Új privát üzeneted érkezett!

szmoni!

Mi újság? Hogy érzed magad?
ponger

Kornéliusz!!!

Ez annyira jó hír volt amit írtál!!! De jóóóóó!! :D Mondjuk sajnos azse mindegy a dokiknak, hogy milyen magas az anyuka.
De a találkozón a Timi megnyugtatott ő is pici és simán megszülte a fiát, pedig nagy baba volt!
ponger

Bea!
Nagyon szívesen és köszi,a jógaCD-t elfogadom kölcsibe.Mi is át tudjuk írni,úgyhogy ha bejön,le is koppintom! :wink:
Teljesen el vagyok szállva,hogy 3-an lakunk egy utcában!
Hahó!!!Lakik még valaki Gyárvárosban közületek???Tessék előbújni,ha igen! :wink: :D

Pusssssssz

KépKép
f.nóra
Győr

Sziasztok!

Bocsika de nemrég értem csak haza munkából!Az ultrahang nagyon jóóóóóóóó volt minden rendben van velünk,mindene megvan ami kell ééééés van kukaca is :lol: :!: :!: Felvetettük videore és már a nagyszülők is láttk az unokájukat azhiszem ők is annyira elfogultak minrt mi :oops: de ez természetes nem??A párom nagyon élvezte reggel fél 8-kor végeztünk és azonnal mindenkit körbetelefonált nagyon örülök neki.Talán mintha mégjobban "felfogta" volna.Szinte sugárzik hogy látta a picinket!!!Örülök hogy jól sikerült a találka és irigyellek titeket hogy ennyire közel laktok egymáshoz :oops: Majd tolhatjátok eggyütt a babakocsit.STB STB

Kép
neubi

Sziasztok!

Tök jó volt megint találkozni veletek. Nem tudom ti mit gondoltok, de olyan érzésem van mintha már tök régóta ismernénk egymást. Ez biztos annak köszönhető, hogy itt naponta találkozunk és mindenki elmondja gondját-baját.

Zita megint nagyon aranyos volt, szépen eljátszott, "olvasgatott". Remélem az én kislányom is ilyen nyugodt baba lesz. Anyukám elmondása szerint én hasonlíthattam Zitára. Anyu is elvitt magával mindenhová, fodrászhoz is pedig az nem rövid idő, simán kézimunkázott mellettem. Bálint mellett ilyeneket én nem tudtam csinálni, ezerrel futottam utána, állandó felügyeletet igényelt. Addig nagyon élveztem a helyzetet amíg el nem indult, addig "mintababa" volt.

Várjuk a beszámolókat azoktól, akik dokinál és ultrahangon voltak ma.

Lívi

Kép
Kép
v.lívi

Jaj Neubi, tök jó hogy minden ok. Egy ilyen vizsgálat mindig egy kis megnyugvás a mama számára. Lehet gondolkodni a fiúneveken! :D

Kép
Kép
v.lívi

Lívi úgy ahogy mondod jó volt látni hogy minden rendben.Egyébként a múltkor kérdezted,hogy mocorog-e és arra nem válaszoltam :oops: Igen és már egyre rendszeresebben érzem ami egy csoda :!: :!: Van már pár fiúnév ami nekünk tetszik leírom de a többségnek nem tetszenek,de ez nekünk mindegy.Mindenképpen magyar eredetűt szertnénk neki.Karsa,Vajk,Vazul,Zila,Zaránd.Egyenlőre ezek a kiszemeltek de még lapozgatjuka könyvet mert 8200név van benne ja és lesz második neve Béla a párom édesaoja után akit sajnos 2éve elvesztettünk és egy csodálatos emberrel lett ezálal szegényebb a világ és a mi kicsink is sajnos hogy nem ismerhette meg.Na most jól elpityeregtem magam :cry: De majd sokat mesélünk neki róla!

Kép
neubi

Bea, Nóri!

