Új privát üzeneted érkezett!

Ildi! Az uram ezer éve nem eszik kínait, mert valamelyik összetevőjére allergiás, mindig rosszul lesz, ha eszik. A gyereknek nem is merünk adni, hátha ő is. De én imádom, és amikor fogyózok, köret nélkül szoktam enni. Zöldség, husi, passz. Ez csirkehús volt bambuszrüggyel, gombával. Fincsi volt, de éjjelre kint felejtettük az asztalon a maradékot a dobozba, és reggelre totál fölfújódott. És büdi is lett. Meleg van itt bent, de ennyire akkor sem kéne... Biztos régi volt... Namindegy, az uram most engem is letiltott...

Neked jobbulást! Remélem, gyorsan túl leszel rajta, mert ez olyan marha rossz!

Miksakaja: tegnap krumplileves volt, ma csontleves. A leveseket nagyon szereti a kissrác, azzal nincs baj. Tegnap az apja hozta el, ő nem kérdezte, mi volt a kaja, én meg nem emlékszem a másodikra, de mondták neki, hogy jól evett a gyerek. Miksa szerint sárgarépás husi volt. Ma pedig zöldborsófőzelék, azt pedig tudtam, hogy szereti. Tükörtojással, az meg néha csúszik, néha nem. De állítólag már nem mászkál el annyit az asztaltól.

No, megyek várkastélyt építeni. Anyámtól kapta szülinapjára, kínai fa építőkocka, de tök jókat lehet belőle építeni. Én is bírom :wink: És közben fél szemmel megpróbálom megnézni a Design kommandót :lol:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom
 
 


Márti! Miksa nem fog ott aludni az oviban :lol: :lol: :lol:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom
 
 


Szirom, lefotózod nekem a várépítőt?
Gyanítom, hogy Bernát ugyanilyet kap a szülinapjára az anyukámtól, csak ő az ötödikre... :)
Kíváncsi vagyok!

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita
 
 

 
 

Sziasztok,
de jó így jönni, hogy ennyit írtatok!!!

Szirom, szegényke, jobbulást! Remélem azért már jobban vagy. Nanekünk is hasonló élményben volt részünk két hete, szegény Ábelnek ugye jó sokáig :(
De most már kutya baja, épp most bombázott be egy akkora adag spenótot föttkrumplival meg egy föttotyival, hogy még nekem is sok lett volna :shock:

Márti, örülök, hogy belejöttél a közgázba! Nekem hiába mondanák akár évekig is, hogy mit hogy kell számolni, akkor sem tudnám. Sajnos. De te csak ügyeskedj tovább!!!
Andriskára meg csak lesz idöd, ha ége az egésznek. Tudom, hogy rossz így, én sem örülnék neki, ha nem enne idöm a gyerekre, de tudod, hogy miért csinálod és hasznotok lesz belöle. A nagyszülök meg legalább hadd örüljenek!!

Ildi, le a kalappal a fogyás elött, nekem tuti nem menne csak azzal, ha este nem eszek vagy csak olyat, ami nem hízlal. Na jó, te szoptatsz is mellette, de ez nem mentség nekem! Sajnos :( De neked nagyon örülök! :)
A gyerköcök meg csak jobban lesznek már egyszer, bár tudom milyen rossz, ha állandóan betegek. Ábel most egy kicsit náthás, vagyis párszor mondta, hogy fáj a torka, aztán éjjel köhög is egy kicsit, meg mintha rekedt is lenne. De mi is ugyanígy vagyunk, tudom, hogy nem vészes.
Leventének pedig biztosan jót tesz, ha elhozod. Szegényke még délután is csak üljön és fegyelmezze magát? Egyébként ettöl én is tartok, hogy az amúgy is sajtkukac fiam ezt hogy fogja majd csinálni, de hßala istennek addig van még egy kis idöm gondolkodni..

Rita, én is van mikor benyomom magamtól a maszkabált, hadd nézze, addig is nyugi van :D
Szegénykém, nem lesz majd könnyü négy gyerekkel, bár ahoyg írod, úgyis aludni fog a baba, a többiek meg oviban vagy suliban lesznek, tiéd lesz a világ!!
Pihizz azért egy kicsit, ha lehet és gyere te is sürübben!

