Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
ÁgiBoldi! Előre is köszi, ha megírod majd az előadások témáját!

Május3! Ne aggódj a terheléses cukor miatt. Ha valaki, hát én nem szeretem az édes lötyiket. Kb 1 dl sima vízben oldották fel a glükózt, meglepetésemre teljesen iható volt. Mint egy limonádé szirup (nem vittem citromot!). Nem sikerült elkeverni rendesen, csomós maradt az alja, de azt mondták, hogy azt már ne kanalazzam ki. Szóval tényleg nincs mitől tartani!
elmo
 
 


Sági! Nekünk Panna lett volna ha lány, szerintem nagyon jó, a Polányival meg különösen. Olyan tűzrőlpattant hangzása van, így még akkor is ok, ha Dr. Polányi Panna alkotmányjogász lesz.

Kép
Kép
agiboldi
 
 


Névválasztás:
tényleg nem egyszerű.
Én gyerekkoromban pl. a sajátomat utáltam mert hosszú Rudas Gabriella viszont most felnőtt fejjel nagyon szeretem, és úgy vettem fel a nevemet hogy Kissné Rudas G.
A gyerekeknél mi is sokat agyaltunk.
Adrika Szilvia lett volna, de azt, hogy Kiss Szilvia rossz kimondani, végül lett Adri, de csak kb. 37 hetesen. Viszont miután kibújt sokáig nem tudtam a nevén szólítani, mert nem szoktam meg :oops: :oops:
Krisztiánnál félidősen megvolt a név, és már pocin belül is így szólítottuk, jobb volt az átállás.
Most is így jó, hogy már tudom, hogy hívni.
Na, de nekem egyik gyerek nvéhez sem tetszik ha felnőttként hozzáteszik a nénit v. bácsit, de addig majd megszokjuk :D

Az Anna és a Hanna is nagyon tetszik nekem, de a párom szerint rövid előnévhez hoszabb utónév kell, az hangzik jobban.

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó
 
 

 
 

Nem bírlak utolérni benneteket! Annyit írtok.

Rókica:
Nagyon jók a képek, aranyos a kislányod nagyon. :P
A szopis párán már én is gondolkoztam, hogy érdemes lenne venni. Akkor ezek szerint te ajánlod? :?:

Fürdetés:
Mi valószínű álványt veszünk és a szobában fogjuk elleinte fürdetni és akkor tényleg ot van rögtön a pelenkázó amire ráteheted.

Tegnap voltunk a bútorokat megrendelni. Kecskeméten is Faktum áruház, onnan lesznek a Nelli termék családból.
Rendeltünk egy kiságyat kókusz matraccal és egy sarok plenkázót, ezt mind anyuéktól kapjuk. Mi egyépként velük lakunk még. Nekem mindenben segít majd, ő a legtündéribb anyuka a világon.
Sőt még úgy néz ki szabit is vesz ki a szülés után, hogy sengítsen nekem itthon.

Anyós:
Ő is aranyos, de ő már sokszor túlzásba viszi, egyfolytában baba cuccokat vásárol, tőlük kapjuk a baba kocsit. Egyfolytában aggódik miattam, hogy eleinte roszzul voltam sokat, hogy mi lesz vele, most nem tudok hust enni stb..... Már nagyon idegesít. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

ELSŐ UH: aug.31.

KépKép
Kép
Kép
b.lin
 
 


Nálunk az én szüleim esnek túlzásokba a vásárlással kapcsolatban, mi szinte már nem is tudjuk, mit vegyünk, mert anyuék annyi mindent összevettek már. Először gondoltam rá, hogy megmondom, hogy most már álljanak le, de aztán rájöttem, hogy ezzel nem bánthatom meg őket, inkább legyen 3 rugival több, mint összevesszünk! :D

Timi
Kép Kép
timocska
 
 


Sziasztok. Megjottem a jogarol es meg is reggeliztem... mostmar csak aludnom kellene valahol...

