Új privát üzeneted érkezett!

Szia Pihi

hát én nem is emlékszem rá, de szerintem fürdés - sex - kúp, talán így lehetséges
Ha nektek inszem kell, ő csinál azt is a klinikán, és akkor nem kell hogy kitudja hány doki turkáljon ember lányában, és tényleg nagyon korrekt, és nem pénzéhes, és nagyon szurkolok hogy a HSG vizsgálat alatt mosolyogjon, és ne a fejét csóválja mint nálam.
nekünk ha jövőre sikerül a kistesó-k, akkor is hozzá fogok járni, és nála fogok szülni, max itthon mégjobban fogunk spórólni
De én teljesen megbízom benne, ugyanúgy mint Krizsa dr.-ban.

Szia

Erika

Kép

Kép
erika13
 
 


Sziasztok!

Pihi! Örülök, hogy úgy tűnik, hogy jól alakulnak a dolgok. Nekem is szimpi volt a doki, bár én csak telefonon beszéltem vele.

Egyébként szerintem az ikreket nyugodtan akár Erikának is kívánhatod másodszorra. Vagy Erika, inkább csak két gyereket szeretnétek?

Lányok ! Már épp kezdtem azt gondolni, hogy én megúszom a durva terhességi tüneteket, mert eddig csak minimális reggeli émelygés, a hasam és a melleim kicsit feszülnek, de egyébként semmi. Erre ma reggel itt a munkahelyemen úgy megszédültem, hogy nagy szerencsém volt, hogy épp egy szék mellett álltam, mert különben lehet, hogy elesek. Le is kellett ülnöm. :roll: Azt hiszem, most már tényleg ideje visszavennem a tempóból, bár eddig is óvatosabb voltam. De azért nagyon örülök neki. :D
nyusziful76
 
 


Sziasztok

Nyuszifül
én szeretném ha ikrek sikerülnének, de a párom azt mondta, hogy elég lesz 1 kislány is, de azt is mondta, hogy ha 3 ikrek sikerülnek világá megy, de én úgysem hagyom, ahoz túlságosan imádom őt,
látod látod, lehet hogy nem fogsz te már sokáig dolgozni!
főleg ha többen is vannak.
nagyon nagyon vigyázz magatokra, a pénz és a munka nem ér annyit, inkább legyen egy kicsit kevesebb (pénz) de te nyugiba légy.
Otthon pihenj nagyon nagyon sokat, úgy várom már az UH eredményét!

Sziasztok

Erika

Ui: nem tudom mikor kerülök megint gép elé ma, mert nem sokára visszük Ákost a havi méreckedésre, utána meg megyünk anyóshoz, de addig is mindenki nagyon nagyon vigyázzon magára!!!!!!!!!!!

Mégegyszer sziasztok

Kép

Kép
erika13
 
 

 
 

Hát igazából nagyon szeretném, ha inszemig sem jutnánk el. A HSG után szeretnék még egy összeférhetetlenségi vizsgálatot. Ezt a Forgácsban nem csinálják. Szerintük túl elavult és sokszor téves eredményt mutathat. Igazából még nem is hallottam olyat, hogy akinek ezt megcsinálták jó redeménye lett.
Nem tudom, hogy G. doktor csinál e ilyen vizsgálatot. Szerintem nem. Mert megkérdeztem, hogy mi lesz a következő lépés. És azt mondta, hogyha átjárható vagyok, akkor indukálunk gyógyszerekkel. És ha nem fog sikerülni az sem, akkor inszem. Azt mondta, hogy ha lassan két éve nem sikerült,akkor pont itt az ideje, hogy egy kicsit turbózzunk. Már nagyon várom! :) BÍZOK BENNE!! És ez pozitív energiával tölt fel! :)

Erika! IRIGYKEDEK!!! :lol: persze csak csupa jó indulattal.: havi méreckedés, látogató. Együtt a babucival. Én meg ütöm itt a gépet a monitor előtt egész nap. Izgi. :( Na de már nemsokáig!!! :lol:
pihi
 
 


Sziasztok!

Látom mindenkinél zajlik az élet!
Én hétfőn megyek vérvételre (HIV, Hepatitis, Rubeola, vérkép, stb.).
A hüvelyem sajnos megint gombás (Candida glabrata), a nőgyógyász rögtön kúpot akart felírni, de abban is van laktóz, így még gondolkodik, hogy mit adjon. Hétfőn megpróbálok hozzá is visszamenni.
És van három fajta bélbaktérium fertőzésem, tegnap kaptam meg az eredményt. Nem tudom, bennem miért tud ennyi minden élősködni. Igaz, évek küzdök a gyomrommal (gyomorfekély, vastagbélgyulladás).

Erika!
Nem emlékszel, hogy neked milyen gombád volt?

Nyuszifül!
Van már olyan étel, amit nagyon kívánsz, vagy rá se bírsz nézni, pedig eddig szeretted?
Nagyon várom az UH eredményét!

Üdv: Princess
princess
 
 


Princess!

