Jó estét mindenkienk!
Újfent sikerölt kétségbeesnem, mennyit irtok!
Mostanában ritkán jutok géphez, mert a párom itthon is dolgozik, Boti miatt pedig napk9zben egyre nehezebb bekapcsolnom a berendezést.
Renáta!
Ne haragudj, hogy eddig várattalak a válasszal orvos ügyében!
Végre ketten vagyunk Patai páciensek!
Én hat éve járok hozzá és nagyon szerencsésnek érzem magam, hogy ő "vigyáz rám", mert kiváló diagnosztának és nagyon lelkiismeretes orvosnak tartom.
Velem többször előfordult, hogy soron kivül benyomott vizsgálatokra, addig telefonálgatott a laborba, mig elő nemkotorták a leleteimet és amikor bent voltam a kórházban szülés után még a csecsemősnővért is elkapta, nehogy hazamenjen addig, mig nem segitett nekem a szoptatással kapcsolatban.
Nekem császármetszésem volt, amit tudtam előre, de nem fektetett be adott napra a műtétre, hanem megvárta, hogy beinduljon a szülés, és csak akkor végezte el a beavatkozást.
Szóval összefoglalva: én behunyt szemmel bevállalnék vele akár négy gyereket is, mert tuti kezekben vagyok nála.
Remélem, neked is jó tapasztalataid vannak vele kapcsolatban.
Ha bármi kérdésed van még, szivesen segitek, irj privit esetleg és ott dumcsizhatunk! Igyekszem majd sűrűbben jönni, megigérem!
/A többiektől bocsánat a litániáért!/
Timi!
Jobbulást kivánok Hannának! Sajnálom szegényt, hogy még mindig küzd a fülével! Nálunk az öcsém volt kicsinek "füles", de szerencsére sikerült találni egy kiváló doktornőt, aki szépen helyrerakta.
Igaz, Bp-en rendel, de ha érdekel az elérhetősége, szivesen megadom! Most, hogy Boti beteg volt, elvittük hozzá, nagyon aranyos volt.
Sára!
Mi újság gasztro-doki ügyében? Van már valami fejlemény?
Sajnálom, hogy mostanában nem futunk össze, nem tudom, ti hogy jártok most le. Mi elkezdtük a téli menetrend kialakitását, vagyis pár napja - mióta meggyógyult Boti és a lábam is helyrejött - délelőtt sétálunk kb. 12-ig. Akkor hazajövünk ebédelni, aztán alvás. Ez kb. 3-ig tart, aztán már sötétedik, úgyhogy most erre próbálok beállni. Eddig jól megy, remélem, tudjuk tartani a dolgot.
Gesztenyemasszát én is vettem a biopiacon, de az olyan, amit irtatok, hogy nádcukor van benne - viszont finom!
Ági!
Nagyon sok gyógymanót küldök én is, fenébe ezt az őszt, hogy mindenki beteg lesz!
Köszi a hirt Brigiről, puszilom őt!
Fogzó babákhoz sok erőt kivánok, mi is benne vagyunk a projektben, de a Chamomilla nagyon sokat segit!
Joe!
Szóval teniszezgetünk, mi?
De jó neked, biztos teljesen feltöltődsz!
Botinak hogy megy a sétikálás?
Prücsök!
A kismotort Boti is 1 évesen kapta. Először csak kóstolgatta, de azért már rá tudott ülni, most viszont már profi. Szerintem lehet 1 éves babának mocit venni.
Azt hiszem, kijelenthetem, hogy Boti lassan kinő a babakorból.
Néhány napja olyan nagyfiús dolgai vannak, folyton kóstolgatja, meddig mehet el, vagyis vannak napok, amikor folyamatosan rosszalkodik.
Közben pedig pontosan tudja, hogy rosszat tesz, csak provokálni akar.
Másrészt viszont olyan hihetetlenül okos lett, egész megdöbbentő, milyen hamar reagál dolgokra, egyenrangú félként lehet vele beszélgetni és ő válaszol!!!
Új szakaszba lépett a fejlődése, úgyhogy ismét rengeteg élményben van részem!
Igazat irtatok, csodás dolog anyának lenni!
Jó éjt mindenkinek!
Kinga