Új privát üzeneted érkezett!

Hú, de hülye vagyok, dobjál fejbe, emlékszem a Hedvigre :D , ez is aranyos, de nekem inkább Hédiként tetszik :D

Hát, nem tudom, még az uram nem tudja, hogy megint miben metsterkedem, de múltkor ő is tök jól érezte magát.
Szerintem jó ez a szálloda, nem?
És csak három csillagos, de szerintem nagyon kultúrált, a fürdő része is jó. :D

Kilók :oops: (elértem azt, amennyit sokáig tartottam szülés után), 2 hét alatt, így most megint annyi feleslegem van, még mint pár hónapja volt
[ size=7]2 hét alatt 2,5 kiló mínusz[/size]
vas
 
 


Basztikuli, ezt jó elszúrtan, nagyon mini betűkkel akartam írni, az előnézetben még úgy volt, erre itt meg látszik az egész nagy betűkkel.Szóval akkor 2 hét alatt 2,5 kilótól sikerült megszabadulnom.Most vagyok megint 65.
Ennyit a titkolózásról :oops:
De miért nem sikerültek a kisbetűk???, ja már tudom, mert közben belöktem egy szóközt, rossz helyre, és nem néztem vissza, na, jó, tényleg egy hülye vagyok :lol:
vas
 
 


Ildi, ez nagyon jó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nekem kb ennyi jött fel, igaz, legalább nem 2 hét alatt :shock: :lol: Ez már kevésbé jó... :(

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita
 
 

 
 

Majd jövök még ma, de:

Rita, akkor mit dobtál ki???
(Egyébként mindenféle személyit elfogadnak, nekem is könyvecskés van. Mi nyáron Nátán lejárt útlevele miatt aggódtunk, de meg senézték...)

KépKép
KépKépKép
beszti
 
 


Sziasztok,
hát jó sokat írtatok, jó volt olvasni!

Rita, tényleg, akkor mit dobtál ki? :lol: :lol: :lol:
Akkor ezért nem jössz te mostanában, mert csak úgy elmászkáltok Bécsbe meg akárhová!! Mi meg aggódhatunk, hogy miért nem jössz :wink:
Hedvig név nekem is tecc. Nagyon szép.
A bécsi túrátokat akár mi is hozhattuk volna, kb ilyen bénák vagyunk mi is, ha elindulunk :lol:
Adélnak jobbulást, én sem viszem Ábelt sehova, nehogy benylajon még valami vírust nekem. Egyébként ma már jobb a dolog, már csak höemelkedése van.

Márti, mi lett a tüszöddel??? Kaptál szurit? Apa letámadott????? Mondd már!!

Szirom, veled mi van? Hogy áll a dolog? Nagyon kíváncsi vagyok ám, gyere ésmesélj! De remélem, hogy az eufórikus hangulattól nem jössz csak! :wink:

Ildi, Olikának is jobbulást, remélem nem lesz beteg.
Nekem a bulihoz még az jutott eszembe, hogy csukott szemmel megfogja mindenki valakinek a kezét, aztán ha ez megvan, kinyitják a szemüket és megpróbálnak körré alakulni anélkül, hogy elengednék egymás kezét. Lesz egy kis kavalkád, meg össze-visszaság, de mi nagyon élveztük anno, mikor ezt játszottuk.
Húúú, kilók nagyon jók, nagyon ügyi vagy! Hogy én ezt miért nem tudom megcsinálni?????

Na mennem kell, mert Ábel a hátamon ül és sikít, hogy ö akar gépelni.

motiot
motiot
 
 


Sziasztok!

Irtó sokat írtatok! :shock: :wink:

Jövök én, csak délelőtt vittük Miksát oviba, aztán harisnyát hajszoltunk neki (az oviban harisnyában meg rövidgatyában vannak, aztán amikor hidegben mennek az udvarra, akkor csak rá kell húzniuk az óvónőknek a nadrágot. 20 gyereket így könnyebben öltöztetnek), majd itthon egy kis meló (anyu vasalt, így nekem se volt képem netezni :oops: ), aztán elmentünk Miksáért az előbb. Most viszont van egy kis időm. Mondjuk délután meg szülőire megyek. Nem ez az első, már volt egy szeptember elején. De ez az első érdemi abban az értelemben, hogy a tapasztalatokról most tudunk először beszélni. Meg a közelgő ünnepi programokról lesz szó, úgy tudom.

Én meg még várakozó állásponton vagyok. Még nem jött meg, és a pocifájás is elmúlt, vagy csak nagyon minimális van. Ildi! Úgy számoltam, hogy peteérés, plusz 14 nap. Igen, szoktak hosszabb ciklusaim lenni, de akkor később van a pé, attól hosszabb az egész. Most viszont rendesen 14 napra volt. Lehet, hogy tényleg ez a gyógytea állítja be rendesen, amit ittam ebben a ciklusban. Meglátjuk. Ha ma sem jön meg, akkor tényleg kezdhetek reménykedni, de még nem merek. A hőm nem esett le mindenesetre, és az jó. Viszont a munkahelyem elúszott, ki is fizettek...

Ildi! Szép a hely, dumáld rá az uradat :lol: Te mindig jókat találsz :wink:

A srácaidnak nagy gratula, Olinak boldog névnapot, Leventének boldog szülinapot, Natasának meg boldog hófordulót! Kép
És Olivérnek jobbulást, talán megússza, ha nem tűnik vészesnek. Egy picit Miksa is takis, de nem romlott a helyzet, láza sem volt szerencsére.

Levente szülinapja nagy műsor lesz, az tuti :lol: És ilyenkor a szülők is maradnak? vagy csak bedobják a kölkeket és jönnek vissza értük később? Játékok kapcsán asszem mindent elmondtak előttem a csajok, én se tudok többet, sőt... Jegyzetelnem kéne, hátha egyszer majd nekünk is szükségünk lesz ilyesmire :wink:

Fogyáshoz gratula!

Rita! Tényleg, mit dobtál ki? :lol: :lol:

Elmeséled, hogy miket vettetek? Kismamacuccokat, fogadjunk :lol: Tényleg, mekkora a pocód? Érdemes volt kimenni? Mármint azonkívül, hogy jól éreztétek magatokat, kettesben voltatok, ami rátok is fért.
Én már olyan régóta szeretnék kimenni, mindenki mondja, hogy milyen jól lehet vásárolni, de sose jutunk el odáig...

Adélnak jobbulást! Ha nincs annyira vacakul szegény, akkor ne vidd el a dokihoz, szerintem se. Nekünk maga a doki szokta mondani, hogy ha nem muszáj, ne akasszunk rá plusz egy vírust...

Motiot! Ti nem jöttök az ünnepekre? Már akartam kérdezni annyiszor.

Márti! Ugyanarra vagyok én is kíváncsi, mint a többiek :wink:

Gabi! Tényleg, meddig marad Zsoltika? Nem tartasz egy picit attól, hogy elkényeztetve kapod vissza? :oops: Bár ez talán rossz szó, és csak azért kérdem, mert egyszer mondtad, hogy anyósod nem mindig van jó hatással rá...

Pussz!

