved. Elég csak ránézni és máris mosolyoghatnékom van. :D :D

Kata!
Holnapra nagyon szorítok! Ne aggódj, holnapra még nőni fog a petesejtecskéd. De szerintem nem csak a mérete számít, attól még lehet nagyon szép érett és babásodásra kész, ha "csak" 18-as, szóval HAJRÁ!!!
tücsökbogár

Tücsökbogár,
aranyos vagy,köszi a szorítást!

Jó éj Mindenkinek!
katata

Mágnes!

Köszönöm a kutyás tanácsokat! Remélem mihamarabb szobatiszta lessz! :D

PUSZI!!
m. reni

Sziasztok!

A 18 feletti tuszo mar jo meretnek szamit, ugyhogy ne aggodjatok. Viszont a 25-27 ugy tudom mar oreg. Szoval van olyan, hogy a tuszo eloregszik, es az akkor szinten nem jo.

Eddig 5 inszemen keresztul kaptam utro-t ugy, hogy inszem napjan nem, de masnaptol kellett; viszont nem neztek meg a progeszteron szintemet.
Ez a 6. az uj dokival egeszen mas. clostyt kaptam a 3. naptol 5 napon keresztul napi kettot, aztan inszem utan semmit nem kellett szednem. 1 hettel kesobb (hetfon) megnezte a hormonszintet (meg nem tudom mi az eredmeny, de iszonyat kivancsi vagyok), mert nekem sem eleg a progeszteron ahhoz, hogy a baba beagyazodhasson. Ez elegge ledobbentett a mult honapban, hiszen nem vagyok "kezdo", es eddig senki nem nezte, hogy hiaba minden, ha egyszer alacsony egy ertek. A doki szerint a closty eleve a kezdetektol erre is hatassal van, es ha most megis alacsony lenne, akkor kapok utro-t. A duphastonra azt mondta, hogy elavult, sokkal jobb az utro.

Szoval figyeljetek ezt a hormonos dolgot, mert ugy latszik erdemes!!!

Korabban ugy ereztem, hogy van velem valami baj, mert olyan gyengenek ereztem a mehemet. Ez tok hulyen hangzik, de igy ereztem. Pl. pillanatra bevereztem a 24. cnapon, mintha meg akarna jonni, de megsem, mert csak a papir volt olyan, es utana mintha elfujtak volna.
Ebben a honapban viszont tok erosnek ereztem magam, es nem is vereztem be egy pillanatra sem.

Rohej, hogy az elozo doki eroltette a hormon injekciokat, amik darabja 4500 korul voltak, ebben a honapban meg kaptam a 600 forintos clostyt. Ja, es elozo dokit hiaba faggattam a clostyval; szakzsargont hasznalva felsorolt egy csomo dolgot - amibol semmit nem ertettem, - hogy miert nem jo az.

A kutyak tok aranyosak! Nekem feketet pulim van, Boginak hivjak, es imadom. Nekunk mindig pulink volt. Az elozot Timinek hivtak, es sajnos kullancs-fertozes elvitte 11 eves koraban. 1 teljes napig sirtam miatta :(, es soha nem tudnam elfelejteni.

Kata! A tegnapi 18-as ma mar 21-es is lehet!!!
babszi

babszi, akkor ez az új orvos nagyon jó neked! az előző kb. olyan lehetett mint nekem az előző: szakszavakkal dobálózott, nem magyarázott el szinte semmit, és azt hiszem kicsit talán nőgyűlölő is volt (vagy csak én voltam neki unszimpi)...
babszi, és szerinted nekem nem kellene rákérdeznem arra, hogy utrot kéne-e szednem, ill. hogy vérvétel kéne amiből ezek a dolgok kiderülhetnek (progeszteron stb..)?
mert akkor gyűröm majd a dokimat, hogy nézzük meg az értékeket.
köszi a tanácsokat!

lányok köszi a kutyus dícséreteiteket, azért van vele gond is:o))))
de tényleg cukika.
kicsiboris

bbilona? na mi volt inszemen? ok minden? nem fájt?
írjál, gondoltam rád :lol:

katata, húúúú ma van a nagy nap :!: :!: :!: szurkolok!

cocikám. ma vagy holnap mész inszemre végülis? neked is nagyon szorítok!!!!!!!
kicsiboris

köszi lányok a szurkolást, megvolt, nagyon szép víztiszta méhnyakváladékkal, nekem is 18mm-es volt a tüsző. Na und, én tegnaptól kineveztem magamat kismamának, a férjemet pedig kispapának hívom, és punktum.
Katata remélem minden simán megy, szorítok ezerrel.
zölddisznó hajrá, hogy hármunknak egyszerre legyenek pelenka vásárlási problémái!
kicsiboris, neked is köszi, tündérpofa a kutyus, olyan mindetszétrágok típusnak látszik!