Nevvalasztas: nekem mar regota volt 1-2 nev a tarsolyomban, szoval mikor megismertem a paromat, mar csak az volr a lenyeg, hogy passzoljanak a vezeteknevvel (Gedei). Lanynak lett volna Nora, de mivel fiu, igy Aron lesz. Nalam a szempontok ezek voltak: rovid legyen a nev, hogy a kolok ne bajlodjon vele majd a suliban, ne legyen extrem, de nagyon hetkoznapi se, inkabb komoly legyen, mint becezheto (kulonosen a fiunal... nem szeretnem, ha valaki Aronkanak givna...), legyen kulfoldi megfeleloje, sosem lehet tudni, es ne legyen ilyen nev egyikunk csaladjaban sem... ilyenek. En azon nem is tudonom, hogy vajon majd illik-e a nev a kolokre - elobb kell a nev, mint ahogy megismerem a gyerek szemelyiseget... majd kesobb legfeljebb kap egy indian nevet is :)
kami
 
 


Én nem sokat gondoloztam a Gréta néven, mert egyből ahogy pár éve meghallottam megtetszett, már csak a páromnak kellet róla döntenie. Ő úgy vol vele, hogy szép és ha én kiválasztom a lányt akkor ő fogja a fiút. És így meg is egyeztünk.
Egyépként így hangzik: Molnár Gréta, kicsit roppanós szerintem szép együtt. Ha már az apjának ilyen hétköznapi neve van akkor legyen hozzá gy kicsit különlegesebb.

ELSŐ UH: aug.31.

KépKép
Kép
Kép
b.lin
 
 


Lin!
Hát, nálunk is így volt valahogy... mármint úgy egyeztünk régen, hogyha fiú lesz, én adom a nevet, ha lány, akkor ő. Na, és most ezen megy a huza-vona, hogy neki olyan nekem nem tetsző nevek tetszenek, amiket nem szívesen adnék a lányomnak. Mindenképp kettőnk döntése kell, hogy legyen, úgyhogy fel is borult a régen eldöntött elmélet, mi szerint ő vagy én adunk nevet... jelenleg itt tartunk, megegyezés nincs egyenlőre... :shock:

Timi
Kép Kép
timocska
 
 


Na, itt vagyok, csak egy mittingen voltam, aztán ebédelni, most meg másik mitting...

Gabi, Timi! Én is szeretnék fülbevalót, de nem biztos, hogy már a kórházban. Azért majd utána kérdezek, hogy mik a lehetőségek, meg hogy mit ajánlanak!

Ágiboldi! Aranyos ez a két egyforma üveges sztori :D Elkezdtem hangosan röhögni, amikor olvastam :D Jó neked, hogy már túl vagy rajta! Nekem a következő doki-látogatásig semmi ilyen teendőm nincs, úgyhogy majd csak jövőre cukrozok :D
A névvel kapcsolatban nekem ugyazezek az érzéseim! Nem tudnék már más nevet elképzelni Emmának, de néha furi belegondolni, hogy mindig így fogom hívni – ha értitek, hogy mire gondolok :D

Sági! A Panna nekem is nagy tetszik, és tök jó a vezeték nevetekhez, csak nagyon sok Panna van mostanában. De ha ez Titeket nem zavar, akkor szerintem nagyon szép név :D

Na, most rohannom kell, de folyt. köv!
Vendég
 


Sziasztok! csak egy gyorsra van időm: a fülbevalóról hallottam azt, hogy nem bizti, hogx jó, hogy ilyen pici korában kilyukasztják a fülét, mert ahogy nő a füle, lehet, hogy tök rossz hekyre kerül a luk. Én nem értek hozzá, nekem nincs f.valóm, és a lyányomnak sem lesz.

Az RS szerintem tök jó, ha fenyőt akarsz venni, assszem itt a legolcsóbb.
Az IKEA-s pelenkázót én is néztem, de engem zavart az, hogy a lehajtott pelenkázó alól kell kihúzni a fiókot, vagyis kb. vakon kotorászol benne.
Kiságyas-pelenkázó rátét: hova teszed, amikor már nem kiságyban, hanem pl. járókában alszik?

Rokica: Te jártál Zsuzsával szüléselőkészítő tanfolyamra az Istvánba? (Milyen volt?) Most jársz?