Kis családom is nagyon örült, hogy bővült a gyárvárosi kismamák köre, most Pongerrel. Lehet, hogy pár nap és csatlakoznak azok is akik eddig csak olvastak minket?! :D

Bálint mindenféle játékban benne van, a hajót is szereti, reméljük egyre bővítik majd azt a játszóteret, ha már közelebb nem szeretnének EU-s szabványnak megfelelőt építeni. Pedig igény lenne rá! :!:

Jó éjt mindenkinek! Lívi

Kép
Kép
v.lívi

Tünde!
Most nézegetek a gépen elmentett zenék között és ovisoknak való dalokat találtam :D Márió már nagyon készülődik ...:D :wink: Na,de arra gondoltam,hogy,holnap segít és átküldöm Zitának vagy mailben vagy skypon. :wink: "Mi" most épp ezt hallgatjuk és Márknak biztosan nagyon tetszik,mert félelmetes gyakorlatokat végez :shock: :D

Neubi!
Gratulálok a kisfiatokhoz!Már én is alig várom,hogy a Márió is lássa végre a kis trónörököst!Eddig is nagyon várja a kicsit,de a látvány biztosan sokat dob majd a dolgon :wink: :D

Puszi
Nóri

KépKép
f.nóra
Győr

Bea!
Benedek is ovis!Ha érdekel,nektek is eljuttatom! :wink: Nagyon aranyos gyermekdalok vannak rajta.
Pussz

KépKép
f.nóra
Győr

Neubi!

Nagyon szép tőletek, hogy apósodra is gondoltok a névadáskor. Megmondom őszintén és a Vajkon és Vazulon kívül a többit nem is hallottam. A többi nagyon ritka lehet. Ezek mind anyakönyvezhetőek? :roll:

Kép
Kép
v.lívi

Igen ritka nevek de szerintem nagyon szépek ja és lány nevek is vannak benne szépek :wink: Van olyan ami nincs törzskönyvezve,de mivel olyanokat megengednek hogy Fradika stb...nem lenne szép ha pont egy "ősi"magyar eredetű nevet nem engednének.Ezeknek majd pontosan utána kell járnunk de a könyv leírása szerint nem nagy dolog habár én ezt nem akarom elhinni :) hiszen manapság már minden kis ügy intézése.......... :shock:

Kép
neubi

Bea,

Köszönöm a kérdésed, egész jól vagyok igy a vége felé.
Bár az elmúlt éjszaka szinte semmit sem aludtam, a pocim is sokat keményedett, meg a baba is rúgkapált.
Eddig semmi jele, hogy készülődne kifelé. Kiváncsi vagyok már nagyon, hogy mikor kezdődik.
Mivel ez lesz az első szülésem eléggé izgulok is.

Móni

Kép
szmoni

Jéé, eltűnt a vonalzóm.

Kép
szmoni

Sziasztok!

Csatlakozom az előttem szólókhoz, tök jó volt a tali!
Én megint nem fáztam.

Angel, nagyon aranyos a babátok!

Nóri, légyszi keress meg skype-on, havtunde a nevem.

Tünde

KépKép
KépKép
KépKép
zitaanyu

Írjunk össze pár dolgot magunkról és emailben küldjük el egymásnak. Pl: nicknév, Rendes név, Mobil, emil cím, Skype cím, lakhely, szülés várható időpontja, orvos neve
Hm??? :wink:

Neubi! Gratulálunk!!!!!!!!!!!! Irigykedem, remélem én is megtudok mindent a jövőhéten... :D

Nóri!
Átjössz érte vagy átvigyem? TÖK JÓ ILYET ÍRNI!!! Mindenesetre nagyon poén, hogy Győr nem egy irtó hosszú utcájában lakunk és még sose találkoztam veletek. :D nem?
Majd rácsapunk az asztalra a játszóterek miatt. AMúgy idén lesz Gyárvárosban is kivilágított fenyőfa, a képviselőnk újságolta nekem nagy lelkesen a múltkor a Sparba.

SZiasztok Bea
ponger

kipróbálom az új profilom:)

Kép
Kép
angel77

a táblázatra már én is gondoltam, el is kezdtem hétvégén gyártani

Kép
Kép
angel77

én is voltam ma a mandalában, kaktuszfüge teát ittam és ettem baklavát is:) a mandala az új törzshelyem:) bár úgy érzem, megy le a színvonal: tisztaság, kiszolgálás, figyelmesség..

azt hiszem megjött a férjem...

