Új privát üzeneted érkezett!

Köszi a 3-4D-s válaszokat.

Ágiboldi: na ez az, amit én sem értek. De egyébként a hasam az rendben van, szal az rendesen nő, kerekedik, minden, a kilók meg ugrálnak. Mondom, 2 hete még 2-vel több volt rajtam, mint most. Bár ezzel együtt, lehet, h csak a mérleg állítódott el, nem tom... Én egy ilyen alkat vagyok. :)

Pocis képből csak azt a 15 heteset tudom feltenni nagyobban is, mint ami a vonalzóban van. De azt felteszem.


Kép

Amúgy ehhez képest van változás. Franc, hogy nem jó a gép. :? Majd kérek kölcsön vkitől, és lefóztom digitálisan is.

KépKép
catrine
 
 


Igeen, Barbus, a Rennie borzalmas, mint a nyálas gipsz :(

Kép
Kép
agiboldi
 
 


Kamié a pont a helyes fogalmazásért :lol:

Igen arra kiváncsi vagyok hogy 2 ilóba hogy fér bele a mell meg a has meg a gyerek súlya, ami tudom még csak kevesebb mint 1 kiló, de akkor is, meg a magzatvíz meg minden :D

De le a kalappal az elött aki csak 2 kilót hízik :)

KépKép
KépKép
akíra
 
 

 
 

Ja, Ági: a mellem nő. Vmennyire. Egyébként ezt már én is akartam kérdezni tőletek.

Te is gyomorbajos vagy?

KépKép
catrine
 
 


[quote="akíra"]
írta:
akíraDe le a kalappal az elött aki csak 2 kilót hízik :)


Én szeretnék többet, higgyétek el... :roll: Pont azért, mert ez így nem normális, azért, amiket leírtok. (Martin, mell, magzatív, ésatöbbi, ésatöbbi.)

KépKép
catrine
 
 


Ja, Lin.

Ha gondolod, küldhetnél pocis fotót, és olyat is, ahol még nem látszik a terhesség jele. Van ugyanis egy albumunk, amive feltöltjük a képeinket. Akíra, nem tudom, neked ezt modtuk-e.

Ide küldhet egyébként mki, ha van új: catrine@vipmail.hu

Többiek, bocsi, biztos marha unalmas vagyok már ezzel az album szövegemmel... :roll: De az újonnan csatlakozóknak mindig elfelejtem írni.

KépKép
catrine
 
 


Lin! Üdv közöttünk! Érezd jól magad, és én is gartulálok!
Cat, nekem meg azt szokták nézni - bár már kezdik megszokni - , hogy egyre nehezebben kelek fel a székről :lol: Pedig fel is tudom tenni a lábam, meg tudok "tekeregni", ahogy jól esik, de ez a non-stop ülés engem is kikészít...
Timó! Engem is érdekelnének a nevek!! :lol:
Sági! Nálunk össze van csukva a babakocsi, és a zacsija rá van húzva, de már én is ücsörögtem a földön az üres baba-szobában és ringattam a mózest, ami bölcső is egyben :lol: Gábor be is nézett a mózesbe, hogy kihez beszélek :D
Vendég
 


Cat! Feltöltöd azokat a képeket is, amiket addig raktunk fel, amíg nem tudtál jönni most nemrég? Vagy küldjünk el mindent emilben? Neked hogy könnyebb?
Vendég
 


Hát csajok, névkérdéssel még mindig hadilábon állunk. Sőt, odáig fajultak a dolgok, hogy a párom szerint az idén még nem is kellene nevet adni Buksinak! Persze, azért gondolkodunk mindketten, de én nem fogom erőltetni. Majd ha akarja, akkor megosztja velem, hogy neki mik tetszenek. (aztán most ne tessék meglepődni, hogy léteznek ilyen pasik!) :shock: :shock: Amúgy vannak nevek, pl: Lilla, Boglárka, Evelin, amik mindkettőnknek tetszenek, de egyik sem olyan, hogy elsőre beleszeret az ember. Na, még kitaláljuk márciusig! :D

Timi
Kép Kép
timocska
 
 


Barbi: plíz mailben mindent. :oops: De ott viszont nyugodtan, bármennyit. Viszont annak örülök, ha vannak új képek, szuper.