Egyelőre nincs olyan, amitől undorodnék (kivétel talán a Nyugati aluljáró, de azt nem terhesen sem bírtam, csak most még annyira sem). Az édességeket, csokoládét mondjuk egyáltalán nem kívánom, ami elég meglepő, mert eléggé csokifüggő voltam/vagyok. De ezt nem bánom. :wink: Húsból viszont egy egész marhát meg bírnék enni :D El is megyek, veszek egy szenyót, mert nem bírom ki ebédig. :lol: :oops: Érdekes, de úgy tűnik a szervezetem tényleg tudja mire van szükségem, csak oda kell rá figyelni. :)

Nekem szerencsére csak egyszer volt gombám, még régebben, de azt tudom,hogy milyen kellemetlen. Viszont a babaprojektbe nem zavar be :wink:

Nem tudom, hogy használna-e, de nekem az allergiámra nagyon ajánlották a candida diétát. Nem egészen értettem az összefüggést, de mikor elmondták miről van szó és úgy döntöttünk, hogy várunk még a babaprojekttel úgy döntöttem, hogy egy rövidebb kúra méregtelenítésre is jó volna. Szóval végigcsináltam másfél hónapig és fantasztikus hatása volt. Mondták, hogy ez baba előtt is nagyon hasznos. De nagyon kemény, elég nagy akaraterő kell hozzá, meg most télen macerásabb is, mert nincs annyi zöldség-gyümölcs.

Ja és kérdezted a jógát. Igen, szeretnék járni, de csak a 12. héttől lehet. Az oktatóm előtte nem is javasol más jógát sem. De azért majd lehet, hogy kérek tőle néhány hátgyakorlatot, amit csinálhatok, mert nagyon hiányzik.
nyusziful76
 
 


Sziasztok

Megjöttünk
hát a babucikám nem egy hízós fajta, habár én sem voltam az, iskolába menéskor sem ütöttem meg a mércét, és adtak is étvágygerjesztőt, de ha most magamra nézek (pár éve) talán mégsem kellett volna az az étvágygerjesztő.
1 hónapja volt a kis drágám 8250 g, ma pedig 8420g, modta is a dokinéni hogy vigyázz az alakjára

Pihi
látom a dokibácsi nem hagy téged eltunyúlni, egyből babaprojekt - hát igen biztos látta rajtad hogy mennyire szeretnél már babókát

Princess
nekem candica gombám volt, de hogy milyen azt nem tudom (van többféle is?)
nekem Gimes dr. hüvelygolyót adott rá, amit úgy kellett csináltatni, nekem nagyon hatásos volt (emiatt ha nem tudtam hozzá felmenni pestre akkor elmentem itt néhány helyihez - de ezek csak olyan gyógyszertáriakat adtak, ami volt hogy nem is használt, aztán mindig Gimes dr.-nál kötöttem ki - inkább szabit vettem ki - és így már rég nem látogatott meg, pedig előtte minden doki azt mondta, hogy ez időről időre mindig elő fog jönni, mert ezt igazán kiírtani nem lehet, elő is jött félévente kb., kb 2-3 éven át, de azóta lekopogom hogy ok. - az a hüvelygolyó nagyon jó, csak betét kell hozzá, mert kifolyik

Nyuszifül
pihi pihi pihi pihi

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13
 
 


Sziasztok!

Hát, nem nagyon lettem jobban, változatosság kedvéért most a gyomrom nem stimmel. Inkább azt hiszem hazamegyek és lefekszem. Holnap egyébként is szabit vettem ki.

Viszont akkor legközelebb hétfőn jövök, úgyhogy mindenkinek jó hétvégét!

Üdv: nyusziful
nyusziful76
 
 


Sziasztok!

Nyuszifül!
Nektek is jó pihenést a hétvégére! :wink:

Pihi!
A multkor pont akartam kérdezni,hogy ilyen összeférhetetlenségit nem csinálnak-e.Asszem a "ma megint megjött"-ben olvastam,hogy ott egy lánynál pont ez volt a baj.Az összes spermium elpusztult,mire elérték volna a céljukat.Szerintem nem elavult dolog ilyet vizsgálni,hiszen egy létező problémáról van szó.Az a lány is évek óta várta a csodát,mire kiderült mi a helyzet.
Talán a Babcsi volt az a lány .Nem tudom,mert már régóta nem olvasom őket.Amíg nem tudtam miért nem sikerül nekünk,addig viszont mindig őket olvastam.De már rájöttem,hogy semmi keresnivalóm ott :cry:

Erika!
Nem baj,ha nem hízik túl sokat Ákosbaba.A sprektumon volt múltkor egy műsor arról,hogy ki fog felnőtt korában valószínű elhízott lenni.És asszem aki az első időszakban sokat hízik,az valószínűbb,hogy gondja lesz még a fogyókúrára.Bár sok olyat láttam már,hogy kicsinek duci volt,felnőttként meg egyszálbél.
Tudod elöl deszka,hátul deszka,középen meg farostlemez. :lol:

Meg sokat árulkodik az is,hogy mennyire izgő-mozgó egy baba,például mutatták a tévé elött ülő gyerekeket,volt aki mozdulatlanul meredt a "varázsdobozra",és voltak akiknek egyfolytában járt kezük-lábuk.No meg,hogy ahány centi 2 évesen,annak a kétszeresére nől meg a gyerkőc.