Kép
Kép
angel77

Szia Angéla!

Így picibe majdnem jobban látni a fotót!! nagyon helyes... :wink:
Ti tudjátok már mi lesz?
Most kaptam meg az emailed mindjárt válaszolok is rá.

Nóri!
Persze jöhet minden jó kis gyerekzene!!!! :wink:
De mi a címe? mert rengeteget letöltöttem én is, azonban nem tuti, hogy ami neked megvan az nekem is.
Pénteken megyünk Kolompos koncertre!!! úgy szeretem...
http://www.kolompos.hu
Ha valakit érdekel szívesen átmásolom vagy kölcsönadom, nekünk van tőlük 3 Cd is. (Jönnek a huszárok, Furulyás palkó, Egyszer egy királyfi)

Tünde!
AZóta is te jársz az eszembe, a nagymama kérdésben...
ponger

Szia Bea,

köszi.

jo éjt.

angel.

Kép
Kép
angel77

Nem is meséltem a ma esti jó kis programunkat :? :
A Benedek úgy gondolta, hogy ő bizony este 9-kor is még olyan fitt, hogy simán átugrik a nappaliban az egyik fotelból a másikba.
persze nem sikerült neki... :? így tök erővel bevágta az arccsontját a fotel fakeretébe. Nagy puffanás majd ordítás :cry: , rögtön feldagadt + belilult neki, így gyorsan elkezdtük jegelni.
Még jó, hogy elfordította a fejét így nem szemből esett neki, mert akkor tuti kitörtnek a fogai elől... :shock: :(
Szerencsére nagy nehezen megnyugodott és elaludt.
ponger

Ponger, Benedek :(
Ne törd ám rajtunk a fejed, majd megoldjuk vhogy. Lehet tényleg hirdetek egyet a Kisalföldben. :)

Tünde

KépKép
KépKép
KépKép
zitaanyu

Tünde!
Holnap délelőtt bepróbálkozunk nálad a skypon!Kb egy óra alatt átmegy...de ha várhat Mikibuliig,akkor szívesen kiírjuk neked!

Bea!
Zeneovi című összeállítás van meg nekünk.
Holnap beszélünk az átruccanásról!!!! 8) :wink: ...sokat nem kell sétálni egyikőnknek sem :D :D :D
Benedek akrobatának készül! :shock:

Jó éjt mindenkinek!

Bea!!
Most már te is feküdj le aludni!Fogadjunk,hogy még a gép előtt ülsz! :D :wink:

KépKép
f.nóra
Győr

Sziasztok!

Először is el kell mesélnem a napunkat, de ne röhögjetek ki nagyon!!!!!

Délelőttünk vége felé Katica úgy gondolta, hogyha már anya elfelejtette bezárni a gyerekzárral a konyhaszekrényt, akkor teleöntözzük a konyhát porcukorral. Lehetőleg egy egész dobozzal.
Odamentem, megkóstoltam mi az, Lili ezt látta, ő is odajött, megkóstolta, majd közölte, hogy - Anya, ez finom. És elkezdet csipegetni a földről a porcukrot.
Miközben porszívóztam, oda-oda szaladt, csippentett egyet és elszaladt.

Délután 1 óra fél 2 felé éppen telefonáltam, amikor látom, hogy Lili behúzkodja a dolgozóba a Katicát, majd kimegy, és becsukja az ajtót. Ilyet már máskor is csinált, de most elkezdett játszani a kulccsal, és bezárt minket. Ő kint egyedül, mi bent Katicával.
Először kétségbe estem, Lili is, visított, kiabált, hogy hol vagyok, és menjek ki. Nem értette meg, hogy nem tudok, mert bezárta az ajtót.
Megkértem a szomszédot, hogy nézze meg nyitva van-e valamelyik ajtó. Az egyiket általában nyitva szoktam hagyni, most persze mindegyik zárva volt.
Ati már elindult haza, hogy kienged minket.
A víz forrt a konyhában, Lilit az ajtónál kellett tartanom, de annyira pánikolt szegényem, hogy a kulcsot sem akarta megfogni, hogy ő nem tudja úgysem kinyitni.
Aztán nagynehezen megfogta, mondtam, hogy forgassa, forgatta, de nem elég erősen, aztán egyszercsak sikerült neki kinyitni.
Megdicsértem, hogy ügyes volt. Persze szegénynek lelkifurdalása lehetett, mert odajött, és bocsánatot kért, mert bezárta az ajtót.