Kép
Kép
deako
 
 


Sziasztok!

csatlakoznék hozzátok....

lenne egy kérdésem a 4d-s ultrahanngal kapcsolatban?
elkezdtem tájékozódni, elsősorban ár szerint, legolcsóbbnak a budai honvéd kórházat találtam, itt 8e ft mindennel együtt. de utánaolvasva úgy látom, hogy nem az ár az elsődleges, nagyon sokan dicsérik a Praxis-t, ide viszont árakat nem találtam. szeretnék tanácsot kérni!!!!

lillu
Vendég
 


Szia Lillu!
Üdv köztünk! :P
Én azt hiszem a Praxisban 1o ezer.De biztos van aki volt ott és pontosabban tud neked segíteni.
Én a Kárpát utcába megyek kedden,ott egy tizes a vizsgálat plussz a lemez vagy kép amit kérsz.
Megtudhatunk rólad-rólatok többet?
Vendég
 


Sziasztok!

első babánkat várom márciusra, budapesten lakunk, a budai honvéd kórházban fogok szülni.
én már régóta nem dolgozom, az elején egyfolytában hánytam, s sokat kellett kórházban feküdnöm, mert kikészült a májam és kiszáradtam.
:(
a babám nemét még nem tudom, most készülünk ultrahangra, csak egy másik fórumban sok helyről rosszat olvastam, pl, hogy néhány helyen nem is orvosok végzik a vizsgálatot - így még vacilálok...

lillu
Vendég
 


Hát ebben igazad van.Azt tudom,hogy a Praxisban valami genetikus csinálja az uh-t.Viszont az szembetűnő eltérések felismeréséhez mindenhol megvan a rutin mert napi 2o-3o vizsgálatot csinálnak.Én ezzel teljesen meg leszek elégedve mert a 28.héten ugyis menni kell uh-ra a dokimhoz.
Sajnálom,hogy olyan beteg voltál a terhesség elején.De már minden rendben veletek igaz?
Vendég
 


húúú, köszi lányok a neves reagálásokat! megnyugodtam, mert úgy látom, h mindenkinek fura érzés így-vagy úgy, valszeg maga a döntés "súlya" miatt, h ez lesz és kész.
polányi panna sztm világbajnok!!! (persze nekem az eszter is tetszik továbbra is :))
nagyon jó szempontokat írtatok a választáshoz, vlh mi is így lavírozunk.
1. a gyerek családneve kis lesz (semmi flanc, egy s :)), szvl ahhoz vlmi egyedibbet akarunk, de semmi túlzás rómeó v hasonló irányba...
2. mióta egy pár vagyunk, azóta vlh egyértelmű, h ha fiúnk lesz, kelemennek fogják hívni
3. valószínű, h az is közrejátszott, h ez az én vezetéknevem is és így aztán abszolút ki van fejezve, h a gyermek közös gyümölcs. csak hát hol húzódik a jó ötlet és a megfelelő név határa??? ugyanakkor én is úgy érzem, mint sági, h akárh is, de már eldőlt...
kami, tök jót írtál ezzel, h először név, aztán személyiség, aztán esetleg indián név :)

ágiboldi! tea :P

szia lillu!
üdv itt! uh ügyben én azt mondom, önmagában a pénz nem mérvadó, mármint 2ezer ide v oda, az átlag 10 sztm is. én voltam a bolgárkerék utcában, ott is tök jó volt minden (az volt először), de most a 18. héten a kárpát utcában megtapasztaltam, mi az az extra kiszolgálás a pénzemért. halk zene, cipővédő zacsi, szuper mosdó, bőséges magyarázat, meg vlh az egésznek a hangulata... rem, sági is meg fog erősíteni, de ott tényleg kiemelt bánásmódban volt részünk. a honvéd kórházat nem ismerem, de pl a schöpf-méreit kívülről láttam, és hát az azért csak egy kórházi folyósó... amitől persze lehet szuper maga az uh, erről majd talán akira, mintha ő menne oda?! egyébként a praxisról én is jókat hallottam, és itt a babanet főoldalán tudsz regisztrálni és akkor egy ezressel olcsóbb (mondjuk nem tudom, mihez képest)

majus3
 
 


Szia Lillu!
Üdv köztünk, és gratula a babához. Sajnálom, hogy kikészült a májad. Már rendesen bírod a terhességet?

Május: mi a nevet úgy választottuk, hogy leültünk, és elkezdtük nézegetni az utónévkönyvet. Nem a legmeghittebb így a dolog, de nekünk tetszett, jókat nevetgéltünk közben. 2 könyvünk van (az egyiket vettem, a következőt rá 2 napra kaptam a kolléganőmtől), és amikor készen lettünk, összevetettük, hogy ki miket írt fel. Volt, amit kapásból ki tudtunk húzni, de olyan is, amiről meggyőztük a másikat, hogy az jó, v nem jó. Eleinte elég sok volt, ami tetszett, aztán egy délután úgy vártam a páromat, hogy üljünk le, beszéljük meg, és ha neki is tetszik, legyen Martin a neve. És íme.