Mi voltunk ma a mamáknál, levettem Ábel kabátját, aztán egy óvatlan pillanatban kijöttem. Mondanom sem kell, a gyerek azonnal elkezdett keresni és keservesen sírni utánnam. Nézegettem kicsit befele, a mamik felvették Ábelt, próbálták megnyugtatni, játszani vele, odavitték az ablakhoz mutpogatni neki, meg mindent próbáltak. Aztán ahogy letették a földre odaszaladt az ajtóhoz és ott hívott engem. Aztán a fogashoz, a kabátját akarta elvenni és fölvenni, hogy ö megy haza.Aztán nem foglalkoztak vele egy darabig és csillapodott a sírása. Kijött hozzám az egýik mama, mondta, hogy nyugodtan menjek haza, ha valami van úgyis szólnak, mert most már oké lesz, lassan megnyugszik.
Na erre én mondtam, hogy akkor most bemegyek én is, felöltöztetem a gyereket és együtt megyünk haza, mára ennyi elég volt. Láttam, hogy talán majd lassan meg lehet nyugtatni, de nekem nincs arra szükségem, hogy az összes belém vetett bizalmát elveszítse és csak azért maradjon ott, mert feladta, megtört. Pedig nagyon úgy állt ott, hogy nem érti, hogy mi ez a hazugság. Szóval én inkább szeretném lassan csinálni, nem ilyen brutálisan, hogy még a lelke is sérüljön, nem beszélve a kapcsolatunkról, csak azért, mert a mamik nem engedik, hogy ott maradjak. Szerintem sokkal többet ér, ha látja, hogy megbízhat bennem, mert ott vagyok, ha mondom, még ha csak odanéz rám, akkor is. De biztos benne, hogy anya szereti. Szerintetek jól csináltam? Remélem értettétek, hogy mit is akarok ezzel írni.

Na megyek, mert a fiúk befejezték a kajálást, még elmegyünk egyet sétálni. Szép idö van nagyon, mint szeptember elején. Ki érti ezt? Ausztráliában meg esik a hó :D

puszi mindenkinek, ha Ábel elaludt ( egyedül!!! ) akkor jövök még!

motiot
motiot
 
 


Motiot! Én se hagytam volna ott...

Rita! Ez csak egy része, de ilyesmi. Nem olyan nagy durranás ám! :wink: Meg itt építettünk bele tescós favonat-alkatrészeket is... Most látom, mekkora a kölyök haja már...

Kép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom
 
 


Sziasztok!

Szirom!

Mi az ott a radiátor mellett? Egy gyerekhordozó? Már szellőztetitek?

András ezt mondja éppen:

Kedves Jézuska!

Hozzál Anyának egy szép, csillogós nyakláncot. Apának meg egy olyan mesekönyvet amiből nekem tudsz olvasni.

Ez saját ötlet alapján készült.

Éppen a Jézuskának és a Mikulásnak írunk levelet.

Rendes Gyerek mi?

Micrós korrep jó volt, kb. 5 új képletet tanultunk teljesen más megközelítésből az eddig tanultakat. Hurrá!!

Rita!
Te tanulgatsz már?

Na megyek fürdetni, altatni.

Jó éjt, Sziasztok: Márti
mártus
 
 


Mártikám! Még el se raktuk :lol: :lol: Miksa jó sokáig abból nézte a Teletubbies-at, meg sokszor üldögélt benne. Végül is olyan, mint egy kis nyugágy vagy szék vagy mi. Most nemrég kimostam, hogy úgy tegyem el, de meglátta és nem engedte :wink:

Andriskád jó fej! :lol: Nagyon aranyos :wink: És ha ügyes vagy, szépen elmondogatod neki, hogy mit szeretnél még, ő meg megírja a Jézuskáénak, amit úgyis apa olvas el, ugye... :lol:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom
 
 


Olyan barom postásunk van.
Bakker, itthon vagyunk, erre bedobja az utlványos cetlit, hogy menjek be érte a postára.
K...a a.....-át, nem bír csengetni???
Kész ideg vagyok tőle.Tuti felnyomom a postán. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Most lehet, hogy hülyének fogtok tartani, de mi az a maszkabál???? :shock:
Vagy én nem voltam gyerek??? :roll:

Márti, éljen a felvilágosodás az agyikádban!!!! :D :D :D :D :D

Szirom, ha büdi lett a kínai másnapra, tuti romlott volt. :(
Én se szívesen eszek ilyeneket.De a d.keszi auchan thai kajásnál tök szeretem a gombás, hagymás csirkemellet(bár, lehet, nem is csirkét eszünk ilyenkor, hanem patkányt) :? (bár, akkor ettem utóljára, mikor terhes voltam) :roll:

Tényleg nagy a haja Miksának :wink:
Vagyis csak lehet, nekem tűnik annak,mi kölkeinknek általában tök rövid mindig :D

Motiot, nem is tudom mit mondjak Ábelre, mit kéne csinálni vele, Hát ő lehet, hogy olyan gyerkőc, akinek ennyire kell a jelenléted.
Vele biztos minden lassan fog sikerülni,először, ha már 5 percet kibír nélküled könyveld el sikernek, másnap 10perc, aztán lehet, hogy ez mindig több lesz, és mire rendes oviba megy, addigra kibír egy teljes napot is :D
Tényleg, hogy vannak nálatok az ovik???
Állami, vagy fizetős??

