Új privát üzeneted érkezett!

Mary
Rakj fel vonalzót, hogy tudjuk, hányadik hétben jársz. Nekem azt mondták, hogy a 36. hétben kell menni először CTG-re, de előtte két héttel kell kérnem időpontot. Gondolom azért, mert azt is magénrendelésen csinálják (legalább is nálam).

Bbeti, Bacilivi
Különben én olyanról is hallottam, hogy 1 kg-ot tévedtek a születési súlynál, akár mínuszba, akár pluszba. Tehát még nálam se biztos a 3,6 kg. Viszont a férjem jó nagy és én se vagyok annyira alacsony, tehát ez is befolyásolhatja a baba méretét. De azt is hallottam, hogy attól is függ, hogy én vagy a párom hány kilóval született.

Kép

Kép
rekanna

Mary
Nekünk is lombik baba van, csak 3-ra jött össze.
A ctg. dokifüggő, van akit már a 35-en elküldenek, de inkább a 36-on szoktak, hetente egyszer kell menni, a vége felé 2*.
Melyik intézetbe jártatok, ha nem titok?

nekem a ctg-t a Jánosban csinálják, mert ott fogok szülni.

Kép
Kép
bbeti

Bacilivi, neked akkor mit mondott a doki, mármint a 12 hetesen és bejött? :)

Szerintem a légzésfigyelő jó dolog, nem árt ha van! :)

Bbetti a Jánosba fogsz szülni! :) Kinél ha lehet tudni?

Kép
elizabeth25

bbeti
Sote I-re jártunk az Urbancsekhez. Nem volt túl kedves doki, de szakmailag nagyon ott van. És ti?
Köszi a ctg-s infokat.
mary79

Sziasztok!

Én is hajlok a légzésfigyelőre, mert nálunk első pillanattól kezdve külön szobába lesz a kicsi.
Nem azért mert nem fér el a hálónkban, hanem azért, mert így legalább Apa tud nyugodtan aludni, ha nyügisebb és éjszaki nem alszik.
Meg így neki is meglesz a külön kis birodalma.

Holnap kell mennem AFP vérvételre 10 órára

Ancsa

Kép

Kép
ancsa800418

Sziasztok! Este visszaolvasok, és most már időm is lesz tán rendszeresen jönni.

Szóval 25 mm a lelköm, izeg mozog, mutatta a doktornő a kezét, meg a lábkezdeményeit is. Balra fent az a feje, és lefele a feje alatt kilóg valami, no az lenne a keze. A doktornő mutatta a lába helyét is, háááááát, majd talán legközelebb

December 14-én megyek a kórházba a genetikai UH-ra és 18-án megyek majd megint a doktornénihez, akkor ad majd időpontot az AFP-re januárban.

A vérképe tökéletes, a vércukrom ici-picit alacsony, de nem gond.

Ja, méretei a mensis méreteknek tökéletesen megfelelnek, vagyis 9 + 3. Én eddig 9 + 4-et mondtam, mert a mensi 1. napját már 1-nek számoltam, de ez már részletkérdés, és az UH gép is ugyanúgy, június 22-t jósól.

Képet majd este, túl nagy még.[/

KépKép
evica76

rekanna: majd próbálkozok, hátha!!
Őzi: köszi a táblázatot!!

Kép
gyanixi

Evica, én meg június 3-.ra vagyok kiírva! :) Egy hónapban fogunk szülni, úgy néz ki! :) Ti merre laktok?

