Eszti, hát akkor mond, h Peti melyiket szeretné, dec. 5-ig kell elküldenem az összesítést Janinak, csak azért zargatom Katát is, h ne az utolsó pillanatban....
Szavak, hát bármi amit mondunk,ismétli, most kedvence a mokolás(Mikulás) és zsepettó bácsi(Dzsepettó a Pinokkióból)
.
Orsi, egyenlőre nem lesz 2.baby, kb 8-10hónap múlva visszemegyek dolgozni, még 2év a szakvizsgáig, és ha lesz, utána...de a férjem(aki egyke) egyenlőre nem rajong az ötletért, sőt...de a témát jegelem, nem frusztrálom magunkat ezzel nap,mint nap, elvégre 2009-10-ig akár még meg is változhat a véleménye.
Nem tudom én sose bírtam átnevelni Hannát, örültem ha akármikor is, de aludt, meg fogja tanulni, h éjjel van vagy nappal.Amit tehetsz, sztem, h a du-i alváshoz nem csinálsz tök sötétet( mondjuk ebben az időben gáz, mert 4kor az van), éjjel meg a lehető legkevesebbet/semmit beszélsz Hozzá, ha nincs kaki, én ugyan tisztába nem tettem éjszaka, és azt is sötétben,nem böfiztettem, csak ha muszáj volt. Sztem ne ébreszd fel du, inkább használd ki, h alszik, dőlj le Te is, vagy pihenj ahogy jólesik...Hidd el, egyszer megtanulja(bár a szegedi barátnőm most mondta, h a 4éves kisfiához szinte minden éjjel át kell menni, mert álmodik, felriad, stb...
),és egyszer átalussza majd az éjszakát (még én sem hiszem ezt, mert Hanna sem). A hátsó szomszédaink viszont(3 csajszi szülei) állítják, h első naptól kezdve egyedül hagyták a 2. és 3.lányt az ágyban,h ha sírva is de egyedül aludjanak el, nem ringatva stb, és ez működött, nem látszik, h lelkileg sérültek volna...monjuk a legnagyobb is most elsős...Nem tudom, én sosem tudtam sírni hagyni Hannát, nyilván anya és gyerek függő ez is.
Ági,majd meséld el,h sikerült az üveges trükk!
Dia, Kata, Bog?
Bog, pocakos kép? Kérjem meg Esztit, h fotózzon le?
Edó, új munkahely?
Ancsa, kérünk meleg egyiptomi képeket!Télleg, hány fok volt?