Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok,

Most jó sokat írtatok vagy én olvastalak benneteket már régen???:)

Szóval Piroska,

Virág gyönyörű szép baba, én is ilyet szeretnék csak kisfiúba.:)
Szopi témában én még csak az elméletet ismerem, de remélem hamarosan már gyakorolhatom, bár ilyeszt, hogy mindekitől azt hallottam, hogy rettenetesen erős szívókájuk van a bébiknek.:(((

Csila,
Ismeretlenül is sajnálom a rossz dolgokat, amiken keresztül mentetek, de igaz az, hogy a rossz dolgok után csak jók jöhetnek.:)


Orsi,

A körmöt nem lehet levágni, mini csipesszel? Én nagyon félek az éles ollótól?

Flocika,

De jó nektek, hogy ilyen sűrűn programoztok!!! Nekünk a mostani életünkbe nem fér bele, bár a hazajárkáláson ritkíthatnánk.:)

Done,

Igen én Dec. 2-ra vagyok kiírva, és én a Kelemen dokinál fogok szülni. Remélem tényleg jó orvos lesz, eddig bevállt, a születés felkészítőn azt mosdták, hogy sosem egy orvos és egy szülésznő van benn, ami meglepett.:)

A Schönek Gabrielláról hallot valaki valami? Szerintem szülésznő ő is, és nekem szimpi volt? az mit jelent hogy egyetemi okleveles ápoló?

Puszi mindenkinek

csernusn
 
 


Sziasztok elhanyagolt topiktársak :oops:

Lebuktam, Floci rám talált egy másik topikban.
Floci!
Köszi, hogy hiányolsz, nagyon édes vagy.
Semmi nem történt, nem azért tűntem el, és néha olvasgatlak is Titeket, de semmi különös nincs velünk azért nem írok. A Babás topikba is csak egy hónapja kezdtem el újra írogatni, mivel tesó ügyben még mindig nincs semmi pozitív fejlemény :(

Szonji egyébként már igazi kis hölgyike, csomót beszél, bilizik, már csak éjjelre kell pelus és amikor elmegyünk hosszabb távra, de pl. a játszón is voltunk már "igazi bugyiban" (Ő hívja így).

Puszi Mindenkinek:
MSE
szonibaba
 
 


Sziasztok!
Niki, nálam csak 1 doki és egy szülésznő volt bent. szerintem megoldottak ketten mindent, vagyik leginkább a szülésznő. Gabrielláról nem hallottam, de most úgy látom, hogy minden szülésznő tuti profi lehet.

talán még nem meséltem, hogy a keddi szülésemhez képest én már vasárnap elkezdtem bejárni a kórházba azzal, hogy fájásaim vannak... mivel kerek 7 percre lakom a kórháztól, ez nem okozott gondot, szépen mindig besétáltam, aztán hazasétáltam... :)
tényleg voltak fájásaim, csak nem erősödtek... lényeg, hogy így 4x is voltam bent a kórházban, és volt alkalmam megismerkedni sok ügyeletben lévő dokival meg szülésznővel meg ápolóval, stb... és mindenki nagyon tuti rendes volt. sose úgy távoztam, hogy nem vesznek komolyan a fájásaimmal, hanem mindig alaposan megvizsgáltak, CTG-ztek, stb. és úgy kezeltek, mintha tényleg már ott tartanék, hogy szülök. csak azért mentem egyébként mindig haza, mert hát ugye jobb otthon, főleg, ha ilyen közel lakom.
viszont így esett, hogy kedden már burkot repesztettek és oxitocint kaptam, mert már 2 éjszakát nem aludtam a fájások miatt.

tehát, nekem minden doki és szülésznő bejött :) :)
Orsi: nekem olyan ollóm van, amelynek tömpe a vége. azzal nekem nagyon megy a körömvágás:)

[b]Kcsilla
: megnyugodtam :), igen, akkor szoptatok, amikor látom, hogy szeretne... tényleg fárasztó, de talán igaz, hogy hosszú távon ez tesz jót neki :)

[/b]done: Szabó György dokinál fogsz szülni?

mindenkinek puszi: P
virag3
 
 

 
 

Sziasztok!

