Új privát üzeneted érkezett!

Most látom, holnap már kezdődik a 24. hét! :D :D :D

Ja, azt is mondta a védőnő, hogy a szünetekben polcoljam fel a lábam a tanáriban és pihenjek! Hát szemérmetlenül szemberöhögtem. Látszik, hogy soha nem tanított.....10 perc alatt le kell másznom a földszintre, összekapni a következő órai cuccot, és visszajutni(!) az emeletre (régi építésű suli, jó sok lépcsővel), és mindehez kicsöngetéskor ki kéne lépnem a teremből, ami soha nem jön össze. Szóval ennyit a pihenésről. Ezek után már kezdte megérteni, hogy miért nem akarok már januárban tanítani.
Egyébként azt is mondta, hogy a lépcsőzést a szülés megindítására ajánlják....hát erre még nincs szükségünk, de megjegyzem, márciusban még jól jöhet ez az info. :)
Vendég
 


Panni, az már nem a 25. heted lesz? Csak azért mert holnap betöltöd a 24-et, és kezded a 25.-et :D
Gergő hogy viseli, hogy ennyit lépcsőzöl? Bírod még? Anyum is tanít, a belvárosban, tudom, hogy miről beszélsz :?
Vendég
 


Szasz Barbi! Minden Faktum van naluk, csak katalogusbol. A mienk veletlenul ki van allitva, mar napok ota nezegettem, hogy az vajon nem a Gabi?? Aztan 2 napja bementem, gyozott a kivancsisag. Szerintem erdemes benezned!!!
kami
 
 

 
 

Hú Kami! Szupi! És arra is emlékszel esetleg, hogy meddig tart ez az akció? Hány % is?
Nézem a Nyomtalanult, de fekve már támad a gyomorsav (ahogy Ágiboldi is írta)... Egyre rosszabb, szétmarja a nyelőcsövemet :cry:
Vendég
 


Ööö.....igen. Most, hogy mondod, tényleg a 25. hét jön. :oops: :oops: Ilyen gyorsan még nem jutottam egyik hétről a másikra! :lol:

Az én anyukám is tanít! (Többszörösen hátrányos helyzetű család vagyunk! :lol: ) Ezek szerint te is "tanárgyerek" vagy! :D

Lépcsőzést és az állást, jövést-menést egyre kevésbé bírja a hátam, :( de dec. 20-ig már kibírom, aztán jön a téli szünet! :D :D
Persze a gyerekek nyenyeregnek, hogy ne menjek el, de a januárt már nem akarom végigszenvedni!
Vendég
 


Sziasztok :)

Sajana nincs időm visszaolvasgatni, hogy mit irtatok, de majd hétfőn pótolom ezt :)

Most jöttünk meg 4d-ről, Kyra Kyra maradt, nincs kukija :lol:
Ugyhogy nagyon örülünk, és mindene megvan meg persze szemérmesen takargatta is magát, ugyhogy alig tudták normálisan az arcát megnézni :D

De azért van pár foto, ha kiváncsiak vagytok akkor www.mamakalauz.hu és ott a vetítő és ott kér egy pinkódot ami 35637582 ha kiváncsiak vagytok kukkoljátok meg :)

Szerintünk rém aranyos, de persze mint szülők mi elfogultak vagyunk :lol:

És ha valamelyikőtök fel is tudna tenni egyet ide az szupi lenne, nekem nem sikerült!

Na jó hétvégét nektek!
Hétfőn ujra jövök :)

KépKép
KépKép
akíra
 
 


Kami:

Szerintem ne aggódj, pláne ha még mindig aktívan mocorog Áron. Az hogy a "végére" lassul le a gyerek ez így van - de mi most kezdjük a végét! :) A 28. héttől harmadik trimeszteresek vagyunk! :) Szóval innentől kezdve egyre kevesebb helye lesz Áronnak olyan karateelőadásokkal szórakoztatni téged, mint eddig. Egyre inkább csak mocorogni lesz helye, de ilyen nagy intenzitású boxolások, rúgások egyre ritkábbak lesznek.

