Új privát üzeneted érkezett!

Nyuszifül! Minden rendben lesz! Neked most nem szabad izgulnod! :)+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
pihi
 
 


Sziasztok

Nyuszifül
úgy örülök hogy minden OK
ha pedig úgy fájdogál a pocid (hasad) minha meg akarna jönni az nem baj, nekem is volt olyan az elején és azt mondta a dokim (Gimes) hogy az normális, úgyhogy ettől se félj, neked már most terhességi tüneteid vannak, nekem a fáradékonyságon kívűl semmi nem volt,
Úgyhogy mostmár pinhenj nagyon sokat,
mostmár azon fogok nagyon izgulni, hogy hányan vannak.
tényleg te hány babócát szeretnél most így elsőre?
És tényleg Te meddig akarsz dolgozon?
és ügye azért beszereztek majd otthonra is egy gépet?
na jó nem zaklatlak tovább

Pihi
nagy nagy gratula nektek

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13
 
 


Sziasztok!

Pihi! Azért nem viszem túlzásba, inkább csak kíváncsiság, azt azért szabad egy picit, ugye :)

Erika!

Hogy hányat szeretnénk? Hát amennyi lesz. :D Minél többet. Három potenciális tüszőm volt, szóval max 3 lehet. Na jó, azért kettőnél több nem lenne jó, attól azért megijednék, még a kettőtől is kicsit, mert vannak gerinc és csípőproblémáim. De azért a kettőnek nagyon örülnék, de ezen még egyáltalán nem gondolkodtam. A férjem is mondta a hétvégén, hogy még az is lehet, hogy többen is vannak bent, én addig erre nem is gondoltam. Az eggyel is tökéletesen boldog lennék. :D

Gépünk biztosan lesz előbb-utóbb, ez függ attól is, hogy mikortól és meddig leszek otthon. De a 12. hét előtt biztosan nem fogunk nagyobb kiadásokba bonyolódni. Azért ne aggódjatok, ha otthon is maradok, megtalálom a módját, hogy néha benézzek. :P

Az otthonmaradásról sem tudok még nyilatkozni, nem gondoltam még végig. Ha az UH-n minden rendben lesz, esetleg többen is vannak, akkor egy időre (kb januárig) biztosan otthon maradok. A munkahelyemen januárig biztosan nem mondom meg a dolgot, így viszont nem tudok mire hivatkozni, hogy miért nem maradok bent túlórázni és nem tartom a határidőket és tolom le magamról a feladatokat. Így elég nehéz, ha otthon vagyok, akkor tudomásul veszik, hogy nem vagyok és kész. De azon is múlik, hogy hogy fogom érezni magam. Most napközben nincs semmi problémám, reggel van némi hányinger és estére lefáradok, de ezen kívül minden OK. Persze ez változhat, úgyhogy nem tudom.

nyusziful
nyusziful76
 
 

 
 

Nyuszifül, na jó, a kiváncsiság belefér!:)

A pihengetés biztosan nem árt! Ha meg tudod oldani, akkor maradj otthon!
Én nem tudom mivel magyaráznám az 1 hónapnyi táppénzt. :(
pihi
 
 


Erika, köszönöm! :)
pihi
 
 


Pihi!

Nem 1 hónap táppénz lenne, az nekem is húzós lenne, anyagilag is, hanem szabi (elég sok van még)+táppénz. Mivel én a munkahelyemen előre szóltam, hogy lombikozunk és akár egyik napról a másikra eltűnhetek, nem nagyon akarnám magyarázgatni, gondolom, maguktól is rájönnének, mire visszajönnék, addigra pedig már hivatalosan is be tudnám jelenteni.

A helyzet az, hogy a munkahelyemen nem nagyon vannak arra tekintettel, hogy az embernek milyen problémái vannak. A munkaterhelésem két év szájtépés után sem csökkent (önmagában sem egy embernek való feladat, amit csinálok, többször szóltam, semmi hatása nem volt). Szóval én most úgy érzem, hogy tisztességesen szóltam, hogy mire számíthatnak, ők nagyon megértőnek mutatkoztak, de nem tettek semmit, mert szerintem nem nagyon vették komolyan (gondolom nem számítottak arra, hogy ilyen hamar bekövetkezik, de hát végülis én sem). Szóval nincs más eszközöm, mint hogy eltűnök és akkor talán rádöbbennek, hogy lassan ideje lépni. Az év végi hajtásból pedig köszönöm most inkább nem kérek.