Azt sem tudom mivel,kivel kezdjem:)
Először gratulálnék a babáknak és anyukáiknak,egészséget és boldogságot kívánunk,sok pihit :D
Orsinak is boldog névnapot kívánunk!!! :D
Manó,élni nincs időm,az iwiwre is épp bekukkantok,de attól imádlak ám még mindig :oops: :D
Flocika,aranyos vagy,meggyógyultunk,bár Domival épp most van a párom a Madarászban,vakbél-sérv gyanús,röntgenen vannak.Remélem nem lesz semmi,mert Domi már szinte hazajár oda :? .Nekem is épp ilyen korban volt az első sérvműtétem :(
Dóri!A képet láttam,gyönyörű a kisbabád a pocakodban,emlékszem mennyire szerettem én is ilyen UH-ra járni,kis nosztalgia :)
Szonibaba!!!!Végre!!Hát attól,hogy "semmi" nem történik veletek,jelentkezz csak!!!!Hát mekkora dolog má',hogy igazi bugyiztok :lol: Dorina is tép magáról reggel a pelust le.Nem is adnék rá éjjelre már,csak Pisti erőlteti,nehogy pisiben ússzon.Nem fogja föl,hogy ezen úgyis túl kell esni egyszer.És 10-ből 9szer már száraz reggel is a pelus.Olyan édes,simán visszatartja akár egy órát is,ha a városban tekergünk.Mert szól,hogy ana piszi,és keressük,hol tudnánk normális helyen pisilni,de katasztrófa.Aztán nem szól,és a forgalommal haladunk a dolgunk felé,elfelejtjük,majd megint szól negyedóra múlva,és akkor kapunk észbe :D Hogy oldjátok meg a pisit,ha elmentek valahova?Mert ha bokrozunk néha,akkor fölemelem,az okés.De találni olyan wc-t,ami tiszta ahhoz,hogy körbepapírozzuk.....ez szinte lehetetlen.És az előre gyártott ülőkepapír meg semmit sem ér.A Rózsadombon a Rózsakert bevásárlóközpontban olyan ülőke van,hogyha lehúzod a wc-t,akkor automatikusan az ülőkén lévő nylon forog,így steril tiszta lesz a következő vendégnek.De nehéz lenne legalább mindenhol egyetlen ilyen gyermekwc-t csinálni,mi?? :(
Csilla!Egyetértek a szopiztatással!!!Én is Domit majdnem 3 éves koráig szopiztattam,persze szolidan,de éjjel is kérte,önkiszolgálóan,mert együtt aludtunk,akkor még anyuéknál laktunk a kisszobámban.És nagyon örülök,mert nagyon stram kisgyerek lett!!!!Dorina félévesen kiköpte a cicit,és meg voltam döbbenve....Én is mindig igény szerint adtam,mindkét gyermeknek.Domi hasfájós volt,Dorina nem.Akkor most találja ki az ember lánya,mitől..A lényeg,a gyermekeink úgyis érzik,mikor kell nekik a cici.És a cici nemcsak kaja,hanem pia,nyugi,szeretet,altató... :) Sosem elég belőle :lol:
Nekünk mostanra sikerülget csak a csömöri ház.Nagyon csúnyán átvertek minket,több hiteles is rajtunk akart meggazdagodni.Enni nem volt időnk,ezért is nem írtam eddig.Naponta kétóránkét találkoztunk az újabb hitelesekkel,és ez így ment hetekig,reggeltől tényleg késő estig...Nagyon belefáradtunk,hogy ennyire kihasználják és hülyének nézik az embert.Annyira kimerültem,hogy ezerrel ver a szívem,kávé nem is kell,nem tudok éjjel aludni,olyan éber vagyok,és estére annyira fáj a szívem,hogy félek elaludni is.Amennyit az elmúlt isőben sírtunk,az borzastó volt.Lefoglaltuk a házat 3 millióval,amit jelzáloghitelből vettünk föl.Az ügyintézőnk átnézte a papírokat,és persze csak az ő bólintása után foglaltuk le.3 hét múlva derült ki,hogy abba a bizonyos bankba be sem adta a papírunkat.Nem is ő vallotta be ráadásul,hanem a bankba kérdeztünk utána,és még csak a nevünket sem hallották...A másik bank ugyanez.Közben a számlánkról félmilliós sikerdíjat utaltattak maguknak,ez volt a jelzáloghitel feltétele.Amit nem 20évre,hanem 10évre adtak,így kétszer akkora lett a törlesztője.A házunkat meg el sem indították,így nem tudunk azóta sem ott a sörözőben dolgozni,nincs miből fizetni a 100ezres törlesztőt.Eladtuk azt a lakást(apóséké volt),hogy kifizessük vissza a jelzáloghitelt,mert így lehetetlen volt fizetni.Apósék jönnek ide a miénkbe,mi meg megyünk Csömörre.Csakhogy miután eladtuk azt,akkor derült ám ki csak ez a bankos hercehurca.addig még örültünk is,hogy szép új autó,anyósék lakására rögtön lett készpénzes vevő,költözhetünk hamar mi is.Már ott kellene laknunk-dolgoznunk hetek óta....Akkor jött a para,hogy anyósék hova mennek,mi lesz a foglalóval a háznál,mi lesz a kocsival,és ebbe beleőrültünk.És a környezet felé nem mutathattuk,az mégnagyobb idegeskedsé lett volna,kapni onnan is a zrikát.Ment ezerrel a hirdetés,körlevél,kapcsolatok felkutatása.Most tartunk ott,hogy november közepén költözhetünk max.,és a nagy része megvan a pénznek,abnk általi elbírálás alapján végre.Most már csak arra várunk,hogy mennyit kell szerezni hozzá:vagy 3milliót vagy 7milliót.Mintha akár százezret is olyan könnyű lenne szerezni....De meglesz,csak nem egyben,hanemapránként.Nekem már mindegy,csak legyen,mehessünk,mert a maradékból élünk,ami maradt a jelzáloghitelből,3.hónapja nincs fizetésünk,augusztusra mondták az első költözést,aki először átvert minket.Nagyon vigyázzon mindenki ezekkel a hiénákkal!!!!!!!Nekünk eddig majdnem 2millió volt,amit leszedtek rólunk,a bankok és a hitelesek,pedig előre "csak" kétszázezret adtunk,többet nem.Simán belefoglalják közjegyzői okiratba,hogy nem is tud róla az ember....Akkora per lesz belőle,hogy a fülük fog csengeni!!Ha pedig sikerül a mostani hitel teljesen,akkor őt nyugodtan fogom ajánlani mindenkinek,a gyorsaság, az emberség és a korrektség miatt!!!
Puszi!

Dorcsi,Domcsi,Kriszti
doktorkitti
 
 


Sziasztok,


Most csak nagyon gyorsan :(

Orsinak, és Dóri Blankájának BOLDOG NÉVNAPOT kívánunk!!!!!
Gyönyörűek a kisbabák!

Kriszti, okés vettem!Nem sértődtem én, csak régebben dumásabb voltál, és azt hittem, hogy rossz fát tettem a tűzre azért hanyagolsz kicsit! :wink: Amúgy én is imádlak, tudod :)

Lányok akik a célegyenesben vagytok, hajráááá!

Szona,de jó, hogy jelentkeztél!!!!Én is hiányoltalak ám, meg a többi régit is!Örülök, hogy jól vagytok ti is, és ha jól veszem ki, ti is a tesón "dolgoztok"?!Tök jó, mi is :wink: :)
Akkor remélhetőleg hamarosan tö
bben leszünk babásak!
Na, most tényleg mennem kell,de csajok, esetleg egy TALI????????????Jó lenne kicsit már élőben is dumcsizni!
Pussz mindenkinek
manóci
 
 


Csilla!!

Küldtem privit!! Nem kaptad meg?????? :cry: Ne haragudj!!! De tényleg írtam amint hazaértünk!!!

Végül egy ágyasban voltam igen, és nagyon nagyon jó volt,csak olyanba újra!!!!!!

Sajnos nem szoptatok, mert begyulladt a mellem, és elment a tejem, 40fokos lázam volt stb stb! NApi 40et tudok lefejni, azt azért neki adom, de amúgy tápos a lelkem :( Nagon szomorú is vagyok emiatt :( Ráadásul itt vidéken nem is lehet szerezni anyatejet :(

Gyerek ollóval vágtam körmöt, bár az első körmét én is hagytam letöredezni!! Úgy csuináltuk, h anyukánm etette cumisüvegből én meg közben vágtam :) De engem is a frász kerülgetett közben!

Na rohanok mert sír, puszi Orsi

Kép
borso18
 
 


Hali csajok!

Köszönjük szépen a névnapi köszöntést! Az állatkertben jártunk névnapja alkalmából, élete első állatkertje, nagyon bejött neki! Most féláron lehet bemenni, mert szét van szedve egy csomó minden, de nekünk elég volt. Kész a szobája is, már csak egy-két bútor hiányzik. Aztán nekilátok öcsi cuccainak.

Borso! Sajnálom, hogy nem tudsz szoptatni, sajnos én is így jártam anno :cry: mondanom se kell, hogy hetekig depis voltam miatta, de szerencsére a mai tápok már tök jók. Az a fontos, hogy egyen eleget és nagyra nőjön! Körömvágás ...majd rájössz később...

Virág! NAgyon édes a bébid! :D

Manó! Indul a tesóproejkt? De jó :) Örülök, számolj be mindenről! JA, majd teszek fel külön hasfotót is, feltéve, ha befér a monitorra :):(

Kriszti! Mi is jártunk így a hitelessel, utána én egyedül intéztem mindent. Érdekes módon 3 hét alatt megkaptuk a pénzt :D

Mennem kell, mert felébredt a gyerek. Puszi nektek Kép Kép

Dóri, Blanka & Balázs
dóri78
 
 


Borsó! úgy sajnálom, hogy nincs tejed. a 40 fokos lázad attól volt, hogy begyulladt, vagy beteg voltál?
ez azt hiszem a legnehezebb dolog amúgy az egészben, a szoptatás... nekem van tejem, de nem megy könnyen a dolog. Vagy Virág szopizik rosszul, vagy én nem tudok neki eléggé segíteni, vagy rossz a póz...nem tudom...de biztos, hogy tápszerrel is egészséges lesz a kis Balázs!!!:))
mindenkinek jó pihenést kívánok:P
virag3
 
 


Sziasztok!