Kép
elizabeth25

ohh, 2 lombikbaba is van :D :D Mennyit vártatok a babákra?

elizabeth, 12 hetesen is csajt mondtak, de igyekeztem nem beleélni magam :lol: még a 29 hetesnél is megkérdeztem a dokit, hogy hány százalék mot, hogy csajszi.aztmondta 94...Micsinálok majd a sok csajos cuccal... :lol: Egyébként, hogy vagyí, Rosszullétek nem múltak?
Vendég

elizabeth, mi az Újlipótvárosban, közel a Nyugatihoz lakunk. Óbuda sincs messze :wink:

Sikerült kicsinyíteni aképet, de rohannom kell török órára, este visszanézek. Kép

KépKép
evica76

Bacilivi, hát megmondom az őszintét, azért nemi ügyileg örülnék ha csalódna, mert én lányt szeretnék nagyon, bár a lényeg, hogy egészséges legyen! :)

Áh, van, hogy pár napig jól vagyok, 2-3, aztán ma megint nagyon hánytam! :( Ez van! :( Egyszer csak elmúlik, csak nemfog tartani az egész terhesség alatt!

Mit csinálsz a sok csajos cuccal? :) Hát csak nem fogok Terry Blacknek öltöztetni! :D :lol: :D :lol:

Kép
elizabeth25

Evica, de jó, akkor nem lakunk messze egymáshoz! :) Akár talizhatnánk is, közel egyidősek vagyunk! :)

Te hogy viseled a terhességet? Van msn-ed?

Kép
elizabeth25

Mary
Mi a Dévai Intézetbe jártunk, és oda járok gondozásra is.

Bacilivi
Mi 3 évet vártunk, mert közben voltak hormongondjaim is, meg a programok közt is kellett várni legalább 3 hónapot.

Elizabeth
A Jánosban is rendel a dokim (Dévai István), de ő magánpraxisa miatt nem mindig ér rá, akkor jön majd a Molnár László.

Kép
Kép
bbeti

elizabeth, írtam privit, most már tényleg rohannom kell, mert már lassan ott tartok, hogy elkésem.
De majd jövök és írok ide is többet.

KépKép
evica76

Im egy pocakfotó! :)

Kép

Kép
elizabeth25

ELizabeth, kitartást a rosszullétekhez :-( remélem nem tart majd sokáig!!
bbeti, 3 év!!!! nem semmi!!!!! akkor most hatalmas lehet az öröm!!!
Ime egy új pocakkép és a babasarok féligkész állapotban.

Kép
Kép
Vendég

Bacilivi ez nagyon szép lett :), a pocid meg jó nagy! :lol:

Kép
elizabeth25

Bacilivi
Így a kép alapján óriási hasad van.
Jól néz ki a babasarok. Nekünk még olyan forgó hiányzik kiságyra.
Direkt választottatok fehéret?

Kép
Kép
bbeti

Jaj lányok,szeretnék már én is itt tartani! :)

Nekünk tényleg csak babasarok lesz a hálóban, nem lesz külön babaszobánk!

Kép
elizabeth25

Hú, Bacilivi neked se semmi a pocakod! Szép a babasarkod!
Most nézem hogy mi majdnem egyidőben fogunk szülni. Nem kezdesz félni, ahogy közeleg a nagy nap? Amúgy mi 16 hónapig próbálkoztunk.

Elisabeth
Észre sem veszed és itt van a nagy nap. Olyan gyorsan telik az idő, bár meg kell mondjam, hogy 1 hete mégis úgy érzem mintha megállt volna.

Kép
Jó éjszakát mindenkinek, megyek letentézem.
mary79

Mary, biztos így lesz! :)

Kép
elizabeth25

Hú, jó sokat írtatok, alig győztem visszaolvasni!

Mi is fogunk légzésfigyelőt venni, nyugodtabb leszek mindenképp.

Nagyon szépek az elkészült babaszobák-babasarkok. Mi még szobát sem tudunk prezentálni, nemhogy babasarkot. De azért még reménykedek és megtanulok raktárban lakni :D

Ma beszereztem a házassági kivonatot meg a szemészeten tengettem időmet, potom néhány órát. Mindent rendben találtak, szerintük mehet a természetes szülés. Most már csak Domi fordulgatásától függ a dolog.

Bacilivi! Tényleg hatalmasnak néz ki a pocid!

