Új privát üzeneted érkezett!

Na már megint offoljátok a topicot?

Kép
seriff
 
 


Osztálytalálkozótok lesz? Hol és mikor?

Hát igen a piros kaja a nyerő még mindig és előny ha üvegből tálalom. Most majd félreteszek néhány üres üveget és abba tuszkolom a házi kosztot és így próbálom a gyerkőcöt átvágni.
Egyébként a délutáni alvás elött (vagyis most egy fél órája) olan cirkusz volt nálunk. Hót fáradt volt, már néha állva becsukódott a szeme, de azért küzdött az alvás ellen. Na de álomba ordította magát.

Kép
agianyu
 
 


Orsi, neked Zolnai Helga az oztálytársad volt ugye? Fent van a wiw-en.

Kép
agianyu
 
 

 
 

Aha, általánosban.
Hajrá az átverséhez, de vigyáz ne lássa, amikor tuszkolod az üvegbe! :wink:
Osztálytalálkozónk(12éves :roll: ) dec.16-án, a Gardenben.

Kép
seriff
 
 


Hellóka!

Csak halkan merem mondani, hogy enyhülés állt be a puki-harcban. Homeopátia+meg akrobatikus böfiztetés+hasonaltatás.
Türelmetlen egy kis jószág ez a Luca, máris ő diktál. Most a nappalok és éjszakák témakörön dolgozunk. Lehet, hogy korai még, de kora délután és este marha jókat alszik, éjszaka viszont nemhajlandó visszaaludni szopi után. Hagyjam, majd kialakul? Ha du felébresztem borzasztó nyűgös lesz.

Eszti, milyen pere van Petinek?
Elhatároztátok azt is, hogy mikor akartok új fészket? Vagy ez teljesen nyitott végű dolog?

A hétvégén megsétáltatott minket Ádám. Jaj, olyan boldog voltam. Tök szép idő volt, Luca végig aludt. Eygedül még nem merek elindulni, mert van itt pár lépcsőfok amin át kellene emelni a kocsit, de nem tudom a hasma mennyit bír.
Csaszisok, nektek is volt a vágásnál kis dudor? Nekem van, egyik oldalon. Remélem elmúlik.

Serfi, nálatok nem lesz második bébi?

Puszkó

Orsi
Kép
g-dorsi
 
 


Orsi, határozottan mondom, hogy volt az egyik oldalon dudur vagy csomószerűség. Időnként, amikor volt időm és gusztusom, akkor tapogattam. Aztán egyszer csak eltűnik, és a végén (Julcsi 17 hós) már a vágás is alig látszik. Örülök, hogy puki ügyben javulás van. Látod az időjárás is kedvez nektek, enyhe november szerintem.

Kép
agianyu
 
 


Jó reggelt.

Nahh, ilyen is régen volt, hogy én fél 8-ig aludtam. Szerencsére Benyó még alszik (kop-kop-kop).

Na, csak emlegetni kellett az időt, ma elég szomorkás lesz. :)

Orsi :) jó, hogy írtál. Az első séta nekem is olyan jól esett. Sőt, amikor 2 hét után én először kimentem a levegőre (asszem a gyógyszertárba, kemény 10 percet töltöttem Bence nélkül, furcsa is volt), vibrálva láttam. Amikor aztán meg először vezettem, az is olyan furcsa volt, mintha évek óta nem vezettem volna.
Remélem lesz még jó idő, hogy tudjatok sétálni. Ha nem röpködnek a mínuszok, akkor simán lehet. :)

Orsi, hát Petinek ugye volt egy előző házassága (már elváltak), de a vagyoni per még tart, mert az ex többet akarna, mint ami jár neki, úgyhogy most pereskednek, immáron 3 éve, és talán most úgy néz ki, hogy talán, talán, reméljük hamarosan vége lesz. De amíg ez nincs meg, addig az ő lakását ugye nem tudjuk eladni, meg még sokmindent. És akkor tudunk továbblépni új fészekbe, ha lezárul ez a per, és végre tudunk gazdálkodni ezekkel az összegekkel is. :)

Ma meg minitalizunk Bogeszékkal, juhhhééé. :)

Anyukám ma hozza Szolnokról a téli overált, olyan lesz mint Váry Balié, csak kisebb és más színű. :wink: (szóval tök más :lol: )

Egyébként Edó, amikor mesélted, hogy anyukád milyen sokat segített az első időkben, anyukám is ugyanígy, mint a tiéd: elvitte a szennyest, és hozta a tiszta, vasalt ruhát. Meg az almaszószt, rántott husival. :)

Edó, hogy halad a ház, meg az otthonosítás? Tehetnél ám képeket! :)

Serfi, most akkor mikor kell rendelni az osztálytalálkozóra a kaját? Mert nekünk valószínű kettő kell, mert Peti is jön ugye, ő vigyáz majd Bencére, és mivel anyukámék ugye már nem laknak lent, ezért csak kell valami kaja neki is.
Miket mond újakat Hanna?

