Na, itt vagyok! Kikészített ez a nap, ilyet már nem cinálok többet, az tuti!
Szóval, hol is hagytam abba:
Kami, nem beszéltünk össze, de ugyanezek alapján a szempontok alapján választottunk mi is nevet
Rövid legyen, ne túl gyakori, de nem túl különleges, legyen külföldi megfelelője és ne legyen még a családban
A Sára is megfelelt mindezeknek (mondjuk a Nagyim Sára, de őt mindenki Mamának hívja
), de az Emma is! Az Emma egyébként elég régóta nagyon tetszett nekem, az az álom volt ami végképp megerősített a választásban
Szia Lillu! Üdv közöttünk! Mi is a Kárpát utcában voltunk, én nagyon meg voltam elégedve velük! 10E volt, mi videókazit, arra felár nélkül rávettek mindent. Ja, és a kiemelt bánásmód, amit Május is írt, teljesen igaz!
Én is 3 hónapig minden reggel (is..) hánytam az elején, úgyhogy meg tudlak érteni! Örülök, hogy jobban vagy!
Timi, tök jó, hogy már csak ennyi van hátra! Neked is, Cat! Lányok, nekem még 13 nap és vége
Már nagyon várom!!!!
Ágiboldi! Igen, táppénz lesz a szülésig! Ez nálunk teljesen bevett „szokás”! A szabimat év végéig beosztottam, úgyhogy január 1-től „tiszta lappal” indulok
Kami! Zsebi szerintem már kímél Téged
Jó gyerek! Szerintem ne aggódj! Ha érzed napjában többször, hogy mocorog, akkor nincs gond! De ez az én véleményem! Esetleg hívd fel a dokid, ha bízol benne, akkor ő telefonon is meg tud nyugtatni!
Ja, és Ságinak is szerintem igaza van: tuti érzik a frontokat meg a nyomott időjárást!!
Na, megyek haza! Jók legyetek!
Sági, lehet, hogy én is előveszem a mózest egy kicsit ha hazaértem