Én sajnos kilókban már 9-nél tartok, pedig nem eszek sokat. Most próbálok kevesebb szénhidrátot enni, több-kevesebb sikerrel, nem mindig bírom ki. Nem a hiúság miatt akarok jobban odafigyelni, hanem nem akarok nagyon elnehezülni a végére.

KépKép
nanett

Bacilivi szép nagy a pocid és a babasarok is nagyn szép.

Evica milyen török órára jársz?Nyelvet tanulod? mI célból?

nika70
Salgótarján

nika! Férjem török, ezért járok török órára. Törökül beszélgetünk itthon, tehát a dumával nincs gond, de azért még van mit tanulni bőven :oops:

babasarok-babaszoba: hát a mi lakásunk régi tipikus nagypolgári (3 nagy szoba közel) és a cselédszoba. Az jó lenne elvileg babaszobának, csak az a baj, hogy messze van. Anyukámat próbálom majd kipateroni oda alvás céljára, egész nap úgyis a nappaliban van :D :oops: De ez még nem a holnap kérdése nálunk. De szeretném, ha külön szobában lehetne. Viszont ha csak az a messzi szoba marad, akkor később megy külön szobába nyilván.

KépKép
evica76

Vitte,
Nem baj, tehetsz fel kepet akkor is ha ujra lesz mirol :) !
Az akupunkturat csak ajanlani tudom, bar nem tudom hogy van ez ha az ember lanya terhes... Mi a problemad (mar ha publikus)?

Mary,
Olyan a babasarkotok, hogy akar kataloguskep is lehetne! Nagyon szep! Es mekkora pocakod van! Nekem sincs meg ekkora, bar ugy nezem ez alkati kerdes...

Babzsak,
Nem hajt a tatar, szolj ha epp raersz es akkor atkuldom a tablat...

Korena,
Megertelek a baranyka miatt! Engem az IKEA szivat most egy ejjeli lampaval, nem akarjak kikuldeni nekem, mert tul alacsony az erteke. Itt ilyen hozzaallasal meg nem talalkoztam, azt sem tudom hova legyek mergemben. Tudod itt mindig az van amit a vasarlo akar, toluk meg nem tudok megrendelni egy arva lampat! Szoval ugy tunik (ha valamelyik baratom nem jar az Ikeaban addig) le kell mondanom egy tunderi hold alaku, meleg sargafenyu falilamparol, amit honapok ota Levi agya melle tervezek...
En is nekiallok fotozni a heten, aztan teszek fel kepeket...

Zsana,
Nekunk is sok a hasznalt cuccunk, ilyen pl az agy is... Kulon pelenkazonk nem lesz, viszont van egy komodunk a haloban, annak a teteje pont megfelele erre a celra. Mivel nekunk is kozos haloszobank lesz, nem duskalunk a helyben. Sajnos itt nem lehet legzesfigyelot berelni, mert itt nem valami nagy divat. A veszelyeztetett babakat legzesfigyelovel kuldik haza a korhazbol, de a tobbivel nem nagyon foglalkoznak. Szoval mi BabySense II-t vettunk, mert errol hallottam a legtobb jot otthon is es itt is. Tegnap probaltuk ki, mar-mar magikus, hogy mennyire erzekeny. Nektek milyen van? Kiproblatatok mar? Ja, es a korhazban van babaujraeleszto tanfolyam, ennek nagyon orultem, mert tenyleg fontos, hogy ha baj van akkor szakszeruen tudj eljarni... Bar soha ne lenne ra szukseg!
Ja es az orrszivotol ne felj! En is szkeptikus voltam vele, de kiprobaltam es nemcsak hogy nem faj, de szerintem hatasosabb mint barmi mas a vilagon. A lenyeg, hogy ez a cucc nem a porszivo erejevel sziv, hanem csak annak a segitsegevel. Valahogy szabalyozza magat...
Nezd meg itt pl: http://www.orrszivoporszivo.hu/index.php?lang=hu
Az ujraesztes temarol meg itt: http://www.leghajo.hu/