Meg persze majd jön az a válogatós időszak,amikor nem akarnak rendesen enni,csak a nyalánkságot. :lol:
De ahogy a képen néztem teljesen rendben van Ákosbaba!
És az is jó,hogy akaratos!Van egyénisége!És saját elképzelése a dolgokról.
És nemsoká december! :lol: :lol:
Még nem érdeklődtetek utána tesó ügyben,hogy van-e lehetőség,hogy édes tesók legyenek?Vagy majd személyesen?

Princess!
Neked meg jobbulást!!!!


Megyek vacsizni,de a közelben leszek!
Vendég
 


Sziasztok

Nyulasz
az a baj hogy mint írtam gyerekkoromban én is elég gebe voltam, és még étvágygerjesztőt is etettek velem, most meg, jó még nem gurulok, de nem ehetek annyit amennyit szeretnék, pedig én imádok enni,
TV: szereti ő is nézni, de általában közben mászkák is és játszik is, de van hogy 1-2 percig mered rá és úgy kell rászólni jó hangosan, szerintem a szinek váltakozása és a hangmagasságok váltakozása tetszik neki nagyon.
evés: sajna sosem volt egy jó evő, legalábbis eddig (a rendes kajával kapcsolatban), mert a tápi az ok vacsorára, de amúgy meg már a reggelit sem eszi úgy v. a banánt sem mint az elején, na mindegy majd csak lesz jobb is remélem,
tesó ügyben: váltottam e-mailt a Kaális topikról Harcimókussal (ő a Kaáliban dolgozik) és ő írta, hogy mivel mi nem tudunk a donorról semmit, így csak a dokival Krizsa dr.-al beszélhetjük meg, hogy mi a helyzet - dec. 7-én. - nagyon remélem hogy ekkor ki is derül, hogy van-e, vagy hogy tudnak-e szerezni ha nincs is raktáron, mert néha már e miatt is tiszta gyagya vagyok hogy nagyon szeretném már tudni hogy mi a helyzet, mert ez a várakozás talán még rosszabb, mint amikor a lombikot csináltuk.

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13
 
 


Sziasztok!

Az a helyzet, hogy nagyon sokat dolgozom, és nincs időm még olvasni sem. Ez annyit jelent, hogy reggel elmegyek itthonról, és csak este érek haza, ez tényleg a ló másik oldala. :)
A párom is munkahelyet váltott, tehát tényleg zajlik az élet nálunk.

A lakásban nem sok minden változott mostanában, maradt a kupi. :)


Nyuszifül!

Pihenj nagyon sokat! :) :) :)


A gyerekprojekt továbbra sem aktuális nálunk. :cry:

Sziasztok

Jeni99
jeni99
 
 


Sziasztok!

Jeni!
Azért ne hajtsd túl magad!
Remélem hamarosan ti is belevághattok!

Erika!
Igen ezt én is tudom,hogy ez csak statisztika,és nem minden duci gyerek lesz duci felnőtt és fordítva.Ezt gondolom a nagy átlagra mondják.
Hát igen a várakozás az a legborzasztóbb az egészben.A fájdalmat vagy rosszullétet vagy bármit könnyebb elviselni.


Már mi is visszafelé számolunk,holnap hívom Krizsa dokit,mert azt mondta szombaton mehetnénk hozzá.Remélem az eredményekről örömmel fogok tudni írni!Nagyon izgulunk,ez várakozási idő teljesen kikészített.De jó,hogy TI itt vagytok,és értetek tudtunk szorítani,mert így nem egyfolytában a saját bajunkkal voltunk elfoglalva.
Vendég
 


Sziasztok

Jenni
ne dolgozz olyan sokat. És akkor mikor vagytok együtt?

Nyulasz
szombat ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Sziasztok

Mindenkinek nagyon szép álmokat kívánok

Erika

Kép

Kép
erika13
 
 


Köszi Erika!

Jó éjszakát!
Vendég
 


Sziasztok!

Nyulasz!Én is szoktam olvasgatni őket. Igen babcsiról van szó. De látod neki sem ugyanaz az eredménye a két viszgálatnak. Azért ezt sok körülmény is befolyásolja.
Legalábbis én valóban ezzel nyugtatom magam. Nekem tavaly csinált egy ilyet a nőgyógyászom és nem talált csak egy-két élettelen spermiumot. De ezen nem is csodálkozom, hiszen akkor eléggé rossz volt a spermaeredményünk.És ráadásul előtte este is együtt voltunk, majd reggel is. Ennyi idő alatt nem termelődhetett elég sperma. A doki egyébként meg is mondta, hogy előtte min.2, de max.7 nap kihagyás. De mivel előtte párom nem volt itthon és több mint egy hete nem voltunk együtt, ezért este kiürítettük az életteleneket.
Szóval ilyen dolgok szerintem befolyásolhatják. És ha nekünk nőknek van valami gyuszi a szervezetünkben, akkor biztosna termelünk ellenanyagot a betolakodókkal szemben. De ha következő hónapra ez elmúlik, akkor nincs ellenanyagtermelés.
Na persze ez csak az én feltételezésem.

A többi meddőségiben csinálnak ilyen vizsgálatot? Pl a Kaáliban? Azt hiszem ezt már nagyon kevés helyen csinálják. De mondom, jó eredményről még nem is hallottam.

