Pihi!
Nyugi, azért nem olyan vészes. Nekem a doki előtte azt mondta, hogy olyan lesz, mint a méhfeltöltés (az előtte volt és egyáltalán nem fájt, mert nagyon ügyesen tette fel a katétert, semmit nem éreztem, csak egy minimális mensis görcsöt, de amint kivette, rögtön elmúlt). Szóval én a fájdalom miatt nem aggódtam, még naívan azt is gondoltam, hogy utána bejövök dolgozni. Na ez azért hülyeség volt.
Az átjárhatóságin már nem ment azonnal a katéter felhelyezése és jobban feszített az anyag is, de őszintén szólva én az eredménytől sokkal jobban féltem. Utána is eléggé fájt, mint egy rosszabb ciklusban, ha görcsölős vagy, akkor tudod.
De nekem adtak fájdalomcsillapítót (algopirint) utána, az egy óra alatt hatott. Otthon elaludtam és mire felébredtem már semmi bajom nem volt. Szerintem vigyél magaddal fájdalomcsillapítót vagy görcsoldót és utána vedd be. Normál kórházban gondolom ezt nem adják automatikusan, de ha kérsz sem biztos, ugyhogy legjobb ha van nálad. Ja, és betétet is vigyél, mert az anyagot ugyan kiszívják, de biztos, ami biztos.
Nekem előtte semmi faxni nem volt, csak wc-re küldtek el, mert hogy csak üres hólyaggal tudják csinálni.
Erika!
Még egyelőre várok. Most egyébként is elgondolkodtam, hogy Gimeshez menjek, vagy a sógornőm dokijához (ő az I.-sen van). Most szült nála és nagyon szimpatikus volt az elmesélése alapján. Fiatal doki, még kevesebb betege van, ezért jobban oda tud figyelni. Gimes viszont a tesó miatt lenne jó, mert akkor már lenne előéletem nála. De mivel ő meddőségi szakember, biztos nagyon sok betege van, mert már sok helyről hallottam a nevét. Szóval ezen most még van egy hetem gondolkodni, mert szerintem a 6 hetes UH után, ha minden rendben, akkor kirúgnak a Káliból
Üdv: nyusziful