Igen attól voltma lázas h begyulladt a mellem! Először észre se vettem, hát honnan tudnám mi a normális???? Csak azt tűnt fel h nem fogadja el a cicit.... kiderült h azért nem mert tűzforró volt és ő már érezte azt amit én nem....Tök okosak, nem? Nekünk amúgy jól ment a dolog, a kórházban már 50eket szopott és nagyon jól nyomta, úgyhogy nem is tudom mi történt...valószínüleg nem tudta azért rendesen kiszívni mert ugye picike volt és gyenge, na meg amíg a kékfény alatt volt addig nem szoptathattam......vagy a fene tudja mi történt, de annyira sajnálom, olyan jó érzés volt!

Hogy szoptatsz Piros? Nincs szoptatós párnád? Nekem nem volt mondjuk, de azért ment a dolog! Fekve mondjuk nehezebben, de ülve ügyik voltunk......

Kép
borso18
 
 


Orsi, ne add fel!!!!!!!! Ha le tudsz fejni 40 g tejet akkor a törpe még többet is!!! Sőt, ha minnél többször cicire teszed az inger még több tejet csinál neked! Ha igazán akarod meni fog! Ha úgy érzed nincs elég, akkor is elöbb szoptasd meg és utánna adj neki tápszert. Az a kicsi is nagyon sokat számít. Ha kérdésed van keresd meg aSchneiderné Diószegi Esztert a NLC oldalán. Ő egy 4 gyermekes mama aki a tejliga hivatalos tanácsadója. Nekem szerncsém van, hogy itt lakik nem messze és minden hónapban tart szopis tancsadást a közösségi házban. Ada mint a vonalzón látod, már "öreg" pasi, de még mindig felkéreckedik naponta többször is.

Piros! (nem baj,hogy így hívlak? :D )
Akkor szopiznak jól a babák, ha a szájuk szopi közben úgy kifordul, mint a halacska és mozog a fülük. Ez így hülyén hangzik, de így van. A teljes állkapcsának mozogni kell (fülének is :) ) különben csak cumizik.Nyugodtan próbálj ki minden féle poziciót, meg fogod találni az igazit.Te is nyugodtan írhatsz Eszternek ha ötletek kellenek, de ha van kedved cuppanj fel a piros 20-ra és gyere el 7.-én (10-12-ig) a következő szopis csoportalálkozójára. Legalább mi is megismerkedünk személyesen is. 20-25 perc alatt itt a busz a MÁVtól Tudom, egy párszor én is leteszteltem :lol: :lol:

Kriszti!
Nem semmi a veletek történik, remélem lassan a végére értek és a karácsonyt már ott töltitek. Drukkolok nagyon!!!
Mi lett a madarász story vége?

MSE!
Te kis hűtlen :wink: , jó hogy megjelentél!

jaj, mennem kell, innen folyt. köv. bocsi

Kép
flocika
 
 


Piros!
Félre írtam a dátumot 14.-én 10-12 -ig lesz.!!!!! Gyere el!!!

Kép
flocika
 
 


Flocika, köszönöm a tippet. nagyon jó ötlet!!! igyekszem elmenni. babát vihetek? még nem nagyon tudom kire hagyni :)
és e-mailen is lehet írni ennek a lánynak?
meg tudod adni az e-mail címét?

hálás köszönettel, Piros :)
virag3
 
 



Kép
flocika
 
 


....megjöttem. De látom nem igazán járt erre senki. :(

Azért fejeztem be olyan gyorsan, mert egy hirtelen programlehetőség miatt mennem kellett.Apa a hugival (12év) mekis konyhanézőbe idultak és mi gyorsan csatlakoztunk.Tomi nagyon élvezte.Kaptak fehér köpenyt, zacsipapucsot és megnéztek mindent, hogyan készülnek a hamburgerek. Csinálhattak maguknak shéket vagy fagyit.Elég sokáig bent voltak
addig mi ittunk egy kávét.Andris folyamatosan rohangált, a muffin apró morzsáit szana-szét szórva.Aztán bebujt a tálcalerakó kocsiba, de nem tudott kijönni. :lol: Hatalmas vísítás közepete próbáltam kiszedni miközben leborított egy tálcát. Új morzsahegyek, jégkockák, szalvéta és egyéb szemét övezte ismét utunkat. :P Már nagyon kinéztek minket, de nem tudtunk indulni, a gyerekek a konyhán voltak :wink: :lol:
Hát így zajlott le a tegnap délutánunk.

Piros!
Természetesen hozhatod a babát, hisz egy nagy játszószobában van a csop.találkozó. Rosszabb időben sok kismama és baba látogatja a játszótér helyett.Van pelenkázási és szoptatási lehetőség is.Jaj, nagyon örülök, hogy van kedved és jössz. :lol:

MSE!

Szóval tök jó,hogy megjelentél, gyere máskor is. Igen is kiváncsiak vagyunk az "igazi bugyis csajokra" Igaz,Ada? :lol:

Olyan szomi ez a sötét és hideg is van :?
Kép

Kép
flocika
 
 


Kép




Drága kisfiam ma keményen dolgozott, míg a mama pihent :lol:


Néha azért alszik is, bár ma ez nem volt nagyon jellemző :) Kép

Kép
borso18
 
 


Jaj, rossz képet raktam fel, az még szülőszobás magzatmázas :) Íme ahol alszik : Kép

Kép
borso18
 
 


Orsi!
Mi van szopi ügyben? Feljebb írtam neked!!

Kép
flocika
 
 


Sziasztok,


Tegnap voltam dokinál, és mindent rendben talált. Végülis a hasamon és a benne "éleősködő" kismanón kívül nálam semmi sem utal terhessére.:) Szerencsém van.:)


Floci,

Az id. Kelemen már tényleg nem dolgozik a kórházban, mert tegnap láttam és olyan fiatalnak néz ki, mármint szerintem simán dolgozhatna még.

Egyébként a fia is rendes, bár velem nincs sok baja.:)

Tegnap találkoztam egy lánnyal aki, ugyanúgy hozzá jár, előttem volt a vizsgálaton és én hülye csak azt kérdeztem meg, hogy hány hetes kismama. Egy hét különbség van köztünk, de lehet, hogy együtt is szülhetünk.:)
l

csernusn
 
 


Niki!
De izgi, már te is nagyon a végén jársz. Lassan ideje beszerezni a babaruhákat!! Nagyon szép angol babaruháim vannak eladók :lol:
Nevet találtatok már a kis "élősködőnek"? :lol:

Kép
flocika
 
 


Szia Floci,

Neve van vagy tíz, de nagyon nehezen szükül a kör.:)
Dániel, László, Csaba, nálam a Dávid a favorit, de a férjem hallani sem akar róla.:( Nála a hülye nevek a favoritok, mint Tankréd, Kázmér, Orion, stb.:) Csak hogy engem bosszantson.:)))Mire kibújik a babónk, úgyis meg kell egyeznünk.:)

Done,

Lesz választott szülésznőd?

csernusn
 
 


Sziasztok,

iszonyú dühös vagyok, mert írtam egy hosszabbat és elszállt! :twisted:
Szóval újra nem írom meg, mert mennem kell, de a lényeg, hogy mindenkinek szép a babája, és a képek tök jók!
Viszont lenne egy kérdésem, nem tudja valaki hol van az az oldal ahol meg tudom nézni, hogy voltam-e jogcímen kívül kórházba?Vagy valamilyen gyógyszert írtak-e a tudtom nélkül, ill. betegedtem- e meg valamiben,amiről persze én nem tudok?! :D
Érdekes lenne és megnézném!Előre is köszi aki megírja!
Na, majd jövök legközelebb bővebben,puszi mindenkinek
manóci
 
 


Sziasztok!