Nyulasz, akkor holnap megtudtok végre valamit. De hátha mond valamit, most telefonon keresztül is, vagy nem???

Princess, jobbulást!

Erika, ne aggódj tényleg nagyon formás Ákos baba!!!
pihi
 
 


Szia Pihi

én nem tudom, hogy hol csinálnak ilyen vizsgálatot, de szerintem ha felhívod telefonon a Kaáli intézetet bizti megmondják telefonon is hogy igen v. nem.

Szia

Erika

Kép

Kép
erika13
 
 


Sziasztok!

Ma voltam a nőgyógyászomnál, kaptam gyógyszert a gombámra.
Elvittem a párom sperma vizsgálati eredményét is, azt mondta ez jó, de az inszemhez csak gyűjtéssel elég. Ilyenkor hány naponta/hetente lehet mintát adni? És mennyit kell egyáltalán összegyűjteni? Annyit már tudok, hogy ilyenkor csak az élénk mozgású számít, tehát nálunk a 3 millió 60%-a.
Szomorúan mondta a nőgyógyászom, hogy eddig az inszemet az ő kórházukban is meg tudta volna csinálni, de sajnos az intézet nem került rá arra a listára, amit az állam hasznosnak vagy jónak tart (nem tudom mi alapján történik a besorolás), így már nem jegyezhetnek elő senkit ilyen beavatkozásra. Azért még reménykednek, hátha januártól más döntés lesz, de azt mondta, erre ne építsünk, és olyan helyet válasszunk, ami biztos működni fog. A Kaálit javasolta, de nem a pestit, hanem egy vidéki központot.
És jövőre csak kettő inszem lesz államilag támogatott!

Nyulasz!
Holnap várom a híreket!

Erika!
Igen, több fajta Candida gomba van.
Szerintem se aggódj Ákos miatt, a fényképen teljesen tökéletesnek látszik. Szerintem nem sovány, pont jó súlyban van. Mondjuk, még mindig jobb, ha egy baba sovány, mint kövér. Legalábbis visszagondolva gyerekkoromra, az oviban és az iskolában mindig csúfolták a kövérebb gyerekeket.


Üdv: Princess
princess
 
 


Sziasztok!

Na sikerült holnapra időpontot kapni.Telefonon nem is kérdeztem semmit,a doki is csak tegnap jött haza,és nem is biztos,hogy ma már dolgozott.Vagy ha igen,ő biztos nem rágta le a körmét az eredményünk miatt,szerintem csak holnap fogja ő is megnézni.
Bár azon meglepődtem,hogy emlékezett ránk,pedig csak egyszer voltunk nála,és én próbáltam magyarázni,hogy ki vagyok és miért telefonálok,mire ő tudom,emlékszem.Pedig biztos rengeteg "betege" van.Azért ez jóllesett.

Princess!
Ez tényleg borzasztó,hogy így keresztbe tesznek nekünk.

Jó éjszakát mindenkinek!
Vendég
 


Sziasztok

Princess
pedig én csak ajánlani tudom neked a pesti Kaálit és ott is Dr. Krizsa Ferencet, Nyulasz te nem hozzá jársz (bocs ha bunkó vagyok, de már nem tudom), mert neki van ilyen agya hogy mindenkire emlékszik név alapján
(Állam: én már nagyon kezdek undorodni azoktól odafenn - mert a tőlük lejjebb élő osztályoktól akarják elvenni mindenüket, hogy helyrehozzák a bénaságukat - bocs ezekért a szavakért, de én már élősködőknek hívom csak őket - és lassan szépen lassan mindenkit a mélybe taszítanak, de magukat a fellegekbe emelik - minden téren.)
De hogy már az inszemet is így lecsökkentették - hát ez hihetetlen - egyébként eddig mennyit csináltak finanszírozottan évente?
köszönjük a dícséreteket

Nyulasz
nagyon várom a holnapi jó híreket
bocsi de néha agyilag már zokni vagyok, és már azt sem tudom, néha hogy milyen nap van,

Sziasztok

Mindenkinek nagyon szép álmokat kívánok

Erika

Kép

Kép
erika13
 
 


Sziasztok!

Alkalmazott vagyok, és nem én osztom be az időmet, tehát kénytelen vagyok egész nap dolgozni. /de örülök neki, mert nem agyalok folyton/ :)
A párommal mostanában ritkán vagyunk együtt, hiszen most váltott munkahelyet.

Mindenkinek+++++++++++++++++++++++++++++

sziasztok

Jeni99
jeni99
 
 


Szia Jenni

de azért a vasárnapokat csak együtt töltitek?

szia

Erika

Kép

Kép
erika13
 
 


Szép jó reggelt mindenkinek!

Igen a Krizsa dokihoz járunk mi is.Nem tudok idézetet másolni,de ide kopiztam az első konzultáció után mit írtam nektek:

"Szóval ma voltunk konzultáción a Kaáliban.Dr Krizsára majdnem egy órát vártunk,de már a kocsitól is futva jött be.Legalább ötször kért elnézést,és hogy nem írta fel a számom,hogy szólhatott volna,hogy késik.Szurira ment,mivel Kuala Lumpurba utazik konferenciára,és ott szúrták el az idejét.De ahogy oda értünk,a gyors adminisztráció után bekísértek az irodájába,hogy nyugadtan várjunk ott rá.Nagyon kedves volt."