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica
 
 


Szep reggelt, draga Kismamik!

Barbi: 11% a kedvezmeny es a heten meg biztosan van, szerintem ma szaladj(unk) at es meg is rendelheted. Kb 4 het a szallitas es most csak valami eloleget kell adni.

Milyen volt a film? En minden igyekezetem ellenere elaludtam 9-kor (pedig a Prison Break-et neztem, amit szeretek nagyon...), igy lemaradtam rola, de nem vagyok meglepve mondjuk... Szoval ha lattad, Barbi, mi volt a lenyeg?

Roki: hatja, ma te is, en is beleptunk a 28. hetbe :) Meg egy het es 3. trimeszteresek vagyunk (vagy mar most is... irodalma valogatja :))! Reggelenkent porog-forog Aron, meg az agyban, de azt vettem eszre, hogy olyan, mintha valami "tompito" lenne a pocakomban, nem elesek a rugasok, inkabb eroteljesek, hatarozottak - de egesz egyertelmuen mintha mar gazdalkodnia kellene a hellyel. Pedig azert meg van neki! Na, mindenesetre megnyugodtam, a ma reggeli attrakcioja is igen hosszas volt, es neha meg napkozben is rajon a hoppare - de a nap nagy reszeben mar inkabb nyugis, lusta pokhasu kolok :)
kami
 
 


Jó reggelt!

Kentvizsgálatról:
ez az ami folyamatosan változik a terhességeimmel.
Most pl. a dokim rákszűrést sem csinált, pedig jun.-ban telt le az 1 év, de azt mondja az jó, meg jó is volt a tavalyi eredményem :D
A másik 2 terhességemkor 26 hetesen volt előírt kenetvétel, most nincs. Majd 35 hetesen lesz csak.
Szóval ezzel még engem sem bolygattak. Sőt vizsgálni is akkor lettem amikor megállapították a terhességet, és utána 19 hetesen.

Pann
lépcsőzés jól jöhet, de kérdés, hogy mikor. Vajúdás alatt jó lehet, viszont egyben fárasztó is. :wink: Azért elég sok energiát kivesz.
Jobb a sima járkálás szerintem olyankor a kevésbé fárasztó.

Akíra
örülök, hogy minden rendben veletek!!! :D

Nekem tegnap délután nagy átrendezkedésben volt Esztike.
Most teljesen keresztbe fordult a hasamban, és az egész gyerek a köldök alatti részen van. A bal oldalon van valószínűleg a feneke, azt jól nekinyomja a hasamnak, mert azon a ponton jó érzékeny. Viszont ez az új póz a hasamnak annyira nem tetszett egész este és éjszaka kő kemény volt. :cry:

Szép napot mindenkinek:Gabi

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó
 
 


Jó reggelt!

Kami, köszi az infókat! Ma nem dolgozom, de egyébként is holnap jön a mani, úgyhogy holnap megyünk el megrendelni! Remélem még nem csúszunk le az akcióról!

Film: egy Paris Hilton stílusú nem-csinálok-semmit-csak-híres-és-csinos-és-gazdag-vagyok csaj tűnt el. Egy fiatal srác rabolta el, mert a húga írt egy csomó levelet ennek a csajnak, aki persze nem válaszolt, ezért a húga öngyilkos lett. Kikötözte a csajt és elkezdte videózni, amit feltett a netre, majd elindított egy szavazást, hogy életben hagyja-e vagy ne. Persze a srác megbundázta a szavazást, és az eredmény az lett, hogy ölje meg a lányt, addigra viszont már odaértek a nyomozók, úgyhogy az utolsó percben még kórházba került a csaj!

Régen néztem a Helyszínelőket, de arra már nem bírok ébren maradni, max az első 5 percre... Ezt most végig tudtam nézni! :D

Ja, egyébként pont akkor ért haza a párom tegnap, amikor ez a kórházas cucc kezdődött a Házon kívülben. Hát, nem maradtatok le semmiről... Kb 3 kérdés - 3 válasz ment le, persze semmi új infó...

