Sziasztok!
Először is el kell mesélnem a napunkat, de ne röhögjetek ki nagyon!!!!!
Délelőttünk vége felé Katica úgy gondolta, hogyha már anya elfelejtette bezárni a gyerekzárral a konyhaszekrényt, akkor teleöntözzük a konyhát porcukorral. Lehetőleg egy egész dobozzal.
Odamentem, megkóstoltam mi az, Lili ezt látta, ő is odajött, megkóstolta, majd közölte, hogy - Anya, ez finom. És elkezdet csipegetni a földről a porcukrot.
Miközben porszívóztam, oda-oda szaladt, csippentett egyet és elszaladt.
Délután 1 óra fél 2 felé éppen telefonáltam, amikor látom, hogy Lili behúzkodja a dolgozóba a Katicát, majd kimegy, és becsukja az ajtót. Ilyet már máskor is csinált, de most elkezdett játszani a kulccsal, és bezárt minket. Ő kint egyedül, mi bent Katicával.
Először kétségbe estem, Lili is, visított, kiabált, hogy hol vagyok, és menjek ki. Nem értette meg, hogy nem tudok, mert bezárta az ajtót.
Megkértem a szomszédot, hogy nézze meg nyitva van-e valamelyik ajtó. Az egyiket általában nyitva szoktam hagyni, most persze mindegyik zárva volt.
Ati már elindult haza, hogy kienged minket.
A víz forrt a konyhában, Lilit az ajtónál kellett tartanom, de annyira pánikolt szegényem, hogy a kulcsot sem akarta megfogni, hogy ő nem tudja úgysem kinyitni.
Aztán nagynehezen megfogta, mondtam, hogy forgassa, forgatta, de nem elég erősen, aztán egyszercsak sikerült neki kinyitni.
Megdicsértem, hogy ügyes volt. Persze szegénynek lelkifurdalása lehetett, mert odajött, és bocsánatot kért, mert bezárta az ajtót.
Érdekes, mert ilyesmire pl. nem nagyon tanítottuk, néha ha megütötte, vagy ellökte Katicát, mondtuk neki, hogy kérjen bocsánatot, vagy ha én kiabálok vele, akkor én szoktam tőle bocsánatot kérni, és azóta ha bármit csinál és rászólok, akkor egyből bocsánatot kér.
Az ajtókat meg kénytelen vagyok Katica elől zárni, mert ő egyszerűen hihetetlen. Tőle semmi nincs biztonságban.
Angel!
Nagyon jó így kicsiben tényleg a kép. A nagyon nem tudtam kivenni semmit, de ez a kicsi szuper. Aranyos.
Nekem Liliről készült nagyon szép 4D kép, és tökre hasonlított magára
Ponger!
Ó szegény.
Nagyon megijedt?
Nálunk majdnem mindennap történik valami.
A 116-ost egy 104-es méretű babára vették, csak ki akarták húzni vele az egész telet.
Szerintem nektek, ha ugyanígy gondolkozol, akkor bőven elég lenne egy 110-es is, az is két számmal nagyobb, mint Benedek, azzal az egész telet kihúznátok.
Rózsaszín?
Majd megkérdem a varrónőmet, hogy milyen anyagot látott, és majd leadom a drótot. Vagy az pizsire vonatkozott? Most esett csak le
Szóval akkor pizsiből jó a fehér, rózsaszín
Na megyek, még csomagolnom kell.
Jaj, megmutatom most milyen édes játszó kezes-lábast varrt a barátnőm egy megrendelőnek.
Nekem nagyon tutira bejön.
Puszi: Bogi