Szép napot lányok!
bbilona

m.reni:
remélem a kuytapraktikák beválnak majd..:)
Tegnap hazajöttem a kórházbúl, és az a látvány fogadott, hogy az én hófehér kutyám tiszta piros!! Mint kiderült, anyósom kivitte pisilni, ő meg a kertben beledörgölte magát valami lehulott rohadt paradicsomba. Szupi volt este fürdetni őkelmét...

Lányok én már nagyon finiselek... A dokim aszisztensnője közölte, hogy én mindjárt szülök, látszik rajtam.. A kolleganőim is ezt mondták... Ajajj!! :roll:

bbilona:
Jó hallani (vagy látni), hogy ilyen pozitív vagy!!! Meglátod, most tutira sikerült!!!

Drukk ezerrel mindenkinek!!!! Ha egyszer csak nem jövök, akkor szülök.. :D

Kép
Kép
Kép
mágnes

Mágnes!
Megtiltom, hogy Karácsomy előtt szüljél! Ez parancs!

Lányok!
Szurok nektek. Én holnap megyek kismasásodni, és apává varázsolni a férjemet.

Köszi a bíztatást!
Katata, Ilcsi! Pelenkaprogram indul!

Kép
zölddisznó

mágnes, piros kutya?hm fincsi paradicsommal? Miért voltál kórházban? Megfigyelés, egy kis kukucskálás talán? Minden rendben?
Miért is nem szülhetsz karácsony előtt? :roll:

Zölddisznó, én a Liberóról hallottam jókat :D ( már megint idétlenkedem, ilyenkor a feszültség kiüti nálam a biztosítékot, képes vagyok bármilyen tünetet produkálni, tegnap óta pl. émelygek, ami asszem idiótán hangzik, mert na persze tegnap inszem és már hányingerem van, lehet ha más mondaná elintézném egy "lüke tyúk képzelődik"-kel).

Sok sikert lányok, és további szép napot!
bbilona

coca:
nem lehetne esetelg dec 16 és 20 között? Akkor itthon lehetnénk karácsonyra.:) A fa alá ülünk, és mi leszünk az ajándék apának! :wink:

bbilona: hát elvileg 30-án kellene a kispuncásnak megérkeznie, dehát ugyebár a leányzók hamarabb érkeznek..

Kép
Kép
Kép
mágnes

Na, jó, Mágnes, engedélyezem.

Kép
zölddisznó

Köszi a drukkot lányok, megvolt ma reggel az inszem, 9 óra előtt 5 perccel.:) Nagyon profi vagyok, most még ezt is megfigyeltem. :lol: Most semmi barnázás, szóval tuti,hogy múltkor a tüszőrepesztő szuri miatt volt, mert ugye az most nem kellett. Reggel mentem inszemre, ülök a kocsiban magamban, - vagyis nem, mert cicijeim védelmét élvezve csücsültek a fiúk a melltartómban - és egyfolytában vigyorogtam. :lol: Látom itt a fórumon is sokaknak jó kedve van. Hogy mikre képes egy inszem? :wink: Csak így vigyorogjunk 2 hét múlva is!
Coca, megy a drukk holnapra!
És persze mindenkinek jó babásodást!
Sok-sok zebrácskát szeretnék beletenni a táblázatba, minél előbb!!! :lol: :lol:
katata

Sziasztok!

Hajrá minden inszemesnek!

Én szorítok a legjobban!

