Jó reggelt!
Kami, köszi az infókat! Ma nem dolgozom, de egyébként is holnap jön a mani, úgyhogy holnap megyünk el megrendelni! Remélem még nem csúszunk le az akcióról!
Film: egy Paris Hilton stílusú nem-csinálok-semmit-csak-híres-és-csinos-és-gazdag-vagyok csaj tűnt el. Egy fiatal srác rabolta el, mert a húga írt egy csomó levelet ennek a csajnak, aki persze nem válaszolt, ezért a húga öngyilkos lett. Kikötözte a csajt és elkezdte videózni, amit feltett a netre, majd elindított egy szavazást, hogy életben hagyja-e vagy ne. Persze a srác megbundázta a szavazást, és az eredmény az lett, hogy ölje meg a lányt, addigra viszont már odaértek a nyomozók, úgyhogy az utolsó percben még kórházba került a csaj!
Régen néztem a Helyszínelőket, de arra már nem bírok ébren maradni, max az első 5 percre... Ezt most végig tudtam nézni!
Ja, egyébként pont akkor ért haza a párom tegnap, amikor ez a kórházas cucc kezdődött a Házon kívülben. Hát, nem maradtatok le semmiről... Kb 3 kérdés - 3 válasz ment le, persze semmi új infó...
Panni! Látod, hogy rohan az idő
Én már azért sem akarok menni januárban, mert influenza meg minden más is várható, annak meg Te is fokozottan ki vagy téve a suliban, anyu is mondja, hogy csomószor elküldik betegen a gyerekeket...
Akira! Látod, maradt Kyra
Olyan érdekes, hogy ilyenkor még kis csontosak, most jön még rájuk az "anyag"
Nagyon jók a képek!
Na, megyek, összekapom magam! Ma délelőtt babazsúr lesz nálunk
Van 3-4 kismami, akikkel itt DK-n néha összejövünk, ma nálunk lesz a tali! Jön 3 1 év körüli krampusz, meg egy pár hónapos kis picúr, és két csajszinál jön a második baba is
Igyekszem gyerek-biztossá tenni a nappalit