És a vérvételre azt mondta,hogy itt is meg tudják csinálni,de inkább TB-re csináltassuk a nőgyógyimnál,mert úgyis lesz még mire költeni.Mondhatta volna azt is,hogy kifelé megszúrnak,mert úgyis az a biztos amit ők csinálnak.

Erika,teljesen egyetértek veled abban,amit gondolsz erről az egészről,és nem is zárójelbe kellett volna írnod,hanem kiemelve.
Úgy tudom 6 inszem volt eddig támogatott.

[/quote]
Vendég
 


Szia Nyulasz

akkor jól emlékeztem hogy Ti is hozzá jártok, és az inszemmel kapcsolatban, akkor még azért van remény (agyilag),
hát akkor nagyon nagyon szorítok nektek mára
és nagyon nagyon várom a jobbnál jobb híreket

Bocsi de megint kihagy az agyam, te hova jársz (kórházilag hol rendel) a te másik nőgyogyid?


Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13
 
 


Erika!

Nincs még sajna normális nőgyógyim.De ma megkérdezem a Krizsa dokit,hogy tud-e valakit ajánlani.
Nekünk nincs túl sok remény az inszemhez.Vagy nem ránk értetted?Nekünk a mostani állás szerint a biopsziához van remény.Bár bízom abban,hogy ez ma változik!
Tudod,ha nem tudnék a problémánkról,akkor most azt hinném,hogy babás vagyok.Ma vagyok a 28 napon,és nekem 28-31 napos a ciklusom,de a 25-naptól már mindig voltak mensis görcseim.Még akkor is amikor 40 napra jött meg egyszer.Szar is volt 15 napig elviselni az előjeleket.Most semmi.
Adná az ég,hogy a rossz eredmény csak a stressznek köszönhető!
De azért ehhez ugyebár egy nagy csodának kéne történnie.Bár tudod írtam nektek azokról a kiütésekről ami a páromon jelent meg,és ami az allergológus szerint psziches stressz miatt van.
De azért spermatermelődésre ilyen nagy befolyással nem hiszem hogy lehet.Ki tudja..

Majd jövök!
Vendég
 


Szia Nyulasz

Kit ajánlott Krizsa dr.? Nem akarsz te is Gimes dr-hoz járni? Pihi már járt nála. Kérdezd meg őt, de én csak ajánlani tudom, egyébként a héten tudtam meg hogy azért ismer dokikat Krizsa dr. a klinikán, mert ő is ott dolgozott.
Remélem hogy csak jó híreket kaptatok!

Szia

Erika

Kép

Kép
erika13
 
 


Sziasztok!

Annyira izgultam,hogy azt elfelejtettem megkérdezni kit ajánlana.De nekem csak olyan jó,akihez lehet délután menni,6 után is.
Az eredmény nem lett túl jó,de azt mondta ICSI-re használható.Illetve azt mondta,hogy egy különleges lombik eljárásra,hát gondolom ez az ICSI.A jó hír,hogy szerinte nem kell biopszia. :lol:
És azt mondta,hogy ez nem azoospermia.Voltak,bár kevés és kóros szerkezetűek.Kellenek még kromoszóma vizsgálatok,meg hormon is.És a Papp proffhoz is el kell mennie,de azt mondta,bármit mond a prof,a biopsziát ne engedje.Elöször majd vele beszéljünk,hogy mit mondott a prof.
Az én hormonjaim jók lettek :lol:

Tehát most megint várakozó álláspont december közepéig,mert akkor megy Papp profhoz.

De talán mégis sikerül meggyőznöm a vitaminok szedéséről,és talán újból elkezdi őket.Ártani biztos nem árt!
Vendég
 


Szia Nyulasz

gratulálok a jó eredményekhez, és ahhoz, hogy nem kell a műtét, nagyon ügyik vagytok
akit én ajánlottam neked (akinél a héten járt Pihi is) ő szerda délutánonként rendel maszekban a Nyugatitól 5 percre (délután 14-15 órától nem tudom hogy hány óráig) Őt is ismeri Krizsa dr.. Akiknek eddig ajánlottam és el is mentek hozzá, mindenki azt írta vissza, hogy nagyon rendes szipmatikus doki, igaz hogy nem egy lelkizős, de amit csak tud azt meg is teszi az emberért, és korrektül megmondja mindig hogy mi a helyzet, nem beszél mellé, és a tudásához képest (ami elég nagy) nem pénzéhes. Amúgy a II. Klinikán rendel (nőgyógyász és andrológus is)

És ha nem kell biopszia akkor miért kell mennie a Profhoz a párodnak?

Szia

Erika

Ui: mégegyszer nagyon nagyon gratulálok a kisfickókhoz

Kép

Kép
erika13
 
 


Szia!

Köszi Erika!
Nem tudom miért kell mennie a Profhoz.Talán azért,hogy ő talál-e valami elváltozást,ami esetleg az oka a nem túl jó eredménynek.Tudod viszér vagy ilyesmi.Szerintem.

És lányok,mindenkinek nagyon köszönöm,hogy velünk voltatok!

Jó éjszakát kívánok!

ui:a dokit még meggondolom,nekem Budán jobb lenne.Most még van egy kis időm eldönteni.Ha nem jutok semmire,akkor lehet,hogy elmegyek én is Gimes dokihoz.Azért köszi a segítséget!
Vendég
 


Szia Nyulasz

azért ügye nem hagysz itt minket?


Szia

Erika

Kép

Kép
erika13
 
 


Szép vasárnapot mindenkinek!

Erika!

Dehogy hagylak itt titeket!Ez aztán eszembe sem jutott!
Pont este mondtam a páromnak,hogy olyan jó érzés,hogy elmesélhetem NEKTEK mik történnek velünk.A java még csak most jön.
És az ember a barátait nem cserélgeti le!

Amióta tud rólatok,sokkal nyugodtabbnak tűnik,mert biztosan nagyon aggódott miattam,hogy én hogyan tudom feldolgozni amik velünk történnek.A mai napig olyan boldog vagyok,hogy ilyen jól fogadta,hogy írok nektek.Ez kész csoda,jól ismerem őt,és elképzelhetetlennek tartottam,hogy ezt bármikor megértheti.

Szükségem lesz még a pozitív energiákra amit tőletek kapok!
Meg nektek is az enyémre! :wink:

És képzeld este azt mondta a párom,hogy vegyek neki szelént. :lol:
Vendég
 


Szép napsütéses jó reggelt mindenkinek!

Szia Nyulasz
látom a párod is jól van, főleg ha már ő mondja hogy vegyél neki bogyót, gratulálok hozzá, akkor mostmár ő is sokkal jobban veszi az akadályokat, remélem hogy a jövő évi karácsonykor már min. 3-an fogtok ti is a karácsonyfa alatt állni és bontogatni az ajándékokat.

ti mit fogtok ma csinálni?

nálunk most a család férfi tagjai alszanak, a párom éjjszakás volt, a gyerkőc meg a délelőtti szundiját alussza, én meg főzők, csak még azt nem tudom, hogy mi legyen a husiból, délután meg megyünk a sógorékhoz, mert itt a faluban ma + holnap búcsú van, én csak azt nem értem, hogy miért nem elég erre 1 nap is, mondjuk én amúgy sem szeretem, mert ott minden baromi drága, és itt mindig ilyenkor van (meg lehet fagyni).

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13
 
 


Szia Erika!

Szerintem ma itthon leszünk.Takarítok meg ilyenek.

Szerintem sem a legjobb a tél küszöbén tartani a búcsút,de biztos valami eseményhez kötődik ez az időpont.Nem?

Milyen husiból lesz az ebéd?
Vendég
 


Szia Nyulasz

Búcsú: mi itt csak bevándorlók vagyunk (és reményeim szerint az éveink itt meg vannak számlálva - nem itt akarok megöregedni) úgyhogy fogalmam nincs hogy miért ilyen későn van, csak azt tudom, hogy mindig nov. utolsó vasárnap és hétfő.

Hát vettem elő csibi combot, egy pici mellét, és sertés combot is, már be is fűszereztem, már csak azt kéne eldönteni, hogy zacsiban süssem-e vagy máshogy.
+ husi leves, és csinálok abárolt szalonát is a hétköznapokra (én imádom)

takarítás: jó volna, már nagyon ráférne már mindenre, de vagy a gyerek nem engedi, vagy a párom - mert ő utálja hogy állandóan porszívózom, a gyerek meg ha nem lát akkor 5-10 perc után ordít, hát így nem tudom hogy előbb utóbb hogy fogunk ki nézni, azért még elviselhető a helyzet.

Szia

És te mi finomat főzől ma?

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13
 
 


Szia Erika!

Tudod ami azért bánt,hogy el kellett volna kérnem a párom eredményét,hogy mi is átolvassuk.Nem mintha nem bíznék a dokiban,csak jólenne pontosan tudni,mi volt az eredmény.Annyira izgultunk,hogy teljesen le voltam blokkolva.Szerinted ha bemegyek akkor a recepción elkérhetem?Mert amíg nem mentünk a dokihoz telefonon azt mondták,hogy sem ők,sem a biológusok nincsenek felhatalmazva arra,hogy az eredményt megnézzék.Szerinted személyesen menne?És egyáltalán mit kellene mondanom?Biztos értetlenül néznének rám.
Vendég
 


Szia Errika!

Nálunk rakott krumpli lesz az ebéd.
Biztosan nem lehet könnyű a háztartással megbírkózni.Meg ha a férjed éjszakás volt,akkor elhiszem,hogy nem örülne,ha nekiállnál pórszívózni. :lol:

Ő nem szokott besegíteni?Mármint amikor nem alszik?
Vendég
 


Szia Nyulasz

Szerintem csak a doki fogja odaadni a papírt, de ha akarod a Kaális topikon van Harcimókus tőle priviben megkérdezheted, hogy ilyenkor mi a helyzet (ő ott dolgozik, szülésznő), hogy ne potyára menj be, ő mindenkinek segít, nagyon aranyos, és amint tud válaszol is neked.

Ő alapból utálja hogy én akár minden nap is pórszívóznék, utálom a seprűt - porfist, mióta itt lakunk csak nagyon nagyon ritkán segít nekem, inkább nem, szegény sokat dolgozik a házon (mert nincs pénz mással csináltatni, persze azért volt 1-2 dolog amihez szakembert hívott, mert azt mondta, hogy arra nem vállalkozik, de amúgy mindent megcsinál), + maszekolni szokott járni, + vagy most a szombatjait a haverjánál tölti villanyszerelésse (ők most vettek 1 házat), úgyhogy nem is várhatom el hogy még itthon nekem is segítsen, (volt olyan is hogy kb. 3 hétig csak jóformán aludni járt haza, v. volt olyan is hogy reggel hazajött itthon volt 1-2 órát és már ment is maszekolni.

Úgyhogy így élünk, ez van, majd csak lesz egyszer jobb is, nagyon remélem!

Szia

Erika

Kép

Kép
erika13
 
 


Szia!

Köszi,megkérdeztem a kaális-ban,de nem Harcimókustól,hanem csak úgy.De szerintük sem adják ki.

Azért az tök jó,hogy ezt-azt meg tud csinálni a férjed.Az én párom is nagyon ügyes.Persze én sem várom el tőle,hogy ő takarítson.Csak nektek ugyebár Ákosbaba miatt nehezebb megoldani ezeket a dolgokat.

Megyek is,mert lejárt a mosógép,és a teregetőgép most pont nem müködik,úgyhogy megyek és megcsinálom én. :lol:
Vendég
 


Erika!

Írt a Harcimókus,azt mondja minden további nélkül kiadják.Vagy a páromnak vagy nekem,ha ír meghatalmazást!Nagyon örülök!
Jó étvágyat az ebédhez!
Végül mi lett a husikkal?
Vendég
 


Szia Nyulasz!

Husi: hát végül zacsiban sütöttem meg krumplival, így a legegyszerűbb, és 1 óra alatt kész is.

Na most mennem kell, mert megyünk a sógorékhoz, ma még majd jövök de csak este.

Akkor a te párod is egy ezermester.

szia

Erika

Kép

Kép
erika13
 
 


Erika!

Szép napot!
Vendég
 


Szép estét!

Princess!

Már jobban vagy?Hatott a gyógyszer?
Remélem nem félsz a szuritól. :lol:
Én is csak ajánlani tudom neked a Kaálit!

Nyuszifül!
Mi újság veletek?
Rókakoma kerülget még? :wink:
Mikor lesz uh?

Üdv.:
Vendég
 


Sziasztok

Mindenkinek nagyon szép álmokat kívánok!

Sziasztok

Erika

Nyuszifül
Hogy vagy?

Kép

Kép
erika13
 
 


Sziasztok!

Vendégeink voltak a hétvégén, még arra sem volt időm, hogy bekapcsoljam a gépet. Látom, megint jó sokat írtatok.

Nyulasz!
Gratulálok az eredményhez. Én sem értem, hogy ha nem kell biopszia, miért kell andrológushoz menni?
Hát, remélem a gyógyszer hatékony lesz és kiírtja a gombáimat. A bélbaktériumokra is kaptam gyógyszert, kicsit hányingerem van tőle, de semmi komoly.
A szuritól nem félek, de azért már szeretnék túl lenni a rajta. A múltkor alig találták meg a vénámat, csak a negyedik próbálkozásra sikerült.

Erika!
Megbeszéltük a párommal a nőgyógyászom javaslatát (vidéki Kaáli), de úgy döntöttünk, mégis inkább a pestit választjuk, és akit Te javasoltál Krizsa dr-t. Végül is itt lakunk, miért járnánk le vidékre? Holnap megpróbálok telefonálni és időpontot kérni.
Milyen volt a búcsú?

Nyuszifül!
Hogy vagy?

Üdv: Princess
princess
 
 


Szia Princess

Búcsú
nagy tömeg, és hát mi annyira nem szeretjük a tömeget, úgyhogy csak gyorsan az elejét megnéztük, és már mentünk is tovább.
Krizsa dr. - szerintem már csak jövőre kaptok időpontot, de sebaj mert érdemes rá várni, én még nála rendesebb orvost (és persze Gimes dr-on kívűl) még nem találtam ezért is ragaszkodom hozzájuk. És mint Nyulasz is írta, mindenkire emlékszik, vagyis ha felhívod később valamiért nem kell félórát beszélj hogy ki is vagy, 1-2 mondat magadról és már képben is van hogy kivagy, és mi lehet a gond. Ezért is ajánlottam neked is.

Szia

Erika

akkor most pihentek?

Kép

Kép
erika13
 
 


Sziasztok!

Eddig nem tudtam belépni. :evil: Nálunk minden rendben. Csütötökön eléggé rosszul voltam, de hazamentem, kialudtam magam és utána semi bajom nem volt. Pénteken, szombaton tök jól voltam, tegnap és ma is volt hányingerem, de nem vészes. UH-ra csütrötökön megyünk. Már nagyon várom :D

Princess!

Szerintem a pesti Káliban nagyot nem tudsz tévedni a dokikkal. Én Kovács dokihoz járok. Ő fiatal, nem annyira közvetlen, mint Krizsa (bár őt csak az elmesélések alapján ismerem), de nagyon korrekt, és az én példám is azt jelzi, hogy érti a dolgát. :D Viszont gondold meg, hogy akarsz-e a Káliban inszemezni, mert ott fizetni kell érte (60e a donoros, a saját spermás olcsóbb, de nem tudom mennyivel). Mondjuk nektek a spermáért akkor nem kell még pluszban fizetni, így talán jobban vállalható, mert nekünk a 90e alkalmanként nem ment volna, csak hát elsőre sikerült, így megúsztuk. :D Ha inszem, akkor esetleg tényleg érdemes lehet Gimes dokival csináltatni, ő meddősségi szakember és a II-es Klinikán biztosan nem szűntetik meg ezt a lehetőséget. Ha lombik, akkor érdemes a Káliba mennetek. De ha bejelentkeztek, akkor ezt ott is meg tudjátok beszélni a dokival, hogy ő mit ajánl.

Nyulasz!

Gratulálok az eredményhez! Ez azért azt jelenti, hogy lehet közös babátok! :P :P Papp profhoz szerintem amiatt küldtek titeket, hogy nézzék meg, hogy van-e valami szervi/hormonális ok, mert ha igen, akkor lehet, hogy azt lehet kezelni és még jobb eredményetek lesz. A biopszia nem kezelés csak egy vizsgálat, amire nektek valszeg nincs szükségetek, gondolom azt azért nem javasolja Krizsa.

A rólatok készült vizsgálati eredményeket pedig 100%, hogy ki kell adniuk nektek, mert az a ti személyes adatotok. Csak gondolom az aszisztensek nem nézhetik meg és telefonon nem mondhatják meg. Nekem is csak a doki mondhatta meg a HCG vizsgálat eredményét.

Erika!

Nektek is mindjárt eljön a konzultáció ideje! Drukkolok nagyon! Majd esetleg megkérdeznéd, hogy hogy van ez a donoros fizetés. Hogy lombiknál nem kell fizetni a donorért, vagy ha nem mi választunk, akkor sem, vagy mi a helyzet?

Szép napot nektek!

nyusziful
nyusziful76
 
 


Sziasztok!

Princess! Még ilyet nem is hallottam, hogy lehet spermagyűjtéssel inszemezni. Ez nagyon jó hír. Akkor nem is kell lombik.
Egyébként én is ajánlom Neked Gimes dokit, bár én még csak egyszer voltam nála. És hamarosan megyek HSG-re. Tényleg, neked megvolt ez a vizsgálat? Mert az inszemhez kell.

Nyulasz!!! nagyon jó hír, hogy lehet közös babátok!!!!! :) :) Hajrá, mindent bele! én is úgy gondolom, hogy azért kell menni a prof.-hoz, hogy megnézze, fel lehet e tuningolni a kiskatonákat!

Erika, az én párom is annyi mindent megcsinál. Pl Ő járólapozta a konyhánkat, korlátot csinált a terszra, sufnit csinált, stb..... Ez mind egy csomó pénzbe került volna.

Nyuszifül! Kitartás! Rókakoma még egy ideig biztosan kerülgetni fog!
Csütörtökön UH!!! HURRÁÁÁÁ! :lol:

Nálunk:

Annyira bíztam ebben a hónapban. Nekem mensi előtt 4-5 napig barnázás szokott lenni. Most a 22. napig még semmi: se hasfájás, se derékleszakadás, se barni, semmi mensis tünet. Aztán szex után elkezdtem pecsételni. Pirosat és most délelőtt be is indult. :( :( 23. napra. Ez nagyon kevés. És minden előzmény nélkül. Mostsincs semmi görcsölés, semmi izomfájdalom, szóval semmi szokásos. Meglepett.
Ma fel is hívom Gimes dokit. Remélem hétfőn meg is tudja csinálni a HSG-t. Bár laboreredményem csak csütörtökön lesz. :( mivel nem számítottam ilyen hamar mensire. Remélem ez nem lesz baj.

Tényleg, Erika: nekem Gimes doki egy másik mobilszámot adott meg, hogy HSG-t egyeztessünk. Felírta egy kis lapra, de az nincs most nálam. Ezt nem tudo véletlenül?
Ja és a magánrendelőjében van UH???

Üdv:
Pihi
Szép napot mindenkinek!
pihi
 
 


Erika! megkapatam 3* a prividet és megbombáztalak egy csomó kérdéssel, aztán kiírta, hogy valami hiba van! Ugye azért Te is megkaptad?
pihi
 
 


Szia Pihi!

Babaneten kereszül nem lehet privit küldeni, valami gond van nála, de ide üzibe meg nem szeretném leírni a telcsi számát. Ha megírod az email címed a nagyneerika@invitel.hu címre elküldöm neked a számokat.

Szia

Erika

Kép

Kép
erika13
 
 


Szia Pihi!

nem kaptam semmit!

Szia

Erika

Kép

Kép
erika13
 
 


Erika, írtam mailt! Én már 4* is megkaptam a Te üzidet.
pihi
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?