nyusziful
nyusziful76
 
 


Érthető.
Az tök jó, hogy előre szóltál. Én is szóltam februárban a főnökömnek (a kivizsgálások közepette), hogy nem jön a baba és lehet, hogy hamarosan belevágunk a mesterséges megtemékenyítésbe. Erre azért volt szükség, mert reggelenként kellett mennem vérvételre, és nem akartam hazudozni. Nagyon korrekten fogadta. És megértette.
Csak azóta meg próbál beszélgetni erről a dologról, ami nekem meg kellemetlen. Úgyhogy most nem szólok egyenléőre, ha belevágunk. Aztán a kényszer lehet, hogy rávisz. Ha a doki azt fogja javasolni, hogy pihenjek, akkor meg fogom mondani, az tuti.
pihi
 
 


Sziasztok

Nyuszifül
én már az injekciózás 3. v. 4. napjától kiirattam magam táppénzre (május 3-ától, és a beülti csak máj. 27. én volt) de nem bántam meg, így is úgy elrepült ez az idő, mintha igaz sem lett volna. És nincs az a pénz amiért érdemes lenne kihagyni ezt az időszakot, - otthon pihengetni és közben a babóval - babókkal beszélgetni stb. És csak magaddal és a bébivel - bébikkel foglalkozni. Ja és persze a párodat is kényeztetni amennyire csak tudod, mert ha már megszületett a babóca - babócák utána már ő rá nem sok időd jut. Én most így utólag rá is kérdeztem, hogy ő szerinte el hanyagoltam-e őt, de ő azt mondta hogy nem, mondjuk én próbáltam is úgy csinálni a dolgokat, hogy ugyanannyi időm legyen rá mint a kicsibogár születése előtt.

Szia

Erika

Kép

Kép
erika13
 
 


Erika!

Bennem is megfordult, hogy akár most azonnal kiíratom magam, de halottam már a biokémiai terhességről és amíg nem tudom biztosan, hogy ott van a babó a pocimban, addig nem akarok eltűnni. UH meg csak a jövő héten lesz. :( Minden esetre holnap megkérdezem a dokitól, hogy mit gondol. Meg lehet, hogy a vérvétel is elárul erről valamit.

A lombik azért más, az a szervezet számára nagyobb beavatkozást jelent, ezért megértem, hogy otthon maradtál. Ha lombik lett volna én is otthon maradtam volna.

Attól nem tartok, hogy nem tudnám eltölteni az időt, mert most épp fut a háztartás, mert esténként mindig kidőlök, hétvégén pedig nem voltunk otthon. Meg tudnék menni babázni a sógornőmhöz, meg jön a Karácsony is, arra is tudnék szép lassan készülődni, nem kellene az utolsó pillanatra hagyni. Szóval nem félek, hogy unatkoznék. Csak nem szeretném, hogy otthon maradok, ebből valószínűleg a főnökeim és a kollégáim is az előzmények miatt tudni fogják, hogy mi a helyzet, és ha véletlenül nem marad meg, akkor meg majd nézegetik a hasamat, hogy miért nem nő már, esetleg rá is kérdeznek. Szóval ennek nem akarom kitenni magam, ezért inkább akkor maradok otthon, ha az UH-n minden rendben.

Szép estét nektek! Holnap jövök a vérvétel eredménnyel.

nyusziful
nyusziful76
 
 


Erika!

Táppénzre egyébként a háziorvos ír ki? Vagy a nőgyógyász is ki tud írni? Kell neki valamilyen igazolás, vagy megelégszik azzal, hogy mondod, hogy terhes vagy, orvosi segítséggel jött össze és szeretnél kicsit pihenni?
nyusziful76
 
 


Nyuszifül.

A háziorvos tud kiírni a nőgyógyász javaslatára. De gondolom az intézetben adnak Neked papírt, hogy javasolják, ha kéred. De lehet, hogy kérés nélkül is.
Gondolom, hogy ilyen hosszabb táppénzre kell a nőgyógyászati javaslat. Amit egyébként akkor is kérhetsz az első pillanattól, ha természetes volt a fogantatás. Azzal érvelve, hogy stresszes a munkád, vagy sok utazással jár, vagy bármi. De nem hiszem, hogy meg kell magyaráznod. Ha kéred, akkor adnak javaslatot szó nélkül.