Panni! Látod, hogy rohan az idő :lol: Én már azért sem akarok menni januárban, mert influenza meg minden más is várható, annak meg Te is fokozottan ki vagy téve a suliban, anyu is mondja, hogy csomószor elküldik betegen a gyerekeket... :evil:

Akira! Látod, maradt Kyra :D Olyan érdekes, hogy ilyenkor még kis csontosak, most jön még rájuk az "anyag" :D Nagyon jók a képek!

Na, megyek, összekapom magam! Ma délelőtt babazsúr lesz nálunk :D Van 3-4 kismami, akikkel itt DK-n néha összejövünk, ma nálunk lesz a tali! Jön 3 1 év körüli krampusz, meg egy pár hónapos kis picúr, és két csajszinál jön a második baba is :D Igyekszem gyerek-biztossá tenni a nappalit :lol:
Vendég
 


Jaaaaj, en aszittem a Fabry utani terhesfilmrol beszelsz, Barbi! :) De kosz, mhogy leirtad a Helyszineloket is, azt is imadom! :)

Azt almodtam, hogy lezuhantam repcsivel (persze tuleltem), mert volt a repcsin egy eger, de egy olyan vegyszer is, amely az eger bajuszaval kolcsonhatasba lepve tuzet okoz - igy kigyulladt a fedelzet. Epp mondtam Gedeiapunak, hogy pedig nem is neztem Helyszineloket :)

Akira, vegleg bebizonyosodott, hogy a tevedhetetlen josnok is tevedhetnek! En azt mondom: felre az okos rokonokkal, a hiedelmekkel es a josnokkel - eljen a tudomany! :D
kami
 
 


Ja, es Akira: nagyon klassz a babavizios ize es nagyon szep kislany Kyra!!!! Gratula!!!
kami
 
 


Na, Kami, ezt jól megbeszéltük :lol: Sebaj, mostmár mindenki tudja, hogy mi volt tegnap a Nyomtalanul-ban :lol:
Vendég
 


Ime a Zsebibaba gobelin, itt jarok most (kicsit el van csuszva, mert ferdek a szemek, de a keret egyenesbe szokta tenni...)

Zsebibaba goblen Kép
kami
 
 


:) El is felejtettem, hogy szabin vagy, Barbi, pedig tegnap mondtad :( Nekem a jovo het az utolso heteeeeeeeem!!!!!
kami
 
 


Kami! Tök jól haladsz már a képpel! Szerintem simán befejezed még jövő héten :D
Vendég
 


Képzeljétek! Már évek óta keresünk Gáborral egy régi filmet, amit sehonnan sem sikerül beszereznünk. Gondoltam idén Karácsonyra megint megpróbálom, hátha. Nyitottam az nlc-n egy fórumot, jelentkezett is egy faszi, most beszéltem vele telefonon! Hihetetlen kedves volt, mondta, hogy nem kér érte semmit, már ki is írta nekem CD-re, csak beszéljük meg, hogy hol és mikor tudja odaadni. El sem akartam hinni, mire mondta, hogy egy írható CD már nem pénz, egyébként meg ő is kapott már hasonló módon segítséget, úgyhogy nem kerül semmibe és kész! El sem hiszem, hogy vannak még ilyen emberek! Komolyan meghatódtam! Megfordult a fejemben, hogy nem átverés-e, vagy ilyesmi, de nagyon kedves volt a telefonban! Majd a jövő heti tali után beszámolok :D
Vendég
 


Milyen film ez, Barbi? En az Amazonrol szoktam rendelgetni, gyorsak, megbizhatoak, es ott sokminden van, OK, magyar filmek nincsenek, de szinte minden egyeb...

A, jovo heten csak nem fejezem be, a hatterrel sokat kell majd szoszmotolni, mivel az a nagy resze, de mindenesetre Zsebi szuleteseig megleszek vele :)
kami
 
 


Sziasztok Lányok!