Úgy látom, érzem, mindenkinek tök jó a kedve. Nekem is!
Ezt a mensimet hamar lezavartam. A nehezebb része össz-vissz két nap volt, de azt is megúsztam 3 tamponnal/nap. Lassan mi is nekiállhatunk az éleslövészetnek! Mérem a hőm, számolok ezerrel, apait-anyait beleadunk!

nagyon aranyosak kutyák! Nekem bordói dogom van, kb 45 kiló és imádom. Olyan kutya, ami az "egyik kopó, másik eb" című filmben volt. Róla fel sem férne ide a kép. Akkora!
Katata! én is vigyorognék kis tégelyel a cicijeim közt. Sajnos adottságaim nem tennék lehetővé a biztos védelmet és melegentartást, így nálunk apa szota a srácokat hozni, eredeti csomagolásban. Én akkor is szoktam rajta vigyorogni, mert annyira zavarban van!!! :oops: :lol:

Jó éjt mindenkinek!
zel

Az a muris csajok, amikor azt mondja a parod, hogy az egeszben ove a legkinosabb resz... Na neeeeeeeeeeee. Hanyadik dokival kell megtargyalnom es feltarnom kivul-belul magam?

KicsiBorcsa!
Szerintem az utro-ra inszemig ne kerdezz ra, mert lehet magatol is mondja a dokid, es ne keveredj kinos helyzetbe. Viszont a progeszteronra igen, mert ugy latszik az fontos. Amikor megjon neked, rogton kezditek az inszemet? Mert ha nem, akkor megdumalhatnad vele, hogy a ciklus masodik feleben nezhetnetek ilyen hormonszintet; legalabb tudni fogod hanyadan alltok. De a closty jo lesz ra, javit rajta.
Closty nelkul nekem 11. valamennyim volt, clostyval 17. valamennyim lett. A doki hivott fel tegnap az eredmennyel, es azt mondta, hogy ez a pr.szint also hatara, vagyis lehetek babas akar ebben a honapban, de 21 lenne az idealis. Kov. honapra megemeli a closty-adagomat egy fellel. En erre elkeseredtem, mert meg nem vagyok tul ezen a honapon, es maris a kovetkezorol beszelunk, szoval a doki se hihet nagyon benne. Mondtam is neki a kesergest, de azt mondta, hogy egyaltalan nem mondott rossz hirt, hiszen lehetek babas, es meg nem kell semmit ereznem.
En azert mar a keserges hataran vagyok, de nem olyan melyen, mint eddig, hiszen csak talaltak valami hibat, amit lehet orvosolni. Csak sikerul majd. Ha most lennek terhes, pont a hazassagin szultem volna :) es az olyan romantikus lett volna. Meg ugyebar a karacsony is - mindenki ilyen ajandekot adna a csaladnak.

Apropo, nem tudja veletlenul vki, hogy mennyi a jo progeszteronszint? Hatha mas doki mast mondott!!!

Magnes!!!
Nagyon fogok rad gondolni - mint eddig is :) Te mar igy is, ugy is a finisben vagy, es ez annyira jo!!! Remelem valasztottal szulesznot, mert azt mondjak, hogy a klinikan anelkul nem ember az ember.

Mit szoltok ahhoz, hogy a korhazat - es igy a dokit sem- valaszthatod meg magadnak??? Vagy fizetsz ezerrel, hogy ott szulhesd a babat, ahol te akarod, es azzal a dokival, akiben megbizol!
babszi

Sziasztok!

Egy napig nem voltam, és mindenki a feltöltődős, tele reménnyel fázisba lendült át. Én is ott vagyok, mert most pihis hónap van, de azért én tudom, hogy tegnap volt peteérésem, úgyhogy....