Betti,
Mi is sokat sakkoztunk a butorokkal a helyhiany miatt, ugyhogy megertem hogy meg vartok... De nagyon kivancsi vagyok milyen lesz! Nahat ezt a Vuk dolgot nem kellett volna mondanod! :) Teljesen odavoltam/vagyok/leszek Vukert, de itt nem tudok olyan edi Vukos rugit venni, mint ami neked van :( . Na de ha egyszer hazajutok!!! Valami speci helyen kell keresni, vagy hol lehet ilyet kapni?
Koldokzsinorvert mi nem vetetunk le, de kizarolag anyagi okok miatt. Ezek az amik meg vannak orulve...

Ancsa,
Huh, az szupi lehet, ha a ferjed asztalos! Biztos nagyon szep butoraitok vannak es lesznek. Amikor kislany voltam, mindig azt mondtam a szuleimnek, hogy nekem ket ferjem lesz, az egyik hentes a masik asztalos, mert akkor mindig lesz otthon teliszalami es szep jatszoszobam is lesz! :D

Bacilivi,
Szep a ti sarkotok is! Tok furi, hogy amikor teszel fel magadrol kepet akkor mindig nagyon meleg szinu ruhakban vagy, viszont a babasarok, es meg a forgo is hofeher (a falakat leszamitva)! :)
A pocakod innen nezve megint csak hatalmas, bar szerintem ebbol a szogbol nekem is az lenne :) .

Őzi
Kép
Kép
Õzi

Evica: Oksika.Érdekes nyelv lehet.Nem nehéz ?

Én nagyon régen írországban voltam cirka 16 évvel ezelött és az ő eredeti nyelvük sem könnyü.Habár a török öt nem nagyon ismerem.Csak átutazóban voltam arrafelé anno de ott is magyarul beszéltek velünk :):):):):):):):)

Özi: Most már megnyugodtam én is az orrszívó porszívóval kapcsolatban nekem is voltak kételyeim de ez az oldal amit írtál szemléletes.Köldökzsínórvért mi is csak anyagi meggondolásból nem vetetünk le mert itthon sem normálisak :) nem csak az amcsik vannak meghülyülve.Egy ilyen dolgot igenis kéne támogatni az államnak hiszen baromi sok betegséget meg lehetne vele gyógyitani.Baromi drága.Igaz úgy tudom nem magyarországon tárolják öket de ebben már nem vagyok biztos.

Na további szép reggelt mindenkinek.

nika70
Salgótarján

Sziasztok lányok!Nagyon szépek a babasarok megoldások!Gratulálok mindenkinek hozzá!És a pocakok is hatalmasak,már én is nagyon várom,hogy ott tartsak ahol ti.
Jó hallani néhány sikeres lombikbaby esetről.Jó sokat kelett várni,de nem hiába!
Én ezen a légzésfigyelőn nem is gondolkodtam,de így,hogy írtatok róla elgondolkodtat.Külön szobába lesz a kisangyalkám,de az elején én is beköltözök hozzá.Szerintetek így is kell?

KépKép
vicuska

Lányok volt közöttetek hányós, és ha igen, mettől meddig tartott?
:(

Kép
elizabeth25

Sziasztok!

Nanett, nehogy azt hidd, hogy olyan jó egy asztalossal élni, nekem még jobban könyörögnöm kell egy pocért, mint másnak.
Sokszor egyszerübbnek gondolnám, hogy megvegyem, csak hát nem akarom megbántani,
Egyébként remélem a babaszobával nem kez ilyen ráérős, és megcsinálja, bár már nagyn nézegetjük a terveket, úgyhogy bízom benne.
Mindjárt indulnom kell a laborba AFP vérvételre.
Bcilivi! Igazán szép pocid van.
Délután én is teszek fel friss pocifotót, csak most rohannom kell.