Tegnap erőt vettem magamon, és megnéztem a Házon kívült, de annyira röviden foglalkoztak a témával, hogy már bánom, hogy nem aludtam inkább! :evil:

Az egyetlen (számomra?) érdekes dolog az volt, hogy tényként közölték, hogy január 1-től már az ügyeletesnél kell szülni, vagy 25-100 E Ft közt kell a kórháznak is fizetni. Ezek szerint megszavazták ezt a törvényt?!? :shock:
És mi van a kórház választással? Azt is megszavazták? Csak mert ez nem került szóba a műsorban... lemaradtam volna ezekről a hírekről? :roll:
Vendég
 


Barbus, boldog Emma napot! :lol: nekem is tetszik az Emma név, és eddig még nem ismertem Emmát, de mostmár igen!

Akira, nagyon cukik a képek!

Kép
Kép
agiboldi
 
 


Hurrá, tök jó kevés a cukrom, zabálhatom tovább az édességet!! :D Mondjuk a fenekem körméretét nem mérték ezzel kapcsolatban... jellemző módon tegnap nem volt elég nekem a hajnali 75 g glükóz, azért még ebédre benyomtam egy csokispalacsintát...

Ja, kenetvizsgálat. nekem időnként magától csinál a doki. Az elején csinált a rákszűréssel együtt, meg a múltkor a 24. héten. De ne nézegesd azt az oldalt!

Kép
Kép
agiboldi
 
 


Hurrá, tök jó kevés a cukrom, zabálhatom tovább az édességet!! :D Mondjuk a fenekem körméretét nem mérték ezzel kapcsolatban... jellemző módon tegnap nem volt elég nekem a hajnali 75 g glükóz, azért még ebédre benyomtam egy csokispalacsintát...

Ja, kenetvizsgálat. nekem időnként magától csinál a doki. Az elején csinált a rákszűréssel együtt, meg a múltkor a 24. héten. De ne nézegesd azt az oldalt!

Kép
Kép
agiboldi
 
 


Sziasztok!

Akira
Gratula a kislányodhoz és a jó eredményhez!!! :P
Kami
Szuperjó a Zsebi kép,nagyon jól haladsz vele!!! :P
Barbus
Emma babának boldog névnapot! :P
Ági
Gratula a jó cukoreredményhez!!! :P
Vendég
 


Na, most mentek el a haramiák :D Annyira éééééédesek voltak!!! Majd teszek fel képet!

Kami, ez egy régi magyar film, és sehol se videókazin, pláne nem DVD-n... De mostmár megvan :D Lagalábbis félig :D

Ágiboldi! Gratula a jó eredményhez! Remélem nekem sem kell majd diétáznom!!! :shock:

Köszi a névnapi köszöntéseket :D

Na, megyek, mert talizom egy másik kismama társsal, elmegyünk a Kikába körülnézni :D Meg eszünk is vmit, mert neki sem volt ideje főzni :wink:
Hogy mennyivel kevesebb ideje van az embernek ha nem dolgozik :lol:
Vendég
 


Sziasztok!

Bocsika, hogy tegnap nem jelentkeztem, de irtóra megfáztam és előző éjjel nem bírtam a torokfájástól aludni. Így Petra alvása közben muszáj voltam szundítani egy kicsit.

Köszi mimdenkinek a gratulációt Petrához. MIndenkinek legalább ilyen szép csemetéje lesz! Meglátjátok!
Különben tényleg nagyon huncut!


Cat!

Köszi szépen, hogy feltetted a képet!
Az album hol van ahova még feltetted? Hol találom? Bocs, hogy ilyenekkel fárasztalak, de még kezdő vagyok.

31 éves vagyok ( vén trotty)az adataimhoz még ez kiegésszítésnek.

A pelenkatémához hozzászólva Petra sem akar tőle megválni! Pedig jó lenne, mert 2,5 éve! De esze ágában sincs. Tényleg túl kényelmesek lehetnek a mai pelusok!