Érdekes, mert ilyesmire pl. nem nagyon tanítottuk, néha ha megütötte, vagy ellökte Katicát, mondtuk neki, hogy kérjen bocsánatot, vagy ha én kiabálok vele, akkor én szoktam tőle bocsánatot kérni, és azóta ha bármit csinál és rászólok, akkor egyből bocsánatot kér.

Az ajtókat meg kénytelen vagyok Katica elől zárni, mert ő egyszerűen hihetetlen. Tőle semmi nincs biztonságban.

Angel!
Nagyon jó így kicsiben tényleg a kép. A nagyon nem tudtam kivenni semmit, de ez a kicsi szuper. Aranyos.
Nekem Liliről készült nagyon szép 4D kép, és tökre hasonlított magára :)

Ponger!
Ó szegény.
Nagyon megijedt?
Nálunk majdnem mindennap történik valami.

A 116-ost egy 104-es méretű babára vették, csak ki akarták húzni vele az egész telet.

Szerintem nektek, ha ugyanígy gondolkozol, akkor bőven elég lenne egy 110-es is, az is két számmal nagyobb, mint Benedek, azzal az egész telet kihúznátok.
Rózsaszín? :)
Majd megkérdem a varrónőmet, hogy milyen anyagot látott, és majd leadom a drótot. Vagy az pizsire vonatkozott? Most esett csak le :) Szóval akkor pizsiből jó a fehér, rózsaszín :)

Na megyek, még csomagolnom kell.

Jaj, megmutatom most milyen édes játszó kezes-lábast varrt a barátnőm egy megrendelőnek.
Nekem nagyon tutira bejön.

Kép

Puszi: Bogi

KépKép

KépKép
farkasbogi

Ja, Ponger!

A 116-os, végig bélelt, végig zipzáras thermo hálózsák 3000 Ft volt. A kisebb lehet, hogy egy-két száz Ft-al olcsóbban is kijön, ezt a varrónőtől kell majd megkérdezni a végén, hogy mennyi anyag ment bele.

Puszi

KépKép

KépKép
farkasbogi

Sziasztok!
Nóra!Ha nem vagyok pofátlan ha ráérsz átküldenéd nekem is azt a zeneovis-dalokat!Erik is ovis nagyon szereti a zenét nagy kedvence a Halász Judittól a:Bobita,Csiri-biri zabszalma stb....most nem sorolom fel mert betelne az oldal!
Előre is nagyon köszönöm! :D
Mindenkinek szép napot és jó egészséget kívánok!
Sziasztok!
Vea és Erik

Kép
vea

Jó reggelt!

Nóri!
Tegnap én "korán" leléptem a géptől... :D :D
Nekünk a Meseovi van meg, így mindenképpen szeretném én is a Zeneovit!!!

Ja és lányok, mi nagyon sokat hallgatjuk Gryllus Vilmos Maszkabál dalait CD + DVD az utóbbi évek legnagyszerűbb alkotása!!
Hiszen lehet csak hallgatni is, vagy nézni a dalokhoz készült édes rajzos animációkat. TÜNDÉRI! Nagy kedvenc nálunk!! maszkabál koncerten is voltunk már, ha valakit érdekel szívesen kölcsönadom! :wink:
ponger

Tünde!
Fogadd el a skypon a stargate jelölését!Azok vagyunk mi :D ...és már küldjük is a zenét :wink:

Vea!
Nagyon szívesen elküldeném,de nekünk skypunk van,neked meg msnm-ed :( Márió azt mondja,hogy mailen nem megy át,mert túl nagy a mérete. :shock: Most mi legyen?Nem rakjátok fel a skypet????Szólj,ha eszedbe jut valami megoldás!Esetleg ha jössz a Mikibulira,kiírom neked. :wink:

Bea!
Akkor megdumáljuk a "boltot"

Most megyek,mert téligumit kap a kis Matizom a lábikóira :D

Pussssssz
Nóri

KépKép
f.nóra
Győr

SZia Nóri!