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom
 
 


Sziasztok,
most kelt fel Ábel, de már megint ordibál értem. Jajj ez a kölyök!!! :twisted:

Szirom, mi van már? Ugye még nem jött meg? Akkor van még esély!!!!

Kérdeztetd, hogy jövünk-e haza az ünnepekre. NEM!!! Egyszerüen nem stresszel és ide-oda futkosással szeretném tölteni az ünnepeket, nem beszélve arról, hogy Ábelnek nem lenne jó. Nem lenne saját fája, nem tudná, hogy most kinél miért vagyunk stb. Na meg mindig beteg lesz, ha hazamegyünk. Hát én ezt most megspórolnám. Ránk is ránkfér egy kis meghitt pihenés, bevallom öszintén, hogy nekem sem hiányzik a futkosás, nem csak Ábel miatt. Na meg szeretném, ha már nekünk is lenne saját karácsonyunk saját szokásokkal meg minden. Anyukámék viszont jönnek, úgyhogy nem lesz olyan rossz a dolog, söt, legalább ök is pihennek és anyukámnak nem sürgés-forgással relnek az ünnepek. :wink: Majd januárban szeretnénk menni valószínüleg.
Szilveszterre meg beígérkeztek a sógornömék gyerekestöl, úgyhogy a család az meglesz!

Na megyek, mert Ábelnek be kell kapcsolnom az egyszervolt.hu-t

puszika mindenkinek!

Szirom, most akkor mi is van? :wink:

motiot
motiot
 
 


Sziasztok!

Akkkkora letámadás volt, hogy még az emelet is mozgott.

Na, ez csak vicc volt, mert úgy feszült egész du. meg este a hasam, hogy azt hittem kiszakad. De azért "muszáj" volt vmit. össze hozni. Persze sikerült. Lehet örülni.

Vissza olvasni volt időm, csak már írni nincs nagyon.

Ildiknek: Ma vettem csak észre, hogy Olovérnek névnapja volt tegnap. Részemről is nagy-nagy gratuláció és a többi kisebb-nagyobb gyermeknek.

Majd estefele benézek még.

Sziasztok: Márti
mártus
 
 


Motiot! Még nem jött meg. Majd jövök még :wink:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom
 
 


Ildi,
bocsi a pofátlanságért, hogy nem vettem észre a névnapot! Olikának nagyon sok boldog névnapot kívánunk mi is!!!

Leventének pedig elöre is boldog szülinapot, sok-sok ajándékot és jó bulizást kívánunk! :wink:

Szirom, ez nagyon jó!!!!! Remélem nem is fog megjönni vagy két évig!! :wink:

Mártikám, hát akkor örülünk mi is veled!! :) Remélem az eredmény is meglesz kilenc hónap múlva.
Hát akkor már csak én maradok ki a jóból? :cry: De már nem sokáig kell várni nálunk sem.
Tegnap este mostmáraztán tényleg megbeszéltük apával, hogy vagy most, vagy soha. Két gyerköcöt mindenképpen szeretnénk mid a ketten, apa szerint még várhatnánk cele, de én mondtam, hogy én mégegyszer nem kezdem el az egészet mondjuk öt év múlva, mire Ábel is nagyfiú lesz és remélhetöleg komplikációmentes, máramennyire egy hétéves gyerek az lehet ( Ildikém, te tudod! ), de arra gondolok, hohy most míg benne vagyok a pelenkázásban, éjszakázásban, kisebb-nagyobb betegségekben, na meg itthon vagyok és nem dolgozom megint, addig szeretnék gyereket, nem pedig késöbb, mert akkor már tutira nem akarok majd. Szóval annyiban maradtunk, hogy akkor dec. közepétöl hajrá!! Az meg már nem is sok. És akkor még nem is elöztetek be sokkal, nem igaz? Még egy pár hónapot együtt növeszthetjük a pocit :wink:

Épp most vacsiztam, sütöttem indiai füszerrel, fokhagymával megszórt csirkemellet, ezt még leöntöttem egy kis joghurttal, tettem mellé narancsot és megszórtam jóféle sajttal. Isteni volt! Apa ugyan már vacsizott, de ö is evett belöle, mert nagyon fincsi lett.
Ez elvileg norbis volt, nem?

Húú, mindjárt kezdödik egy jó kis lakásátalakító-lakberendezö müsor, megyek, megnézem. Egy parasztházból, amiheznem nyúltak hozzá majd 100 éve ( berendezéshez sem nagyon ) alakítják át modern, használható de mégis parasztházas otthonná. Kíváncsi vagyok.

Majd még bekukk, Mártikám, ugye te írtad, hogy még jössz? Szirom, te is? Mi volt a szülöin?

puszi mindenkinek

Motiot
motiot
 
 


Na itt vagyok! :)
Próbálok reagálni!

Ildi!

Én már túl vagyok a 3. CTG-n is. A dokim kedden azt mondta, szerinte inkább túlhordjuk, minthogy előbb jönne, mert a méhszáj még semmit sem változott. Pedig 4. gyereknél illene :D:D. Én persze azért nem veszek mindent készpénznek, mert pl. Nátánnál csütörtök du. azt mondta, hogy szerinte ebből nem lesz itt semmi még, erre szombat éjszaka Nátán elindult kifelé.
Ja, és az ő kiírása (dec. 8.) és az én számításom (dec. 12.) amúgy is eltér, szóval ha aszerint szülünk, ahogy én gondolom, akkor hivatalosan túlhordom...
Cukorkák a sütin: sima Smarties. Voltak kisebbek is (pl. olyan mikulásban lehet találni, ami Smarties-zel van töltve). Nem olvad, de azért nem szabad túl sokáig sütni, mert repedhet.
A fogyás tuti jó!!!
Olinak boldog névnapot! :):):)

Szirom!

Sokan szavaztak a Simonra, de nálunk ugye nem lehet ilyenből veszekedés. Ha most apuja a Sámuelt választja, akkor az lesz a neve! :):) Majd ha kibújik kiderül! :D
Hú, kínai hami!
Egyszer én is nagyon rosszul lettem tőle, aulu-felül :shock: (bocs) jött belőlem utána minden, pedig akkor már nagy gáz van, ha én hányok.
Amúgy szeretem, de azóta csak ismert helyen eszünk ilyesmit.
Eleinte Nátán sem mesélt sokat az oviról (a hamikat meg nem mindig tudta elmagyarázni :D), de aztán belejött.
A negatív teszt nem számít, ha nem jön meg! :D És ne jöjjön meg!!!

Rita!

A babának sokmindene megvan, de még nem tud hazajönni!! :D:D
Nincs overállja. Hétvégén próbáltunk nézni (Camponában a C&A gyerekruha készletét egész jó l feltöltötték, korábban alig volt valami, de msot bőven tudtam volna Hannának si rucit venni :D), volt olyan, ami jó lett volna, de pont 62-esben nem volt. Kisebbet nem akarok venni, nagyobbat meg túlzásnak tartom, nem kell még 68-as biztosan. Hanna ugyan szeptemberi, de 62-es overáll jó volt neki egész télen. Most egy decemberi babához is jónak kell lennie.
Már szórakoztattam a páromat, ha nem vesszük meg, neki kell! :D Nem volt elragadtatva az ötletemtől. :D:D
A karácsony miatt én is izgulok, de majd csak lesz valahogy!
"Baba alszik", te meg jól elvagy: kac-kac. Na, ja, mintha ez így menne! Max. a nagyon korai időkben, utána meg anyu szórakoztassa az ébrenléti időkben :D:D.
"Férjélősködés": hogy neked milyen buta gondolataid vannak. Szerinted 3 gyerek nem ad elég munkát? Szerintem a párod nem cserélne veled! :D:D
Hedvig nagyon jó, de szerintem Petikéből lesz még más! :wink:
Vércsoport: nekem még nem nézték, a védőnő beírta az előző kiskönyvemből...
Bécsi vásárlás: én is terveztem, de már nem hiszem, hogy összejönne. Főleg Beninek kéne ruha...