Kicsiboris, és Babszi. Progeszteronkérdésben én otthon vagyok. A Zita születése előtt mikor elkezdtünk próbálkozni, nekem 0,4 volt a progeszteronom, mármint a csúcsnapon A ciklus első felében a prog alacsony a második felében a megtapadás környékén felmegy és ha nem tapad meg a bébi, akkor lemegy, ha terhes vagy akkor fent marad, és ő tartja meg a terhességet. Ezért pótolják nekünk. Egyébként a Nyírőben a jó hormonháztartásuaknak is. Meg amikor valaki terhes és vérzés lép fel. Mindig ez az első, amivel megküldenek, duphaston, vagy utrogesztán (lehet, hogy van más is, de én nem tudom) A closti is emeli. Én a Zita előtt másfél évig folyamatosan szedtem a clostit 2-6 ig, és lassan fokozatosan jött felfelé a saját hormonszintem. 2 havonta ellenőrizték a 18-20-22. napon kellett vérvételre mennem, hogy lássák, hogy alakul a görbe. A csúcs a 20. nap. Itt a Nyírőben, csak a 21. napon vettek vért. Abból nézték meg, én az előzőt jobbnak tartottam. A régi dokim azt mondta, hogy a tankönyvek szerint 25 alatt nincs esély arra, hogy megtapadjon, de ő csak akkor enged minket próbálkozni, ha 30 fölött lesz. Azt gondolom, hogy 17 fölött progipótlással már jó lehet a dolog. De hansúlyozom, ez az én naiv gondolatom, lehet, hogy másik tankönyv szerint 17 az alja. Én hiányolom itt a Nyírőben a rendszeres ellenőrzést, mert nem lehet tudni, hogy van-e egyáltalán esélyem, hiszen, mikor elkezdtük, a kivizsgáláskor nézték meg nekem egyszer (tavaly októberben. és akkor 6 volt, ami siralmas.) Amikor megkérdeztem erről a dokit, azt mondta, hogy ne izguljak, azt úgy is megkapom pótlásban. Én attól tartok, hogy az nem ugyanolyan, és lehet, hogy jobb lenne, ha a sajátot is megerősítenénk. De ez már az én gondom. Talán a folyamatos kezelések miatt, sőtt ez biztos, hogy feljebb kellett jönnie a sajátnak, hiszen már most is majd egy éve szedem a clostit. Egyébként egyes orvosok szerint ez is elavult, és szokták szidni is. Pl azért mert cisztásodást okoz. De melyik nem? Olvassátok csak el a gyógyszerek papírját.

Na kilépek, mert mindjárt lebukok, ( a munkahelyemen vagyok) További pozitív hozzáálást csajok! Pusz Tamar
tamaranna

Babszi,
képzeld nekem is most pont a házassági évfordulónkra jön ki a szülés. :lol: Szóval hajrá! Nem elkeseredni, hanem megyünk szülni az évfordulónkon! :wink:
katata

tamar, babszi köszi a tanácsokat! akkor majd résen leszek, és megpróbálom kiharcolni, hogy legyen egy vérvételem amikor kell...meg majd este megnézem, hogy mennyi volt az eddigi vérvételeimkor a progi szint :lol: tényleg: az is számít, hogy mikor nézik? ciklus eleje közepe vége?? mert akkor ez ahogy leírtátok, változik elég alaposan a ciklus alatt.

úúúújjjjjé itt a hétvége!!!!szép napot jó pénteket mindenkinek :!: :!:
kicsiboris

Sziasztok!
babszi, nagyon érdekes amit leírtál a tüsző méretétől. Nekem a múlt hónapban 30 mm-es volt mind a kettő tüsző, és nem estem teherbe....... Azt nem tudod hogy mitől lehet ilyen nagy? Csak Clostyt kaptam (2x1), semmi mást.
Nekem sem volt még vérvételem , mindíg duphastont szedek, és nagyon szédelgek tőle.
Katata,
Én is sok sok pozitív enegriát küldök a sikeres inszemhez! ++++++
Bbilona, Zöldi,
Nektek is mennek a drukkhegyek!! Sok sok zebrát szeretnék a karácsonyfafalatt látni!! :lol:
Tamarana, Jó munkát, de azért így péntek tájékán ne vidd túlzásba ! :wink:
Babszi, miért nem szedsz ebben a hónapban is progi pótlást? Egyébként meg ha alacsony is az a progi szint, az a lényeg hogy elég a teherbe eséshez!!!! És ha babás leszel, még akkor sem késő progi bevitellel erősíteni a terhességet! Úgyhogy fel a fejjel! :lol:
Mágnes,
Biztosan nagyon jó érzés lehet a finishben lenni! Hamarosan anyuka leszel!! De jó!!!!!!!!!!!!
macspacs

Macspacs,
köszi a drukkot. :)
Szerintem kérdezd meg a dokidtól, hogy a 30 mm-es az nem túl nagy, nem öreg-e már?
katata

sziasztok csatlakozom, katata én a szülinapomon fogok szülni. be jó is lenne! Szép hétvégét mindenkinek!
bbilona

Ezeket a neten talátam:

"Az érett tüsző mérete 18-22 mm, ezt követően kb. 2 nap múlva lesz spontán az ovuláció."

