Sziasztok!
Az előbb írtam egy csomó mindent, és elszállt az egész. Tiszta pipa lettem. Így röviden:
Kati, Levi nagyon édes a képen, annyira fiús, szerintem nagyon helyes pasi lesz, ha felcseperedik
Remélem, jobban van már!!
Sárika megkapta a két hónapos oltást, nagyon sírt szegénykém, annyira sajnáltam. Ma voltunk Kistarcsán csípőficam szűrésen, de csalódtam, nem ilyenre számítottam. Időpontra mentünk ötre, mint kiderült, még négy embert hívtak ötre rajtunk kívül...és az egészet lezavarta két perc alatt az orvos, egyszerre három paciens volt bent, futószalag szerű volt az egész. Megnézte Sárikát(ill. én azt hittem, menten kicsavarja tövestül a combját-lehet, hogy ezt így kell csinálni???)aztán az asszisztens nő odalöki a vizsgálóasztalra a leletet, és csókolom. Szóval otthon még eszembe volt, hogy megkérdezem a kengurut, meg a babahordozót, de úgy meglepőtem, hogy el is felejtettem(meg alkalom sem volt, mert mire felöltöztettem Sárát, és a dokihoz fordultam, már mást vizsgált. Nem tudom, hogy minden szakrendelés ilyen-e, de én nem ilyenre számítottam
Írok valami jót is. Olyan jó elnézni, ahogy nap-mint nap mást fedez fel, tanul meg a csemetém. Mostanában fedezte fel a kezét, annyira édes volt, ahogy nagy szakértelemmel vizsgálgatta az öklét, kinyitotta, becsukta, megint kinyitotta, becsukta az ujjait. Meg már mindig fülig ér a szája, ha beszélünk hozzá, és ő is visszaválaszol, jókat tudunk beszélgetni
Ez engem is érdekelt, hogy miket adsz Klauszka Elizának, meg hogy egy étkezéskor szopi után, előtt, vagy helyett?
Jó éjszakát mindenkinek!
Katica