A háziorvos is kiír, ha rendes és elmondod neki, hogy mi van. De ha hosszabb idő és azért őt is ellenőrzik néha, akkor bizutosan nem árt egy javaslat. A biztonság kedvéért.

Jó pihenést mindenkinek.Lassan megyek haza.
pihi
 
 


Sziasztok

Nyuszifül
táppénz: míg a Kaáliba jártam addig Krizsa dr. adott papírt a táppénzhez ami alapján a körzeti kiírt, majd utána Gimes dr.-tól kellett mindig igazolást kérnem ami alapján kiírt a körzeti, ilyen igazolást havonta kellett vinnem a körzetihez és csak így írt ki, mert mondta hogy csak igazolás alapján irhat ki, a sok táppénz csaló miatt, mert hogy volt hogy ilyen alak miatt pénzbírságot is kapott már.
Na ezt jól megfogalmaztam, de remélem azért érthető.

És nagyon várom már a holnapi vérvételi eredményt
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13
 
 


Sziasztok!

Nyuszifül!
Örülök, hogy jól vagytok! Szerintem is próbálj meg otthon maradni, főleg ha hajtós a munkahelyed. Most az a legfontosabb, hogy magaddal törődj, ne idegeskedj és pihenj sokat.
Erika már szinte feltette az összes kérdést, amit én is kérdezetem volna.
Kismama jógára fogsz járni?
Várjuk a vérvétel eredményét!!!!

Pihi!
Nagyon örülök a jó eredménynek! Hasonló a miénkhez! Most már én is hiszek a vitaminok jótékony hatásában, vettem is még két dobozzal. Tényleg, ezeket meddig lehet szedni?

Üdv: Princess
princess
 
 


Sziaszto!

Micsoda hírek! :lol:

Pihi!Ez igen!Ennyi kisfickó! :wink:
Szerintem ez simán spontán lesz!
Én már sok olyanról hallottam,akinek az átjárhatósági után sikerült,mert ugye az egy kicsit ki is tágítja,így a kiskatonák is könnyebben elérik a céljukat!
És persze biztos a párod lelke is helyrejön ettől az eredménytől!
Kiváncsi vagyok mit mondanak nektek.HAJRÁ!
Hát akkor ma ünnepeljetek!Gratula! :wink:

Nyuszifül!
Sokat gondoltam rátok a hétvégén!Ez szuper,holnap ugye a vérvételből kiderül mennyi a HCG?

Nagyon szorítok,és holnap várom a híreket!

Mindig van kiért izgulni,dehát úgy jó az élet,ha zajlik! :wink:

Ákos baba hogy van?Lesz nálatok télapó,vagy még pici hozzá?
Nagyon édi a TIBI csokinak a mikulás csomagja,maci van benne.Bábos.

Jó éjszakát mindenkinek!
Vendég
 


Sziasztok

Nyulasz
igen kap Mikulást, épp ma vettem neki egy kb. 34-35 cm magas mikulást, mást nem kap, mert még szerintem pici hozzá, és nem igazán fogja felfogni úgysem a dolgokat, de jövőre már biztos.

Sziasztok

Mindenkinek nagyon szép álmokat kívánok!

Erika

Kép

Kép
erika13
 
 


Sziasztok!

Vérvétel volt, az eredményre még várok, ha megvan, azonnal jelentkezem.

Igen, HCG és progeszteron szint is lesz, legalábbis remélem. :roll:
nyusziful76
 
 


Sziasztok!

Köszi Nyulasz!! :)

Nyuszifül, izgulok értetek! :wink: +++++++++++

Erika, írtam egy privit és lehet, hogy válaszoltál, mert kaptam egy emailt, hogy jött egy privát üzenetem, a mappámban mégsem jelenik meg. Ha Neked nem gond, akkor leírnád ide?

Köszönöm!

Lányok, nálam annyi a hír, hogy felhívtam ma a Forgács Intézetet. Sikerült is rögtön Forgács dokival beszélnem.
Megkért, hogy ha tudom akkor csináltassam meg valahol TB-re az átjárhatóságit, mert annyi beültetést csinálnak, hogy erre nem nagyon van idejük. Persze azt mondta, hogyha nem találok senkit, vagy nem bízok meg másban, akkor megcsinálja, de neki könnyebbség lenne, ha lelettel mennék vissz hozzá. Úgyhogy most dokit keresek röntgenes átjárhatóságihoz.
pihi
 
 


Lányok!