Pussz
Vendég
 


Eszti, hát akkor mond, h Peti melyiket szeretné, dec. 5-ig kell elküldenem az összesítést Janinak, csak azért zargatom Katát is, h ne az utolsó pillanatban....
Szavak, hát bármi amit mondunk,ismétli, most kedvence a mokolás(Mikulás) és zsepettó bácsi(Dzsepettó a Pinokkióból) :) .

Orsi, egyenlőre nem lesz 2.baby, kb 8-10hónap múlva visszemegyek dolgozni, még 2év a szakvizsgáig, és ha lesz, utána...de a férjem(aki egyke) egyenlőre nem rajong az ötletért, sőt...de a témát jegelem, nem frusztrálom magunkat ezzel nap,mint nap, elvégre 2009-10-ig akár még meg is változhat a véleménye.
Nem tudom én sose bírtam átnevelni Hannát, örültem ha akármikor is, de aludt, meg fogja tanulni, h éjjel van vagy nappal.Amit tehetsz, sztem, h a du-i alváshoz nem csinálsz tök sötétet( mondjuk ebben az időben gáz, mert 4kor az van), éjjel meg a lehető legkevesebbet/semmit beszélsz Hozzá, ha nincs kaki, én ugyan tisztába nem tettem éjszaka, és azt is sötétben,nem böfiztettem, csak ha muszáj volt. Sztem ne ébreszd fel du, inkább használd ki, h alszik, dőlj le Te is, vagy pihenj ahogy jólesik...Hidd el, egyszer megtanulja(bár a szegedi barátnőm most mondta, h a 4éves kisfiához szinte minden éjjel át kell menni, mert álmodik, felriad, stb... :roll: ),és egyszer átalussza majd az éjszakát (még én sem hiszem ezt, mert Hanna sem). A hátsó szomszédaink viszont(3 csajszi szülei) állítják, h első naptól kezdve egyedül hagyták a 2. és 3.lányt az ágyban,h ha sírva is de egyedül aludjanak el, nem ringatva stb, és ez működött, nem látszik, h lelkileg sérültek volna...monjuk a legnagyobb is most elsős...Nem tudom, én sosem tudtam sírni hagyni Hannát, nyilván anya és gyerek függő ez is.

Ági,majd meséld el,h sikerült az üveges trükk!

Dia, Kata, Bog?

Bog, pocakos kép? Kérjem meg Esztit, h fotózzon le?

Edó, új munkahely?

Ancsa, kérünk meleg egyiptomi képeket!Télleg, hány fok volt?

Kép
seriff
 
 


Nem megyünk Bogusékhoz, Balika tüsszög. De reméljük, hogy nem lesz nagyobb baj. :) Csak pozitívan.

Serfi, akkor olyan kaját kérünk Petinek, mint az enyém. Kösszencs.
Tudjuk, hogy kik lesznek ott?
Vendég
 


Inkább azt írom, h ki nem: Viktor(London), Móni( Franciao.), Olgi(külföld), Ancsa(csapatépítés), Szurmi(vmi), Bock O.(nem biztos), Imre Vikit nem találjuk, és Pista hétvégén tudja majd meg.
És pluuszban vsz Miskov Annamari, és Drazsé.

Bogo, Balunak jobulást!

Kép
seriff
 
 


Akkor azért így is sokan leszünk. :) Szuper.
Vendég
 


Kb 20, vagy 19.
Most írtam Boros Áginak,mert azt mondta, ha kell segít, h hol laktak Imre Vikiék, próba, hátha a szülei még mindig...
Pistát is így találta meg HK.Dia.
Megyek, felébresztem Hannamannát....

Kép
seriff
 
 


Sziasztok!

Már az új munkahelyről :) (bár nem hivatalosan) Tegnap beadtam a felmondásom. Örült neki az ex főnököm :? A kollegák viszont baromira meglepődtek... Szóval itt még csak inkább tanulok mint dolgozok, de pont ma beszéltem a fönökkel, aki ugye nagyon messze van, hogy lassan kapok kisebb (Peti szavával kicsibb) melókat.