Voltam szerda este a dokimnál és faggattam erről a kórházos szülés dologról, de nem tudott túl sokat mindani. Lakhely szerint 3 kórházat fognak kijelölni ahova mehetünk és a kórház saját maga fogja eldönteni, hogy a dokit be lehet e hívni szülni ha éppen nem ügyeletes. Nekem szerencsém van abban, hogy a 3 ba nagy valószínűséggel a kistarcsai kórház bele fog tartozni. De a behívásról még nem tudott semmit mondani. ÉN NEM VAGYOK HAJLANDÓ MÁSIK DOKINÁL SZÜLNI!!!! Most mi lesz?

zsuzsibo
 
 


Barbus!

Te merre laksz Dunakeszin? Én is Dunakeszin vagyok!

zsuzsibo
 
 


Zsuzsi - ezen most meg ne aggodj. Raerunk meg emiatt izgulni. A dokik nem tudnak mit mondani, mert ok se tudnak tobbet, mint mi! Nekik ez ugyanolyan zsakbamacska. Szoval azt javaslom, ne is torodj ezzel. Olyan nincs, hogy ne szulj, mikor itt az ido... bent nem fog maradni a baba, innentol nem kell izgulni :)

Cat alairasaban van egy ilyen link, hogy "Topiclakok kepei" - ha arra raklikkelsz, megtalalod az osszes fotot.

Es ha te 31 evesen ven trotty vagy, akkor en is, ugyhogy jelentem; nem vagy ven trotty! :lol:
kami
 
 


Köszi Kami a bíztatást!

Nagyon ari a Zsebibabás goblein! Nekem sose volt türelmem ilyesmit csinálni. Minden elismerésem a Tiéd!
Különben nincs olyan nap, hogy ne gondolnék erre a kórház témára. Biztos azért mert szültem már és ragaszkodom a megszokott dolgokhoz és azt szeretném minden úgy történjen, mint a Petrával.

zsuzsibo
 
 


Cat!

Majd küldhetek magamról is képet és felrakod azt is az albumba?
Nem baj?

zsuzsibo
 
 


Engem eleinte zavart ez a korhaz-mizeria, de ma mar nem vagyok hajlando foglalkozni vele. Egyszeruen nem izgat. Majd csak lesz valami. Te se torodj vele!

Hat hidd el, en se vagyok ez a kezimunkas tius :) Szokoevben egyszer csinalok egy kepet es ennyi. Most viszont nagyon volt ihletem - kozben mindig Zsebibaba jar a fejemben, vajon fog-e neki orulni, meg ilyenek, a parom is minden oraban latni akarja, hogy hogy haladtam, szoval most van motivacio...
kami
 
 


Csináld ha van moívácció ja és addig ameddig időd is van! 91 nap múlva már nem biztos, hogy be tudnád fejezni! Zsebike biztos nagyon fogja szeretni!
Jó munkát! :D

zsuzsibo
 
 


:) Olyan hihetetlen, hogy mar csak 91 nap!!!!
kami
 
 


és milyen hamar eljön és milyen hamar megnő!!!

zsuzsibo
 
 


Hali! Én is megnéztem a Házon kívült, de tényleg nem volt semmi értelme: odaküldtek egy no-name államtitkárnőcskét, aki kifejtette, hogy a nők úgy vannak kitalálva, hogy képesek szülni(persze ránézésre még tuti nem szült...), és abban a pillanatban nem érdekli őket, hogy ki van körülöttük. Hát gratula. Egyébként az uram azt mondta, hogy ne aggódjak, mert még most mennek a tárgyalások (ha egyáltalán vannak??)és még nem szavaztak meg semmit.Megjegyzem ebből a kormányból minden f...ságot kinézek! Elnézést.Mindennek ellenére én valahogy tudom, hogy az Istvánban, a saját dokimnál fogok szülni.
Sajnos nekem még dec.21-ig kell dolgoznom, pedig szívesebben rendezgetném már az otthoni dolgokat, meg elkezdeném a karácsonyi készülődést.Persze megint ott vagyok, hogy rengetek embert ajándékoznék meg, de ötleteim naná hogy nincsenek :x Na mindegy, majd agyalok :wink:

Kép
Kép
deako
 
 


Sziasztok!