Timi: nem belepofi céljából, csak úgy megjegyzésként. :) Sztem a Lilla tök szép név, és tök jól megy a vezeték nevetekhez. Bár biztos pont ezek miatt választottátok ti is esélyesnek. ;)

KépKép
catrine
 
 


*vezetéknevetekhez

KépKép
catrine
 
 


Na haj.
Cici no-e? No! Most kezd kibuggyanni a hevederbol, ugyhogy a Konkurenciara en is ranezek. Nagy dinnye togyeim lettek es ma a baratnom, aki bejott es behozta a fiacskajat is es "egyutt szoptattunk" megnyugtatott, hogy lesz ez meg durvabb is...
kami
 
 


Kami!
Nekem is nőtt a mellem egy számot, aztán még mi lesz! Sőt, tegnap észrevettem, hogy mintha meg is repedt volna a bőr rajta, de este már nem tudtam biztosra menni, ma meg elfelejtettem megnézni! :cry:

Lányok!
Van már valakinek terhességi csíkja?

Timi
Kép Kép
timocska
 
 


Én is nőttem ciciben :D Persze ezt Gábor is rendszeresen örömmel nyugtázza :lol: Konkurenciát ajánlom melegen! Szerintem én beszerzek majd még 1-et! :D
Terhességi csík: én kb 1 hónapja zsírosabb testápolóval kenem magam minden zuhi után: pocakot is meg cicit is (védőnéni szólt rám a múltkor), és csík még sehol :wink: Remélem nem is lesz!
Vendég
 


Szasz Timo!

Nekem a csipomon lett par szepseges csik, es van par a cicimen is - de nem izgat. A hasamon viszont egy db sincs!!!! Amin csodalkozom... hiszen az nott a legnagyobbat!!! Na, mindegy. Az ember igy is szeret, mas meg ugyse lat, majd max 2008 nyaran a vizparton, de addigra mar csini anyuci leszek, bronzszinure barnulva, hofeher vagy turkizkek mini-furdoruciban, gondor furtjeim Baywatch-osan lobognak majd a szelben es a csikjaim senkit se fognak zavarni :D

Na jo, almodik a nyomor :D De ez telleg nem foglalkoztat...
kami
 
 


Hű gyerekek, olyan happy vagyok, mint kiderült, ma 5-ig maradok bent. Hogy mi a nyavajának, arról persze gőzöm nincs, szinte semmi meló nem volt ma, azért tudtam ennyire sokat jönni ma ide is...

Csíkok: én teljesen ugyanazt csinálom, mint Barbi, zsírosabb testápolóval kenem magamat minden nap füri után. Nekem az egyik bnőm javasolta, utána pedig a védőnő is rákérdezett, és ő is ajánlotta.

Sztem egyébként még nem késő, Csajok.

Lin: ugye nem tűntél el?

KépKép
catrine
 
 


Kami, és azért lobognak majd a fürtjeid, mert Zsebit kergetd? :lol:
Vendég
 


Kami, Barbi: ez jóóó :lol:

KépKép
catrine
 
 


Sziasztok!