Rita, akkor szegény Adélt is cipeled alvásidőben eleget :roll:
Lehet, hogy ez lesz, hogy egyszer-kétszer elhozom ebéd után a suliból.
A tegnapi nap nagyon jó volt így.
Kérdeztem tőle, mi lenne, ha mindennap elhoznám?
De ő szeret napköziben lenni(persze, lehet idétlenkedni, itthon meg uncsi :lol: -ezt én mondom, nem ő- :lol: :lol: )
De azért este megjegyezte, hogy milyen jó volt, hogy előbb mentem érte.
Ma meg mennek Pestre busszal korcsolyázni.Végre valami.Ugye mi tavaly jártunk vasárnaponként a Pólusba, de tavasz végére megunta.Szeptemberben nem is kezdte el.De most, hogy az osztályából többen is mennek, lett hozzá kedve :D (már temettem magamban a 15 ezer forintos korcsolyát :lol: )

Natka felébredt, csók
vas
 
 


Ildi! Kapd el holnap a postást! Szerintem holnap újra meg kell kísérelnie a kézbesítést! Vagyis nem holnap, hanem hétfőn, bocsi :oops: És mondd el neki szépen, hogy csöngessen máskor!

Ja, tényleg nagy Miksa haja. Az övé is rövid szokott lenni általában, de az utóbbi időben nem hagyja vágni :roll: . Akkora műsort csinál, hogy nem igaz! Meg a hajmosásnál is :roll: De most már akkor ideje egy nagy birkózásnak :lol: Jön úgyis anyukám, hátha vele más megközelítésből bírjuk megoldani a problémát. Most hozza az uram a pályaudvarról :wink:

Motiot! Szerintem nincs mit csodálkozni rajta, hogy Ábel nem akarja, hogy elmenj. Miksa egy egész évvel idősebb, és csak a 2. héten mentem el az oviból, akkor is csak negyedórára az ovi melletti boltba. Nálunk nem is erőltették. Úgyhogy szerintem teljesen rendben van, hogy Ábel még nem akar egyedül maradni.

Ildi! Maszkabál: én a lemezt ismerem, meg tudom, hogy van rajzfilm is belőle. Gryllus Vilmos. Megvan nekünk CD-n, ha érdekel. A filmajánlót meg láttam a mese.tv-n, tudod, ahová az egyszervolt.hu-ról lehet eljutni.

Megyek, befejezem a konyhát, anyám el ne ájuljon :lol:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom
 
 


Sziasztok!

Na túl vagyok a mai vizsgákon. Informatika 3-as lett, kicsit le vagyok eresztve mert azért ennél jobbat akartam.
Szociológia: katasztrófa. Azt a 200 oldalt amit elolvastam, kiemeltem filccel belőle mintha nem is lenne. A tanár totál másokat kérdezett, lövése is alig volt a társaságnak. Így meg azért gáz, hogy 24 emberből alig érzi úgy vki., hogy átment.

Holnap is suliban leszek, csak du. jövök haza. Majd akkor írok többet.

Puszi mindenkinek: Márti
mártus
 
 


Sziasztok!

Itt vagyok, minden rendben velünk! :):):) Lacika mellettem csücsül a hordozóban :D Igaz, nem nagyon akartam beleültetni, de már mindjárt 6 hetes, akkortól egy picit lehet benne napközben. Így legalább elvan :D Fekve nem nagyon, kendőben is oké, de azért az fárasztó egy idő után, és ma már cipeltem egy csomót. Még el is aludt benne, leraktam az ágyunkra, erre nem felébredt???

Zsoltika az állatkerti játszóházban van a mamával :) Jó neki, nagyon várta egész héten, hogy mehessen, de csak mára tudtuk összehozni.

A fiúk tündér édesek együtt. Zsoltika egyre többet foglalkozik Lacussal: dumál neki, mutogatja a játékait, hintáztatja (tegnap a hordozóban), de olyan ügyesen, icipicit lökdöste csak, meg odabújik hozzá, megpuszilja :) Sosem hittem volna, hogy ennyire fogja "szeretgetni". Mert hát Lacus még nem nagyon reagál, az igaz, hogy Zsoltikát mindig követi a tekintetével :)

Éjszakáink még változóak, ma csak 3x voltam fent Lacussal, egyszer öltöztettem át, és 2x pelusoztam... Az a baj, hogy egyfolytában 2 óránál többet nem alszom. De azért elég jól bírom még, főleg, hogy éjszaka nincs már sírás! Az nagyon gáz volt, hasfájós üvöltés hajnalban... Most már max. nyekereg, felsír, szopi és megnyugszik.