Motiot!

Szerintem jól csináltad a "mamáknál". Nem hiszem, hogy az otthagyás a jó módszer. Én nem hagynám Hannát ott biztosan. Szerintem a nagyon fokozatosság lenne a helyes. Igazándiból még bent is kellene maradnod, aztán fokozatosan kevesebb időt bent, kicsit többet kint. És persze Ábel reakcióját is figyelni.
Akkor nemsokára érted is izgulhatunk? :D:D EZ nagyon jó!!!

Gabi!

Nagyon aranyos Lacika! :):)

Márti!

Hát igen, a matekhoz lenne mit mondanom... Az bizony nem elolvasandó sajnos. Nagyon sokmindent be lehet magolni, de a mateknál semmit nem ér, hisz csak egyszer kell egy keresztkérdés, és máris kiderül, ha valaki nem érti.
Milyen szintig tanuljátok?
Hú, ezek a tüszők nagyon szépek! Ikrekre gyúrtok? :D:D

KépKép
KépKépKép
beszti
 
 


Sziasztok!

Csak egy-két mondat:

Szirom,
mennek a drukkok, hogy ne is jöjjön meg!!! Nagyon izgulok :D

Ildi,
fogyihoz nagy-nagy gratula! Ügyes vagy! :) Olinak én is boldog névnapot kívánok, Natinak boldog hófordulót, Leventének pedig boldog szülinapot :)

Mennem kell...

Puszi!

pgaboka
 
 


Sziasztok!

Tegnap jó későn aludt el Lacuska, éjszaka meg 2,5 órát volt ébren, és vele én is... Hát nem vagyok túl kipihent! De ha ma alszik, akkor én is szundizok vele :D Már ha nem kendőben alszik, mert akkor legalább le is tudnék feküdni!

Ildi,
korábban még kérdezted Lacika köldökét: teljesen meggyógyult! A legutolsó kontrollon a Madarászban meg is dicsérték :) Most már teljesen szép, víz is érheti.
A szeme sem váladékos, arra krémet kaptunk a dokinénitől, szemészetre nem is kellett mennünk.
A fogyitól a tejcsi nem lett kevesebb? Bár ahogy írod, eszel mindent :) Meg Natika is kap sok más kaját is.

Beszti,
nálad már tényleg lehet bármi :) Látod, nálam a méhszáj már mikor felpuhult, aztán meg mégis milyen későn szültem...

Márti,
nem egészen értettelek :oops: Miért fájt a hasad? És mi volt a letámadás? És minek örülünk? :D Veled örülünk persze :):):)

Rita,
ez a bécsi sztori... Hát, én is úgy mennék, de most nem indulunk sehová :D
Márti egyszer tett fel magáról fotókat, ha jól emlékszem, vagy mailben küldte őket??? Na látod, nem is vagyok biztos benne, hgy ha visszakeresel, találsz róla képet. Pedig bikinis is volt köztük :D

Motiot,
jól teszitek, hogy otthon maradtok, mert tényleg nagyon stresszes Nektek a hazajövetel. Te hogy haladsz a fogyival? Mert nagyon klasszakat főzöl :) Te is babonából nem írod a súlyod??? :D

Szirom,
mizújs??? Remélem, még mindig nem jött meg!!! És mi volt a szülőin?
Zsoltika valószínűleg vasárnap jön haza :) Hát, anyósom szerencsére nem enged mindent, már beküldte Zsoltikát az ágyába egyszer, amikor rosszalkodott. De azt mondja, hogy amúgy nagyon jól viselkedik a gyerek, szóval remélem, nem lesz gond!

Biztos nem írtam le mindent, amit akartam, de Lacus már nyekereg...

Puszi, és írjatok!

pgaboka
 
 


Hahó!

Még mindig semmi :wink: Kezdek reménykedni, csak kicsit tartok a pofára eséstől is :oops: Ha holnapig semmi, akkor reggel tesztelek szereintem.

Motiot! Jól hangzik a kaja nagyon. Én most el vagyok kanászodva :wink:

Beszti! Tavaly én a Decathlonban néztem overált Miksának, de egyik szabása se volt rá jó, úgyhogy ott vigyázz. Viszont az Auchanban nagyon jó anyagú, nagyon szépet kaptam. Ha végképp nem találsz, akkor szívesen feltúrom neked a ruhásszekrényt, nekünk van egy világoskék, nagyon szép állapotban lévő 62-es vagy 68-as, nem tudom, pontosan már. Valami jó márkája van, de arra sem emlékszem :wink: Miksa ugye október végi, első télen hordta. De semmi baja. Nézzem meg?

Mártikám! Részemről megy a drukk, hogy eredményesek legyetek :lol:

Most többre nem telik tőlem, máshol jár az agyam :wink: :roll:

Pussz mindenkinek!

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom
 
 


Szirom! :D :D :D :D

Ez nagyon jó! :) :)
Overáll: köszi, még próbálkozunk! :D (Még egy csili-vili ágynemű és egy kórházból elhozós csini ruci is hátra van, így biztos megyünk még boltba. Csak azokat szükség esetén (ha mégse hordanánk túl :D) tudom az itthoniból pótolni.) De lehet, hogy élni fogok a felajánlással! :)

KépKép
KépKépKép
beszti
 
 


Sziasztok, láttam ma a babácskát!! :D

(Ne haragudjatok, hogy ezzel kezdem, de olyan jó volt!)
A nagyon kedves uh-s doktornő azt mondta, nagyon szép kisgyerek! :D És tényleg, megmutatta a pofiját, integetett, tarkóredője is rendben, örülök neki nagyon, szép kis baba. :) Sajnos egyedül mentem, taxival :shock: , mert Zsolt itthon őrizte a gyerekeket. De hoztam képet, megmutattam neki, a kis hatcentis csemetéjét. :)

Viszont egy kis segítséget is szeretnék kérni tőletek! Olyan rossz kedvvel ébredtem, nem értem miért, de megy felfelé a súlyom, pedig most már igazán figyelek, vigyázok, és mégis. Már 3-3,5 kilónál tartok, ami rettenetesen sok, szombat óta +80 dkg! :shock: :(
Szerintetek menjek el egy dietetikushoz? Vagy mit csináljak????? :(
Most azt találtam ki, hogy két hét múlva megyek a dokimhoz, ha addig még megy felfelé, annak ellenére, hogy nagyon odafigyelek, akkor megkérdezem őt is.