Fülbevaló: na, mi azt egyelőre nem szeretnék. :D Én azt hallottam, hogy azért jobb a kórházban belövetni, mert akkor még pici, és állítólag nem fáj neki annyira, meg akkor ugye még nem is tudja piszkálni, amit "nagyobb" fejjel biztos megtenne, mert viszkető érzés.
Viszont az is teljesen reálisnak tűnik, amit Deako mond, mert ugye simán történhet így is. Ezek szerint ebben is eléggé megoszlanak a vélemények. Viszont... :) Nekem korházi baba korom óta van fülbevalóm, és teljesen rendben van, nem került rossz helyre.

Rengeteget írtatok, és biztos, hogy nem is reagáltam mindenre, bocsi. Róki: neked nagyon-nagyon köszönöm, hogy olyan hosszút írtál nekem, el is olvastam, és marha sok hasznos van benne, köszönöm szépen.

KépKép
catrine
 
 


Druszám!
Akkor beírhatom a táblázatba, hogy Kelemen a kistökös? :D

Lillu!
Üdv közöttünk! Én a Praxisban voltam és nagyon-nagyon tudom ajánlani. 9000 Ft-ot fizettünk a vizsgálatért (volt 2D és 4D is), kaptunk 5 db kinyomtatott fekete-fehér képet és egy dvd-t. Ez volt összesen 9000 Ft. A vizsgálatot Győrfy Mátyás készítette, kiváló genetikus és szonográfus. Nagyon kedves volt, mindent részletesen elmagyarázott, mindenre válaszolt. Még megyünk januárban is és újra ide fogunk menni! :D

Sági!
Neked beírhatom a Pannát? :)

Timi
Kép Kép
timocska
 
 


Sági: tudtam, hogy vmit nem írok le... Tök jól hangzik a Panna ;)

KépKép
catrine
 
 


Timo
Köszi,de még ne írd be légyszi,mert akárhogy is ez tetszik a legjobban még mindig zavar,hogy nagyon sok van belőle....
Vendég
 


Ági!
Ok, nem írom be. De szerintem ne az legyen a legfőbb szempont a döntéskor, hogy mennyi van belőle! A lényeg az, hogy nektek tetszik. A kolléganőm leendő kislányát is Boglárkának akarják hívni, de nekünk is tetszik. Ők csak azért nem fognak másik nevet kitalálni, mert a miénk hamarabb születik meg és őt is így fogjuk hívni. Szóval, érted? :D :D

Timi
Kép Kép
timocska
 
 


Ja, azt elfelejtettem mondani, hogy megvan az időpont, hogy meddig kell dolgoznom. Január 3. És utána végeeee :) Az új munkaerőt pedig holnap kezdem el tanítani, csaj lesz, és 27 éves, tehát sztem nem nagyon lesznek problémák.

KépKép
catrine
 
 


Cat!
Ez tök szuper!
Én ma kiszámoltam, hogy még 19 munkanapot kell dolgoznom!!!! És utána húdejólesz! :D :D Persze, nekem utódom még a láthatáron sincs, de nem érdekel, egy nappal tovább sem maradok! :) De azért egy-két konzultációra még számítanom kell januárban! :shock:

Timi
Kép Kép
timocska
 
 


Timi: 19 nap, wow, az már tökre nem sok :) Tényleg húdejólesz. Nekem meg arra kell számítanom, hogy február közepéig még néha-néha be kell ugrándoznom, ha vmi nem megy bent... Azért remélem, ilyen vagy nem lesz, vagy csak nagyon kevés. ;)

KépKép
catrine
 
 


És lányok, mikor abbahagyjátok a munkát decemberben-januárban, akkor táppénzre mentek? Mert gondolom nem a tgyást kezditek ti se ilyen hamar mert akkor nagyon hamar véget is ér a 6 hónap, és utána jön a nagyonkevés gyed.
És simán táppénzre mehet az ember hónapokra? Úgyértem a munkahely nem bánja?
Mondjuk én tényleg nem szeretnék, csak az utolsó 1 hónapban a szülés előtt, mert nagyon jól érzem itt magam. És akkor egy hét szabi, meg kb 2 hét táppénz. ha minden jól megy. Illetve dolgozhatok otthonról bármikor ha nagy pocakkal nem akarok közlekedni, majd meglássuk... :)

Kép
Kép
agiboldi
 
 


Ági
Én amikor megtudtam,hogy terhes vagyok onnantól kezdve nem dolgozom.Két hét szabi,azóta pedig táppénz.A munkahely nem akadékoskodott,anyagilag pedig 5-1o ezerrel kapok kevesebbet,úgyhogy nem kockáztattam.De nálunk ez a normális,mindenki rögtön elmegy.
Vendég
 


Szasztok!