Ancsa

Kép

Kép
ancsa800418

Sziasztok! Valaki tud nekem segíteni hogyan tudok ilyen vonalzót felrakni meg ilyenek. Köszi
Vendég

Remélem tud majd valaki segíteni nekem. Most mennem kell sajnos! Én egy 16 hetes kismama vagyok aki nagyon fél az egész terhességtől, nem tudom ti ,hogy vagytok ezzel? Vagy csak én nem vagyok teljesen normális? :)
Vendég

Sziasztok!
Bacsbern! Üdv közöttünk!Mitől félsz?Mert néha én is beparázok, olyanoktól,hogy honnan lesz elég pénzünk,hogyan fogok jól bánni a babámmal,mi lesz,ha nem fogom tudni megnyugtatni,ha sír,hogy fogom magam kialudni,ilyesmi...De általában azért nagyon jó terhesnek lenn,főleg már amikor elmúlik a hányás, ha hajlamos vagy rá, és amikor elkezd mocorogni, az nagyon vicces, és agyon jó érzés!
Szerintem ne félj semmitől, de ha mégis,írd le,itt mindenki segít majd,meglátod! No para!

Ja, és a 35-36. oldal körül valaki leírta,hogyan tudsz vonalzót készíteni,szerintem az a legjobb,ha visszakeresed....

Kép
babzsák

Sziasztok!

Ma megyek vissza a dietetikus dokihoz, drukkoljatok!!! :) Ez még nem inzulin volt, csak böködve ellenőriztem a cukrom, hála 1szer ment csak a határérték felé, így remélem nem lesz inzulin.
Sokan kérdeztétek a diétát, tényleg hasznos, egyrészt nem eszem annyi hizlaló cuccot, meg egészségesebben étkezem :).
Szóval: no cukor, méz, sok zöldség, kevés kenyér, tészta, krumpli, rizs, tej, ha ezekből eszem, ezeket számolnom kell, egy napra max 175g szénhidrát lehet, de 6 részre elosztva, egyszerre nem ehetek sokat. Szóval enniy, 2 kg-t fogytam 1 hét alatt, most meg úgy néz ki ezt tartom.

Vitaminok:
felírt a doki Ferrofolgammát, ebben van vas és B vitaminok, így kért álljak le az Elevittel, szóval pár napja abbahagytam, mert azt mondta sok lenne a kettő együtt. Én mást nem szedek...

Gyanixi:
gratula az adatokhoz, mi jövő hétfőn megyünk dokihoz, már annyira várom, kiváncsi vagyok mekkora a babóca :)

Őzi:
nem semmi a 6,3Kg hízás, az semmi, nagyon karcsúcska lehetsz a babóval is... :)

Betti:
látom te leszel az első közülünk vagy Őzi?:), dejó, hogy ilyen nagy a babócád, gratula hozzá!!

Babzsák:
hol olvastad ezt a kórházas dolgot, van www címed? jó lenne...

Szépek a babaszobák!!! Mi is vettünk babakocsit, Baby Design, és nagyon tetszik, esténként a férjemmel tologatjuk, olyanok vagyunk, mint 2 gyerek, aki új játékot kapott :)
Amúgy vettem még 2db Kép 56-os rózsaszín rugit, 4bodyt, egy cipzáros plüs haéózsákot, és takarót a kocsiba, ja meg a cumi van :)
Amúgy én nagyon ajánlom a kínai piacot, tündéri török babacuccok vannak 1500Ft/rugi, nameg az Auchan is jó.

Kép

Kép

Kép
luisa

ja van lábzsákja, csak a képről lemaradt, és átlehet alakítani ülőkocsivá

Kép

Kép

Kép
luisa

luisa szép a babakocsid.A kinaiban én is sokat és nagyon édeseket vásároltam már meg a párom az auchanban suzokott vásárolgatni.Nekem még annyi minden van hátra igaz csak az apraja de még az is sok.Nekem is ferrofolgammát írt fel a doki csak én néha elfelejtem bevenni:):):):) mOt majd d vitamint kell majd szednem.Legalábbis a védőnő szerint.

