Sziasztok!
Azt sem tudom mivel,kivel kezdjem:)
Először gratulálnék a babáknak és anyukáiknak,egészséget és boldogságot kívánunk,sok pihit
Orsinak is boldog névnapot kívánunk!!!
Manó,élni nincs időm,az iwiwre is épp bekukkantok,de attól imádlak ám még mindig
Flocika,aranyos vagy,meggyógyultunk,bár Domival épp most van a párom a Madarászban,vakbél-sérv gyanús,röntgenen vannak.Remélem nem lesz semmi,mert Domi már szinte hazajár oda
.Nekem is épp ilyen korban volt az első sérvműtétem
Dóri!A képet láttam,gyönyörű a kisbabád a pocakodban,emlékszem mennyire szerettem én is ilyen UH-ra járni,kis nosztalgia
Szonibaba!!!!Végre!!Hát attól,hogy "semmi" nem történik veletek,jelentkezz csak!!!!Hát mekkora dolog má',hogy igazi bugyiztok
Dorina is tép magáról reggel a pelust le.Nem is adnék rá éjjelre már,csak Pisti erőlteti,nehogy pisiben ússzon.Nem fogja föl,hogy ezen úgyis túl kell esni egyszer.És 10-ből 9szer már száraz reggel is a pelus.Olyan édes,simán visszatartja akár egy órát is,ha a városban tekergünk.Mert szól,hogy ana piszi,és keressük,hol tudnánk normális helyen pisilni,de katasztrófa.Aztán nem szól,és a forgalommal haladunk a dolgunk felé,elfelejtjük,majd megint szól negyedóra múlva,és akkor kapunk észbe
Hogy oldjátok meg a pisit,ha elmentek valahova?Mert ha bokrozunk néha,akkor fölemelem,az okés.De találni olyan wc-t,ami tiszta ahhoz,hogy körbepapírozzuk.....ez szinte lehetetlen.És az előre gyártott ülőkepapír meg semmit sem ér.A Rózsadombon a Rózsakert bevásárlóközpontban olyan ülőke van,hogyha lehúzod a wc-t,akkor automatikusan az ülőkén lévő nylon forog,így steril tiszta lesz a következő vendégnek.De nehéz lenne legalább mindenhol egyetlen ilyen gyermekwc-t csinálni,mi??
Csilla!Egyetértek a szopiztatással!!!Én is Domit majdnem 3 éves koráig szopiztattam,persze szolidan,de éjjel is kérte,önkiszolgálóan,mert együtt aludtunk,akkor még anyuéknál laktunk a kisszobámban.És nagyon örülök,mert nagyon stram kisgyerek lett!!!!Dorina félévesen kiköpte a cicit,és meg voltam döbbenve....Én is mindig igény szerint adtam,mindkét gyermeknek.Domi hasfájós volt,Dorina nem.Akkor most találja ki az ember lánya,mitől..A lényeg,a gyermekeink úgyis érzik,mikor kell nekik a cici.És a cici nemcsak kaja,hanem pia,nyugi,szeretet,altató...
Sosem elég belőle
Nekünk mostanra sikerülget csak a csömöri ház.Nagyon csúnyán átvertek minket,több hiteles is rajtunk akart meggazdagodni.Enni nem volt időnk,ezért is nem írtam eddig.Naponta kétóránkét találkoztunk az újabb hitelesekkel,és ez így ment hetekig,reggeltől tényleg késő estig...Nagyon belefáradtunk,hogy ennyire kihasználják és hülyének nézik az embert.Annyira kimerültem,hogy ezerrel ver a szívem,kávé nem is kell,nem tudok éjjel aludni,olyan éber vagyok,és estére annyira fáj a szívem,hogy félek elaludni is.Amennyit az elmúlt isőben sírtunk,az borzastó volt.Lefoglaltuk a házat 3 millióval,amit jelzáloghitelből vettünk föl.Az ügyintézőnk átnézte a papírokat,és persze csak az ő bólintása után foglaltuk le.3 hét múlva derült ki,hogy abba a bizonyos bankba be sem adta a papírunkat.Nem is ő vallotta be ráadásul,hanem a bankba kérdeztünk utána,és még csak a nevünket sem hallották...A másik bank ugyanez.Közben a számlánkról félmilliós sikerdíjat utaltattak maguknak,ez volt a jelzáloghitel feltétele.Amit nem 20évre,hanem 10évre adtak,így kétszer akkora lett a törlesztője.A házunkat meg el sem indították,így nem tudunk azóta sem ott a sörözőben dolgozni,nincs miből fizetni a 100ezres törlesztőt.Eladtuk azt a lakást(apóséké volt),hogy kifizessük vissza a jelzáloghitelt,mert így lehetetlen volt fizetni.Apósék jönnek ide a miénkbe,mi meg megyünk Csömörre.Csakhogy miután eladtuk azt,akkor derült ám ki csak ez a bankos hercehurca.addig még örültünk is,hogy szép új autó,anyósék lakására rögtön lett készpénzes vevő,költözhetünk hamar mi is.Már ott kellene laknunk-dolgoznunk hetek óta....Akkor jött a para,hogy anyósék hova mennek,mi lesz a foglalóval a háznál,mi lesz a kocsival,és ebbe beleőrültünk.És a környezet felé nem mutathattuk,az mégnagyobb idegeskedsé lett volna,kapni onnan is a zrikát.Ment ezerrel a hirdetés,körlevél,kapcsolatok felkutatása.Most tartunk ott,hogy november közepén költözhetünk max.,és a nagy része megvan a pénznek,abnk általi elbírálás alapján végre.Most már csak arra várunk,hogy mennyit kell szerezni hozzá:vagy 3milliót vagy 7milliót.Mintha akár százezret is olyan könnyű lenne szerezni....De meglesz,csak nem egyben,hanemapránként.Nekem már mindegy,csak legyen,mehessünk,mert a maradékból élünk,ami maradt a jelzáloghitelből,3.hónapja nincs fizetésünk,augusztusra mondták az első költözést,aki először átvert minket.Nagyon vigyázzon mindenki ezekkel a hiénákkal!!!!!!!Nekünk eddig majdnem 2millió volt,amit leszedtek rólunk,a bankok és a hitelesek,pedig előre "csak" kétszázezret adtunk,többet nem.Simán belefoglalják közjegyzői okiratba,hogy nem is tud róla az ember....Akkora per lesz belőle,hogy a fülük fog csengeni!!Ha pedig sikerül a mostani hitel teljesen,akkor őt nyugodtan fogom ajánlani mindenkinek,a gyorsaság, az emberség és a korrektség miatt!!!
Puszi!