Hívott doki! Minden rendben! :D :D :D A HCG-m ről csak annyit mondott, hogy 3000 feletti! és a progim is bőven a normál tartományon belül van! Olyan boldog vagyok :lol: :lol: :lol: ! Jövő héten csütörtökön reggel mehetek UH-ra. :D :D

Még mindig nem hiszem el teljesen, hogy ez velem történik. :D

Pihi! Szerintem Erika dokija neked is jó volna. A SOTE II-esen megcsinálják TB-re. Engem az előző dokim oda küldött, azt mondta, hogy reggel kell "befeküdni", megcsinálják, délután lázmérés és ha minden rendben este haza lehet menni.

Üdv: nyusziful
nyusziful76
 
 


Nyuszifül!!! GRATULÁLOK

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sok boldogságot és problémamentes pocakosodást!!!!!!!!



Nem tudod, hogy röntgenest vagy ultrahangosat csinál?[/img]
pihi
 
 


Pihi!

Köszönjük :D

A klinikán röntgeneset csinálnak, úgy tudom UH-s csak a fizetős meddőségi kp-okban van, pl a Káliban biztos, nekem ott csinálták.

Szép napot nektek!
nyusziful76
 
 


Sziasztok!

Nyuszifül!
GRATULÁLOK!!!!!!!!
Nagyon vigyázz magadra és a kis pocaklakóra!

Üdv: Princess
princess
 
 


Sziasztok

Nyuszifül
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
tényleg, ügye a múltkorjában azt írtad hogy ma mész Gimes dr.-ho. Mész? vagy még vársz? Vagy keresel más dokit?
Jaj annyira izgulok hogy hányan lehetnek!


Pihi
én csak most válaszolok neked, mert eddig a párom elfoglaltga a gépet, úgy hogy amit nem tudsz megnyitni az nem én voltam
szerintem RTG
az tuti, hogy állva beálltam egy szerkentyűbe, és az utána velem együtt lefeküdt és akkor belém nyomták a kontraszt anyagot, mert a katétert még fent az osztályon a vizsgálóban megkaptam, én reggel befeküdtem, a HSG kb. 13 h körül volt, és este mentem is haza.

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13
 
 


Erika, köszi!

Most lehet, hogy hülyeséget kérdezek, de ilyenkor ugye nincs beöntés meg ilyesmi előtte?

Egyébként fájt? És az a katéter már sokkal előbb felkerült? Hú, én attól is rosszul vagyok injekció előtt és alatt, hogy megszúrnak. Pedig nem fáj, csak a tudat. Ilyenkor mindig borogatás kell a tarkómra. Jó béna vagyok. :oops:
pihi
 
 


Szia Pihi

Nincs előtte beöntés és semmi.
A katétert mikor felrakják utána már én legalábbis mentünk a dokival az RTG-be és már csinálták is, és ott a végén kihúzták a katétert, és adtak egy hatalmas betétet, mert utána az ember vérzik egy kicsit, állítólag csak annak fáj akinek nem rendesen átjárhatók a petevezetékei, hát nekem sajna fájt, de ki lehet bírni, nem rosszabb mint egy erős mensi görcs, csak sokkal rövidebb ideig tart. nekem kb. 1 óra és már el is múlt (betétet azért vigyél magaddal).

Szia

Erika

Kép

Kép
erika13
 
 


Pihi!

Nyugi, azért nem olyan vészes. Nekem a doki előtte azt mondta, hogy olyan lesz, mint a méhfeltöltés (az előtte volt és egyáltalán nem fájt, mert nagyon ügyesen tette fel a katétert, semmit nem éreztem, csak egy minimális mensis görcsöt, de amint kivette, rögtön elmúlt). Szóval én a fájdalom miatt nem aggódtam, még naívan azt is gondoltam, hogy utána bejövök dolgozni. Na ez azért hülyeség volt. :oops: Az átjárhatóságin már nem ment azonnal a katéter felhelyezése és jobban feszített az anyag is, de őszintén szólva én az eredménytől sokkal jobban féltem. Utána is eléggé fájt, mint egy rosszabb ciklusban, ha görcsölős vagy, akkor tudod. :? De nekem adtak fájdalomcsillapítót (algopirint) utána, az egy óra alatt hatott. Otthon elaludtam és mire felébredtem már semmi bajom nem volt. Szerintem vigyél magaddal fájdalomcsillapítót vagy görcsoldót és utána vedd be. Normál kórházban gondolom ezt nem adják automatikusan, de ha kérsz sem biztos, ugyhogy legjobb ha van nálad. Ja, és betétet is vigyél, mert az anyagot ugyan kiszívják, de biztos, ami biztos.