Nagyon termékenyek voltatok! Sajna nekem nincs időm leülni a géphez munkaidőben, úh csak visszaolvasni tudok.... :(

Cat! Örülök, hogy megint előkerültél, bár be kell vallanom, hogy ezt a két kiló pluszt jobb lett volna, ha nem olvasom....nekem már egy "kicsit" több van, és nem tudom, mit csináljak vele! Ilyenekről már álmodni sem merek, amiket írtok, hogy pogácsa, túrós táska, fahéjas csiga!!! :( :(
Most erőteljesen visszafogom a szénhidrát fogyasztást, ezzel remélem lassan sikerül leállítanom a kilók gyarapodását. :roll:

Csíkok: tegnap este alapos vizsgálódást tartottam, szerencsére még nekem sem jelentek meg csíkok a hasamon. A meglévőkről (egyéb területeken) inkább ne beszéljünk, azok sajna nem tűntek el a terhesség mellékhatásaként. :lol:

Babamozgás: Gergő, Martinhoz hasonlóan űzi ezt a sportot! Ha odateszem a kezem ahol rugdal, abbahagyja, vagy egészen máshol kezd mocorogni. Ki érti?!? :roll:
Azt viszont megfigyeltem, ha valami nyomódik a hasamnak, például rátámasztok egy könyvet (nem albumot! :lol: ), vagy a buszon/villamoson az ölemben van a táska, vagy ha ráfeszül a biztonsági öv, akkor állandóan reklamál! Ilyenkor persze igyekszem "kiszabadítani", és szépen abba is hagyja a heves rugdosást. :D
Éjszaka eddig nem zavart mozgással, de az utóbbi néhány napban kezd rászokni a hajnali ébresztőre. Gondolom, hogy edzésben legyek, mire megszületik! :lol:

Ciciméret: már az első hónapokban volt szerencsém tapasztalni a változást, azóta úgy tűnik, stagnál, de tartok tőle, hogy ez csak olyan "vihar előtti csend"! Ha megindul a tejtermelés, gondolom megint ugrik egy(?) méretet, pedig nekem már ez is sok a jóból! :oops:

Roki! Köszönöm a tájékoztatást, remélem, ha megtudsz vmi újabbat az általuk szervezett előadáson, azt is megosztod velünk!


Sajna hív a kötelesség, vacsit kell főznöm + szakdoga, de azért még visszanézek!
Vendég
 


Sziasztok!

Nem nem tüntem el, itt vagyok. Csak eljöttem a munkahelyről, hazajöttem, egy picit pihentem és kikönyörögtem a gépet a férjuramtól, mert egyfoytában előtte ül.

Majd küldök minél hamarabb képeket. Holnap megyünk ultrahangra, remélem onnan is hozok.

A kilókra visszatérve én sajnos minuszba szaladtam az első három hónapban, olyan négy-öt kilóval, amit most próbálok visszaszednim ami lassan sikerül is.

Én március végére vagyok kírva és a cuccokhoz hozzászolva nálunk még csak a babkocsi és pár kis ruha van meg. Azok is az anyósnak köszönhetően, teljesen be van zsongva első unokájától.

Én se vettem még észre magamon csíkokat szerencsére. A zsíros testápoló sűrű kenegetése tényleg jót tesz azt hallottam.

A vonalzót segítene valaki, hogy hogy lehet feltenni? Előre is köszönöm!
b.lin
 
 


Lin!
Szeretnél bekerülni a táblába? Ha visszalapozol egy-két oldalt, akkor megtalálod a mi kis összesítőnket, sőt felteszem most is. Ha szeretnél benne lenni, írd meg az adataid! :)

Na, itt van az én egyetlen kis Buksim! :)

Kép

Timi
Kép Kép
timocska
 
 


Itt a tábla is! Akikről már régen hallottunk, őket ideiglenesen kivettem, de ha netán jelentkeznek, visszateszem őket! (becsszó) :D

Kép

Timi
Kép Kép
timocska
 
 


Sziasztok!

