Jó reggelt!
Tegnap nem engedett be a rendszer
és most is csak 1 oldalt enged visszalapozni, így van amiről lemaradtam
Barbus
textil pelusnál amiatt is mindenképp jobb az eldobhatós, mert a csípőjét jobban tartja!!!!
Én csípőficamos lettem volna, de időben észrevették, így nálunk elég hamar nézték a gyerekek csípőjét, és ott is megerősítették ezt, amit egyébként a doktornőnk mondott.
Timicska
én pólyában vittem haza a gyerekeket, ennyit is használtuk.
Ill. Adrika ezen aludt.
Krisztián a kórházban pólyában volt (itt még ilyen rendszer van
) kising volt csak alatta. Hát 2. gyerek ide-vagy oda rá kellett jönnöm, hogy nem is olyan könnyű dolog a pólyázás
Valahol mindíg nem stimmelt valami.
Akíra
mi gázzal fűtünk. A mi szobánkban 22 fok van. Én nem vagyok a híve az ennél melegebbnek pici babánál. Éjszakánként jól aludtak.
Annyi plussz kellett, mivel az ágy azért hideg volt, Adri mint írtam eleinte pólyán feküdt, Krisztián lapadője alá viszont tettünk egy polár plédet, ami jó meleget adott neki
Fürdetés:
Addig amíg nem volt nagy pancsolás, addig a szobában zajlott
Na viszont ez 24 fokban
A vízszeretet érdekes. Nekünk Adri kezdettől fogva elég rosszul viselte ha a szeméhez ment a víz. Krisztiánt sosem zavarta.
A másik dolog, állítólag az első fürdetés a mérvadó (otthoni), mert ha a baba érzi, hogy "remeg" az anya keze, vagy érzi magát biztonságban, akkor lehet, hogy annyira nem fogja szeretni eleinte.
Móni
igen sok gyerekpszichológus szerint ezek a mostani pelusok ténylegesen nem ösztönzik a gyerekeket arra, hogy leszokjanak róluk. Ilyen az én kisfiam is, szuperül érzi benne magát
Mérleg:
nekünk sosem volt, és teljesen egyetértek azzal, aki ellene szavaz, mert lesz elég izgalom az első időben fölösleges ezt ezzel tetőzni.
Sági
mi anyóssal lakunk. Viszont gyerek ügyben először nem volt segítségemre. Kb. 1 hónaposak voltak a gyerekeim mire annyira megerősödtek az ő szavaival élve, hogy meg merte fogni őket.
Szóval ő eleinte sem fürdetéskor, sem öltöztetéskor nem segített. Szóval igen, de azt meg vagy meghalottam vagy nem
Anyuék sajnos messze laknak, de ő ilyen szempontból rugalmasabb.
Előtej:
Adrival volt, Krisztiánnal nem.
Viszont azt mondta egy csecsemős ismerősöm, hogy semmit sem jelent, azt sem, hogy akkor tuti sok tejem lesz, de azt sem, hogy nem lesz.
Nekem volt szerencsére mindkettővel
jó sokáig.
Kádállvány:
nekünk ez összecsukhatós, szóval utána gyönyörűen el lehet rakni, viszont én nagyon szerettem. Pont jó a magassága, a mosógép ennél magasabb!!!
És mivel mi a szobában fürdettünk, innen ugye rögtön át tudtuk rakni őket a kiságyon lévő pelenkázóra.
Zsuzsi
nagyon szép a kislányod.
Mi tegnap voltunk babakocsit nézni, most alaposabban megnéztük a nagyságokat. Hát rájöttünk, hogy itt helyben annyira nincs nagy választék
Ahol Adrinak vettük a kocsit, oda meg be sem megyek, mert jól pórul jártunk velük annakidején.
Mennem kell Adrit kelteni, majd még jövök:Gabi