Ildi, itt van előttem a te hízásod, meg az ideális hízási táblázat, hát sokkoló!
Tudom, hogy a babának kéne csak örülni, de most nagyon elkeseredtem, hogy megint felduzzadt fejű hordó leszek szülés körül... :cry:

Még jövök, ígérem jobb kedvvel és végre reagálgatok is, nem csak magammal foglalkozom...!


Szirom, most olvasom!! Nem mondok semmit, csak halkan örülök!

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita
 
 


Sziasztok!

Szirom,
éljen-éljen! :):):) De jó lenne, ha már holnap reggel lenne...

Beszti,
gondolhattam volna rá én is, hiszen nekem most elöl is vannak a babacuccok... Igaz, a legkisebb overálunkat mi még javában hordjuk, de ha a szülés később jönne el, és mégsem kaptok szép rucit, akkor a miénket is oda tudom adni. Igaz, nem márkás, de nagyon szép, kívül sötétkék, belül narancssárga a bélés :) Szerintem amúgy is pár nap, és már a nagyobbat kell ráadni Lacuskára.

Rita,
ne aggódj már! Tudom, én is sokat agyaltam a terhesség alatt a súlyomon... De mindenki másképp gyarapszik! Lehet, hogy Te az elején gyorsabban, aztán lassabban :) Nekem is nagyon különbözőek voltak a hónapok! Figyelj oda a kajálásra, mást nem tehtesz! Fogyózni meg tényleg nem szabad!

Viszotn úgy látom, a 12-ik hét megvolt :) Úgyhogy kezdhetnél egy tornát! Igértem Neked lemezeket, szívesen átadom őket! Mi nagyon messzire sajnos nem tudunk kimozdulni, de valahogy csak megoldjuk :D

A tornától a súlyod nem lesz kevesebb, az igaz. De nagyon jót tesz, majd meglátod! És a lelkednek is jó lesz :)

Te nagyon szépen lefogytál az elmúlt hónapokban. A szervezeted (szerintem) egy kis "tartalékot" is képez, legalábbis én ezzel magyaráztam a saját - szerintem nagy - súlytöbbletemet az előző terhességemhez képest. Ha marad is a szülés után pluszkiló, és fog is maradni, erre számítani kell, az majd lemegy a szopival :)

Na mennem kell, álmos vagyok és Lacus is alszik :) De ezeket muszáj volt leírnom :)

pgaboka
 
 


Gabi, nagyon aranyos vagy, köszönöm a megnyugtatást!!
Az a "baj", hogy előttem vannak a régi kiskönyveim is, azok szerint eddig inkább a végén szaladt velem el a ló, ezért is ijeszt meg ez az "eleji" hízás.
De igazad van, figyelek, aztán ha nagy gáz van elkezdek (jobban) aggódni.
Csak annyi csinos kismama van, szeretnék én is az lenni...
A lemezeket nagy köszönettel elfogadom, amjd megbeszéljük, hogyan tudnám átvenni, oké??
Aranyos vagy, köszi!!
És aludj Gabi vasárnapig amennyit csak bírsz!!!

Beszti, igazad van, a férjem szerencsére egyátalán nem szeretné, ha dolgozni kezdenék amíg kicsik a gyerekek, meg sokkal jobban szeretett volna negyediket, mint kereső feleséget, de engem nyomaszt néha.
De lehet, hogy a hormonok játéka ez is, kicsit rapszodikus a hangulatom mostanában... :roll:
Még egy kérdésem van hozzád: nem aggódsz néha, hogy milyen lesz az élet négy gyerekkel?? Én olyan nehezen tudom elképzelni, hogy mindenkire fogok tudni figyelni, lesz erőm, türelmem, jókedvem satöbbi elég, hogy jó kis meleg otthonunk legyen, és főleg a gyerekek örüljenek annak, hogy négyen vannak.
Tudom, késő bánat :D :D , de ugyanakkor talán normális is hogy az ember próbál a feladathoz felnőni, aggodalmak árán is, nem?
Te hogy vagy ezzel??
A sok pihenést a baba mellett én sem gondoltam komolyan! :wink:
De az talán tényleg könnyebbség lesz az eddigi kisbabás időszakokhoz képest, hogy lesz a napban pár óra, amíg kettesben vagyunk. Eddig ez csak Majának jutott, akkor meg olyan buzgó mócsing voltam, hogy folyton csináltam valamit, ahelyett, hogy pihentem volna. Meg is lett a böjtje.. Most talán okosabb leszek.

Motiot, még neked akartam mondani, hogy olyan hülye vagyok, mint kevesen a világon!!
Ígértem neked, hogy feladom a könyvecskét, amit nektek (Ábelnek) szántam, de bent felejtettem a nemigen használt táskámban, most találtam meg... :shock: Azt hittem rég feladtam, én barom... :x
Ha a mamádék mennek hozzátok karácsonykor, akkor jó ha nekik elküldöm?
Megadod a címüket priviben, vagy az az, amit megadtál az Ikeában??

Ne haragudj, most már összeszedem a kis agysejtjeimet, koncentrálni fogok, hogy meg is csináljam, amit mondok...
BOCSÁNAT!!!

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita
 
 


Mi tescóztunk délelőtt, most etettem, altatok lassan, ha még marad időm, és erőm(és nem alszok el én is :oops: ), akkor jövök még suliba indulás előtt. :wink:
Szirom, kezd izgi lenni :D :wink:

csók
vas
 
 


Sziasztok,
elöször is, Szirom, hajrááá´!!!!!!
Gyere azért! Tudom, hogy minden másra tudsz koncentrálni, csak az írásra nem, de azért ha jössz egy kicsit, akkor gyorsabban megy az idö is! Gyere!

Rita, dehogy haragszom! Én el is felejtettem az egészet, ha most nem mondod, akkor eszembe sem jut soha! Igen, anyukámék címét adtam meg az Ikeában, oda küldheted a könyvet, de én nem vártam el semmiféle ajándékot, csak azért, mert elhoztunk neked egy csomagot!!
Babó biztosan nagyon aranyos, de jó lehetett látni!! Már én is úgy tartanék itt!

Súlyod miatt ne aggódj, lehet, hogy most tényleg máshogy van a dolog és majd a végén lassul a hízás. Szerintem ez még normális egyébként. Én nem tudom mennyit híztam az elején, de aszemnekem is felugrott vagy 3-4 kiló a 12-13-ik hétig, aztán meg nagyon sokáig semmi. Végülis 12 kilót híztam asszem. Abból maradt aztán 4. Ami moatanra 6-7-re ment fel :( Szörnyüüüü!!!!
Szóval ne aggódj! :wink:

Beszti, neked meg tényleg nincs már sok hátra! Szurkolunk!!!
Pihizz még sokat, amíg lehet!

Ildi, te merre jársz megint??

motiot
motiot
 
 


Közben befutott Ildi is, visszaszívom a kérdést, hogy hol vagy! :wink:
motiot
 
 


Sziasztok!

No, most vitte el anyukámat a párom a buszhoz.

Motiot! Jó, jövök, csak tudod, amikor anyu itt van, akkor nagyon sokat segít, úgyhogy azon kívül, hogy nem nagyon bírtam magamat agyilag összekapni, még az is távol tartott a géptől, hogy ha ő melózik, akkor én ne netezgessek.