Manó!
Ezt a honlapot én is meg akartam nézni, még akkor, amikor beszéltek róla a tv-ben, mert ott mondták, hogy hol lehet utánanézni, de akkor kiment a fejemből, mostanra én sem tudom :(

Kitti!
Wc keresés ügyben szerencsére még nincsenek ilyen negatív tapasztalataink, mert ha kocsival megyük vhova (hosszabb kiruccanás, vásárlás, stb.) akkor még pelusozunk. De mindig elmondom Szonjinak, hogy attól még szóljon, ha pisilnie kell, de eddig még soha nem szólt, maikor pelenka volt rajta. De igazi bugyiban már egész profi.

Floci!
Milyen rucikat árulsz? Vannak képek (topik vagy honlap)?

Helyzetjelentés nálunk:
Múlt szombat reggel teszteltem egy pozitívat, tagnap voltam uh-n, 5 hetes a Manócska, szép szabályos a petezsák és a szikhólyag is. Hasam feszülget, ami kissé aggaszt, főleg az előzmények miatt, de a doki azt mondta, hogy szedjek MagneB6-ot, attól helyre kell jönnie. Egyelőre ennyi...

Manó?!
Nálatok mizu ezen a téren?

Borsó!
Balázs kis tündérke :)
szonibaba
 
 


MSE!
De jó!!!! Garatula + teszthez! Ugye-ugye hogy veled is történnek érdekes dolgok :D És mi nagyon örülünk hogy megosztod velünk.
A rucikat, amiket árulok a barátnőm hozza Londonból.Ő válogatja le és csak a nagyon szépeket és márkásakat hozza el. Elvileg használtak, de időnként az eredeti cimke is rajta van.Remélem hamarosan megmutathatom a kék babakollekciót. :D
Van egy honlapom amin a saját gyerekeim ruháit árulom, de mostanában nem tudtam vele foglalkozni.Az angolt nincs értelme feltenni, mert hamar elviszik tőlem személyesen is.
Épp nálam van, ha írsz egy Szona méretet megnézem mi van neki. Azt a kupacot esetleg le tudom fotózni neked ízelítőnek.

11.-én megyek kedves Gólyabácsimhoz ( Kelemen=Kele --> Kele= Gólya ) :lol: :lol:

Manó!
Ha megtalálod az oldalt engem is érdekelne.

Niki!
Ne izgasd magad a név miatt, úgy is te vagy ott amikor kérdezik :wink: Vagy apás szülés lesz?

Megyek gyorsan aludni, mert Ada tuti alvása éjfél elött van. Utánna hajlamos 1-1,5 óránként felsírni. De miért? Na ezt mondja meg nekem vki :roll:

Kép

Kép
flocika
 
 


Sziasztok!

Engem is érdekelne az az oldal!!!!!

Emese!
Gratuláááááááááááááááálunk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D

Jelentem,kb.1 hete Dorina éjjelre is szobatiszta lett.Egyszerűen elfogyott a pelus,és ezt az esti lefekvésnél vettük észre.Kicsi férjecském így nem tudott mit tenni,kénytelen volt belemenni,amit én már addig is forszíroztam,így Dóri pelus nélkül bugyizott éjjel.És azóta minden egyes nap,és jéééé,nem pisil be.Reggel kajabál,a wc-n ülve,hogy kaki,erre ébredünk:)
Megyek,mert ölik egymást a tv előtt.Dorina nem hagyja Domit játszani,neki is kell nyomogatni,mert már ő is nagy:)

Dorcsi,Domcsi,Kriszti
doktorkitti
 
 


Sziasztok!

Köszi a gratulát, aranyosak vagytok.

Kitti!
Gratula a teljes szobatisztasághoz! Én meg ma vettem meg az újabb csomag éjszakai pelust. Szonjinak még reggelente tele van pisivel a pelenka, így sztem nincs értelme próbálkozni az igazi bugyival éjjelre.

Floci!
Szonji mérete a kb. 92-es. A 86-os már kicsi, de van, amiből még nagy a 92, de azt felhajtjuk. Ha tudsz fotózni, szívesen várom a képeket.
szonibaba
 
 


Csajok akinek kell 500,-os Fisher-Price utalvány klikkeljen ide.

http://www.babanet.hu/fisher-price/kupon.pdf

Kép
flocika
 
 


Sziasztok,

Én még új vagyok itt, de tudom a honlap címét:

tehát:

www.magyarorszag.hu
Taj-szolgáltatások

Viszont ügyfélkapus regisztráció kell hozzá.

Üdv,

Szilvi
huszilvia
 
 


Sziasztok!
Már nagyon régen jártam itt!Egy éve lesz lassan!Januárban megszületett a kislányom Linett 3060gr és 53cm-el!Nagyon nehezen ment a szoptatás mivel csak bimbóvédővel sikerült.Sajnos a tej sem igazán öntött el,hiába próbáltam ki mindent nem sikerűlt nagy mennyiségeket előcsalnom!Végül hat és fél hónap után tápszer lett a vége!Linett nem mondhatni jó evőnek keveset eszik és ha eszik is alig hízik.10 hónapos és még csak 7 kiló!Jártuk orvoshoz vettek vért de nem találtak semmit ami indokolná a rossz gyarapodást!Nagyon ügyes kislány a mozgásban nagyon szépen fejlődik lassan magától megy és a szavakat is próbálgatja!Nem tudom mit tegyek,hogy jobban egyen!Szeretném a segítségeteket kérni,hátha van jó ötletetek!

Mindenkinek gratulálok a csemetéihez nahyon szépek,de szerintem a MÁV-ba csak szép gyerekek születnek :D !
Andita
andita01
 
 


Sziasztok!

Nagyon eltűntem már megint :( de úgysem hiányzom senkinek :cry: szóval még élünk, én szenvedek ezerrel, akkor a hasam, hogy csak na. Minjá lefotózom nektek. 20-án megyek dokihoz, kíváncsi leszek. Elkészült Blanka szobája is, tök ari lett, hétvégén már ott alszik (remélem). Még a beépített szekrényt várjuk, elvileg az is kész a napokban.

MSE! Gratulálok a pozitív teszthez! Sok boldogságot és nyugodt terhességet kívánok!

Kriszti! Nektek meg gratula a teljes szobatisztasághoz! Ez nagy előre lépés ám!

