Sziasztok!
Nagyon termékenyek voltatok! Sajna nekem nincs időm leülni a géphez munkaidőben, úh csak visszaolvasni tudok....
Cat! Örülök, hogy megint előkerültél, bár be kell vallanom, hogy ezt a két kiló pluszt jobb lett volna, ha nem olvasom....nekem már egy "kicsit" több van, és nem tudom, mit csináljak vele! Ilyenekről már álmodni sem merek, amiket írtok, hogy pogácsa, túrós táska, fahéjas csiga!!!
Most erőteljesen visszafogom a szénhidrát fogyasztást, ezzel remélem lassan sikerül leállítanom a kilók gyarapodását.
Csíkok: tegnap este alapos vizsgálódást tartottam, szerencsére még nekem sem jelentek meg csíkok a hasamon. A meglévőkről (egyéb területeken) inkább ne beszéljünk, azok sajna nem tűntek el a terhesség mellékhatásaként.
Babamozgás: Gergő, Martinhoz hasonlóan űzi ezt a sportot! Ha odateszem a kezem ahol rugdal, abbahagyja, vagy egészen máshol kezd mocorogni. Ki érti?!?
Azt viszont megfigyeltem, ha valami nyomódik a hasamnak, például rátámasztok egy könyvet (nem albumot!
), vagy a buszon/villamoson az ölemben van a táska, vagy ha ráfeszül a biztonsági öv, akkor állandóan reklamál! Ilyenkor persze igyekszem "kiszabadítani", és szépen abba is hagyja a heves rugdosást.
Éjszaka eddig nem zavart mozgással, de az utóbbi néhány napban kezd rászokni a hajnali ébresztőre. Gondolom, hogy edzésben legyek, mire megszületik!
Ciciméret: már az első hónapokban volt szerencsém tapasztalni a változást, azóta úgy tűnik, stagnál, de tartok tőle, hogy ez csak olyan "vihar előtti csend"! Ha megindul a tejtermelés, gondolom megint ugrik egy(?) méretet, pedig nekem már ez is sok a jóból!
Roki! Köszönöm a tájékoztatást, remélem, ha megtudsz vmi újabbat az általuk szervezett előadáson, azt is megosztod velünk!
Sajna hív a kötelesség, vacsit kell főznöm + szakdoga, de azért még visszanézek!