Igazad van az ünnepekkel kapcsolatban, jó döntés szerintem.

Rita! Gratulálok! :wink: Jó lehetett nagyon, én is el tudnám magamat képzelni ilyen helyzetben :wink: Nem akarsz képet tenni a babácskáról? És a pocakról? Nem mondtad, mekkora, pedig már érdeklődtem :wink: Mármint a pocak, a babát már tudjuk :lol: .

Súllyal kapcsolatban én az elmúlt hónapokat tekintve nem nagyon adhatok tanácsokat senkinek, de végülis Miksával én is nagyon be voltam tojva, hogy elszalad a súlyom, és elég jól sikerült is kordában tartani. A 20. hétig asszem 2,5 kg-t híztam, amin magam is meglepődte. A vége 13 kg lett. (De az utolsó napokban már nem mértek :lol: ). Sokszor ettem picit, azt tudom. Az elején nagyon émelyegtem, ami egy bizonyos ponton túl átcsapott farkaséhségbe, és úgy éreztem, hogy ha most nem eszem, akkor rosszul leszek. Olyankor ettem gyorsan vékony szelet barna kenyeret pici olívás vajjal, vékony sonkával, sajttal, paradicsommal, salátával, ilyesmivel. Amolyan miniszendvicset. És próbáltam egészségeseket kajálni, sok gyümit, zöldséget, bár annyira nem kívántam őket. A csomagolt barna magos kenyéren (vagy inkább fekete, ami olyan téglaeszerű, és savanykás illata van, és nem is bírom megenni nyersen, de pirítva fincsi) kívül én nem ettem kenyeret, és krumplit meg rizst se nagyon. És sokat sétáltam, bár az most nálad nem biztos, hogy menne. Akkor én is könnyen voltam, csak magamtól függöttem.

Ildi! Ti hogy vagytok?

Beszti! Szóljál, és akkor megkeresem :wink: .
Vetsz egy pillantást a görbémre? Ugye jó?

Kép

Szegény Miksa ma eléggé kikészült. Tegnap szülőin mondták, hogy ma reggel 9-től jön valami madarász ember hozzájuk az oviba, diaképekkel és hasonlókkal. Szokta a gyerekeket az erdőbe is vinni sétálni és madarakat nézegetni, szóval a régiek ismerik. Tehát ha tudunk, érjünk be 9-re. Nem fűztem hozzá sok reményt, de végülis a kölyök keltett minket fél 8-kor, pedig este fél 11-kor még nem aludt. Mostanában kb. ötször föl kell hozzá menni mese után: szomjas, pisilni kell, kakilni kell, orrot kell szívni, éhes, le szeretne jönni, stb. Naszóval ehhez képest is korán ébredt, aztán már óvodába menet fáradtnk tűnt, gondoltuk is anyuval, hogy nyűgös lesz. Aztán nem tetszett neki a madaras ember, aki szakállas volt, ő végig az óvő néni ölében ült, nyűgösködött, aztán lepisilte a harisnyáját (nem bepisilt, csak rosszul célzott), majd udvarra készülődés közben megölelgették egymást egy kisfiúval, és nekiestek a szekrény sarkának. Miksa a száját verte be, föl van dagadva a felső ajka, meg egy kicsit az orra is. Aztán persze fájt neki, keveset is ebédelt, és már az előtérben vártak minket az óvó nénivel. Kézen fogva álltak ott, könnyes volt a Kismukk szeme, és mondta, hogy mennyire várt. Sírdogált is, sok volt ez a nap most neki. Az óvó néni mondta, hogy talán jót tenne neki, ha holnap pihenne, az is lehet, hogy beteg lesz, így holnap nem viszem. Most alszik, de még nem tudom, milyen esténk lesz.

Tegnap a szülőin különben megdicsérték, hogy zökkenőmentesen megy a beszoktatás. Jó, néha elrohangál, meg valamelyik nap kért borsófőzeléket az óvó néni tányérjából, de hát ilyenek előfordulnak :wink: De alapvetően minden rendben vele. Örültem is, hogy ezt mondták. De a holnapi nappal kapcsolatban egyetértek, nem muszáj neki minden nap menni. Hétvégével együtt ez monstre pihenés lesz neki.

Rólam: pocim most egy picit fáj, de szerencsére nem jött meg. Remélem, nem is fog. Csak menne már az idő :wink:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom
 
 


Na, elaltattam őket, persze, én is elaludtam, de előtte elindítottam a mosógépet, közben lejárt, és csipogott, ami felébresztett kb.20 perces alvásomból.
De legalább a lurkók alszank. :D

Itt avgyok Motiot, nem kószálok, csak be kellett vásárolnom szombatra. :D

Szirom, izgulok nagyon :wink:
Szülőin mi volt??? :D

Rita, ne aggódj a súlyod miatt, nekem egy csomószor volt oylan, hogy egy kiló is felugott egy esti kaja után, aztán pár nap múlva lement.Vagy hetekig nem híztam semmit, de oylan is volt, hoyg tök hamar feljött 1-2 kiló, és ott is maradt.Ugye összeségében én is 11-et híztam 5 maradt meg, Natasa 3 kiló volt, a maradék 3 kiló meg a többi cuccos.
Az az 5 meg a zsír volt (van):roll:
Én elhiszem, hogy szeretnél csini kismama lenni, tudom, mit érzel, én is jártam már ebben a cipőben.Figyu, ha már nem 20 kilót hízol, mint a többiekkel, hanem csak 15-öt, már azt is könyveld el sikernek. :D Tudom, én most könnyen beszélek, hiszen én már túlvagyok rajta, de nekem is csak 3.-ra sikerült!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Fel a fejjel!!!
Ha gondolod írd le pár napig, hogy mit eszel, küld át nekem, aztán segítek, hogy mi jó, és mi nem.
(egyszer, mikor kőkeményen Norbizam, megfordult a fejemben, hogy dietetikusnak kéne tanulnom), de én már nem tanulok vén fejjel semmit, hülye maradok(ezért is csodállak bennetket a Mártival együtt) :shock:

Gabi, talán nem kevesebb a tejcim, nem nagyon tudom megállapítani, mert Natasát nem nagyon köti le a cici mostanában.Annyi más izgalmas dolog is van , mint anya cickója, amiért még dolgozni is kell. 3-szor kajál kanalasat, kb.7-szer szopizik még, abből 2-szer általában éjjel(hajnalban), viszont éjjel eszik legjobban, akkor 7-8 percig is intenzíven szopizik, nappal ez ált. 3 percig tart, ha éppen nem zavarja meg valaki. :wink:
Viszont ha megnyomom a cicit, akkor még spriccel belőle rendesen a tejci.Ebből gondoldom, hogy azért van még. :roll:

Te is kérdeztél tőlem, de én is elfelejtettem válaszolni:
én nem szedek semmilyen vitamint, amikor elkezdett hullani a hajam tavasszal, nyáron, akkar elkezdtem bekapkodni az elevitet, de csak 2-3 naponta, de ugyanazért hagytam abba, mint te.
Tehát semmit se szedek.
Sok gyümölcs, zöldség(c-vitaminon gondolkodtam, hoyg talán azt kéne szedni)
A másik a csípő körfogat, fogalmam sincs, most mekkora, és hány centivel szélesebb, mint szülés előtt volt, nem nagyon méregettem magam mostanában.De az enyém akkor alakult át, amikor a sok kilótól megszabadultam.A hasam valahogy nagyobb maradt, a csípőm, seggem meg kisebb,ezt a régi gatyákon vettem észre.
Csak hasban volt jó, aztán alatta meg lobogott rajtam.
Majd ha most megint 60 kiló leszek(ha kibírom), akkor kíváncsi leszek erre, most hogy alakul :roll:

Rita, örülök, hogy láttad a babócskát!!!!
Mikor mész legközelebb?18. hét??
Akkor már a nemét is megtudják mondani, nem,????