Barbi: neeeeem, azert lobog a hosszu barna gondor hajam, mert lassitott felvetelkent razom hatravetett fejem, szemem becsukom es elvezem, hogy ramcsorog a viz... honnan is...? Megvan: vizeses alatt allok! :) Na jo, tobb Baywatch-ot nem nezek :D

Most inkabb Helyszineloket nezek :D es beveszek egy nyalasgipsz-Rennie-t, mert eg a gyomrom!!! Joccaka, holnap jovok!!!
kami
 
 


Na szép jóreggelt mindenkinek :)

Ma megint nem leszek megyek csavargok egyet a városba nővérkémmel és veszek pár olajat a hasimra a csíkok ellen, bár még nincsenek, de ne is legyenek! Szóval én szoktam járni masszíroztatni a hátamat és ajánlottak pár olajat amit összekeverve kell használnom :) Hát én megveszem, remélem bevállik :P

Na tegnap voltam a dokimnál aki nagyon jó híreket mondott...azt mondja, hogy a reformok 99% bennünket még nem érintenek, mert előszöris, ezellen mindenki lázadni fog, főleg a szülő nők, és az orvosok persze, de nem is ez a lényeg, hanem az, hogy ha törvénybe is iktatják akkor is van egy átfutási ideje és az nem két nap, tehát ha jövőre meghozzák a törvényt akkor is hatályba csak március 31-től lép, az minket meg már nem igen izgat :D
Ugyhogy megnyugodtam, hogy maradhatok az én kedvenc doktorbácsimnál, és a Schöfibe szülhetek :)

Ezen kívül megnyugtatott, hogy a drágaságom még mindig kislány, ugyhogy hazafelé vettünk is neki még pár rózsaszín kisbodyt :lol:
Óriási lett a súlya, már 650g-os, ugyhogy most már tudom, hogy miért fáj a hátam :D

Péntekre próbálok időpontot kérni majd a 4d-re, és utána rakok fel én is képet a drágaságomról :) már alig várom, de persze cukrot inni is pénteken megyek, ugyhogy azt annyira meg nem várom, de jobb túllenni rajta, szerencsére én ehetek előző este, csak reggel nem, és utána is vizet ihatok, ugyhogy megnyugodtam, hogy nem halunk éhen :lol:

Namost megyek, indulás előtt még benézek :)

Mindenkinek szép napot :)

KépKép
KépKép
akíra
 
 


Nah, interneten sikerült bejelentkeznem a Schöfibe 4d-re, ugyhogy csütörtökön este 7kor megyünk :lol:
Halál izgatott lettem, annyira várom már :)

KépKép
KépKép
akíra
 
 


Sziasztok! :)

Akíra!
Na, legalább megnyugodhatsz, hogy nektek is biztos lánykátok lesz! :) És tök jó, hogy csütörtökön mentek 4D-re, tuti hatalmas élmény lesz, főleg apának! :)

Timi
Kép Kép
timocska
 
 


Hát igen, szerencsére ragaszkodik minden egyes vizsgálaton a jelenléthez, ugyhogy ennek örülök, hogy nem ugy kell odavonszolni :D

Péntekre rakok fel képet:)

Mondjuk pénteken nem sokat leszek mert cukrozok reggel aztán pedig elutazunk rokonokhoz hosszú hétvégére, de azért csütörtök este megpróbálok jönni és felrakni, biztos tök cuki lesz :)

KépKép
KépKép
akíra
 
 


Tegnap voltam gyógyszertárban és megvettem a cukrot, a jövő heti vizsgálathoz. Háát, borzasztó mennyiség! :)

Timi
Kép Kép
timocska
 
 


Mennyibe került?
Én is ma megyek megvenni :roll:
Csak már túllennék rajta.... :x

KépKép
KépKép
akíra
 
 


Mivel én nem tudtam, hogy ezt receptre adják, ezért 150 Ft volt. Receptre azt hiszem 20 Ft körül van! :lol: :lol:

Timi
Kép Kép
timocska
 
 


Akíra,
a Schöpfibe mész vércukorra péntek reggel? Vagy valami körzetihez? Mert én a Schöpfibe péntek reggel 6-ra...
Holnap pedig azon gondolkozom, h elmegyek arra a szüléselőkészítőre, úgy rémilk, h délután 16:30-tól van, majd megnézem..
Ági

Kép
Kép
agiboldi
 
 


Sziasztok!
Ágiboldi! Én úgy tudom, hogy a Schöpfibe 1/2 8-tól 10-ig van vérvétel...
elmo
 
 


Igen, de asszem ez a magándoki ottani asszisztense, aki hajnalban az ilyen eseteket elintézi, gondolom..