Tegnap este fent tudtam maradni, és megnéztem a Házon kívült. Kicsit bepipultam. Egyrészt, nem, mintha zavarna, hogy mennyit írnak a romák életéről, de ahhoz képest a kismamás annak a negyedét töltötte csak ki. Amikor két kismamával beszélgettek, ott volt az a csaj (Horváth Ágnes asszem, nem jegyeztem meg :oops:), na, az nekem nagyon nem volt szimpi. És igazadt adtam maximálisan a kismamáknak, hogy ha 9 hónapig ott vagyok egy orvos kezében, akkor vele nyilván kialakítok egyfajta viszonyt, és milyen már, ha pont a szülésem előtt egy perccel jár le a munkaideje, és így "kicsúszok a kezei közül". Szal sztem azért ez elég gáz. Meg a legfa.szább (már bocsánat, de helyzetemet tekintve ez elég gáz), hogy a lakhely szerint jelölik ki a kh-akat. Könyörgöm, hol fogok én így szülni?! Vicces... Vagy január 1-jén azt mondják, hogy itt és itt, és ha februárban elköltözünk, akkor a kijelöltek egyikében szülök? Szal ezt most nem nagyon értem. :roll: A mostani lakhely szerint rendben van a kh, az egyik legközelebbi.

Zsuzsi: nincs mit, és ne haragudj, de azon átfutottam, hogy vissza is küldhetem neked a lekicsinyített képet. Ha neked úgy jobb lett vna, ne haragudj. És nanááá, hogy küldhetsz magadról képet ;) Eredetileg is olyanra pályázok mindig, persze, ha van másik babó, egyértelmű, hogy róla is kell kép. (Khm, Gabi, te még lógsz nekem :))
Az albumot potnosan úgy találod meg, ahogy Kami írta, az aláírásomban kattints a "Topiclakók képei" linkre.

Kami: goblen-Zsebi nagyon-nagyon cuki, és tökrenagyonszépen halad, ügyes vagy. Álmod: brrr... Én halál kész lettem vna egy ilyen után. Még jó, h megmenekültél. Álmod szerint is pocakos vtál?

Barbi: nagyon boldog Emma napot kívánok én is a kis PocaklakóEmmaBabának :)
Kép

Olvasgatok még kicsit, mert most csak elég felületesen csináltam ezt... Ja és bocsi, h a hsz elején panaszkodtam/nyafiztam/stb :)

KépKép
catrine
 
 


Deako: látom saccperkábé egyet értünk a kh-s témában. Mellesleg igen, ez a "nők úgy vannak kitalálva, hogy tudnak szülni, stb..." mondat engem is nagyon felhúzott. Marha kíváncsi vagyok, neki vajh hány gyereke lehet...

KépKép
catrine
 
 


Kami: jézusom, 91 nap... Azannya. Ez annnyira szuper, szokásosan irigyellek. :) Egyébként most aktívoskodik Zsebi?

Deako: én is akarok karácsonyi készülődést. És én is sok embernek tudnék ajándékot venni, ráadásul itt nem is azzal van a gond, h 0 ötlet, hanem azzal, hogy az ismerőseim fele karácsonykor vhogy elfelejt engem...

KépKép
catrine
 
 


Cat! Szerintem Te is felejtsd el azt aki téged elefelejt. Elég piszok dolog! Vagy adni öröm??? :?

zsuzsibo
 
 


Zsuzsi: sztem el is fogom felejteni... Sok az átlátszó ember, és vannak, akik a terhességem óta nem érnek rá(m). Tök jó. Adni öröm? Hát igen, végülis igen :) Csak nem mindegy, h kinek :P

KépKép
catrine
 
 


elköszönök tőletek, mert 3 óra van, Petrát felébresztem.
További szép napot mindenkinek és kellemes hétvégét! És pihizzetek sokat.

zsuzsibo
 
 


catrine:

Tegnap elküldtem e-mailben a képeket csak nem tudom, hogy megkaptad-e?

ELSŐ UH: aug.31.

