Vitte,
Nem baj, tehetsz fel kepet akkor is ha ujra lesz mirol
!
Az akupunkturat csak ajanlani tudom, bar nem tudom hogy van ez ha az ember lanya terhes... Mi a problemad (mar ha publikus)?
Mary,
Olyan a babasarkotok, hogy akar kataloguskep is lehetne! Nagyon szep! Es mekkora pocakod van! Nekem sincs meg ekkora, bar ugy nezem ez alkati kerdes...
Babzsak,
Nem hajt a tatar, szolj ha epp raersz es akkor atkuldom a tablat...
Korena,
Megertelek a baranyka miatt! Engem az IKEA szivat most egy ejjeli lampaval, nem akarjak kikuldeni nekem, mert tul alacsony az erteke. Itt ilyen hozzaallasal meg nem talalkoztam, azt sem tudom hova legyek mergemben. Tudod itt mindig az van amit a vasarlo akar, toluk meg nem tudok megrendelni egy arva lampat! Szoval ugy tunik (ha valamelyik baratom nem jar az Ikeaban addig) le kell mondanom egy tunderi hold alaku, meleg sargafenyu falilamparol, amit honapok ota Levi agya melle tervezek...
En is nekiallok fotozni a heten, aztan teszek fel kepeket...
Zsana,
Nekunk is sok a hasznalt cuccunk, ilyen pl az agy is... Kulon pelenkazonk nem lesz, viszont van egy komodunk a haloban, annak a teteje pont megfelele erre a celra. Mivel nekunk is kozos haloszobank lesz, nem duskalunk a helyben. Sajnos itt nem lehet legzesfigyelot berelni, mert itt nem valami nagy divat. A veszelyeztetett babakat legzesfigyelovel kuldik haza a korhazbol, de a tobbivel nem nagyon foglalkoznak. Szoval mi BabySense II-t vettunk, mert errol hallottam a legtobb jot otthon is es itt is. Tegnap probaltuk ki, mar-mar magikus, hogy mennyire erzekeny. Nektek milyen van? Kiproblatatok mar? Ja, es a korhazban van babaujraeleszto tanfolyam, ennek nagyon orultem, mert tenyleg fontos, hogy ha baj van akkor szakszeruen tudj eljarni... Bar soha ne lenne ra szukseg!
Ja es az orrszivotol ne felj! En is szkeptikus voltam vele, de kiprobaltam es nemcsak hogy nem faj, de szerintem hatasosabb mint barmi mas a vilagon. A lenyeg, hogy ez a cucc nem a porszivo erejevel sziv, hanem csak annak a segitsegevel. Valahogy szabalyozza magat...
Nezd meg itt pl:
http://www.orrszivoporszivo.hu/index.php?lang=hu
Az ujraesztes temarol meg itt:
http://www.leghajo.hu/
Betti,
Mi is sokat sakkoztunk a butorokkal a helyhiany miatt, ugyhogy megertem hogy meg vartok... De nagyon kivancsi vagyok milyen lesz! Nahat ezt a Vuk dolgot nem kellett volna mondanod!
Teljesen odavoltam/vagyok/leszek Vukert, de itt nem tudok olyan edi Vukos rugit venni, mint ami neked van
. Na de ha egyszer hazajutok!!! Valami speci helyen kell keresni, vagy hol lehet ilyet kapni?
Koldokzsinorvert mi nem vetetunk le, de kizarolag anyagi okok miatt. Ezek az amik meg vannak orulve...
Ancsa,
Huh, az szupi lehet, ha a ferjed asztalos! Biztos nagyon szep butoraitok vannak es lesznek. Amikor kislany voltam, mindig azt mondtam a szuleimnek, hogy nekem ket ferjem lesz, az egyik hentes a masik asztalos, mert akkor mindig lesz otthon teliszalami es szep jatszoszobam is lesz!
Bacilivi,
Szep a ti sarkotok is! Tok furi, hogy amikor teszel fel magadrol kepet akkor mindig nagyon meleg szinu ruhakban vagy, viszont a babasarok, es meg a forgo is hofeher (a falakat leszamitva)!
A pocakod innen nezve megint csak hatalmas, bar szerintem ebbol a szogbol nekem is az lenne
.