Elmo, te nem tervezed, h megnézed ezt a szüléselőkészítő előadást? Még nem döntöttem el én se.

Kép
Kép
agiboldi
 
 


Háát... akkor nem irigyellek! 6 óra :shock: , ez piszkos korán lesz!
Mi mindenképpen szeretnénk szüléselőkészítőre menni. Szeretném tudni, hogy mi vár rám/ránk. :lol: Ha megismerem a folyamatot talán nem fogok félni tőle.
(a távolkeleti harcművészek elmélete szerint ismerd ki az "ellenfeled" minden mozzanatát, ismerd meg a gondolatát, így tudni fogod mikor-mire számíts, így győzheted le... állítólag ezért ilyen jók. Szóval nekem tetszik ez az elmélet. Ismerd meg mitől félsz, mire megismered már nem is fogsz félni tőle.) :lol:
Dec 14 biztos nem jó a páromnak... azonkívül 3 időpont maradt erre az évre... Este megbeszélem Vele, hogy mikor. Te is a pároddal mennél?
Volt már valaki ilyen előadáson?
elmo
 
 


Sziasztok!
Na kezdek besokalni a magyar egészségügytől!!!! :evil:
Természetesen még mindig a terheléses cukorral küzdök.A területileg illetékes rendelőből elküldtek,hogy ők ezt nem csinálják meg,nem vállalnak felelőséget a vizsgálatért.Nem igazán értettem,hogy miért nem,de nem és kész.És természetesen lecsapta a telefont.Akkor hívtam a Szabolcs utcai labort,közölték,hogy menjek abba a kórházba ahol szülni szeretnék.Kérdeztem tőlük,hogy mi van akkor ha még nem döntöttem el,hogy hol szeretnék és a ter.ill.sztk-ban nem csinálják meg?Hát nem tudja ők nem csinálják csak a saját betegeiknek.
Felhívtam az Uzsokit,elpanaszoltam a problémámat és nagyon rendesek voltak mert nyugodtan mehetek és akkor ők megcsinálják.Na most akkor minek is ez a reform?Miért nem marad minden a régiben?Ahová tartozom ott nem csinálják meg,ahol nem lehetne ott pedig igen!Hogy is van ez???? :roll: :twisted:
Vendég
 


Sziasztok!

Olyan jó volt otthon lenni a szüleimnél, jó sokat pihentem és sokat voltam a friss levegőn.
Jó sokat írtatok amióta nem voltam, alig győztem visszaolvasni.

Timi,
Nem tudtam, hogy a cukrot is nekünk kell venni ehhez a vizsgálathoz. Azt hittem azt úgy adják.
Köszi a táblát, bár olyan rossz látni, hogy már csak én nem tudom a baba nemét. Remélem a hétfői uh-n kiderül végre.
Nagyon jó ez a kép Buksiról.

Akíra,
Remélem tényleg igaza lesz a dokidnak és ez a törvény ránk még nem fog vonatkozni.
Biztosan nagy élmény lesz a 4d uh.

B.lin,
Üdv köztünk!

Ciciméret: Már én is vettem egy egy számmal nagyobb meltertót, bár én még simán tudom hordani a régi melltertóimat is. remélem ez nem azt jelenti, hogy nem lesz tejem a szoptatáshoz.