Nekem előtte semmi faxni nem volt, csak wc-re küldtek el, mert hogy csak üres hólyaggal tudják csinálni.

Erika!

Még egyelőre várok. Most egyébként is elgondolkodtam, hogy Gimeshez menjek, vagy a sógornőm dokijához (ő az I.-sen van). Most szült nála és nagyon szimpatikus volt az elmesélése alapján. Fiatal doki, még kevesebb betege van, ezért jobban oda tud figyelni. Gimes viszont a tesó miatt lenne jó, mert akkor már lenne előéletem nála. De mivel ő meddőségi szakember, biztos nagyon sok betege van, mert már sok helyről hallottam a nevét. Szóval ezen most még van egy hetem gondolkodni, mert szerintem a 6 hetes UH után, ha minden rendben, akkor kirúgnak a Káliból :D

Üdv: nyusziful
nyusziful76
 
 


Köszönöm csajszik! :)

Egyébként maga a vizsgálat mennyi idő? 10 perc, fél óra?
pihi
 
 


Ja, a kiíratáshoz még annyit, hogy 8-9 hónapra semmiképpen nem akarnék otthon maradni, ahhoz túl aggódós vagyok. :D Jobb, ha azért valami egy kicsit el is tereli a figyelmemet. Szóval én a táppénzt most egyelőre januárig gondoltam, a 12. hétig. Aztán visszajönnék, bejelenteném és ideális esetben kapnék magam mellé valakit, aki majd átveszi tőlem a feladatokat és mondjuk május-június végéig dolgoznék. Márcsak a pénz miatt is. Persze ez az ideáis eset, nem valószínű, hogy azonnal mellém tesznek valakit, meg az is lehet, hogy tényleg otthon kell maradnom orvosi okból. Majd meglátjuk. Egyelőre a jövő heti UH-ra koncentrálok. :wink:
nyusziful76
 
 


Bejelentkeztem Gimesi doktorhoz konzultációra. Jövő hét szerdára kaptam időpontot. Pont akkor fog megjönni. :( De akkor elmondom búmat-bánatomat. Majd meglátjuk elvállalja e így egyáltalán.
pihi
 
 


Pihi!

Én még nem mondtam le a holnap 17.15h-s időpontomat Gimes doktornál, ha gondolod, szívesen átengedem neked. Akkor legalább nekem sem lesz lelkiismeretfurdalásom, hogy az utolsó pillanatban mondom le. Ha érdekel jelezd és megbeszéljük!

nyusziful
nyusziful76
 
 


ja, és a vizsgálat nekem kb 5 perc volt, de én UH-son voltam, lehet, hogy az RGT-s más.
nyusziful76
 
 


Nyuszifül, köszönöm, de az a baj, hogy ötig dolgozom és hétfőn 8 helyett fél tízre értem be, mert "elaludtam", akkor voltunk Czeizelnél. Sok lenne, ha most meg eljönnék korábban munkából.
Ráadásul angol órám is lesz fél hattól. :(
Pedig hirtelen úgy megörültem. Az angol óra nem érdekel, lemondtam volna. Ha háromnegyedkor lett volna az időpont pont jó lett volna. :( :(

Köszönöm mégegyszer, aranyos vagy!
pihi
 
 


Pihi!
Sajnálom. Azért gondold végig, holnap reggelig még nem mondom vissza. Biztosan nem engednek el egy fél órával korábban? Esetleg nem tudod ledogozni? Bár szerintem még a jövő hét sem késő, hogy bejelentkezz.

Ha esetleg meggondolod magad, akkor priviben írd meg a neved és átjelentelek a helyemre. Vagy ha így nem akarod, akkor csak jelezd, hogy mégis érdekel a dolog és akkor én azonnal szólók, ha lemondtam, esetleg szólók, hogy jelentkezni fogsz erre az időpontra és le tudsz rá csapni.