Floci! Köszi a ruhameghívást, de annyit kaptam végül is, hogy akár ikreknek is elég lenne :D Kb. 1,5 éves koráig vannak ruhák öcsinek is, úgyhogy egyőre nem nagyon shoppingolok. Sajna most pénzem sincs nagyon.

Na mennem is kell!
Mindenkinek üdv Dóri

Dóri, Blanka & Balázs
dóri78
 
 


sziaszotk!

Niki közsi a biztatást, de sajnos nem jott jobb idQ most sem ránk..de talán idövel..

Kriszti!

szoptatom ha törik ha szakad, szerencsére kell neki,és igyeksze nem is odafigyelni másokra, de nehéz..de ez az egyetlen dolog ami engem vigazstal mostanság, és annyira jo érzés még most is, szerintem most jobb mert amig kicsi volt addig fQként étkezés céljábol vett "igénybe" de most inkább tényleg vigasz, a szeretet összetartozás érzését kelti benne, és altató..és sokkal erQsebb a kapcsolatom Gáborkával mint bonival, de ettQl még mindkettQt imádom(még a végén félreérthetQt irok)

Orsi!

nem kaptam mailt, ezért is irtam. sjanálom h nem tudsz szoptatni de ne add fel igaza van flocinak, nekem is volt a lányomnál 4o fokos lázam, doki járt hozzám segitett fejni, maszirozni a csomot, és fejtem éjjel nappal, de megérte, késQbb beindult és nem volt vele több gond, 9 honapig szoptattam és sok tejem volt. Drukkolok nektek.

Dori!
épp kérdezni akartam h hogy birod hiszen már nem sok van hátra..mi lesz a pici neve????lehet h már irtad de én csak most tudtam jönni és nincs idQm vissza olvasni. bocsi..Blanka egy kis tündér..szép kislány..


Mano,Floci!

örülök h hiányoltatok és örültetek nekem...jövök mostmár ha minden jolmegy minden nap, persze csak ha idQm lesz, mert most a lakásunkon még van sok melo, és sajna csak én meg anyum csináljuk..képzelhetitek (pl. ma csempéztem egyes egyedül..életem elsö csempézése..de szerinem jo lett. persze nem tökéletes..de ez van..........magad uram ha szolgád nincsen..

puszi mkinek..

Kép

Kép

Kép
kcsilla27
 
 


Sziótok csajszik!


Csilla,de ügyi vagy!Festeni már mi is festettük ki a lakást még annó a férjemmel, de azért csempézést, burkolást nem igazán vállalnék!De tök jó, hogy így meg tudod csinálni.Majd azért ha teljesen elkészül küldhetnél képet :)


Dóri,már ha jól emléxem a célegyenesben vagy?!Pontosan mikorra is vagy kiírva?
Gondolom most már azért nehéz, főleg Blanka mellett! :wink:
Naggyon szép a kiscsaj az állatkerti fotókon, és milyen jó nagy haja van már.
Csak kitartást, kérünk majd tőled is képet a szobákról, új ágyakról :) Mivel ritkán tudok mostanság jönni, ezért baromi kiváncsi lettem mindenre :wink: :lol:


Kriszti,
Nagyon nagy gratula a szobatisztasághoz!!!!
Ez nagyon jó hír, ügyes Dorcsi naon, naon!
Nálunk még alváshoz azért kell, bár igaz nappal már soxor száraz alvás után, de azért én még adok rá!


Szilvi,köszi az infót próbálkozom!


Andita,de jó, hogy te is jelentkeztél!Való igaz, hogy te már naggyon rég írtál nekünk!
örülök, hogy jól vagytok, ha tudsz te is küldj képet a kislányodról!
Szerintem a súlya miatt nem kell izgulnod, mert 10 hósan az nem olyan kevés.Bár most nem emléxem, hogy Eszti ennyi idősen hány kg volt, de az biztos, hogy 1 évesen volt 8500g!Szóval ő sem volt egy óriás gyerek, és mégis egészséges, és rendben minden!
Majd megnézem legközelebbre , hogy mennyi volt!


Emese,De jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó,újabb kismama :) Nagyon nagy gratula a + teszteléshez!
Hasfájogatás, ühm.hát igen ilyen kis kellemetlenségek vannak az elején, de ezt túl kell élni!Aztán jobb lesz, tudod?! :wink:
Mi is még pelusozunk az alvásokhoz, mint Szona.
Vigyázz magadra!

Na mennem kell, pussz mindenkinek
manóci
 
 


Sziasztok lányok!
Ma voltunk a 15 hós szurin és méricskén. Andris 10,8 kg és 80 cm. A szurit nagyon hősiesen viselte,csak az arca torzult el egy kicsit, de nem sírt.Onnan sétáltunk egyet a nagycsaládosok irodájához, mert jött a levélke, hogy kapunk 17 kg lisztet.Olyan szerencsém volt, hogy épp Actívia vásár is volt 10,-/db!! áron. Vettem két kartonnal. A babakocsi inkább talicskának nézett ki. Aztán elmentünk a közösségi házba egy baba-mama találkozóra.Nagyon jól sikerült. Piros! Vártalak ám!!! Elfelejtetted? Kilenc mama és tíz baba gyült össze.Andrist jól lefárasztották, ebéd után úgy dölt az ágyba mint ha mágnes húzta volna. Nem csodálom, reggel negyed 7-kor kelt.
Most megyek, kihasználom a lehetőséget és
Kép egy kicsit.

Kép

Kép
flocika
 
 


Sziasztok!
Én csak most regisztráltam magam.... :D
Biztosan hülyének néztek, hiszen még terhes sem vagyok...de már jó ideje próbálkozunk. 10 éve járok a Kaszás dokihoz - imádnivaló, nagyon kedvelem, de ő a Jánosban van (priviben jártam hozzá). Babaprojektbe nem szeretne belefolyni - szerinte erre ott vannak a meddőségiek - nem volt gond, hiszen ezt a hozzáállást is megértem. De ha sikerül vár szeretettel.
Hát meddőségit kipróbáltam, de miután 3 x 4 órát várakoztam, arra gondoltam, ha baba nem is jön össze, legalább a munkám maradjon meg.... :D
Találtam a neten egy "specialistát", aki nehéz terhességekkel foglalkozik. Dr. Szőcs Gyula. Hozzá járok most 1 éve, félidős uh-ra, clostlyb-re. Nagyon aranyos, kedves. Nos ő a MÁV-ban "szül".
Tud róla valaki valamit!

Köszönöm!
Vendég
 


Hali csajok!

Csak egy gyors bekukk. Már megint beteg vagyok, na persze a gyerek is. Már nagyon unom, és szeretnék megint egészséges lenni, pláne, hogy mindjárt szülök :D
Nátha+torok+köhögés, a gyereknél detto.
Hétfőn megyek dokihoz, már nagyon kíváncsi vagyok, írni fogok utána, ha addig nem is.
Addig rakok képet Manó kívánságára a bálna testemről. Na meg Blanka új szobájáról. A képek még hiányoznak, meg némi apróság, de a lényeg látszik.
Puszi mindenkinek Kép Kép Kép

Dóri, Blanka & Balázs
dóri78
 
 


Dori!

nagyon szép lett Blanka szobája.nekünk is van ilyen asztalunk meg székünk, ja meg Boninak van egy olyan kis bevásárlokocsija (amit mostanság Gáborka tologat..de rmeélem leszokik rola)

szép nagy pocid van, de már nem kell sokáig várnod ha jol emlékszem..nagy kihivás elQtt állsz.én el se tudnám most képzelni h Gáborka mellett pici babám legyen..bátor vagy, minden elismerésem a tied.