Móni

Kép
móni23
 
 


Sági,
Sajnálom, hogy ilyen körülményes az a cukorvizsgálat. Te melyik sztk-hoz tartozol területileg? Én a Béke téribe szeretnék menni, remélem nem innét küldtek el.
Amúgy én sem értem ezt a reformot, hisz a tb-nek mindegyik helyen ugyan annyiba kerülnek a beavatkozások, vizsgálatok.

Kép
móni23
 
 


Ági!
Nekem Habi azt mondta, hogy a területileg illetékes sztk-ba kell mennem, de előtte a háziorvostól beutalót kell kérni. Valszeg neked azért mondták ezt, mert nem volt beutalód? :shock: Persze még én sem tudom, hogy hogy zajlik, mert holnap akarok menni a háziorvoshoz és majd megkérdem.

Móni!
Szerintem semmi köze a mellméretnek a tejcsihez. Rám is rámjönnek a régi melltartóim, de nem a legkényelmesebbek. Úgyhogy ezen ne agyalj! :)

Timi
Kép Kép
timocska
 
 


Sziasztok!

Timó! Nagyon édes Buksi :D

Sági! Komolyan mondom, el sem hiszem amit írtál... Ez már tényleg nevetséges! Egyébként én eleve azt nem értettem, hogy miért küldtek el az Uzsokiból, amikor ez a törtvény még sehol nincs, most meg oda jársz, és eddig is oda jártál...

Akíra, nem tudom, nem biztos, hogy ez nem vonatkoznik majd ránk. Nemcsak azért, mert többen is március végére vagy akár áprilisra vagyunk kiírva, és ha később jön a baba, akkor már márc. 31 után leszünk, hanem mert nem ilyen fekete-fehér a hatályba lépés időpontja. Miért kéne feltétlen megvárni az első negyedév végét? Na mindegy, ez csak az én véleményem. Legyen igaza a dokidnak. Hozzáteszem, az hogy mindenki lázad ez ellen, az ma Magyarországon semmit nem jelent! Lázadtak az orvosok a vizitdíj és egyéb dolgok ellen is, mégis bevezetik...
Vendég
 


Móni
Én a Visegrádi utcában voltam,onnan küldtek el!
Remélem a Béke tériben simán fog menni minden neked!
Vendég
 


Timo
Sajna még beutalom is volt,sőt a körzeti mondta meg, hogy oda kell mennem és ......Nem jött be neki!
Vendég
 


Sági,
Hát remélem nem lesz nálam semmi gond. Nekem már az afp-t is itt vették le.

Timo,
Én is úgy gondoltam, hogy nincs összefüggés a két dolog között, csak megijedtem, hogy itt mindenkinek ekkorát nőtt a melle csak nekem nem.

Barbi,
A törvénytervezetben szerepel ez a márc. 31-es dátum, szerintem ezért mondta Akírának a dokija.

Kép
móni23
 
 


Ja, Móni, azt nem tudtam... Igyekszem nem foglalkozni ezzel a témával, mert a múltkor nagyon felhúztam magam rajta...
Vendég
 


Ági!
Na, akkor jobb lesz, ha gyorsan én is utána kérdezek ennek, hogy hajlandóak-e fogadni egyáltalán az sztk-ban! :shock: Tiszta gáz az egész!!! :evil:

Timi
Kép Kép
timocska
 
 


Timi, nagyooon cuki Buksi!!
Elmo, én szerintem most ezt a következő előadást megnézem, h milyen. A barátom sajna biztos nem tud eljönni, mert munkaidőben van, én is csak ha lelépek hamarabb. De neki szigorúbban veszik, és így csak az ultrahangokra jön velem, meg majd gondolom ha vm papásmamás szuszogós szülésre edzés lesz.

Kép
Kép
agiboldi
 
 


Hu, lanyok, elszedultem ettol a hollegyencukrosvervetel-tematol. Amellett, hogy orulok, hogy en mar tulvagyok rajta, melysegesen felhaborit!!! Menjenek a... oda, minek kuldozgetnek jobbra-balra egy pocakos kismamat???

