Teeelllleeeeg, Sagi, ti is igy akarjatok??? Most nagyon boldogga tettel! Mert eddig akarkinek meseltem ezt a tervet, mindenki elhult: de hat nem keveredhet a felnott es gyerek floraja, meg hat az milyen veszelyes, stb. En aszondom: valahogy a bennszulottek a dzsungelben is furdetik az ujszulott csemetejuket es ott nincs muanyag mini kad! OK, mi nem bennszulottek vagyunk es foleg nem a dzsungelben, de szerintem fontos a testi kontaktus es ha velunk erintkezik a baba, ugy gondolom, kevesbe fel az ujtol, attol ami nagy, ami tagas, stb. Minel tobb helyzetben erzi a melegunket meg a szivdobogasunkat, annal nyugodtabb. Es annak meg kulon orulok, hogy apuval fog vegul bemaszni a kadba, mert igy ot is total megszokja! Ugyis velem tolti az egesz napjat, az en szivveresem ismeros lesz neki, sokat fogunk kenguruzni (amit a koraszulotteknel s alkalmaznak, a kenguru-modszer: baba anyun fekszik), ez viszont remek alkalom lesz arra, hogy aput is elfogadja es megismerje es kialakuljon benne az apu iranti bizalom. Ha pedig valamiert ez nem megy, hat nem egy nagy befektetes egy mini kad... de akkor mar lehet, hogy inkabb furdetovodrot vennek...
Na, Zsebi Bebi egesz nap aludt. Eddig. Mos viszont valamiert rault a hugyholyagomra es eleg vicces erzes
Errol jut eszembe a pisi-tema: durva, de en mostjarok ki legritkabban pisilni! Pedig sokat iszom, napi 2-3 liter! Viz meg tea minimum, neha egy kis rostosle, meg ritkabban CCL (Coca-Cola Light). Ami viszont fura: azelott annyit tudtam pisilni, mint egy elefant. Most amikor ugyanannyira kell pisilnem, mint regebben, sokkal kevesebbet tudok - ami ebbol ki akarok hozni az az, hogy ugyanaz az eros inger sokkal hamarabb jelentkezik, kevesebb fer el bennem... ejjelente max 1x kelek fol, ma meg tegnap ez nem is ejjel volt, hanem reggel fel 7-kor (OK, valszeg ez fugg az esti folyadekfogyasztastol is) es olyan szinte soha nincs, hogy Plazaban, itt-ott jonne ram. Ennek en marhara orulok!!! Es meg hatravan 3 honap - tuti, hogy utoler a mostazonnalkellpisilnemkulonbenbecsorog-szindroma...