Én is felvehetlek a skypon? de én nem találtam stargate címet...? biztos az a nevetek?
Az enyém benibogyo.

Tünde!
Téged bejelöltelek én is, nem baj? :wink:
ponger

Sziasztok!

Bea!
Mi is voltunk Gryllus-koncerten tavaly valamikor decemberben. Beszéltem reggel a Csillával, nem is tudta, hogy babát vársz, nagyon örült neki és mondta, hogy majd felhív. :lol:
Eddig is volt kivilágított fenyő a Mátyás téren, mondd meg "drága" képviselőnknek, hogy ez nem újdonság. :wink:
Szegény Beni! Lehet, hogy már tényleg álmos volt és azért nem sikerült a "halálugrása". Remélem gyorsan meggyógyul az arca.

Vea!
A Halász Juditnak lesz koncertje decemberben. A Bálintéknál összeírják, hogy ki szeretne menni és elviszik őket a suliból. Dec.20-án lesz a koncert, majd figyeld a plakátokat. Azt nem tudom, hogy csak ilyen szervezett úton lehet menni, vagy egyénileg is?! :shock:

Angéla!
Nagyon jó ez a pici kép a babáról. Kár, hogy a nemét nem tudták megnézni, de majd a köv. ultrahangon talán sikerül. :D

Kép
Kép
v.lívi

sziasztok,

én is itthon vagyok :)

én is bele vagyok szerelmesedve a bébibe. már megállapították hogy az apjára hasonlít :) ám legyen.

én fenn vagyok a skype-n: angi770312

Kép
Kép
angel77

beát meg is találtam:)

Kép
Kép
angel77

Sziasztok!
Nóra!
Van skypem a cimem:vajdane.eri.andrea!Nagyon köszönöm hogy tudsz segiteni! :lol:
Lívi!
Köszi az infót utánna nézek!
Puszi mindenkinek!Sziasztok
:D

Kép
vea

SZia!

Igen fel is hívott reggel én meg örvendeztem neki, hogy micsoda telepátia, hogy pont beszéltünk róla erre felhív... olyan jól esett!!
De akkor te voltál a titok kulcsa. :D :D :D :D

Persze kb. 30 percig mesélte nekem ezt a fenyőfás dolgot, alig bírtam szabadulni tőle... :( A Balázs meg ott röhögött rajtam.
ponger

Angéla!

Nem dolgozol többet? vagy csak pihenőnapon vagy???
ponger

csak pihinap.

Kép
Kép
angel77

Sziasztok!

Ponger:
én nagyon hálás lennék, ha kölcsönadnád a Maszkabált. :)

puszik
Vendég

Szia Hajni!

Persze szívesen. :wink: Ha valamikor Győrben jártok ugorj ide értük!
De a legjobb az, ha hozol egy üres Cd-t és egy üres DVD-t és pikk-pakk meg is csináljuk! Priviben megírom a címem, jó?
Legalább megnézhetjük a kis Marcellt!
A nyuszik még mindig aranyosak... :D de mit jelent az az 5.hónap a csík tetején?
ponger

Angéla!

Kerek 100. nap múlva születik a bébid!

Megpróbáltatak felvenni skype-on.

Kép
Kép
v.lívi

Vea!
Megtaláltalak kypon!Ha ha visszaigazolsz,küldöm is a zenét!

KépKép
f.nóra
Győr

Hello Lányok!