KépKép
Kép
Kép
b.lin
 
 


Cat: szerintem ne húzd fel magad azokon, akiket nem érdekelsz.Valószínűleg nem tudnak mit kezdeni azzal, hogy neked a baba lett a központ. De azt megjegyezném, hogy ha neked örömet okoz az, hogy ajándékozol, akkor ne nézd azt, hogy kit, és ne várd automatikusan, hogy visszaajándékoz.

Be kell valljam, néha megijedek egy kicsit attól, hogy 3 hónapon belül már a karomban tartom a kicsi CSengét :lol: De azért már nagyon várom is.És most elkapott a láz, hogy a hétvégén megint beszerezzek vm babacuccot :wink: Sajna most el kell hagyjam a gépet, sziasztok.

Kép
Kép
deako
 
 


Lin: sajna egy darab képet sem kaptam tőled. :( Megpróbálod még egyszer? catrine@vipmail.hu

Ágiboldi: tőled viszont megvannak a képek, köszi, fel is teszem. Szép a poci, Boldi meg aranyos.

KépKép
catrine
 
 


Deako: nem várom, h visszaajándékozzon, csak jól esett vna, mert 6 éve tartó barátságról van szó az egyik esetben. A többinél meg tényleg abszolút nem vártam, csak most már teljesen nem mindegy, hogy mennyit költök. Majd elverem Martinra. :)

KépKép
catrine
 
 


Sziasztok!
Ágiboldi! Köszi az infót, nagyon hasznos! Ha tudunk mi is elmegyünk jövő héten. Sajnálom, hogy sok témáról lemaradtam/-tunk... pedig nagyon érdekeltek volna. Ha minden igaz febr 28-án születik a baba... ezek szerint addig nem is indítanak új tanfolyamot??? Na majd rákérdezek, ha szerdán eljutunk! Te jössz? Akira és Te?

Cat! Jövő héten talán több időm lesz... vonalzókészítésre is. :lol: Addigis csak az üzeneteim alá írom az akt. időt.

Kórház: Lányok! Szerintem semmi értelme idegesíteni magatokat ezzel!!! Addig még rengeteg idő van... Egyetértek Kamival!
27+3
elmo
 
 


Elmo, akkor jövő szerdán találkozunk, én szeretnék menni, majd még addig jelzem, h összejön-e (ha nincs sok munka, mert amúgy az nekem munkaidő).

Ha feb. 28-ára vagy kiírva, és minden jól megy, akár együtt is szülünk :) , mert én márc. 2, de az uh mindig nagyobbnak mutatja. Ha minden jól megy és nem koraszülés stb, akkor a feb 28. nálunk is reális. És asszem az új tanfolyam pont akkor indul, szóval későn...

De ha feb 28, akkor hogy lehetsz te 27+3? Mert én pont ma töltöm be a 26 hetet, és csak 2 nappal későbbre vagyok kiírva.. :?:

Kép
Kép
agiboldi
 
 


ÁgiBoldi!
Háát ezen én is sokat törtem a fejem... kérdeztem itt is lányokat a számításról.... aztán beletörődtem. :shock: A febr. 28-at legelőször állapította meg a védőnő az utolsó menstruáció alapján, én a 27+3-at abból számolom, amit a doki mondott utoljára.
Remélem mi is tudunk menni szerdán és találkozunk! A téma most tényleg jó lesz!
elmo
 
 


Cat:

Most két helyről küldtem freemailről és vipmailről. A freemail valamiért hibaüzenetet küldött vissza. Remélem a vipmailes elment.

ELSŐ UH: aug.31.

KépKép
Kép
Kép
b.lin
 
 


Sziasztok!
Jó hétvégét mindenkinek!Végre 1,5 hónap után hazautazunk a szülőkhöz!
Sziasztok
Vendég
 


Lin: fél pillanat, megnézem, és ha átjött, fel is dobom az albumba.

Sági: neked is szép hétvégét, érezzétek jól magatokat :)

Elmo: vonalzót várom ;)

KépKép
catrine
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?