Beszti, 3 ctg!!!
De jó!!!! :D :D
Olyan izgi, nem? Még negyedikre is!!!
Nekem a harmadik is olyan volt , mint az első, úgy izgultam minden egyes uh, meg ctg előtt is!!! :wink:
Szóval smarties, ha nem olvad szét, akkor jó, akkor díszítek azzal :D


Márti, akkor megvolt a letámadás!! :shock:
Kíváncsian várjuk az eredményét :wink: :wink:

Nem megyünk ám a jó kis szállodába :?
Hiába tetszett apának, nem nagyon akar menni.
Azt mondta, hiába szuper, meg szép, meg jók a medencék, még kicsik a lurkók.Múltkor is Natasa csak ült a hordozóban a medence mellett, Olivér meg össze-vissza mászkálgatott, meg a jakuzzit kapcsolgatta ki-be.A medencébe be se jött.
Meg mit csinálnánk télen Hévízen???
Szinte csak a szállodában lehetnénk.Kicsit átgondoltam én, is , aztán nem is bánom annyira.Majd tavasszal.Csak az lett volna jó, hoyg nem kellett volna főznöm 3 napon keresztül.
Végülis a fagyasztó tele van lazaccal :roll: (meg hétvégén is kapunk, már azt se tudom, hova tegyem)

Köszi a köszöntéseket, Olinak, Natikának átadtam, Leventének még van 2 napja :roll: , meg én is köszi a fogyáshoz.
Csak akkora hülye vagyok, ha nem habzsoltam volna annyit a múltkorában, akkor ezt a+ 2,5 kilót nem kelltt volna leadnom.

na, puszi

vas
 
 


Közben Szirom is befutott, szegény Miksa, ez tényleg nem az ő napja volt :wink:
na, majd holnap :D

Görbéhez nem értek továbbra sem :D
De biztos szép, ha te mondod :D

Tök jó, hogy megdícsérték Miksát az oviban :D

Leventének meg képzeljétek el 100%-os lett a matematika tudáspróbája :shock:(nem tudom, kire ütött matekból, bár általánosban még én jó voltam belőle)
vas
 
 


Halihóó!
Most ébredt Ábel, én meg addig megcsináltam egy 1órás Norbit, elég keméyn volt, vagy csak én vagyok puha. :lol:
Mindenesetre jólesett, most meg egy kicsit remeg a kezem-lábam.

Szirom, szegény Miksa! De ilyen is elöfordul, még szerencse, hogy az ovi nem kötelezö, otthon maradhat a lurkó, ha ilyesmi van.
Remélem azért nem lesz beteg.
Abel egyébként ma már teljesen jól van, nem volt láza sam már tegnap sem, ma meg már rosszalkodik ezerrel. Délelött kint voltunk a teraszon, jól beöltöztettem, mert fúj a szél, de ma megint 10 fokkal melegebb van a tegnapihoz kepest. Hát nem csoda, ha a gyerekek, na meg a felnöttek is megfáznak!
Höd jó, már amennyit én értek hozzá. Már nenne csak az idö!!! ùgy izgulok én is Ám meg nagyon szorítok neked!!!

Ildi, bevallom öszintén, én karácsonykor nem is nagyon tudnék elmenni valahová, mármint így szállodába. Nekem az amolyan otthoni meghitt ünnep, nem érezném magam jól máshol. De én már csak ilyen vagyok.
Hévízen mi is gondolkodunk, tavasszal, ha egyszer otthon leszünk el akarunk menni legalább 3 napra, amolyan kikapcsolódásnak. Masszázs, séta, fitnesz, úszás stb. Ábel is biztosan élvezné, ha gyerekbarát helyre mennénk.

motiot
motiot
 
 


Köszi a drukkokat lányok, sajnos megjött :cry: . Írtam, hogy görcsölök egy kicsit, aztán fokozódott, éreztem, hogy ez lesz.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom
 
 


Ildi, lazacot honnan kapsz?????
Van ötletem, hogy hová tedd!!! :lol:

Tudáspróba??? :shock:
Mit mértek? Majáék még csak a számokat tanulják, a 3-asnál tartanak... De azért nagy-nagy gratula Leventének! Nagyon jó indítás!
Te szoktad otthon nyüstölni feladatokkal vagy csak a házit csinálja meg? Én bevallom semmit nem csináltatok Majával, elég a házi, örülök, hogy élvezi a sulit, meg megy is neki, csak sokan mondják, hogy írni-számolni gyakoroltatják a gyereküket...

A segítséget meg biztatást neked is köszönöm, lehet, hogy élni fogok vele, hogy tényleg véleményezd majd a menümet, köszi!!
Ma délután nem voltam jófej, annyira el voltam kettyenve, hogy belekóstoltam a Nutellába, meg megettem a gyerekek maradék reggeli kakaós csigáját, de erre nem kell semmit mondanod, tudom magamtól is, hogy nem jó ötlet. :roll:
Csak nem bírok tanulni, kell egy kis jutalom, így is elaludtam ma délután is... :? (Ennyit arról, mennyire kell engem csodálni... Mártust lehet!)
De akkor holnaptól írom, ez jó ötlet, lehet, hogy én is észreveszem a hibákat, ha nem, szólok nektek, professzorasszony! :wink: :)

Hogy alakul a zsúr?? Kitaláltad a programot? Milyen kaját készítesz?? (Ne ragozd agyon szerintem, a gyerekek a tortán kívül gyakorlatilag semmit nem ettek nálunk)

Szirom, örülök a görbédnek meg a jó kis szülőinek!!

Olyan öröm, ha dicsérik a gyerekedet, igaz? Ha még el sem szaladgálna Miksa, vagy nem enne bele az óvónéni tányérjába, sokkal inkább jelentené, hogy nem érzi jól magát, szerintem. Vagyis hogy ezt teszi, jelzi, hogy a helyén van, élvezi az ovit. Jól teszed, hogy nem viszed holnap, ma meg holnap B is itthon van, jólesik neki látom.
Hasam: háááát, a tavaly téli gigacuccaim kicsit lötyögnek a hasamon, a tavasszal-ősszel hordott szoknyáim kicsit szűkek (főleg este) terhesruhát, nadrágot még nem hordok, lesz arra időm elég. Kicsit talán dudorodik, de asszem ez csak zsiradék sajna.
Szirom, neked is nagyon köszönöm a tanácsokat!
Éppen tegnap vettem barnakenyeret, nem is emlékeztem, hogy ilyen finom! Ha reggel eszem, ez mehet, nem?
Remélem, hogy hozzátok hasonlóan megúszom 13-13kg-val, remek lenne! Bár a következő nyáron így sem leszek bikinikirálynő, de nem is ez a cél. :D Kép

Na, megint sikerült csak magammal foglalkoznom... Tényleg olyan kedvesek vagytok, sokkal jobb a kedvem, KÖSZÖNÖM!!!