Orsi! Szerintem még pici Lucácska hogy a nappalok és éjszakák szerint aludjon. Majd kialakul, lényeg hogy te is próbálj akkor pihenni amikor Ő. Jaa és azon persze ne lepődj meg hogy amikor azt hiszed kialakult vmi rendszer akkor az hamarosan meg fog változni :)

Eszti! ez a pereskedés tényleg szar lehet, de remélem hamar megvége lesz! Gondolkoztatok, hogy milyen házat csináltok ha építkeztek?

Kata! Küldesz majd terveket? Mert már nagyon kiváncsi vagyok!

Ház már elég otthonos, de nekem még hiányzik egy pár bútor, remélem kari előtt még veszünk, ha lesz rá píz... vettünk egy autót :oops: Tegnap vettem ilyen girlandokat, már úgy díszíteném a lakást! Asszem lassan a műfenyőt is megrendeljük :)

Épp ma mutatta Laci hogy csinált képet a házról és mivel az ő gépe fel van telpítve a számítógépre ( az enyém nincs :? ) este küldök képet a házról :)

És persze kiváncsi vagyok Bogo pocakos képre meg napsütötte egyiptomi képre is!

puszi

Kép
edó75
 
 


Tényleg már 12 éve végeztünk, húú öregszünk :lol:

jaaa szerintem a szökés piszok jó sorozat. Nekem olyan szinten teccik hogy azt várom mikor tölthetem le a netről a következő epizódot.... tök gáz, még nekem is furcsa :lol:

Kép
edó75
 
 


Edó, helló, te munka asszonya! :lol: Milyen újra dolgozni?
Ház: téglaház lesz, bár gondolkoztunk a rönkházon, de az 15-20%-kal drágább, mint egy normál ház, és a téglaházhoz még ugye sok kedvezményünk is van Peti miatt, szóval azt bőven olcsóbban ki tudjuk hozni, így maradunk a kőháznál. Persze, álmodozunk, hogy mi milyen lesz, de ezek egyelőre csak álmok. Most a telket kellene megvenni (azt meg tudnánk venni akár most is), az már nagy haladás lenne, utána pedig ahogy befejeződik a per, elkezdeni az építést. Meg szeretnénk úgy, hogy az én lakásom megmaradjon, ezt meg majd később kiadni.
A héten akartunk menni telket nézni, de asszem nem fogunk. :roll: Vagy talán ma du. :)

Hát szóval így.
Vendég
 


Vendég
 


Benyófi nagyon nagyon ügyes!!!!

Kép
edó75
 
 


Állati ügyes! :D

Kép
seriff
 
 


Ez már elég igazi járás, lassan a babakocsiból is ki akar majd jönni,és sétálni, indulhattok cipőnézőbe! :wink:

Edó, hogyhogy messze az új főnök???

Kép
seriff
 
 


Már néztem neki bélelt bakancsot, Falcon. Aszongyák jó. :)

Itthon akkor elég a zokni? Akkorákat vágódik a csúszós parkettán. És egy csomószor tudna többet menni, de elcsúszik. A csúszásmentes zokni egy kalap sz@rt ér kb.

Most akkor mit?
Vendég
 


Nem tudom, nálunk csak zokni van itthon, mégis megtanult járni ezen a kövön is.... Én nem adnék rá cipőt, de ez az én véleményem.(ne kend fel a parkettát :wink: )

Kép
seriff
 
 


Hát Amerika elég messze van :lol: szóval én még csak képen láttam az új főnököt, meg telefonon beszéltem vele :)

Kép
edó75
 
 


Serfi, aranyos vagy, hogy kinézed belőlem, hogy felkenem, de nem... :)
Azért felmosom néha :lol:
Vendég
 


Jól van,én is kb 2évente kenem fel, épp 1hete legutóbb, na azóta még mi is meg-megcsúszunk :oops: :wink: ...

Edó,nem tudtam, de így már értem..

Miért ébred ma minden gyerek 1óra múlva????

Kép
seriff
 
 


Nagyon édes Benyó a WC-ben, lehet hogy már jelzi oda akar pipilni.

Kép
agianyu
 
 


Hát WC is van benne, de ez a mi fürdőszobánk. :oops:
Vendég
 


Hozzáteszem nagyon szép. És a halacska a falon! (Ugye halacska volt?)