Hatalybalepes: en januar 1-rol tudok es Barbi fele huzok: miert tolnak ki a hataridot? DE azota lehet, hogy valtozott a tervezet marciusra vagy mire, arrol nemtokk. Miota van B terv, nem is izgat a dolog mar... valahol majd csak szulunk, valahogy majd csak osszejon... belelfaradtam en mar ebbe a korhaz miatti izgulasba :(

Megyek veszek fonalat Zsebibaba kepehez. Legalabb setalok is egyet, itt bent megint rohadt meleg van!
kami
 
 


Sziasztok!

timocska: Adataim:

21 hét 2 nap, 22 éves vagyok, szülés várható időponja: március 31, Első baba, Kecskeméti vagyok, kórház: Kecskeméti Megyei Kórház, lány, Neve: Gréta

Köszönöm mindenkinek a köszöntést, remélem sűrűn tudok jönni.

catrine: küldöm a képeket, szerintem holnap
b.lin
 
 


Ja, mell témához: rám is rámjönnek a régi melltartók (többségük), szóval nőtt, de nem óriásit, viszont - csak, h új elemet vezessek be terhességünkbe :) - előtejszerűség csöpög belőlük időnként... (mondjuk nekem a terhesség előtt is sokáig túl magas volt a prolaktin hormonom, szóval lehet, h azért ilyen hamar. Nagyon fura érzés, szó szerint értve "állati".

Kép
Kép
agiboldi
 
 


Sziasztok!


Akíra! Tök jó lenne, ha igaza lenne a dokidnak, mert akkor engem nem érintene ez az egész herce-hurca! (Bocs, hogy ilyen önző vagyok! :oops: )
Egyébként éppen nem tudom/tam, hogy mi legyen, mert vhol olvastam, hogy a babát az anya lakcímére írják, ami nálunk a szüleim címe. Ha azt szeretném, hogy a mi címünkre kerüljön, akkor át kell iratnom a lakcímkártyámat, de akkor ugrik a választott kórház... :? Ha mégsem iratom át, akkor a baba papírjait kell majd átiratni, de nincs kedvem szülés után még ezzel is szórakozni! Úgyhogy erősen remélem, hogy igaz a hír, és Gergő sem akar a kelleténél tovább bent rostokolni, mert ha csak két hetet késik, már kicsúszunk a márc. 31-ből! :(

Agiboldi! A szülés előkészítésre én is egyedül fogok járni, mert a párom dolgozik, így ő is csak arra az egy alkalomra fog jönni, amikor a közös szülésről lesz szó. Remélem nem fognak semmi rémisztőt mondani, mert így tart egy kicsit a szituációtól, és nem szeretném, ha meggondolná magát! :shock:

Timo! Nagyon aranyos a kis Buksi, tök jól látszik a képen! Ezt a képet az ún. genetikai uh-on kaptátok?

Cukor: vicces, de nekem senki (sem az orvos, sem a nővér, aki a beutalót írta) nem mondta, hogy nekem kéne beszereznem a cukrot!!! :shock: Jó, hogy mondjátok, inkább beszerzem, minthogy emiatt kétszer kelljen mennem!
Vendég
 


Szia Agiboldi,
En mindig mondom a paromnak, hogy csak ovatosan csocsoresszen, mert beindulhat a tejcsi :) Ettol o megijed es nem csocsoresz tovabb :) Mindenesetre a NLC-n is jopar lanynak beindult a tejcsopogese (februari babavarok, egy idoben benezegettem oda, de nem szimpi tarsasag) szoval nincs ezzel semmi baj, csak hat gondolom kellemetlen... A tesomnak szules utan volt olyan, hogy csak eszebe jutott a kislanya es mar jott is a teje... Remelem ez nem genetikus! :) Melltartobetetet hasznalsz? Vagy mit tudsz ilyenkor csinalni?
kami
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?