Mano!

köszike..tudod van egy mondás..(vagy szolás) magad uram , ha szolgád nincsen..azt hiszem igy kell irni..hát nincs aki megcsinálja igy magamnak kell megcsinálnom ha nem akarok továbbra is ilyen körülmények között lakni..de azt inkább halkan sugom meg, h sajnos a vizes falak, meg avakolatomlás ellen még én sem tudok tenni semmit..talán jövQre..

képet nemt ennék fel a fürdöröl mert azért nem vagyok szakmunkás de nekünk jo lesz, a wc amit most csináltam az jo lett, de majd inkább priviben üldöm el ha sikerül képet készitenem rola.

puszi

Kép

Kép

Kép
kcsilla27
 
 


KépCsajszikák!

Atiági!
Sajnos nem tudok segíteni, nem ismerem ezt a dokit. Nagyon drukkolok neked és várjuk a jó híreket!

Csilla!
Nagyon ügyi vagy, hogy mindent megcsinálsz. Nekem anyukám ilyen belevaló "csaj" Simán tapétázik, szönyegpadlót tesz le, fúr farag. Sajna én ezt nem örököltem tőle, vagy legalább is még nem jöttem rá :wink:

Dóri!
Nagyon helyes az a pocak. Kitartás, nemsoká berakod a kiságyba. :)
Blankuci szobája nagyon tettszik, jók a szinek és az az egeres szőnyeg, az csúcs. Láttam a lányt a FP pályázaton is! :P

Andita!
Sziaaaaaaaa!!!! Nemrég épp emlegettelek. Amikor csatlakoztam, még nem láttam át a neveket, babákat, ki-kicsoda és írtam egy névlistát. Ez került a kezembe és rajta voltál te is. Az "eltüntek" között van még TPetra,Edo,Jucc, Zitmi, Ágas.
Azért jó lenne, ha nem hullana szét ez a kis csapat.

Kriszti!
Jelentkezz!! Mi van veletek? Hitel, lakás,suli???

Orsi!
Képzeld, kedden 23.19-kor 57cmrel és 4 kilóval megszületett a druszátok Józsa Balázs.Nagyon helyes kis pasi, azaz nem is kicsi. :) Velek mi újság? Megy a cicizés? Mesélj!!

Manó!
Letettél már a Bébi planetről? Vagy voltál már és csak én vagyok lemaradva :roll: .Jó lenne már egy Kép

:?: Csináljunk már egy talit!! Lécike, csajok!! Bár ma tavaszias nap volt és sokat voltunk kint, de a hidegben úgy el van zárva mindentől az ember.Kép Törjük a fejünket egy jó helyszinen. De hozzánk is lehet jönni,max egy kicsit szűkösen leszünk.

Kép
flocika
 
 


Szia Flocika!
Nem felejtettem ám el a szoptatási tanácsadást, de annyira rosszul jött ki a lépés, hogy aznap végül sehova se bírtunk kimozdulni.
össze-vissza vannak a napjaink. én nem tudom hogy megy ez, de nekem sehogy nem sikerül két egymást követő napon hasonló időpontban ugyanazt csinálni. kaotikusan eszünk és alszunk. semmit rendszer :( . 6 hetesen kellene már tudnunk valamit produkálni????
Virágom egyébként a rendszertelen eszegetések közepette viszont szépen gyarapszik. már több mint 1 kilót hízott. (nem tudom, mennyi lenne a reális..., de én ezzel elégedett vagyok; talán kicsit sokat is hízott: már nagy tokánk és jó húsunk van mindenhol :) :)
Olvasgatok ám mindenkiről, csak egy kicsit nehezen tudok írni is. szóval hajrá mindenkinek!!! Piros
virag3
 
 


Virág !

ne aggodj, semmi gond, szerintem szépen fejlödtök. nálunk talán már irtam is ugy volt h a fiam az elsQ két hétben több mint egy kg hizott, egy honap alatt meg kettQt. olyan szépen gyarapodott pedig alig volt tejem tényleg hihehetetlen számomra is h most is cak akkor van amikor kéri, odajön szopizni és akkor indul a tej, és hiába fejtem volna akkor is nem jött. egyedül csak akkor mikor nagyobb lett és harapott, nem tudtam felváltva szoptatni és telitodött.. szerintem nincs miért aggodnod. nekünk sem voltak egyforma napjaink, de idQvel kialakul majd. ha jol emlékszem még csak most kezd ha közelhajolsz hozzá felismerni téged, de már erre sem emlékszem..pedi nem is volt olyan rég..

Flocika!

köszi, de én ugy mondanám h látok magamban anniyt h megtegyem, most fogok tapétázni, és ugy volt h még csempézni kell de gyakorlatilag az élet közbe szolt, é smivel át kell majd alakitan a fürdQt igy most az elmarad. de engem azélet vitt rá, egy családi háboru, ami miatt magamra lettem utalva, egyedül csak anyumra számithatok, de a fizikai vagy gyakorlati részét magam csinálom..

de igyekszem jönni és irni..

egy tali jo lenne, de a hidegbe nem szivesen mozdulnék ki én se, és a legrosszabb h nincs mivel, a babakocsiaim bekrepáltak, kocsim már nincs, gábor meg még nem akar gyalogolni sokáig..de tavasszal szivesen mennék ha meghivsz :?: :!:

Kriszti!

szörnyen sajnálom azt a mizériát aház körül, nagyon nehéz kiigazodnia hitelek és emberek között is, mindenki a saját zsebére utazik szerintem, (de leeht h tévedek), mi is vettünk fel kölcsönt h befejezhessük az épitkezést, és kevés lett..most háromnegyedig készen van aház, és még legalább egy milla kéne (ami csak a házra kellene és nincs benne semmi butor meg ilyesmi és fog. sincs mibQl, hogyan.. de mesélj mi van veletek azota!!????????



puszi mkinek

Kép

Kép

Kép
kcsilla27
 
 


Sziasztok!!

Hát nem nagyon jöttem eddig, mert vagy netünk nem volt, vagy lelkierőm nem volt hozzá!

Múlt héten voltunk hat hetes kontrollon a kórházban, megnézték Balázst, és sajnos vissza kell mennünk, mert valami ödéma van az agyában......gondolhatjátok milyen ideg vagyok és még két hét.......tejem semmi azóta....... Amúgy minden rendben vele, szépen fejlődik(54cm és 3880gr), bár mostanság nagyon nyügi (biztos érzi h ideges vagyok) és még mindig fáj a pocija! Nagyjából beálltunk egy rendre, eszik hajnal 4-5körül, aztán 9, aztán dél v egy óra aztán 4-5óra felé és este 9kor.

