Sziasztok Csajok!
Egy hete nem írtam.
Olvasgatlak benneteket, mikor net mellé kerülök, reagálok a privikre, meg emilekre, de már arra nincs tüdő, hogy ide is írjak!
Éppen ezért már nem teljesen emlékszem, hogy kivel mi történt. Nézettessék el nekem, hogy nem fogok mindenkinek írni!
Lányok, annyira aranyosak vagytok, hogy így érdeklődtök felőlem, hogy ennyire szorítotok.
Csodálatosak vagytok. Majdnem elbőgtem magam, mikor megláttam a privket, emilokat és itt is
Holnap megyek. Érdekes, hogy nem izgulok. Ma sikerült a dokival beszélni telefonon, oloyan jó megnyugtató volt a hangja.
Szóval kb úgy fog kinézni, hogy holnap reggel fél kilencre megyek, aztán intézi a sorsomat. Egy napot bennt kell maradni, csak szerdán jöhetek haza, de aszonta, hogy engem saját felelőségemre, ha nagyon akarom és úgy látja, hogy jól vagyok akkor hazaenged.
Nincs altatás, sem bódítás, sem fájdalomcsillapítás. Csak ha minden kötél szakad. Azt mondta a doki, hogy lehet, hogy hihetetlennek hangzik, de a nők általában jól viselik. És ismerve engem tudja, hogy én jól fogom viselni!
De ha kell fájdalomcsillapítót kapok.
Úgyhogy Rambóka, nem premedikálom magam
Holnap amint túl vagyok rajta írok smst. Aztán majd ha net közelbe leszek beszámolok.
Nincs se pizsamám, se hálóingem, se háziköntösöm
Marad egy kényelmes halásznadrág
és poló, házipapucs.
És a születésemen kívül sosem voltam kórházban.
Páciensként!
PÉ az nem tom, hogy áll. Holnap remélem UHval is megnézzük. Egyelőre különösebbet nem érzek.
Kriszta!
Ada egy számítógép zseni, mi ezt már rég tudjuk.
Mostmár nemsokára lejár ez a melós periódusod és utánna sokat leszel nekünk ugyi???
Mniki!
Ne szomorkodj a PÉ miatt. Nem minden hónap egyforma. Egyik hónapban van PÉ, a másikban nincs! Ez sokunknál így müködik
Sajnos!
Pogikám!
Nagyon tetszik a blogod.
Anyosód annál kevésbé
Vén szipírtyó!!!
Rambóka!
Micsoda fantasztikus szőnyeg!!!
Én is , én is!!!
Asszem nem lennék képes rá!
Lusta dög vagyok.
Ezoterike!
Nekem valahányszor volt PÉm mindig éreztem a petefészkeimet. Olyan érdekes apró szurkálások, ami nem fáj, csak érzem. Mintha citeráznának rajta!
Kb ezt szoktam én érezni.
Zsizsik!
Nem csak te vagy mozgásszegény diétán!
Én már olyan túnya vagyok, mint egy lajhár. Nem mozgok semmit és nagyon hiányzik, de mégse teszek érte semmit!
Dimet!
Gratula a PÉhez.
Figyuzz, szerintem téged a Vichy lezsírozott
Kandika!
Tüneményesen vezeted ezt a táblicskut! Csak nem akar egy pozitiv teszt beleköltözni
A párom tenyerén hordoz.
Olyan jó. Készített nekem vacsorát és a számítgép mellé hozta, hogy tudjak vacsorázni és netezni egyszerre
Sok puszika Nektek!
Kavics
(9 cn.)