Bacsbern üdv körünkben.Ha valakinek rákattintasz a vonalzójára feldob a weblapra és ott már írja hogy mit csinálj.Ha elkészítetted a vonalzót csinál majd egy url címet de lhete a másikat kell bemásolni a profilod aláírás részébe.

nika70
Salgótarján

Luisa!
Ez a cím: http://velvet.hu/poronty, ezen belül a 2007-es tavaszi babák a topic, és ide ír egy pacsuli nevű nő. Ő írta a múlt héten azt,amit én közzétettem itt...Csak az a baj,hogy én most per pillanat nem találom azt a topikot...talán kicsit később.

Kép
babzsák

Üdv köztünk bacsbern!

KépKép
vicuska

Sziasztok.

Mary!!!! Ez a kép a pocakodról fantasztikus, ezt nagyon elkaptátok, én is szeretnék egy ilyen képet!!!!!!!!!!!!!!!!!
ORRSZÍVÓS PORSZÍVÓ!!!!!!
Hidjétek el lányok, hogy kell!!!!! A baba ha be taknyosodik ő még nem tudja ki fújni mással meg nagyon nem tudod ki szedni, és ha bent marad azzal csak szenved a baba na és persze a mama is, nem tud rendesen levegőt venni, ne eszik ezáltal rendesen, nem alszik rendesen, ugyhogy maga a veszedelem az a jó pár nap, és ha kitudjátok szívni mindig az orrát akkor maga a betegség is a fele időre csökken, sokkal hamarabb túl van rajt, és újra nyugalom lessz, igaz hogy a babák utálják, de nagyon nagy seggitség!!!!!!
Nekem már van két fiam, ugyhogy gyakorlott vagyok.
Puszi mindenkinek.

MEGSZÜLETETT GERGŐ!!!!!2007.03.12.én.
GERGŐ ÉS ANZSIKA
tinnyei

Sziasztok!

Penteken voltam utoljara, volt mit bepotolni!

En is hallottam mar 12. heten megallapitott ferfiassagrol, az ismerosom babaja pont beterpesztett, es ketseg sem ferhetett hozza, es azota sem, hogy mar 1,5 eves.

Sajna en meg mindig nem tudom, de mar csak 2 het a kov. UH-ig!!!!

Babzsak: Jo erzes lehet tudni a baba nemet, mar en is nagyon varom, nagyon ra szeretnek mar hangolodni.

A vitaminokra visszaterve: mindenki olvas jot is, rosszat is, szerintem ez olyan, hogy mindenki csinalja azt, amitol nyugodt. Hiaba "kenyszeritenek ra" valakire vitmainokat, ha tiszta ideg attol, hogy szednie kell, csak art maganak es a babanak is. Ha meg szeded, es ettol nyugszol meg, akkor meg miert ne?

Nanet: Koszi az Outlet cimet, kepzeld, tegnap, mikor jottunk vissza Szegedre, pont lattam is, belottem magamnak, legkozelebb hol kell befordulni.

A legzesfigyelorol csak annyit, hogy en is szeretnek majd. Eleg sokat is tudok rola, mert egy baratunk eppen forgalmazoja az "Alomvirag"nak. Nem reklamozom, meg terhes sem voltam, amikor beszelgettunk a dologrol, es mar akkor tetszett. ha gondoljatok, kerdezzetek reszleteket is, sot szerintem termekbemutatot is tart.

Elizabeth: A hanyingeres idoszakom nekem a 12. het utan, mint a nagy konyvben meg van irva, el is mult. De ez is alkat kerdese. Probalj tejet, joghurtot enni, az nyugtatja a gyomrot. A keksz mar gondolom a fuleden jon ki.

