sziasztok!
legeslegelőszöris:
HAPPY BIRTHDAY DEAR ZSOMBI-BABA ! ! !
(elvégre csak megérti így is???
)
sok ezer pusszancs Neked meg bátyusnak meg a mindig dolgozós anyukádnak, akinek bizony toppon kell lennie h egy ilyen etetőszékbenfelállós trükk láttán ne kapjon szívrohamot
Zsigunak istenien áll a borzos frizu ! pár év és veheted neki a zselét dobozszámra Anya !
Timi tök klassz az avatar! Teljesen más vagy rajta mint a régin... el is csodálkoztam egy kicsit h a magamban elképzelt Timit újra kell definiálnom
Jajj de cuki Juli !! Kérünk majd azért friss képeket is ha időd engedi Klári! És 1000 kalappal a vizsgákhoz! Ügyi vagy meg erős hogy bevállalod gyerek mellett.
Ugyanez vonatkozik Timire is
Marcsi örülünk h nem mentél rá a dologra
amúgy azért práztam/-om nagyonnagyon kicsit a "nemlát" témától mert az orvos talált egy ritka rendellenességet nála ... tudod....
de most már jobb mert ahogy értelmesebb napról napra és dumcsizunk úgy figyel, hogy na!
plusz a szemével követi a tárgyakat amit előtte tartok, nem mindig persze csak ha nagyon érdekesnek véli
meg egy csomót rajzoltam neki és azokat szokta nézegetni - jó kontrasztosak és így már látja őket.
Hétfőn megyünk vérvételre Lizuval.
végre világot látunk!
hétvégén jönnek nagyik, azaz neki dédik látogatni de vasárnap lehet h ráveszem apát h menjünk el csavarogni valamerre.
Még nem voltunk így sehol.... de hova menjünk???
no most lesz min gondolkodni.
előhívattam fotókat én is, nem sok, ca. 215 db Liza első hónapjáról. és ez a best of best of.... szval a gépen van vagy 400 gondolom... normálisnak számítok?
bár én mindig kiakasztottam azzal mindenkit h milyen mennyiséget vagyok képes fotózni... Éljen a digitális gépek világa! Éljen!!!!!!!!
Lizát kiraktam most az ajtóba levegőzni
csak a madarakat kell elkergetnem mert itt dorbézolnak - fel ne ébresszék
jó nagy szarkák...
múltkor a cicának kirakott kaját ették a tálból !!!
értitek
amiben hús volt !!! mondom nehogy egyszer ránktámadjanak mint a filmben...
Mangó rakj még fel képeket ha tudsz! ne csak én töltsem a helyet
sok puuuuuusszaaaaaaaaaaaaa
ui.: ja már napok óta nem is kell tápival pótolni...
de ha kell, akkor is max 30at eszik belőle Lizu... szóval változó