"A ciklus közepén normál esetben a tüsző mérete kb. 20 mm"

"20-22 mm-esen reped meg a tüsző és lökődik ki a petesejt belőle"

Macspacs,feltétlen kérdezz rá a dokidnál!
katata

Ilona,
oké, benne vagyok! :wink:
katata

MÁgnes! :D

Én is úgy írigyellek mindjárt itt a bébi,szép kis karácsony lessz :D
Jó lehetett fürdetni a kutyust! :)
Én már meg fürdettem egyszer ,de nem nagyon szereti. menekült volna minden áron!
Meg vannak már a baba kelengyék?

Pihenj Sokat!
m. reni

Sziasztok!
babszi:
igen, van már szülésznőm, nagyon aranyos nő, szimpatikus. :)

Hát csajok jövőre egy szülés 25 000 lesz, a császár 51.000....
Mondtam apának, menjen el bábaképzőbe, mert a következőt otthon szülöm :)

reni: a mi kutyunk szeret fürödni. Talán azért, mert a tenyésztő kutyakozmetikus is, és 4 hónapos koráig nála volt, ő fürdette.
A babacuccok már mind megvannak. Mostmár az autó hiányzik, most állunk vásárlás előtt, már alig várom. Még sosem volt vadonatúj kocsink! 2-3 hét múlva meglesz!! Remélem addig Panna is bírja, bár ma megint azt mondta valaki, hogy nincs sok hátra..:)

Olyan jó, hogy most mindenki pozitív közületek!!! Nagyon drukkolok ám!!!!!

Kép
Kép
Kép
mágnes

Szia Mágnes!

Annak idején nekem is rengetegen mondogatták, hogy már látszik rajtam, hogy mindjárt szülök és mégis bent maradt Zita az utolsó napig. Pedig már nagyon vártam, hogy túl legyek rajta. Két héttel a szülés előtt 5 percesz fájásokkal mentem a kórházba. A szülésznő azt mondta "Itt délre gyerek lesz!" De nem lett, másnap sem. A fájások ritkultak, és hazajöttünk. Onanntól 2 hétig folyamatosan voltak összehúzódások, de rendszertelenek, néha alig telt el 2 perc náha meg 20-30. A férjem ha látta, hogy görcsölök, már kapta is elő az órát, hogy mennyi tellik el, és ha 2 X ugyanannyi már vette is fel a táskát, hogy indulunk. Én meg mondtam neki, hogy én egy tapottat sem megyek, amíg el nem folyik a magzatvíz, mert potyára nem töltök mégegy éjszakát a kórházban. Aztán a kiírt nap is eltelt, de éjjel egykor elfolyt a magzatvíz. Végre mehettünk. De jó még rágondolni is. ANNYIRASZERETNÉKMÁRÚJRA!!!! Szóval várd ki a végét, nem biztos, hogy a lányok előbb jönnek. Ha rendben van ott bent minden, minek jönne ki hamarabb?

Sok sikert! Tamar
tamaranna

Coca,
mi újság? Inszem megvolt?
katata

Megvagyok. Méghozzá jó alaposan! :oops: Dolgoznak bennem a Kép -k!

Kép
zölddisznó

Tamar!

Nagyon fontos dolgokrol irtal. Felig elkeseritettel - 30-rol ebben a honapban nem is almodok. De azt hulyesegnek tartom, hogy most kezdjem el, 3 nappal teszteles elott a potlast. Elvileg a beagyazodasi idoszak veget ert, szerintem nem hasznalna, csak elhuzna a dolgom, es karacsony elott nem mehetnek a 7. inszemre. Azert irom ki szam szerint, mert olyan borzaszto, hogy ennyin tul vagyok mar.

Macspacs! Koszi a biztatast, jol esik; csak hinni nem nagyon tudok benne. Ugy vagyok vele, hogyha megtapadt, akkor tenyleg utana is szedhetek mindenfelet ra. Ha nem tapadt meg, akkor most mar az sem segitene. Szoval nem akarok beleugrani, hanem majd elvalik.

