Ildikó, köszönöm, hogy feltetted a Kultúrház műsorát...szeretem ezt a műsort, de most igazán fontos is volt megnéznem. Veronika nagyon ügyes! Most aztán kezdődik a pörgés-forgás!
Idusa,mindig könnyekig hatódom Lili születésén. Én legelőször a filmet a tesómmal láttam, aki a filmet teljesen kivülállóként nézte eddig a pontig. Valahogy innentől válik igazán valóságossá, hiszen itt ez a védtelen, parányi baba...na, nem akarok könnyeket csalni senki szemébe.
Szerintem a legjobb részeket válogatták ki, azokat, amiket mindig is szívbőljövőnek, igaznak és ezáltal meghatónak éreztem.Megmutatjátok Lilinek a filmet majd...gondolom. De mikor? Szerintem minden korban nehéz ezt feldolgozni...nem okoskodni akarok, meggyőződésem , hogy Ti remekül megoldjátok majd ezt a nem könnyű feladatot. Szeretetettel:Gabszi
Szerintem az első adventi vasárnap most lesz,
Kajla!
Kata, nagyon aranyos a kéttesó együtt, és hasonlítanak nagyon! Gondolom, nem én vagyok az első, aki ezt mondja...
Nem tudod feltenni a linket a Ti szereplésetekről a TV műsorban? Nagyon érdekelne az is...
Gratulálok Vincusnak, jó tréningezést továbbra is!
Jiny, Dóri szuper! És mit evett és mennyit azzal a bizonyos kanállal?
Tölti, szuperek a keresztelős képek! Jól elfáradtatok? Ádámnak valóban nagyon jól áll a gyönyörű ünneplős ruhája!Nagyon jóképű a kisfickó!!!!
Koko, gratulálok Laura hazaérkezéséhez! Legyetek nagyon boldog kétgyerekesek!
Gilice, a lányok mutatványai mindig elképráztatnak és előrevetítik, mi is vár rám.
Észbontó a "karácsonyi fogláz!"
Zsófi egyre ügyesebben mászik, lassan bejárja a fél lakást, mindig résen kell lennem, nem beszélve a tisztaságról ebben a sáros, taknyos, lehangoló időben.
Balázstól elkaptam az arcüreggyulladást+homloküreget is beszereztem, és remélem sejtitek, mindez remek közérzetet biztosít.
Így aztán nincs sok időm írni, de vigyázzatok, olvasni azért rendszeresen szoktam!
Mindenkit puszilok, azokat is akik ritkábban jönnek, mert a karácsonyi takarító és beszerző programok+a gyerkőceik természetesen kitöltik az idejüket!