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita
 
 


Jaj, Szirom, pedig ez olyan reményteli volt!!!!
Nagyon sajnálom!
Nem szép ettől a kicsitől, hogy így kéreti magát, de majd csak kopog!!
Itt a karácsony, most arra gondolj, aztán jöhet a következő hónap!

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita
 
 


Köszi Rita. Azt fogom tenni, tényleg, hogy készülök az ünnepre.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom
 
 


Szirom!

Nagyon sajnálom :( Pedig annyira bíztunk benne mindannyian :(:(:( Kitartás! Csak összejön már valamikor ez a bébi!

Dokinál ugye voltál, de vért is vettek tőled? Pont most láttam a tévében erről egy kis műsort, azt hiszem, a sárgatest hormon hiánya okozhat bibit, amit egy egyszerű vérvétellel könnyen ki tudnak mutatni.

Bocsi, ha volt vérvétel, de tényleg nem emlékszem rá!

pgaboka
 
 


Szirom :( :( :( :( :( :( :( :( :(

De ne add fel, tényleg itt a karácsony, minden szép és jó, talán ha nem is gondolsz rá, akkor fog összejönni, karácsonyi ajándéknak :wink:

Dokid mit mond egyébként? Nem javasol valamilyen vizsgálatokat?

pussz!!!

motiot
motiot
 
 


közben Gabi is feltette a kérdést. Kérdezd meg szerintem is a dokidat!
motiot
 
 


Sziasztok!

Totál rohanásba vagyok, de Ti szépen termeltetek mára, este elfogom olvasni őket.
Most megyek micro korrepre.

Gabi!

Apuci volt a letámadó mert mi is kisbabára gyúrunk. Gyógyszert kapok meg akkora petesejtjeim voltak mind a ház. Valszeg attól feszített a pocóm.

Na most már indulok is.

Sziasztok: Márti
mártus
 
 


Köszi csajok.

A dokim szerint ilyen korban kellhet egy év, ami most decemberben le is jár. Szerinte első ránézésre nincs gond (méhnyálkahártya, uh, peteérés, hőgörbe), de ennyi idő után azért már érdemes elkezdeni vizsgálódni. Azt mondta, először a kisfickókat néznék meg, mert az a legegyszerűbben elvégezhető vizsgálat, és ha az nincs rendben, akkor hiába vizsgálnak szét engem, és a női vizsgálatok sokkal bonyolultabbak is. Ha ott minden oké, akkor nekem vérvétel, ha ott is rendben, akkor átjárhatósági. Nagyjából ennyit beszéltünk meg a múltkor. Még nem tudom, hogy a decembert rászánjuk-e a spontán próbálkozásra. Ami mellette szól, hogy tényleg egyre szebbek a görbéim a vitaminoknak meg a teának köszönhetően. A múltkor volt egy pozitív tesztem, és most is a határon járhattunk ezzel a két nap késéssel. Most már viszont kezd nagyon elegem lenni, el vagyok keseredve eléggé. Még sírtam is...

Motiot! erre nem lehet nem gondolni ám... :(

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom
 
 


Sziasztok!

Szirom,
értem most már a dolgot. Én úgy gondolom, hogy érdemes lenne belevágni a vizsgálatokba! Minél előbb, annál jobb, főleg hogy mindjárt le is jár az 1 év.
Valahogy úgy gondoltam, hogy a legelső vizsgálat a vérvétel Neked, de a doki ezt jobban tudja.
Elhiszem hogy eleged van, nagyon is megértem! Viszont ha elkezdenétek a vizsgálatokat, akkor ez megint lendít a dolgokon, nem? Mert ha nincs baj (és így legyen!!!), akkor legalább megnyugodtok, ha meg mégis van valami, akkor el lehet kezdeni kezelni a dolgot.
Azért a vitaminokat szedd, és a teát is fogyaszd! :)

Márti,
köszi, aztán rájöttem ám, hogy mi is lehetett :D Először tényleg nem esett le a tantusz, de a többiek beírásaiból megvilágosodtam :D Persze hogy tudom, hogy babára gyúrtok!!! És Nektek is nagyon mennek a drukkok!

Egész sokszor írok, mit szóltok? :D Csak mindig elfelejtem a felét is a mondókámnak :D

Én meg tornáztam tegnap! Végigcsináltam a callanetics programot, és iszonyú izomlázam van! De a bokámtól a vállamig mindenem fáj! Igaz, több részletben sikerült a torna, de sikerült! :) Annyira hiányzott már, de kivártam a 6 hetet, biztos ami biztos :) Eddig a gyermekágyi torna ment, de az nagyon kevéske.

Muszáj tornázni, mert a régi cuccaimba sajnos nem férek bele :(

pgaboka
 
 


Tudom én, Szirom, hogy nem lehet nem erre gondolni, hiszen én is erre gondolok, pedig még el sem kezdtük... :cry:
De én a helyedben tényleg elkezdeném a vizsgálatokat, pláne, hogy letelik az egy év.
Szerintem csak gyorsítja a dolgot, meg lehet, hogy közben össze is jön a bébike. :wink:

Gabi, én tegnap csináltam a callanetics-et, de úgy látszik, hogy tegnap sikerült elöször jól elvégezni a gyakorlatokat, mert ma izomlázam volt, eddig meg nem. :wink:
Ma meg norbi, muszáj, ha már nem fogyok, akkor legalább ne legyek lottyadt :lol:
Szóval én nem babonából nem írom a súlyomat, hanem azért, mert nem megy le. Most is 60 kiló vagyok, mint mindig. Na jó, mikor most visszajöttünk otthonról, akkor 62,5 voltma, azóta lement az a 2,5, de ez nem mérvadó, mert innen nem megy sehova. Ez van, már kezdek beletörödni.Talán majd a második terhesség után a szopival, feltéve ha tudok szoptatni :cry:

Lányok, végre feltöltöttem a gépre egy csomó új képet, köztük a talisakat is, mindjárt felteszem öket, elárasztalak benneteket egy csomó képpel. Csak nehogy elegetek legyen belölünk :lol: :lol:

motiot
motiot
 
 


Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
motiot
 
 


Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
motiot
 
 


Na ennyi belölünk! Ígérem, mostanában nem teszek föl többet. De a tortát is megígértem, hogy fölteszem. Az utolsó festös, meg a nagyhajú most készült délután :lol:

na húztam

motiot
motiot
 
 


Szirom, annyira sajnálom :cry: :cry: :cry: :cry:
Ne legyél szomorú, tudom , én k...... könnyen beszélek, nekem pikk-pakk összejött mindegyik,de te egy egészséges nő, vagy , az urad is, az, van egy f*sza kiscsávótok, össze fog jönni a második is, csak valamiért várat magára :D

pusz, majd jövök
vas
 
 


Sziasztok!