Kép
agianyu
 
 


Hú Serfi, ez már járás???? Mert akkor az én fiam is jár :D - ennyit simán megtesz, sőt ma vagy tíz lépést is, de én ezt még nem nevezném annak sajna...
Benyó tök ügyi. Szerintem a nagy különbség a fiúk között, hogy az enyém talán tudna többet csak iszonyú bátortalan :? (és dagi :D) , Benyó meg ezerrel menne, csak még bizonytalan. De édi. Innentől kezdve könnyebben tanul majd mert nem fél és ha eltanyál sem sír majd ahogy ismerem - bezzeg az én pici fiam, ha nem is sír, de azért elkámpicsorodik :cry: . Jó a bodyja! :wink: - már el is felejtettem, hogy elvittétek. Nekünk is ilyen csúszásgátlónk van!!! Fú, akkor jövőre ebből már ház is lesz, klassz!!!!

A Panni szandiban van itthon és ált. a Zsombor is. Hidegnek érzem a lábukat - csak a kő miatt.

Most ezt elküldöm, majd még jövök.

Edó, én sajna nem nézem, mert én Született feleségek fun vagyok és sajna pont egy időben van... Viszont a szomszéd rászoktatott a Grace Klinikára - az lesz ma... :lol: :lol:

Kép
diane
 
 


Nekünk olyan szupi napjaink voltak és jó bizik, ezért nem tudtam jönni :lol: .
Hétvégén még bulizni is voltam barátnőkkel 8) (Bee 30 éves lett), koncerten is voltunk a gyerekekkel a Művészetek Palotájában - utána szupi játszóházak voltak, vasárnap vendégek hada, hétfőn meg kint voltunk Telkiben, az Adri talált egy szupi játszóházat, egy brit nő tartja, csak angolul, gyönyőrűen beszél hozzájuk. Vannak mondókák, énekek, játékok, de persze szabadon játszhatnak is. Két nagy szoba tele játékokkal: csúszda, terepasztal, tologatós játékok, hintaló, trambulin; volt rajzolás, kifestés, snack time, amikor minden picúr (még egy ikerpár(3 hóval idősebbek), az Áron még egy kislány és mi) közösen ült mini asztalnál, mini székekben és ették saját tányérjukból a banánt, almát, cheerios karikákat, mazsolát - nagyon édik voltak. Annyira élvezték - lehet hagynom kéne mostmár, hogy egyenek maguk, de akkor hogy fog kinézni a lakás???

Ági, lekopogom, de az esti alvásaink nagyon jók, mindenki maga alszik el - a Panni kap és ad jóéjt puszit, bekéreckedik az ágyba, a Zsombor iszonyúan tiltakozik, sír, de elalszik egyből. És éjszaka sincs kelés. Én ezt úgy értem el, hogy bizony hagytam sírni - de hamar ment. Ha ez teljesen jól működik, jó lenne a délutáni alvást is így megtanulni, mert az iszonyú nehéz. El tudom ugyan őket altatni, de nincs mindig segítségem és olyankor az egyik mindig nagyon sír. Na szóval, írod, hogy Julcsi álomba sÍrta ma magát. Én attól félek ha ebéd után így hagyom őket akkor annyira sírnak - képesek szerintem, hogy kijön az ebéd... De máshogy nem lehet.... nem tudom.

Serfi, milyen volt Szolnokon? Hány pasi jön az osztálytalira?

Edó, képet kérünk!!!!
diane
 
 


Eszti, elloptam az ötletet és most a csempén szárítom én is a halunkat ....ööö, ez eddig eszembe sem jutott :oops: :wink: ,
diane
 
 


Ímé a kép (csak ez az 1 van) :lol:
Kép

Kép
edó75
 
 


Edó, hát ez szuper. :) Majd Petiről is tegyél,légyszi. :)

Dia, halacska :wink: És azt észrevetted, hogyha meglocsolod meleggel a szemét, akkor színváltozós lesz? :lol:
Gepárdok mennyit szopiznak?
Én - lekopogom - most örülök, mert Benyófi egy hete nem cicin alszik el este. Persze van szopi, de nem alszik el rajta, hanem utána együtt lekapcsoljuk a kislámpát, beteszem az ágyba, rácsukom az ajtót :oops: és alszik. Szerencsére ő is reggelig. Szóval én is reménykedem, hogy a)zért nem óvodás koráig fog cicin elaludni. Na, azért a napközbeni alvások még mindig cicisek, vagy autósok, vagy babakocsisok. :wink:

Szuper programok, tök jó!