Munka: en epp most gorditettem fol egy fel eve szetbomlott fonalat (hogy kepletesen fogalmazzak), itt szenvedunk vele mar 6 honapja es en, Kami, ma pontot tettem a vegere. Buszke es boldog vagyok! :) A fonokom meg is kerdezte, nem akarok-e maradni meg. Mondtam, hogy bingooooo! :)

Agiboldi! Nalunk (Nagy Multiceg) a berosztaly kifejezetten tanacsolta, hogy a TGYAS raer a szulestol, addig tappenz meg esetleg maradek szabi. Nekem ez lesz: van meg 6 nap szabim, az lesz dec 12-ig, onnantol szulesig tapenz (doki siman kiir), majd TGYAS, GYED, GYES... es mivel ez a Nagy Multiceg TB kifizeto, igy meg csak varni se kell a juttatasra, jon idoben...

Lill: udv nalunk! En is a Karpat utcaban voltam 4D-n es profi volt, ajanlom tiszta szivbol. 9 rugo: 3 foto es vitt videokazira filmecske.
kami
 
 


Sziasztok,

Bocsi, ha zavarnék, én az 2006 ősziektől vagyok, ha valakit érdekelne, írjon privit. Előre is köszi.

Feldobok egy apróhirdetést :

Bencus közel 6kg és kinőtte a pelusait!!! (combos a drágaságunk )Mi meg jól bespájzoltunk belőle

Huggies, 3-6kg-ig, 36db-os, van egy csomó belőle, 1000Ft/csomiért átadjuk őket. Egy szépséghibája van, nem a mostani Micimacis díszítés, hanem 2004-es, halacskás. Csak nem sértődnek meg a babák ezért
:wink: --------------------------------------------------------------------------------

KépKép
Kép
jadey
 
 


B.lin:

Nekem létszükséglet volt a szopipárna Zsuzsával, anélkül nem tudtam szoptatni... nagyok a melleim, és még párnával is kétkezes mutatvány volt: egyik kezemmel a mellemet fogtam és irányítottam a szájába, a másikkal az ő fejét fogtam. A testét megtartani már nem lett volna kezem.


Deako:

Igen, de nem sikerült végigjárni az összeset, mert 38. hétig dolgoztam, utána meg ők nyári szünetet tartottak. :evil: Természetesen dolgozó nők számára tök elérhetetlen időpontra rakták az előadást: szerda 3 vagy 4 vagy valahogy így. De amire sikerült elmennem az nagyon jó volt.


Praxis:

A Praxisban Győrfy Mátyás csinálja az ultrahangokat, ő szonográfus, nem orvos. De ettől még hatalmas szaktudással rendelkezik. És a rendelőben orvosok is rendelnek ha szükség van rá.

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica
 
 


Kerdes! Kulonosen azok fognak tudni segiteni, akik az "en koromban" (27-28. het) vannak (Roki figyelj!).

Zsebibaba lenyugodott. Amilyen kis ugribugri volt azelott, most 2-3 napja olyan komotos. Mozog, de sokkal ritkabban es "lustabban" - inkabb csak forgolodik, mint rugkapal. Es sokszor ratelepszik a hugyholyagomra. Mindenesetre ez normalis? Az Elet az anyamehben-ben aszondtak, 28. het korultol (asszem) a nap 90%-at (asszem) atalussza es a maradekban aktivkodik - ez jott el nalam is? Mert mashol meg azt lehet olvasni, hogy egyre aktivabb...