Na megyek, majd jövök inkább ha jobb kedvem lesz!

Addig is Puszi mindenkinek!

Kép
borso18
 
 


Sziasztok!

Borsó,nagyon sajnálom,amin keresztül mentek,ez nagyon nehéz,és nagy kitartás kell hozzá.Minket haza sem engedtek,mert elfelejtett levegőt venni a kisasszony a fotós hölgy szerint.Szerintem meg simán megijedt a vakutól.Az intenzíven tartottak minket,mert alaposabban meg akarták vizsgálni Dórit.Semmi baj nem lett.Alaposak abban a kórházban,benneteket is jól átvizsgálnak,aztán megnyugtatnak,hogy mik a további lépések,és nem lesz semmi baj,hidd el,legyen nagyon sok erőd,kitartásod,te vagy a babócád támasza,és ő a tiéd!!!!!!!!

Manó,Csilla,köszönöm az aggódást :( aranyosak vagytok.A hitel még mindig járja a maga útját,már a huszadik jelentkező szeretne megcsapolni minket pénzileg,de már jóval óvatosabbak vagyunk.A végében vagyunk már teljesen,eljutottunk oda,hogy 3 bank is elénk rakja a szerződést,csak ezt sajnos nem a saját szemünkkel-fülünkkel tapasztaljuk,hanem közvetítő által.Van akiből ki lehet sajtolni,hogy személyesen hozzon össze az illetékessel,van akiből nem.Így meg hogy bízzak bárki szavában is,az előzmények miatt.Ugyanígy állították már a biztos tutit,hogy a végén vagyunk,aztán mi lett belőle:személyesen bementünk,és kiderült,tutira elutasították volna....Nem értem az emberek felelőtlenségét,ahogy más családok életével játszanak,egy kis pénz reményében,ma már tényleg semmi sem szent.Most is ott vagyunk,hogy már utolsó lépésben adásvételit kell módosítanunk,és ezt csak egyszer tehetjük már meg,ehhez kell kiválasztani a bankot a 3 közül,és mindnek másképp kellene ráadásul írni.Egyet választunk,és ha az nem jön be,nincs több esélyünk,mehetünk albérletbe,úszott a ház, a munka,kereshetünk állásokat mindketten,autót adhatjuk vissza,és indulunk a nulláról,mögöttünk jó kis tartozással.Ez maga lenne a pokol,bele sem merek gondolni,ugyanakkor mégis kell...December elejére bárhogyan is,de lezáródik-augusztus óta...
Dominak közben vírusos dobhártyagyulladása lett,fogalmam sincs mitől.Lázas volt este,fáj a fülecskéje nagyon,és hányt,hasmenése volt.Lehet,hogy ez a mocsok vírus rajta így jön ki,ő nagyon füles születése óta.Dorina épphogy csak taknyos,a szokásos őszi-téli orrfolyás.Domit viszont megviseli,meg elhagyja magát,szered elesettnek látzani,újra picibaba lehet a karjaimban,hát én is élvezem,hogy ennyi időnk van így egymásra most,és mellettem van,az ölemben.Persze örültem volna,ha nem betegség miatt...Moziról is lemaradt,mentek az osztállyal tegnap közösen,ez volt a legnagyobb gondja.A leckét pótoljuk,a héten nem is engedem suliba,ez sem jó,hogy így kiesik egy hetet elsőben.
Dóri,neked mekkora a pocid :D :D Ugyanilyen gatyóm volt nekem is!!!!!!!Még szülés után hónapokig tudtam hordani :oops: :D

Dorcsi,Domcsi,Kriszti
doktorkitti
 
 


Sziasztok anyukák és kismamák!

Manóci!
Köszönöm a tanácsot,megfogadtam és nem foglalkozom a lányom súlyával!Örülök,hogy eszik és gyarapodik!Sajnos nem tudtam feltenni róla fotót de azért még próbálkozom!

Flocika!
Azért voltam eltűnve,mert a munkahelyemen volt internet,de most sikerült itthon is bevezetni.Már nagyon hiányzott a babanet!Sajnos senkiről sem tudok akiket felsoroltálLehet,hogy ők is hamarosan előkerülnek!

borsó18!
Ne legyél úgy elkeseredve!Nálunk sem ment simán a hathetes kontroll!Nálunk a veséjénél találtak folyadékot!Vissza kellett mennünk azt hiszem 2x-er is mire eltűnt és minden rendben lett!Én is nagyon elkeseredtem!Szentpéteri Juditnál voltatok?Azt mondják Ő nagyon jó gyerek orvos!Minden rendbe fog jönni!

Most elbúcsúzom de visszatérek!!!
andita01
 
 


Sziasztok,

Hát régen nem jártam erre, de mivel már tényleg szülés előtt állok, gondoltam kérdeznék Pirostól, meg Orsitól, meghát mindenkitől, aki mostanában szül és már van ilyen infója.

Szóval van a mavszuleszet.hu, de nekem nem tiszta, hogy akkor mi az amit nekem kell vinnem és mi az ami lesz a kórházban.

A szülőszobára, a dokim (ifj Gólya=kele... :)) azt mondta vigyek Tena lady-t. Hát szerintem ez kevés infó. Szóval szeritnem kellene hálóing a szüléshez, törcsi, papucs, tisztálkodószer, Tena, meg mondjuk eldobhatós bugyi. + Ásványvíz, csoki, szőlőcukor.


Magamnak oké hogy mi kell a gyerekágyra, de mi kell a bébinek? Ruha, pelenka, teljes tisztálkodószer ferszelés, törcsi, textilpelus???? Cumisüveg, stb???

a nővér, a múltkor nagyon segítőkész volt, mondta nézzem meg a honlapon.

egyébként ma találkoztam először a nyákdugóm egy darabjával, szóval remélem egy héten belül már megszülök.:)


Csilla,

Sajnálom, hogy nem lett jobb, de majd lesz olyan is, bár láttatlanba könnyű beszélni.:(


Dóri,

Te mikorra vagy kiírva???


Emese,


Gratula a bébihez!!!!

Flocika,
Nagyon szépek vagytok Te is és Andris is. Te ugye itt újpesten laksz, nem? Én az uszinál...

csernusn
 
 


Done,

Te hogy állsz szülés ügyben???

csernusn
 
 


Csernusn!!

Nekem a szülőszobán kellet hálóing, tena,törölköző, papucs, eldobhatóbugyi (bár ott nem volt rajtam bugyi ugye....). És még vittem vizet, meg kekszet meg szőlőcukrot, ezekre azonban nem volt szükség egyrészt mert gyorsan szültem, másrészt mert egyfolytában öklendeztem :lol:

A babának vittem pelust, popsi törlőt, és textilpelust böfihez meg a feje alá, egy darab cumit biztonság kedvéért és egy cumisüveget (ezek amúgy nem kellettek) mást mindent adnak. Amúgy vittem még a mellszívómat.

Szerintem vigyél jégakkut is, én ugyanis csak azon bírtam ülni egyfolytában jegeltem, tök jóis lett mire hazaértem!!