Kerdezhetek en is? Meg ugyan nem akarok vasarolni, de infot gyujtenek. Mi a legfontosabb szempont a babakocsinal? Gondoltam olyat veszunk, ami babahordos, aztan atalakithato sportta. Ez eleg is, ugye? Tudtok ilyet ajanlani tipust? Mennyibe kerulhet egy ilyen optimalisan?

sziasztok, ma meg jovok :)

Kép
Kép
-macsek-

A kórházválasztásról megtaláltam a hozzászólást itt: http://forum.index.hu/Article/showArtic ... &na_order=
Akinek ez így nem nyílik meg, annak: www.velvet.hu/poronty, itt a 2007-es tavaszi,nyári babák, ezen belül a 12. oldalon pacsuli hozzászólásai(össz. 2 asszem ezzel kaopcsolatban).

Kép
babzsák

Köszönöm nektek a kedves üdvözléseket nagyon aranyosak vagytok! Az, hogy mitől félek igazán az az ,hogy képes leszeke ilyen nagy dologra mint egy pici babára vígyázzni?! Na meg ha véletlenül valamit nem vesznek észre az orvosok és valami baja van.Na meg a szülés se semmi,pont most nézztem meg egy filmet az interneten hát meg kell mondjam nektek mikor a baba megszületett elsírtam magam! :D Jó látni azokat akik már a vége felé járnak és jó nagy a pociuk kíváncsi lennék milyen érzés ha már ilyen nagy?!
Vendég

Babzsák! Köszi a tippet a vonalzóért de egyszerüen nem találom pedig végig nézztem vagy 10 oldalt .A vonalzós rákkantintos dolog meg azért nem megy mert nekem angol nyelvű és nem tudok angolul. Nem tudom csak én vagyok ennyire béna?De azért probálkozom hátha!!! :D Ja nem tudom ti,hogy vagytok ezzel de én már 1 hónapja nem dolgozom és megöl az unalom ha valaki tud valami tippet ez ellen azt meg köszönném. Jár valaki terhes tornára?Én 173cm magas vagyok és már így 16 hetesen 74kg szerintetek ez sok?
Vendég

Bacsbern:

http://babafalva.hu/portal/modules.php? ... ers&type=v

ez magyar oldal, egyertelmu, utana a kiirt kodokat masold at vhova, mert ezt kell majd itt a profilodban az alairas-ba beilleszteni. Annak a modja is le van irva, de ha nem megy, akkor kerdezz ujra.

Beirhatod a kodokat amugy kezdolapnak is a keresodbe, es akkor ezzel indul minden nap a netezes :)

Szia

Kép
Kép
-macsek-

Babzsák, de jó, hogy ezt beírtad! :) Ezekszerint ránk ez nem fog vonatkozni, mármint a törvény, majd csak azokra, akik a törvény bevezetése után esnek teherbe?

Kép
elizabeth25

Most olvastam pacsuli hozzászólását, akkor ezekszerint, aki július 1.-e előtt szül, arra nem vonatkozik! Lányok, mekkora mázlisták vagyunk! :))))

Kép
elizabeth25

Macsek a vonalzó meg van vagyis a kódok csak már a profilba nem tudom beilleszteni! Köszi a segítséget meg persze mindenkinek és bocsi hogy ilyen béna vagyok de nem igen értek az ilyen számítógépes dolgokhoz
Vendég

No igen, ezt tényleg megúsztuk. Túlhordani júliusig meg csak nem fogom :D

KépKép
evica76

Sziasztok!

Betti:

Én is a Molnár Lászlóhoz járok a János Kórházba.Nagyon rendes,és tök jófej doki.
Vendég

remélem sikerült
Vendég

Tegyél a teljes link elé egy [url= - t úgy, hogy ne legyen utána szóköz egyáltalán és a végére pedig ezt: [/url] szintén szóköz nélkül.

KépKép
evica76

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?