Hosszu ido ota eloszor tanacstalan vagyok, ugyhogy valaki segitsen!!!!
kami
 
 


Kami
Nekem a védőnő azt mondta,hogy egyre aktívabb lesz és csak a terhesség végén fog "lelassulni" mert nem fér el.
És a Hábi meg azt mondta,hogy figyeljek most már jobban oda a mozgására és ha esetleg napokig ritkábban jelentkezik vagy egyáltalán nem érzem akkor menjek bármikor hozzá.Nem értek hozzá én csak azt adom tovább amit nekem mondtak,nem akarlak beijjeszteni.Lehet,hogy csak elfáradt a nagy aktívságban.
Vendég
 


Én nem tartozom azok közé, akik érdemben válaszolni tudnak, de két dolog is lehet: 1. egyre kevesebb a helye 2. valaki azt mondta nekem, aki most volt terhes, h ha naponta két időpontban érzed, h mozog, akkor minden ok.

Kép
Kép
agiboldi
 
 


Koszi Sagi!

Mozog most is, azzal nincs baj - csak most nem 68-at rug felora alatt... Azt szoktak mondani, ha a napi 10 mozgas megvan, nincs gond. Na, az boven megvan most is, de onmagahoz kepest mintha lustabb lenne. 2-3 napja ezen toprengek, hogy mi lehet az oka.

Na, a 49. heten elszambazok a vedonohoz (ha addig nincs semmi gaz), amugy is aktualis mar, es meghallgatjuk a szivet, abbol kiderul, hogy jol van-e. Meg este atolvasom a 2 konyvemet is...
kami
 
 


Koszi neked is, Agiboldi. Abban a National Geograhic-os filmben egyebkent egyertelmuen az van, hogy atalussza a nap kilencvenakarhany szazalekat... esetleg azt a reszt is megnezem megegyszer...

Mondjuk most is mozgolodik, mikozben irunk errol :) Csak hat megszoktam a jo oreg bulizos Zsebibabat es hianyzik :(
kami
 
 


Szerintem egyszerűen ez a nyomasztó idő már rájuk is hat.Az nem lehet,hogy csak ennyi?
Vendég
 


Ja és ne várj a 49.hétig... :P
Vendég
 


Áron már komoly nagyfiú, nem izeghet-mozoghat folyton mint az anyja! :lol:

Kép
Kép
agiboldi
 
 


Kami: nyugi, sztem is az lehet, hogy fogy a helye, és ezért annyira intenzíven már nem tud rugizni, mint eddig. Ez az egyik. A másik meg az, amit Sági ír, mi is jóval fáradtabbak vagyunk sztem, szal lehet tényleg, h ők is érzik ezt. Van, hogy Martin is leáll, de úgy általában... Egyik nap tök aktív, egész nap rugdal, másik nap már kevésbé. Nyugi, meglátod, pár nap és visszatér a "régi" Zsebi :) A goblen hogy halad?

KépKép
catrine
 
 


Elmo, most pont nálam van az a prospektus a Schöfis előadásokról:
szóval a hátralévő előadások, ha tartják a sorrendet, amit nem tudok, mivel sose voltam: nov. 29 - Az újszülöttekről...; dec. 6 - Otthon a babával...; dec. 14 - Terhestorna, mozgásformák, relaxáció Ennyi. 16:30-tól vannak. Szerintem ezek már érdekesek lehetnek, lehet, h a jövő héten megnézem. Sajna a fájdalomcsillapítás, meg bábadélután témákról már lemaradtunk. Viszont pont ma a vérvételen beszélgettem egy lánnyal, aki már szült ott, és ő nagyon ajánlotta az utolsó témát (amit a gyógytornász tart, szerinte az a szülés közben is sokat segített, neki beugrottak dolgok)

Te mikorra is vagy kiírva? mert jövőre újra kezdődik az előadássorozat, csak nekem az már késő, mert asszem február végén lesz az első, nemtom ez a prospektus érvényes e jövőre is.

Kép
Kép
agiboldi
 
 


Elmo: már megint ezzel zaklatlak... nem csinálsz egy vonalzót, hogy lássuk, hogy hol is jársz pontosan? :)

KépKép
catrine
 
 


Jaja, NAGYON meg nem aggodom, ezert is irtam a 49. hetet - akkor mar nem dolgozom, szoval tobb idom (es kedvem) lesz maszkalni. Persze ha veszesen leall a kolok, akkor megyek azonnal, de megnem erzem, hogy veszhelyzet lenne. Egyebkent meg ejszakankent, amikor "beszelek" vele, mindig megmozdul! Most hajnalban ugyanugy beindult, mint maskor is, kb 1 oran keresztul tiport - de mar az erzes is mas: tompabb, nem olyan "elesen" tapos, inkabb csak mintha forgolodna... en is arra gondoltam, hogy talan a hely kevesebb neki... de talan epp azert kellene a legkisebb mozdulatat s ereznem, nem? Na, mindegy. Egyelore megfigyelek, aztan szivhang, aztan UH.
kami
 