KicsiBorcsi!
Neznek mindenfelet a ciklusod 3. napjan, utana a 21. napjan. De elvileg akkor nem csinalnak semmit, csak megneznek hormonokat, hogy tudjak, mit kell csinalni utana. A progeszteront elsosorban a ciklus masodik feleben, a 21. napon kell levenni. Latod, az en 17-em sincs még sehol, ha Tamar dokijanak a 30 a megfelelo. Igen, a closty segit ezen is, es emelte is nekem a pr.szintet. A doki meg emelni fogja a kov. ciklusban a closty szintem :) hogy jobbak legyenek az eselyek. Most ezert voltam oda, mert a clostytol 2 nagyon szep tuszom is volt, es bizony elotte egy nappal, utana 3-4 napig is egyutt voltunk. Gondoltam nagyobb az eselyem most mar. De valahogy ugy is vagyok vele, hogy azert sem hiszek benne, mert nem erzek semmit. Vannak ugyebar a klasszikus tunetek, de soha egyiket sem produkalom.

A masik banto dolog, hogy megszuletett a cigizo sogornom gyereke. Szerencsere egeszseges, de a sogornom nem fogja pl. szoptatni, meg mar nem akar a korhazban maradni, hiaba kell a gyereknek meg 2 hetig ott lennie. Iszonyat volt hallani, mikor kozolte kikoltozik onnan a baratnojehez, mert onnan is meg lehet latogatni a gyereket. Tok hulyeseg. Mintha 10 perc eleg lenne a gyereknek. En biztos ott akarnek maradni - pelenkazni, etetni meg ilyesmik. Meg azt is megtanulhatna ott, hogyan lassa el a gyereket. Hat nem? Lehet nincs igazam, csak megint okoskodom. Vegulis nincs gyerekem, nem tudhatom...
babszi

Helló!

reggel teszteltem, és negatív lett. Sikerült ismét rontanom a sikeres inszemek számát.

Most nagyon rossz, de 3 hónap szünet és semmilyen hormont nem szedek.

A mostani inszemeseknek megy a drukk............
málna79

Babszi:
Teljesen fel vagyok háborodva a sógornődön!! Nem akar szoptatni??? Hogy alakul ki annak a gyereknek az immunrendszere??? És a férje nem szól neki ezért? Miért kell benntmaradni a babának? Korábban érkezett? Mondjuk ha dohányzott, nem is csodálkozom... Felháborító, hogy más a kezét lábát töri egy babáért, egyesek meg nem tudják megbecsülni.... Hrrr! Megyek is elszívok egy cigit mérgemben! (csak vicc volt..:)

Kép
Kép
Kép
mágnes

Magnes!
Koraszulott a baba, es valamilyen vizsgalatokat vegeznek meg rajta. A tudeje nem eleg eros allitolag ahhoz, hogy szopjon, de hulyesegnek tartom, vagy falsnak, mert a cumisuveget is szopni kell szerintem. En nem ertem az egeszet. Marha szerencses sogornom van, mint latod, hiszen megtalalta a nagyvilagban azt a szerencsetlent, akit orranal fogva lehet vezetni.

Lanyok! Idealis progeszteron-szinteket kerek, ha van!!!
babszi

Hát babszi totál kiakadtam azon, amit sógórnődrőúl írtál! Én egy percre sem tudtam volna egyedül hagyni egyiket sem!!! Amikor Viki született, és később hozták le hozzám, már tiszta para voltam miért nem hozzák már, hiszen letelt a kötelező idő! SZóval no comment! Már most sajnálom szegény kisgyereket!

Zöldi!
Itt is drukkolok!

moni

Ja és én mindent megtettem azért, hogy szoptathassak, pedig nem volt egyszerű! Pótlás kellett már lányomnak elég korán! Könnyek között adtam neki! Azt, hogy ne szoptassam eszembe sem jutott! Felháborító amagatartása és aviszonyulása akicsihez!

moni

Na azt nem hiszem, hogy nem tud szopni. Egy koraszülöttnek is van szopóreflexe, olyankor a legfontosabb az anyatej.. Hány hétre született??

Kép
Kép
Kép
mágnes

Moni, Magnes, en egyetertek veletek mindenben!!!
Majdnem 35 hetes volt, kb 2 es fel kilo, 47 cm, szoval fejlett baba. Szerintem csak duma ez a gyenge tudo dolog. Ha meg nem csak duma, akkor meg szegyellheti magat, mert a nikotin miatt is lehet ez a baj!