Nem elég, hogy szegény kölöknek fáj a szája, reggel fülfájásra ébredtünk, sírdogált megállás nélkül. Nem is aludt jól, de akkor még nem tudtuk, mi van. Most jobban van, adtam neki Nurofent. Valszeg használt egy kicsit. Nézi a vakondot. Egytől rendel a doki - bár helyettesítő orvos van, mert a miénk épp továbbképezi magát. Úgyhogy oda is megyünk a rendelés elejére, mert hétvégére így nem marahat Miksa.

Köszi lányok még egyszer az együttérzést. Tényleg olyan szemét dolog ez. Meg tudjátok azt is, hogy nem volt olyan könnyű meggyőzni az uramat, erre most jön a következő feladat: dumáljam rá egy kiskatonavizsgálatra. Áááá... :roll: :? Talán ha első gyerekről van szó, könnyebben menne, de már van egy gyerekünk, akkora baj ugye nem lehet ... pedig hát lehet. Nála is lehet akármi a stressztől, túlhajszoltságtól, satöbbi, meg nálam is lehet hormongond is vagy akár elzáródás. A fenébe.

Motiot! Köszi a képeket! Jóképek a pasijaid, és szép a torta is :wink:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom
 
 


Sziasztok!

Na, végre vége a munkás hétnek.

Szirom!

Nem volt időm mindent alaposan még végig olvasni, de akkor most már meg is jött a mensi?
Mi még csak féléves próbálkozásnál tartunk, de már most pedzegette az orvosom, hogy ha ennyi gyógyszeres támogatással nem fog sikerülni akkor elővesszük Apucit és ha ott minden rendben akkor nálam átfúvás. Nagyon szurkolok Nektek, hidd el mert szörnyű már ez a fél év várakozás is nem 1 év. Minden hónap, hét, napod ezzel telhet el, hogy na most, na most.

Motiot!

Írtó jók a képek. Te sütötted a tortád? Nagyon szép.
Kié az a kislány a Rita szólós fotója felett?

Beszti!

Te kapisgálod a matekot talán? Mert, ha olyat kérdezel, hogy mit tanulunk akkor gyanítom. Egyébként halmazokat, sorokat, deriválás, integrálás, függvény elemzés, meg még foggalmam sincs, hogy miket. Nem nagyon volt még időm foglalkozni vele, de már nagyon rám érett a feladat.

Na, most lassan leballagok Andrásért az oviba aztán még benézek.

Sziasztok: Márti
mártus
 
 


Sziasztok!

Alszik szegénykém, teljesen bedurrant a füle. Mindkettő be van neki gyulladva, a jobbos, amelyiket fájlalta, különösen. Induláskor még nem volt láza, ott már éreztem, hogy nagyon megy föl neki, mire hazaértünk 39 fok. Kaptunk antibigyót, fülcseppet és Cataflam cseppeket, és jövő kedd-szerdán kell visszamenni. A helyettes doki is nagyon jó fej volt, irtó kedves Miksával és velem is. Ő is fiatal. Szegény gyereket alig bírtam ébren tartani az úton, mert nem akartam, hogy gyógyszerek nélkül aludjon el. Míg bekevertem az Augmentint, alig bírta tartani magát, kért, hogy hadd aludjon, de muszáj volt bevennie mindent először. A mese első oldalán elaludt szegénykém, annyira sajnálom, nagyon-nagyon elesett. És ő nem szokott sírdogálni, nagyon furcsa, de a fülfájás borzasztó, úgyhogy teljesen érthető. Nekem is volt gyerekkoromban, tisztán emlékszem rá. Tegnap is már ez lehetett, csak akkor még nem mondta, hogy mije fáj. Talán nem is tudta, még sosem volt neki a fülével baj.

Márti! Igen, megjött :cry: . Új hónap, új remények...

A felső képen Rita pici lánya, Adél van. Ugye milyen tündérke? :wink:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom
 
 


Szirom, szegény Miksa, nagyon sajnálom, szörnyű dolog is a fülfájás. Van melegítős sapitok???
Ilyen, mint Olinak:
Kép Kép
Kis zselé van a fülén lévő tasiban, azt kell forró vízben felmelegíteni, aztán felvenni a sapit. :)


Motiot, köszönjük a képeket :D Szépek vagytok hármasban. Mindjárt jövök
vas
 
 


Natasa felébredt , beverte a fejét, meg kell etetnem, ha kész vagyok, folytatom(hacsak időközben Olivér is nem ébred fel :? )

Addig is, ez volt a mai ebéd
Husi salátával, meg diétás(teljes kiőrlésű lisztből készült tésztás) vargabéles, amit Olivér evett meg.

Kép
Kép

És ezt sütöttem délelőtt(1-2 ebből is lecsúszott) :lol:
Kép

Na, majd jövök :D :D :D

vas
 
 


Ildi! Pedig eszemben volt ez a sapka, meg akartam kérdezni, mert már olvastam róla, csak kiröppent a szita agyamból. Ezt gyógyszertárban lehet venni, ugye? Nektek ajánlotta a doki?

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom
 
 


Na, végeztünk.
Szirom, mi ezt a fülészeten vettük a fülész orvostól, de szerintem tuti van gy.tárban is.
www.gyogysapka.hu
Vagy itt olvashatsz róla többet.

Na, előre lapozok, visszaolvasok, aztán írok még. :wink:
vas
 
 


Köszi Ildi, megkérem az uramat, nézze meg gyogyitárban, még megy arrafelé.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom
 
 


Szívesen kölcsönadnám, de mire eljutna hozzád, szerintem be is tudod szerezni valahonnan.Apával hozatsz ma egyet valahonnan. :D

Gabi, észrevettük ám, hogy többet írsz mostanában :wink:
Nagyon nem irigyellek, az éjszakai fentlétek miatt.Levente volt egy virrasztógép.
Natasa is sokszor ébred, de ő kajál, 5 perc, aztán rögtön alvás.
Nem próbálod ki vele az együttalvást?
Cici be a szájába, villanykapcsolás nélkül, aztán szenderítetek tovább. Mi kb.4 hónapig csináltuk így.
Szerintem nagyon tuti volt.
Aztán elkezdett forgolódni, nyüzsögni, és nem maradhatott a nagy ágyon :D

Márti, végre vége a hétnek???
De jó neked!!!
Te vagy az egyedüli dolgozó nő közöttünk :wink: :wink: :!: :!: (de reméljük már te sem leszel sokáig az) :wink:
Én abszolút nem vágyok vissza sehova sem.


Képzeljétek fele karácsonyi ajándék már becsomagolva ,eldugva van a gardrób tetején :D
Ezt ügyködtem, amíg aludtak.
Már csak az alexandra. hu-ról várom a cuccokat, meg még 1-2 apróságot úgyis veszek :D
Ma hívtam az alexandrásokat, hogy mi van már a cuccaimmal, mert 14.én megrendeltem őket, és se híre, se hamva. :roll:
Talán jövő héten meglesz, mert vannak benn olyanok, amiket boltokból kell visszahozatniuk.
Natasa bekúszott az aszatlom alá, itt óbégat, olyan cuki :D :D
vas
 
 


Látod, én is pont az uradra gondoltam :wink: :wink: :wink:
vas
 
 

Vissza: Mi, nõk!

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?