 


Cat, elküldtem neked azt a két képet az albumhoz, amit időközben már fel is raktam, köszi, h szerkeszted az albumot :)

Kép
Kép
agiboldi
 
 


Jajaj, támad a gyomorsav :(

Kép
Kép
agiboldi
 
 


Na megint tologattam egy kicsit a kocsit,most ülőre van állítva.Na meg közben 1oo folk celsiust,hallgatunk és amit ismerek még énekeltem is. :lol: Nagyon gázos lehet belülről.Szegény gondolja az anyukája megbolondult,sőt a szomszéd is azt hiszi szerintem.Na de a szomszéd érdekel a legkevésbé! :lol:
Vendég
 


Na mentem mert jön a zuram.Vacsi aztán elszaladunk a Kikába lamináltpadlót nézni!
Sziasztok
Vendég
 


Na, itt vagyok! Kikészített ez a nap, ilyet már nem cinálok többet, az tuti!

Szóval, hol is hagytam abba:
Kami, nem beszéltünk össze, de ugyanezek alapján a szempontok alapján választottunk mi is nevet :D Rövid legyen, ne túl gyakori, de nem túl különleges, legyen külföldi megfelelője és ne legyen még a családban :D A Sára is megfelelt mindezeknek (mondjuk a Nagyim Sára, de őt mindenki Mamának hívja :D), de az Emma is! Az Emma egyébként elég régóta nagyon tetszett nekem, az az álom volt ami végképp megerősített a választásban :D

Szia Lillu! Üdv közöttünk! Mi is a Kárpát utcában voltunk, én nagyon meg voltam elégedve velük! 10E volt, mi videókazit, arra felár nélkül rávettek mindent. Ja, és a kiemelt bánásmód, amit Május is írt, teljesen igaz! :D
Én is 3 hónapig minden reggel (is..) hánytam az elején, úgyhogy meg tudlak érteni! Örülök, hogy jobban vagy! :D

Timi, tök jó, hogy már csak ennyi van hátra! Neked is, Cat! Lányok, nekem még 13 nap és vége :D Már nagyon várom!!!!
Ágiboldi! Igen, táppénz lesz a szülésig! Ez nálunk teljesen bevett „szokás”! A szabimat év végéig beosztottam, úgyhogy január 1-től „tiszta lappal” indulok :D

Kami! Zsebi szerintem már kímél Téged :D Jó gyerek! Szerintem ne aggódj! Ha érzed napjában többször, hogy mocorog, akkor nincs gond! De ez az én véleményem! Esetleg hívd fel a dokid, ha bízol benne, akkor ő telefonon is meg tud nyugtatni! :D
Ja, és Ságinak is szerintem igaza van: tuti érzik a frontokat meg a nyomott időjárást!!

Na, megyek haza! Jók legyetek!
Sági, lehet, hogy én is előveszem a mózest egy kicsit ha hazaértem :D
Vendég
 


Én még nem tudom pontosan mikor menjek tp-re, de olyan január közepe felé gondoltam. Mondjuk már most kezd egy kicsit elegem lenni a buszozásból, a tömegnyomorból illetve a főnökeimből. Meg sajnos nekem se gondolt a főnököm még az utódomra. :twisted: :twisted: :twisted: :x :x

Tudja valaki, hogy a jövő évben előre ki lehet-e venni a teljes szabit vagy csak részarányosan :?: :?:

Ma én se éreztem valami jól magam, valószínű a front is közrejátszott. Egyfolytában fájt a lábam, meg feszült a hasam, olyan volt mintha teljes erőből nekifeszült volna ahsfalamnak.

agiboldi:
Nekem is támad. Mondjuk nekem előtte is gond volt a savammal, de most különösen. Álítólag ha nagy hajjal születik a baba akkor még több a sav.

ELSŐ UH: aug.31.