Progeszteronrol nem tudtok valamit? Nektek milyen volt annak idejen, mikor a babak fogantak?
babszi

de hulyen datumozott, mintha vasarnap fel 8kor irtam volna!!!! Pedig szombat van, es 19:35
babszi

ha, most meg egy orat tett ra :)
Meg van zazulva
babszi

most meg visszavaltott szombatra :)
Tiszta hulyenek neztek majd!!! De igy valtogatta a program az idot!!!!!!
babszi

Sziasztok!
Most csak bekukucskálok :roll: !
Remélem mindenki jól van, és sikeresek az inszemek elé néztek!
Elég nehéz hét elé nézek, tanulhatok 100000-el, egy jó vastag könyvet kell bevágnom, remélem ez sikerül!
Tegnap is vizsgáztam 3 tárgyból 2 sikerült a 3. eredményét nem tudom mivel írásbeli volt.
Egyébként jól vagyok!Ha levizsgáztam jelentkezem!
További szép és sikeres hetet kívánokmindenkinek!
sapé

:!: Helyesen :arrow: kívánok mindenkinek! :oops:
Sziasztok!
sapé

Sziasztok!!!!

Gyöngyiről hoztam híreket!!!

Tegnap megszületett Anna baba,3050 gr és 49 cm!!!!Baba és Anyukája jól vannak!!!!
csanita

Pusszantjuk Őket, és gratukálunk! Kép

Kép
zölddisznó

Gratulaaaa!!!!
babszi

Jajj de jó neki!!!!
Sok boldogságot nektek Gyöngyi!!!!

babszi: progeszteronhoz nem tudok nagyon hozzászólni, nekem a végén már nem nézték, csak uh volt..
Nincs semmi hír? Teszt? Mikor kell?

Kép
Kép
Kép
mágnes

Magnes!
Elvileg holnap tesztelhetnek, de annyira nincs bizodalmam, hogy majd akkor tesztelek, ha mondjuk pentekig nem jonne meg. En ugy gondolom meg fog jonni, de valamelyik topicba belesve azt olvastam, hogy mar 15 feletti progeszteron is jo a beagyazodashoz. Lehet, hogy sikerul, de szerintem nem.
babszi

Sziasztok!

Gyöngyi!!!
Gratulálok és sok boldogságot :!:

Lányok!

Nagyon boldog vagyok és az örömömet meg osztom VELETEK.
A barátnőm babát vár!!!! Rólla már írtam nektek, de hogy emlékezzetek rá.... tavasszal volt a 4. lobikja és 4 éve szeretnének kisbabát. A 4. sikertelenség rettentően meg viselte, mondhatni depressziós jelei is voltak már a dolognak.
Vett egy nagy levegőt és a férje tanácsára pihenni akartak. -3 hónap útán beletőrődőtt, hogy majd megy újra, de talán csak jövöre. A férjének nagyon stresszes munkahelye volt, amit ott hagyott és augusztusban egy nagyon nyugodt munkát talált. Kezdett beletörödni és hinni a következő beavatkozásban. Eldöntötte az idén nem törödik a baba kérdéssel, majd ....
Erre a bejelentették, hogy babát várnak!!!!! Túl van a 3 hónapon és majd megy genetikára, de az már a legkevesebb.
Szóval CSAJOK vannak CSODÁK ... Az Ő szavaikkal írom le: - hinni kell benne és nem szabad stresszelni. Fontos a nyugalom és csak szeretni kell egymást és lám spontán lett babájuk. Még most is alig hiszem, de nagyon jó a lelkemnek.
Reméle segítettem ezzel a siker történettel. Mindenkinek lesz kisbabája!

Kép

Babszi!
Nagyon izgulok érted!

Puszi!

Odry
odry

gyöngyi, ezerszer gratulálok!
babszi, szorítok a zebrákhoz! Hajrá, veled is együtt szeretnék a pelenkákról beszélgetni! Legyél nagyon erős! Pusz!
bbilona

ezerezerezer puszi neked Gyöngyike és babudnak Annácskának!!!!
megjött a hitem :lol:
kicsiboris

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?