Sziasztok!
Wow, meggyógyult a net, vagy nem tom, mindenesetre most tudok írni, kihasználom.... pedig csak egy kósza probálkozás volt.
Cic eltűnt 1-2 napja, nem? lehet ,hogy esemény van?
Tegnap voltunk dokinál szerencsére tök zárt vagyok, de azt mondta, hogy kicsit puhul a méhszáj, de az majd jól fog jönni szülésnél. A haskörfogatom nem nőtt semmit a 4 hét alatt...
, 98 cm, csak a teteje mászott feljebb a méhemnek, más a bordáknál tart....
reggel meg megcsapoltak 3 cső vérrel, azért a végére kicsit elgyengültem, de aztán egy Túró Rudi helyrerakott
Ja, és én is megkértem a szülésznőt, ezen is túl vagyunk.
Majd hozzá kell menni CTG-re is, ez azért jobb lesz szerintem, mint csak úgy beesni az ambulanciára....
Zsanett, drukkolok, hogy minden rendben legyen, pihenj sokat!!!
Málnalevél tea: megkérdeztem a dokimat, ő azt mondta, hogy a 36. hét előtt ne kezdjem el, úgyhogy akkor várok addig. De addig is készítem a lelkem a napi egy literre. ízesíteni lehet?
Asztalos: nekünk nagyon jó tapasztalatunk van, ismerős, gyöngyösi, anyunak volt egyetemi évfolyamtársa, szépen dolgoznak (és legalábbis nekünk) nem csúsztak még, pedig egy lakásunkat már bebútoroztak, anyuéknak is megcsinálták a konyhát, és most készül a másik bútorunk. Úgyhogy ha még aktuális lesz valakinek, szóljatok!
Snoopy, tök jó, hogy jobban vagy, meg köszi az újabb írást. Drukkolok ezek után tényleg egy könnyű szülésért, nehogy még azt is megszenvedd... (Bár Neked a túl könnyű is esélyes lehet....
mármint hogy azért mégse otthon...)
Miért teát adnak a babáknak pótlásnak? Tudom, régen ez általános volt, anyu is adott nekem, de ha lesz elég tejem, akkor ugye nem kell? és ha kell mellés tápszer, akkor kell tea is, vagy azt teljesen el lehet hagyni? és kül milyen teát szoktak adni? ízesítve?
Brigó, tök jó, hogy jól vagytok! Írj le minden tapasztalatot, ha van időd / kedved, magunkfajta tapasztalatlanok tanulhassunk
Szombaton voltunk mi is vásárolni, a Minimanóban, most már elég jól állunk, lényegéban kiságy, komód, kiskád hiányzik, de azt már az új lakásba. No meg egy-két apróság...
Baldachin ügyben mi is elcsábultunk. sárga macis garnitúrát vettünk, én nem szerettem volna rózsaszínt, kéket sem kaartunk, így sárga / zöld maradt, de ez aranyosabb volt
Na, most ennyi, remélem, továbbra is enged a net írni..... de így most egész jó kedvem lett