KépKép
Kép
Kép
b.lin
 
 


Sziasztok!

a táppénzel kapcsolatban: a nőgyógyásztól kell minden hónapban kérni egy igazolást, amit leadsz a körzetinek, így tud betegállományban tartani. - ennek is van hátránya, mert nálunk az sztk-ban (13. Visegrádi utca) van terhestorna (ingyen), de így nem tudok járni, mert vagy ,,veszélyezetett" terhes vagyok, vagy tornázhatok! :(
Nektek szokott a nőgyógyász kenetvizsgálatot csinálni a terhesgondozáson? - tiszta hülye vagyok, mert beleolvastam az elveszetttem a babámat topikba, s az ott olvasottakból kiderűlt, hogy milyen veszélyes a hüvelyi fertőzés - azóta -bár szerintem csak pszihésen, de mindenféle nyilalást érzek...

Köszönöm az ultrahangról az infókat!
Vendég
 


Szia Lillu! Tontica inditotta a Topicot? Mert o velunk egyutt kezdett es neki van egy ilyen foruma :( Nekem csinaltak mar kenetvizsgalatot, sot egyszer (legeloszor) en magam kertem! De nalunk a csaladban volt a Tonticaehoz hasonlo eset, ezt anno neki is megirtam, hogy ne erezze magat annyira nagyon vacakul - sajna megesik az ilyen. Most is a babainknak a legnagyobb ellensege a fertozes - en azt mondom, ha ugy erzed, csinaltatni akarsz, csinaltass! vesziteni semmit nem veszitesz, es meg is nyugtathat az eredmeny.

Nagyon almos vagyok lanyok. Cat, a mai elso hsz-mban megirtam, hol jar a goblen-Zsebibaba, de ma nem lesz erom egyetlen olteshez sem. Most jottunk haza bevasarlasbol (es megvettem a szepseges fotoalbumot is, de majd csak Karacsonyra kapom meg, addig is "meglepi" :))
kami
 
 


Sziasztok!


Lillu! Nekem még egyszer sem(!) csinált az orvos kenetvizsgálatot! Néha bevillan nekem is, csak mikor nála vagyok vhogy minden kimegy a fejemből.... :oops:

B.linRemélem az éves szabit ki lehet venni év elején is! Én úgy számítottam! :? Talán el kéne beszélgetnem végre a gazdaságis csajjal, hogy akkor hogyan tovább.

Úh...most ajánlották a tévében a kismamák&kórházak műsort, de tényleg nagyon későn kezdődik! Főleg ha azt nézem, hogy reggel hétkor már a buszon kell lennem....:(

Barbus! Holnap nem biztos, hogy géphez jutok, úh. előre is BOLDOG NÉVNAPOT Emmának! :D :D Egyél vmi fincsit, hogy érezze az ünnepet! :lol:

Tegnap voltam a védőnőnél és megnézte a gen-i uh. eredményét, majd közölte az adatok alapján, hogy "Szép nagy baba, nem mondták?" Mondtam, hogy nem de azon az uh-on ez érdekelt a legkevésbé. Lényeg hogy nincs semmi baja! Persze azért beletette a bogarat a fülembe, és azon gondolkozom, hogy lehet, hogy a magzatvédő vitaminok tényleg nagyra növesztik a babákat? Pedig én csak az első 3-4 hónapban szedtem naponta, aztán kétnaponta, most pedig csak hébe-hóba. Mindegy, inkább legyen nagy, mint beteg. :roll:


Név: Mi már konkrét nevekkel (Gergő és Réka) vágtunk bele a baba tervezésbe, de ez nálunk nem meglepő. Már a macskánknak is megvan a neve, pedig még csak nem is tervezzük, hogy mostanában macska kerül a házhoz... :lol: :oops:
Így ha másodiknak kislányunk lesz, biztos Réka lesz, ha pedig fiú....azt hiszem itt az ideje, hogy kitaláljunk még egy fiú nevet! :lol: :lol:
Vendég
 


Panni! Köszi a gratulációt előre is :D Majd megjutalmazom magunkat valami fincsivel :lol:

Kami, azt akartam kérdezni, hogy ott a DP-ban csak Faktum kiságyak vannak, vagy abból a Faktum kollekcióból minden, ami az RS-ben is? AZért kérdezem, mert pénz áll a házhoz a napokban, és megrendelnénk a bútort, amit kinéztünk, de nemcsak kiságyat, hanem szekrényt és pelenkázót os szeretnénk! Erről tudsz vmit? Csak mert holnap szabin leszek, és nem terveztem, hogy arra járok...
Vendég
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?