Mi Benyóval kéthetente fogunk játszóházba járni, az Istvánosokkal alakítottunk klubot (Babaszekta a nevünk) :oops: és így egy szupi játszóházba tudunk járni, havi 200Ft/fő-ért. Marha sok játék, főzősarok, egy csomóféle játék, bébitaxi, csúszda, mindenféle jó.

Dia, hát jó lenne az építkezés, de én nem merek álmodozni, hogy jövőre kész lesz, ahogy a per haladását látom..... :roll:

Na megyek, kikísérem az uramat. :)
Vendég
 


Ja, Dia, az én pasim jön az osztálytalira, de nem sokat lesz ott, dehát ugye ő nem tud hova menni, max. anyuék albérletébe, szóval ő valószínű hol ott lesz velünk, hol sétál Benyóval, meg ilyenek. Kaját rendeltem neki, hogy azért kapjon már enni. :)
Vendég
 


Hi,

Sztem ez már a járáskezdetet, előbb pár lépés, aztán futás...Hanna is kb 10lépést (vagy 8-t) lépett,amikor ittvoltatok a szülinapján, 2nap múlva meg ment. Ez is vsz minden gyereknél más.

Ot: Gyuri, Joe tuti, Pista még most tudja meg, h lesz.

Edó, klassz és jó nagy a házatok!

Kép
seriff
 
 


a Peti meg ott van az ablakba velem :)

Kép
edó75
 
 


Én láttam ! :wink: :lol:

Kép
seriff
 
 


Én is láttam ám!!!! :lol: :wink:
Fú de szuper ez a ház!!!

Eszti, nagyon jól hangzik ez a játszóház!!! Havi 200 meg nem semmi... Jó lesz nektek az nagyon, a gyerekeknek nemkülönben. A halacska szemét ismerem, elvileg ugye ez méri, hogy jó-e a hőmérséklet 8) , bár már gondolom te is ráérzésre csinálod.

Kép
diane
 
 


Ja a szopi. Reggel és a délutátni alváshoz - ez utóbbi nem mindig ha sikerül úgy megoldanom, vagy valaki segít az altatásban. (vagy ha utazunk)
diane
 
 


Sziasztok Csajok!

Hú van termés rendesen!

játszóház jól hanzik, lehet ezt a Telkis angolosat egyszer kipróbáljuk mi is. :wink: Alvásban elért eredményekért csak gratulálni tudok, nem is tudom ki az ügyesebb. Cici nélkül, hát ez nem semmi!!!! Nekünk a 20 hónap körül sikerült ezt elérnünk.

Edó, a ház nagyon klassz, gratula. Képek belülről? Na én nem vettem észre a Petyát, szóval valmi közeli is jöhet. Milyen érzés újra melózni? Nekem kicsit tudathasadásos lenne. Ha bemegyek a belvárosba már rosszul vagyok, elszoktam a sok embertől így a játszótéri hatalmas élmények mellett. :D Szökésből én is csak részleteket láttam, izgalmasnak tűnt. Te láttad a boszorkányok befejező részeit? Én nagyon lemaradtam. :oops:

Hogy én is dicsekedjek kicsit, Bali van hogy átalussza az éjszakákat, vagy egyszer kel egy rutinszerű orrszívásra. :lol: Szomszédok kedvelhetnek...Továbbra is nagyon kedves Ádámkával, máe sokszor a nevén szólítja, odajön és beleordít a hasamba, hogy ÁDÁM! :D Kicsi Ádám már most kapja az életérzést, de nem baj, lehet előnyére válik majd. Jó sokat rugdal egyébként, és még mindig lent, szóval még nem akaródzott megfordulnia. Azt mondják van mégideje. tegnap sikerült abszolválni az első terhes gondozást, van kiskönyvem meg minden, a vérnyomásom pont annyi mint Balival 100/60. Fersi néni, az jó, vagy alacsony?
Hihetetlen dumája van, tegnap az apukája valamiért leszidta, mire ő: nem hallom, Apa! Vagy a múltkor megszólalt, hogy Álmos vagyok, mint egy hangya. :D Hogy ezt honnan vette?

na pusz, mennem kell

Kép

Kép
babszy
 
 


Bogo, az kicsikét alacsony, dobj egy kevés koffeint reggel :wink: , de ha Te jól érzed Magad,indegy a vérnyomás érték is!
Beszólások nagyon jók!Írod?
Akkor még van 2hónapunk(cicinalvás :wink: )????!!!! :oops:
Ádám majd jó hangos gyerkőc lesz, meglásd, a közelben is van egy uennyi idős kiscsaj,mint H, és a nővére mellett muszáj nagyhangúnak lennie, na van,mikor zeng az utcájuk.... :shock:

Kép
seriff
 
 


De jó, hogy Edó, Bogi és Dia is jelentkezett :D
Edó hát ez fantasztikus ház. Ide aztán még kell nemis egy kistestvér Petyának.
Dia én megmondom őszintén, hogy nagyon sokszor a délutáni alvás után vagyis 2körülszoktunk ebédelni. Így nincs mit kihisztizni. Julcsi fél 12- kor elkezd nyűgösködni, majd percről percre fokozódik a hangulat, ilyenkor jobb nem is a kajára gondolni. Alvás után meg olyan jóízűen eszik. Julcsi már nagyon szépen eszik kanállal egyedül és iszik pohárból. Nincs mese muszáj rááldozni az időt és a tisztítószert és hagyni egyedül próbálkozni. Nálunk először olyan volt mintha felrobbant volna a konyha, a bébi pedig úszott a kajában(főleg a pirosban). Most pedig már a szalvétát is egyedül veszi el és ha a tálcájára csöppen, vagy a ruhájára egyedül feltöröli. Néha még a parkettát is suvickolja, ésport törölget a tv állványnál.

Bogi, akkor döntöttetek az Ádám név mellet? El tudom képzelni az éjszakai orrszívást. Ez nekem is néha lelkiismeretfurdalást okoz, hogy a gyerek kapjon- e levegőt vagy a szomszéd tudjon aludni. Persze a gyerekes szomszéd biztos tudja mi a dörgés, akinek meg nincs, nyilván nem tudja elképzelni, minek a felporszívózása nem várhatott reggelig, főleg ha viszonylag gyorsan ment.

Kép
agianyu
 
 


Petikép

Kép

Kép
edó75
 
 


Peti nagyon nagy kópé!!!És milyen hosszú :D !

Ági, én meg azt nem értem, h a mi szomszédunk hogy bírja mindig belőni azt az időpontot porszívózásra, amkor Hanna alszik :roll: , pedig ez ház, de a falak összeérnek....

Dicsekszem , új szavak: Zsebibaba, kangoró(kengurú)

Kép
seriff
 
 


Eszti, mikor jelenik meg a tesód könyve?

Kép
seriff
 
 


Ha minden jól megy, jövő héten már a kezünkben van, és kari előtt már a könyvesboltokban lesz. :)

Edó, tök ari Peti. :) Nagyon huncut a tekintete.
Vendég
 


Eszti! Mi lesz pontosan a címe? Felírom a karis listára :lol:

Zsebibaba :) Ezt a szót enyém gyerek is hamar tudta :D

Kép
edó75
 
 


Eszti, ez fantasztikus, amit Benyóka művel a fürdőben!Könnybe lábad tőle a szemem.
Itt van most rajtam a kis Luca és még mindig eszik. ez most nem fog menni

Orsi
Kép
g-dorsi
 
 


Orsi megy az, szopi közben is lehet írni :wink: , ugye Kata! :P :lol:
Jól vagytok? Mesélj, hogy telnek a napok!?

Kép
seriff
 
 


Bogi! Tök jó hogy Bali átalussza az éjszakát :) NEm puszilgatja a hasadat? Nem is írtam, de nekem ez az uccsó boszis sorozat totál kimaradt. Akkor ugye még sokáig világos volt aztán általában kint dolgoztunk és egyszer nem is tudom miért bejöttem és láttam hogy megy a boszik, aztán Laci mondta hogy megy már egy ideje a sorozat, aztán végül nem is néztem. 100/60 ? Nem vagy nagyon álmos?
Tudjátok mi a furi a melóba? A 8 óra tömény ülés . Na ettől kész vagyok :(

Kép
edó75
 
 


Sziasztok!

Megnéztem a Bencét, nagyon cuki. Kis részeg tengerész! :D Eszti, ez alapján az jött át, h ez a gyerkőc meg nem állhat egész nap. Amint elesett, már pattant is fel, gondolkodás nélkül!!

Edó, gyönyörű a ház, a fiadról meg már ne is beszéljek. Jó ez a kádas kép nagyon. Belülről is láthatnánk képet? (küldtem rajzokat a házról).

Bocsi csajok írtam volna még, de most mennem kell. Talán holnap tudok jönni.

puszi
tikata
 
 

Vissza: Errõl - arról

Jegyzetfüzet: