Sziasztok!
Eddig nem tudtam belépni.
Nálunk minden rendben. Csütötökön eléggé rosszul voltam, de hazamentem, kialudtam magam és utána semi bajom nem volt. Pénteken, szombaton tök jól voltam, tegnap és ma is volt hányingerem, de nem vészes. UH-ra csütrötökön megyünk. Már nagyon várom
Princess!
Szerintem a pesti Káliban nagyot nem tudsz tévedni a dokikkal. Én Kovács dokihoz járok. Ő fiatal, nem annyira közvetlen, mint Krizsa (bár őt csak az elmesélések alapján ismerem), de nagyon korrekt, és az én példám is azt jelzi, hogy érti a dolgát.
Viszont gondold meg, hogy akarsz-e a Káliban inszemezni, mert ott fizetni kell érte (60e a donoros, a saját spermás olcsóbb, de nem tudom mennyivel). Mondjuk nektek a spermáért akkor nem kell még pluszban fizetni, így talán jobban vállalható, mert nekünk a 90e alkalmanként nem ment volna, csak hát elsőre sikerült, így megúsztuk.
Ha inszem, akkor esetleg tényleg érdemes lehet Gimes dokival csináltatni, ő meddősségi szakember és a II-es Klinikán biztosan nem szűntetik meg ezt a lehetőséget. Ha lombik, akkor érdemes a Káliba mennetek. De ha bejelentkeztek, akkor ezt ott is meg tudjátok beszélni a dokival, hogy ő mit ajánl.
Nyulasz!
Gratulálok az eredményhez! Ez azért azt jelenti, hogy lehet közös babátok!
Papp profhoz szerintem amiatt küldtek titeket, hogy nézzék meg, hogy van-e valami szervi/hormonális ok, mert ha igen, akkor lehet, hogy azt lehet kezelni és még jobb eredményetek lesz. A biopszia nem kezelés csak egy vizsgálat, amire nektek valszeg nincs szükségetek, gondolom azt azért nem javasolja Krizsa.
A rólatok készült vizsgálati eredményeket pedig 100%, hogy ki kell adniuk nektek, mert az a ti személyes adatotok. Csak gondolom az aszisztensek nem nézhetik meg és telefonon nem mondhatják meg. Nekem is csak a doki mondhatta meg a HCG vizsgálat eredményét.
Erika!
Nektek is mindjárt eljön a konzultáció ideje! Drukkolok nagyon! Majd esetleg megkérdeznéd, hogy hogy van ez a donoros fizetés. Hogy lombiknál nem kell fizetni a donorért, vagy ha nem mi választunk, akkor sem, vagy mi a helyzet?
Szép napot nektek!
nyusziful