Drukkolok!!! Ügyes legyél!!!! Ha dec4én ott vagy, meglátogatunk...mármint ha tudsz értesíteni :)


Andita!
Szentpéteri Judit volt igen, és nagyon aranyos volt! Ő próbált nyugtatni, mert az UHs néni semmit se mondott...... Dec 4én megyünk vissza! Nagyon izgulok, de mivel Balázs nagyon szépen fejlődik hiszem h nem lesz/lehet gond!!!!!!!!

Csilla!!! Nem tetted vissza az MSNt???? Mindig nézlek/várlak!!!

Flocika! Mikor vannak nálad babaruhák?? Azt hiszem be kell szereznem pár 62-68as bodyt meg rugit! Növünk ezerrel :)

Doktorkitti...csodálom a kitartásod és az energiádat.....honnan van?
:)

Puszi mindenkinek!

Kép
borso18
 
 


Orsi!

de igen, de nem tudok belépni az msnre. már két nevem is van, és nem enged be az a dög, nem tudom miért..

irok majd privit!

puszi, és ne aggodj nem lesz semmi gond a pcikéddel.

Kép

Kép

Kép
kcsilla27
 
 


sziasztok!

most tudtam meg h csernusn(NIKInek) megszületett akisfia 24-én, gondltam megosztom veletek, de biztos ö is ir amint tud!!

Niki!

gratulálok szivböla kisfiadhoz, és jo egészséget kivánok nektek, s sok tejcsit!!!!!!!!!

Többiek??????????????

Csilla

Kép

Kép

Kép
kcsilla27
 
 


Niki!

Gratulálok és kérjük a beszámolót!!!!

Csajok! Én ma megyek ctg-re, remélem, hogy kiderül, hogy mikor szülünk :) szerintem a jövő hét vége, vagy az utána lévő hét eleje. Na majd ma kiderül. Megírom, amint tudni fogom. Már nagyon nehezen bírok magammal meg a hasammal.
Hallottátok, hogy szép új szobákat csináltak a kórházban? Majd ma jól megnézem!

Kriszti! Úgy sajnálom, hogy megint betegek vagytok :( kezdődik a tél...nálunk is minden gyerek a környékünkön beteg, nem győzöm kerülgetni őket, hogy én most NE kapjak el semmit. A hitel meg majd csak sikerül végre. Tudnátok még idén költözni is? Tök jó lenne ott karizni, mi?

Borso! Hogy vagytok? Vitted már valahova a gyerkőcöt? Biztos nem lesz semmi baj, ne aggódj!

Mennem kell, mint mindig :D
Puszi

Dóri, Blanka & Balázs
dóri78
 
 


Floci!

Boldog névnapot kivánok Andriskának!!!!!!!!!!!

Kép

puszi

Kép

Kép

Kép
kcsilla27
 
 


Sziasztok!

Először is gratulálunk mindenkinek:Andriskának a névnapjához sok ajándékot,Nikinek és babójának pedig nagyon jó egészséget!!!! Kép
Kép

Dóri,kitartás!!Már semmi se jó ilyenkor,mi?Csak telnek a napok,és már mennél....
A hitelünk már kiderül 1 héten belül,már erőm sincs tenni semmit,se időnk,se lehetőségünk.Ha ez a vonal nem sikerül,már nincs lehetőség egy újabba belekezdeni,hátha más megcsinálja.Vagy nagyon boldogok leszünk,költözünk,lesz munkánk,a hab a tortán,hogy egy saját házban,anyósoméknak is itt marad a lakás,megmarad a kocsink,magunk urai leszünk,vagy ha nem sikerül,akkor se munka,se kocsi,se ház,anyóséknak marad itt a lakás,de nekünk meg menni kell,csak tudnám hova,minden pénzünk oda,akkor én elbujdosom a világ elől vagy egy pici faluba vagy kimegyünk külfödre.Olyan szinten omlunk össze,hogy nem tudom,talpra lehet-e állni.Biztosan,de azt nem itt fogom megtenni,akkor innen megyünk...Na de nem szabad ilyen negatívnak lennem,tényleg egy hülye vészmadár vagyok,olyan teremtő erejűek a gondolataim,minden bejön amitől féltem ezzel a hitellel kapcsolatban,úgyhogy inkább befogom a számat.Olyan aranyos a családom is,Anyu meg a nagyobbik hugom naponta imádkoznak értünk,mindenki úgy aggódik,olyan nagyon szétzuhanhatunk.Kezdjek el keresni albérletet munka nélkül két kisgyerekkel,egy fillér nélkül télen a hóban.....Soha nem gondoltam,hogy nyugodtan feladjuk a munkánkat, a lakásunkat,mindenünket,mert vannak emberek,akik ígérik,segítenek,és jobb lehet.Olyan szemét világban élünk...
Na de jobb vizekre eveznék:nézegettem a fotókat,és beleakadtam a tavalyi kis talinkba.Emlékeztek,már javába készültem a karácsonyi napokra ilyenkor,sőt,már hetekkel korábban.Mindenki viccelt velem,mert már díszítettem a lakást novemberben bőven,fahéjas illatokat csináltam,karácsonyi sütit sütöttem.Úgy vágyom rá most is,csak lennénk már nyugodtan a háznál...És megláttam Flocikám drága azt a szép fenyődíszt,amit hoztál nekem ajándékba,úgy szerettem,emlékszem.Ott ültünk a szőnyegen a babákkal,emlékeztek?Dóri,Te fogyiztál,és alig ittál csak egy kis kávét.Na de Manó,veled aztán zabátuk a sütit:)Neked Norbi volt,de azért ettünk:):) :D És Eszti meg Dorina hogy elvoltak,mi?Jaj,de jó lenne most újra így együtt lenni....Megyünk vsaárnap egy télapós ünnepségre,aki szeretne jönni,gyerünk!!!Leírom a lényeget:

Mikulásnapi Kavalkád a címe,és zuglóban lesz a Stefánia út 34-36.sz alatt,vasárnap 10-14 óráig.Kézműves foglalkozások lesznek,origami,adventi koszorú készítés,gyöngyfűzés,arcfestés,gipszöntés,gyurmázás,festés,rajzolás,gyertyaöntés és karácsonyi díszek készítése.11-kor gyermek-előadás:Történet a tálról és a kanálról címmel.12-től ebéd:husileves,rántott szelet hasábburgonyával,salátával.Közben 12-től táncház és gyerekműsor a Palinta együttessel.13-tól játékos vetéledő és filmvetítés.Belépés díjtalan,ingyenes programokkal.A mikuláscsomag ára 500Ft,az ebédjegy:500Ft.Előzetes igényeket leadni a 273-4139-en vagy a 2734128-as számon lehet.Mi megyünk a gyerekekkel,szeretettel várunk mindenkit!!

Dorcsi,Domcsi,Kriszti
doktorkitti
 
 


Sziasztok!

Csernusn nagyon gratulálok a kisfiadhoz!!Izgatottan várom a szüléssel kapcsolatos élményeket!Hogy telnek az első napok?

Flocika!

Kis névnaposnak nagyon sok boldogságot kívánok!Nagyon el vagy tűnve!

Dóri78!

Mikor lesz a nagy nap?

Most csak ennyire ugrottam be!
andita01
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?