Szép estét nektek!

nyuszfiul
nyusziful76
 
 


Nyuszifül! :D :D :D

Óriási gratula, és nagyon vigyázz magadra!!!!!!

Csak halkan jegyzem meg, hogy ez a 3000-s HCG szint, ebben az időszakban egy kicsit sok, /nem lehet, hogy többen vannak?/. :D :D :D


Sziasztok!

Jeni99
jeni99
 
 


Sziasztok!
Nyuszifül!

Ez óriási!
Ja,a 3000-ről nekem is rögtön ez jutott eszembe!!! :lol:
Én ilyenkor csak 3 jegyű számokról hallottam.Lehet nem jól tudom,de szorítok!

Szia jeni!

Miújság?Rég voltál erre!
Vendég
 


Nyuszifül!

Fél órán belül beér a fúőnököm és megpróbálom!

Köszi,

Pihi
pihi
 
 


Nyuszifül, ugye még nem mondtad le? Tudok menni! :lol:
pihi
 
 


Megírnám priviben akkor a nevem, oké?
pihi
 
 


Pihi!

OK. Bocs, eddig nem volt áram, nem tudtam írni. Még nem mondtam le, jöhet a privi :D
nyusziful76
 
 


Jeni!

Örülök, hogy előkerültél. Mi újság felétek?

Nekem is rögtön ez jutott eszembe, ezért egy kicsit utána néztem. 5. héten 18-7300-ig normális (ez mondjuk óriási különbség, meg is lepődtem rajta). Ráadásul a magas szintből nem feltétlenül lehet következtetni erre, mert nagyon egyéni, hogy kinél mennyi, alacsonyabbal is lehetnek többen és magassal is lehet csak egy.

Azért is meglepődtem ,mert a Kális oldalon a lányoknak 500-1000 körüli értékek vannak, de aztán rájöttem, hogy azok majdnem egy héttel korábbi eredmények, mert ott korábban van vérvétel. És a HCG nagyon gyorsan nő, kétnaponta duplázódik.

Szóval akármi lehet, kíváncsi vagyok :P Elég izgi. :D Ezt még senkinek nem mondtam, még a férjemnek sem, bár ő számol azzal a lehetőséggel, hogy nemcsak egy baba van. :D Túl szép lenne :D :D :D

Szép napot nektek!

Nyusziful
nyusziful76
 
 


Erika, a rendelőt jelzi valamilyen tábla? Tömbházban van? Fel kell csengetni?

Köszi,

Pihi
pihi
 
 


Sziasztok

Pihi
rendelő: ha jól emlékszem akkor ha felmész az aluljáróból akkor a második kereszt utca utáni 1-ső v. 2-ik kapualj (itt mindegyik olyan régi körfolyósos ház), és ha ott benézel akkor pont veled szemben van (a földszinten) a rendelő, felkell menni egy pár lépcső fokot, és be kell csengetni, és ezek után nyitja ki a doki az ajtót (gombnyomással), de ha nem nyílik ki rögtön várj, lehet hogy épp vizsgál valakit. (egyébként ott van egy fogorvosi rendelő is, és minden nap más nőgyógyi rendel)
de lehet hogy a bejáratnál az utcán van egy tábla is - de ezt nem mondanám tutira, de bizti megtalálod
este majd megírod hogy milyen volt?

Nyuszifül
mi ért lenne túl szép? Ha már csak így lehet gyerekünk akkor ügye a legjobb anyagot kapjuk, bármi előfordulhat,
és szerintem nagyon is lehetséges hogy többen vannak, már csak az a kérdés hogy hányan :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13
 
 


Erika, köszike!!!!

Csak holnap tudom megírni. Otthon nincs net. Majd ha egyszer babás leszek, akkor lesz nekünk is. De egyenlőre elég a munkahelyünkön egész nap.
pihi
 
 


Erika!

Már azt is alig tudom elhinni, hogy elsőre sikerült, nemhogy rögtön duplájára nőjön a család :D :D Kettőnek természetesen nagyon örülnék, de hármat egészségügyi okokból szerintem nem volna jó bevállalnom. Nemcsak a babák, hanem magam miatt sem. És tényleg egészségügyi okból, nem a szabadidőmet az alakomat féltem vagy anyagi okok miatt gondolom (bár azért úgysem lenne semmi, de anyagi okokból nem tudnék megválni egy babától sem). Nagyon nem szeretném ha két év babára várás után most arról kellene gondolkodnom, hogy esetleg az egyiket ne tartsuk meg. :cry: Az borzasztó lenne. Nem szeretnék a szívem és a józan eszem között dönteni. Szóval remélem, hogy azért kettőnél nincsenek többen, nekik viszont nagyon örülnék :D :D
nyusziful76
 
 


Sziasztok!

Nyuszifül!

Hát igen a három az már tényleg necces is,meg ugye a lehetséges komplikációk miatt sem túl szerencsés,reméljük ketten vannak.
Mondjuk egy kukis meg egy puncishoz mit szólnál? :lol:
Szerintem akárhogy is alakul,a lényeg hogy célegyenesben vagytok.Nagyon vigyázz magatokra!Ez szép volt így elsőre!
Na mondjuk amennyit izgultunk érted,ez a minimum! :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Nyulasz!

A neme/nemük aztán végleg teljesen mindegy. :D Egy lány + egy fiú persze vagány lenne :D Az egynemű iker viszont talán a gyerekek szempontjából jobb, bár igazából fogalmam sincs. Egyelőre várjuk meg, hogy ki lakik odabent. :)

Pont tegnap kérdeztem a páromtól, hogy ő kisfiút vagy kislányt szeretne. Meglepődtem, mert válaszolt :D : kisfiút :) Na persze, férfiból van. :wink: Pedig szerintem isteni lányos apuka lenne, teljesen szerelmes lenne a lányába. :lol: Szerintem azért szeretne fiút, mert a családban, baráti társaságunkban 1 kivétellel mindenhol lány van tucatszám, de tényleg rengeteg, ahol két gyerek van, ott is mindkettő lány. Ha fiunk lenne, jó nagy lenne a választék körülötte :D

Biztos vagyok benne, hogy a tőletek jött pozitív energiáknak is köszönhetem a siker. Remélem hamarosan viszonozhatom! :D
nyusziful76
 
 


Sziasztok

Szép jó reggelt mindenkinek!

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13
 
 


Sziasztok Lányok!

Köszönöm a segítséget! Nketek köszönhetem, hogy eljutottam G. doktorhoz!!!
És Nyuszifül, Neked azt is, hogy ilyen korán, pont jó időben. Most a menszesz előtt 7 nappal, kúpot kell használnom. Így még pont elcsíptem. Ha jövő héten megyek, akkor csak január lesz belőle. Szóval ha a teljes vérképem rendben van, akkor még december elején meglesz a HSG.

Erika, kúpot Neked is kellett használnod? Háromtól én is megijednék egy kicsit. DE: annak, ha az egyiket méhen belül elveszik, ugyanolyan veszélyei vannak. Elferőzheti a többieket. Ezért én biztsoan megtartanám mindegyiket, mégha végig is kell feküdnöm a terhességet. Nagyon megterhelő az boiztos. Hát nehéz döntés lenne.

Kívánom, hogy kettő legyen: egy pucás+egy nunás! :lol:
pihi
 
 


Természetesen az ikres dolgot Nyuszifülnek szántam. Csak egy enter lemaradt. :oops:
pihi
 
 


Sziasztok

Pihi
már nagyon vártalak
és szimpi volt a doki?
mire kapod a kúpot?
én is kaptam olyat amit úgy csináltak a gyógyitárban, de én ezt gombára kaptam, nekem ekkor mindig betétet kellett használni, mert az a kúp amit én kaptam az kifolyik, de nekem nagyon jól hatot.
Jó hülye vagyok mostmár értem, hogy miért kell a kúp, rendezi a belső dolgokat a HSG-hez, hogy nehogy fertőzést kapj. Jó hülye vagyok mi, csak már olyan régen volt (2 éve). Remélem nagyon hogy nálatok is olyan gyors lessz a babásodás mint nálunk v. Nyuszifüléknél.

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13
 
 


Szimpi volt a doki! Nem az a mézes-mázos, de korrekt. Lehet, hogy maradok is nála a HSG után. És nem viszem vissza a leleteimet a Forgácsba. :lol: :lol:

A hüvelykúp használata alatt szabad a szex? :oops: Persze nem úgy gondolom, hogy felteszem a kúpot és utána szexelünk. :lol: . De melékszem kb 7-8 éve használtam hüvelygolyót valami miatt és akkor nem lehetett míg be nem fejeztem a kúrát.
pihi
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?