Hűha, megint volt termés, mióta nem jártam itt. :D

Móni!
Nem kaptam privit. :cry: :cry:

Doki, uh: (az én dokimnál van uh, így egy helyen megy minden). Minden oké a babóval, éppen cumizta az ujjacskáját és vadul kapálózott tegnap. Ja, és van még remény, hogy fejjel lefelé is szeret, mert tegnap így volt. Mostmár kezdek bízni benne, hogy amikor kibújik, a doki bácsi nem azt fogja mondani, hogy "jó a fara, Muci..." :D :D

Andi

Kép
andykamama

Örülök, hogy a tegnapi tali jól sikerült Nektek. Én is szerettem volna menni, de majd Miki napon pótolom. Egyébként is tök happy vagyok, mert nem mertem ráállni a mérlegre tegnap a védőnő járat előtt, meg voltam győződve, hogy biztos plusz 2-3 kiló megint, aztán kiderült, hogy csak 1. Így most a 8. hónap kezdetén összesen a 9. plusszomnál tartok. Remélem, meg is úszom tizenegykettővel max. :D
(Sose voltam egy balerina alkat, úgyhogy ... )

Móni!
Te jó ég, már bármikor jelezhet a baba, hogy szemtől-szembe talit szeretne. :) Elhiszem, hogy izgulsz is, de a várakozás biztos mindennél nagyobb, nem? Várom a privit egyébként. Doki bácsi tegnap formában volt. Beszélgetett. :) Meg aztán tegnap meglátogattam a kisunokáját is, 2 hónapos múlt a kis Luca, és említettem neki, hogy szerintem teljesen a nagypapára, meg az apukára hasonlít. Mire ő: "Hát, ha pechje van, akkor valóban hasonlít egy kicsit rám is." :D Barátnőm persze kissé csalódott, hogy senki nem mondja azt, hogy őrá (is) hasonlít a baba.

Adatok/táblázat: Valóban jó ötlet lenne egy táblázatot csinálni rólunk, így sokkal jobban áttekinthető lenne, hogy ki kicsoda stb. Valaki írta is, hogy nekiállt csinálni, de most persze nem találom, hogy ki...

Ponger!
Szegény Beni, őszintén szólva nekem is fizikai fájdalom volt olvasni a fotel-balesetet. Borzasztóan beüthette magát szegényke. De ugye nincs nagyobb baj? A vizes borogatást nem próbáltad? Vagy talán nem is nagyon tűrné meg, mi? Ahhoz egy helyben nyugisan kéne feküdni vizes ronggyal az ábrázatán. :) Szegény kiskölyök... :cry:

Andi

Kép
andykamama

Ja, el is felejtettem:

Lili méretei a tegnapi uh-n: BPD 80mm, FL: 60mm, súly: kb. 1,6 kg
Tökéletes "nő"... :D :D

Andi

Kép
andykamama

Ponger:
köszi, köszi, köszi. :lol: :lol: :lol:
Bármikor járunk, ill. én minden nap járok. :lol:
Marcell baba meg mikor viszem. :wink:

Az 5. hónap azt jelenti a csíkon, hogy ez az 5. hónap mióta próbálkozunk a tesóval. Remélem a jézuska mááá meghozza a 2. csíkot. :lol: :lol: :lol:
Vendég

Andi,

Újra próbálkoztam a privivel.
M.

Kép
szmoni

Móni!

Megvan, válasz ment. :)

Andi

Kép
andykamama

Íme a táblázat, amit én gyártottam, lehet hozzá még írni, ha szeretnétek még infokat.

táblázat

Kép
Kép
angel77

Angel!
Jajj,béna vagyok!
Hozzáírtam magam a táblázathoz,de nem bírom feltenni,mert rossz formátumban van :evil: ...majd Márió segít!

Andy!
Jó napja volt Mikibának?Örülök,hogy Lilitek jól van odabent és ráadásul gondolkodik rajta,hogy illene "normális" állásban megszületni,ez sem semmi! :wink:

KépKép
f.nóra
Győr

SZiasztok!

Most értünk haza, ma a nagyszüléknél alszik a muci... 8)

Angéla!
Szuper a tábázat, de ne tegyük fel ide, hanem elküldjük neked az adatokat és emailen küldd el mindenkinek a véglegeset. hm??
Azért a nagyközönségnek nincs sok köze ezekhez az infókhoz szerintem!?
Meg legalább a városrészt tüntessük fel, hogy tudjuk ki merrefelé lakik, ja és a mobilt, hogy lehessen gratuláló sms-t küldeni ha megszületik a baba!!! :wink:
ponger

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?