Hopp, sírás!

A fentieket még tegnap írtam, de úgy gondoltam, ha már ennyit begépeltem, nem is törlöm ki :D Ma az Árkádba ment el a jónép, csak Lacussal maradtunk itthon. Zsoltikának vesz az apja tigrisjelmezt karácsonyra :D Annyira szeretné, mindennap emlegeti, így aztán megkapja. Tudjátok az állatkerti játszóházban is abba öltözött mindig :)

Képzeljétek, Zsoltika állítólag benne lesz a tv-ben! Tegnap a játszóházban egész stáb volt ott, és Zsoltikát is felvették, ült egy néni ölében és mesét hallgatott (természetesen jelmezben). Sajnos anyósom nem tudja, hogy melyik csatorna és melyik műsor :( Még a hölgy nevét sem tudta megmondani, csak hogy hosszú vörös haja volt. Namármost az kicsoda lehet? Én egyetlen gyerekműsort ismerek, a Kölyökklubot az rtl-en, tlán ott vetítik majd, de hogy mikor? Ha megtudom, majd megírom, ha van kedvetek, nézzétek :)

Sajna mindenre nem tudok reagálni, de egypár sort írnék mindenkinek!

Márti,
hajrá a vizsgákhoz! Örülök, hogy a mikrót jól érted :) Ahhoz tényleg kell egy kis megvilágosodás, vagyis inkább hogy leülepedjen az ember fejében a dolog. Informatika :( De fő, hogy megvan!
Andrisnak jó szövege van :)

Motiot,
szerintem Ábel is alakul idővel. Zsoltika sem tűnt még óvodaérettnek idén májusban (két és fél évesen), nem nagyon barátkozott a játszón, kicsit félt a gyereketől, egy hangosabb kiáltástól, tőlem fél méternél messzebb nem ment... Aztán nyáron ez megváltozott, igaz rendszeresen játszóztunk, sokat voltunk társaságban, és ma már teljesen természetesen szóbaáll a gyerekekkel, dirigálja őket :D Azt persze nem tudom, hogy az oviban ottmaradna-e nélkülem, de úgy látom, nem lenne probléma. Szóval alakul ez még, kicsit próbálkozzatok, de szerintem csak úgy, ha Te is ott vagy vele!!!

Ildi,
nagyon nagy gratula a fogyásodhoz, irigyellek! Kérdéseim vannak ám hozzád:
- szülés óta nekem bizony szélesebb a csípőm, és persze a hasam és derekam körfogata is nagyobb. Ezt Te is tapasztaltad? Csökkent-e ez csak úgy magától? Hamarosan megyek a 6 hetes kontrollra, és ha minden oké, nekikezdek a callanetics-nek, vagyis szeretnék, csak kérdés, lesz-e rá időm... Egyenlőre nem úgy tűnik :(
- szedsz-e vitamint? Én elevitet szedek, 2-3 naponta egyet, mert sajna székrekedést okot :(
Na, több nem jut eszembe, de valamit még akartam kérdezni...
A Maszkabál nekünk megvan dvd-n, nagyon-nagyon szeretjük! Az egyik legjobb lemezünk, arról szól, hogy jelmezbál van, a gyerekek beöltöznek varázslónak, banyának, teknősbékának, stb. Van tigris is! :):):) Zsoltika kedvence! Na és mindenki elénekel valamit. Gyönyörű a zene és szép a film is!

Szirom,
azt hiszem, még nem is írtam, hogy gratulálok Miksa pelusnélküliségéhez :):):) Ügyes nagyon a gyerkőc!
Artúrról nekem Artúr király jut eszembe, szerintem az nagyon jó :)

Rita,
a vérnyomásmérő beszerzése szerintem nagyon jó dolog! Az egészség megőrzése érdekében is, nem kell ahhoz magas vérnyomásúnak lenni... Nekünk Omron csuklón mérhető van, de állítólag a felkaros jobb (pontosabb). Én szeretem méregetni, főleg ha fáj a fejem, jó tudni, mennyi az annyi.
Na, a "baba itthon alszik", te meg pihensz: erről tudnék mesélni :D Én nem tudom, miért, de Lacus csak rajtam szeret aludni, BÁR: tegnap egyedül aludt el a kiságyában! Kész csoda, el sem hittem! Mondjuk ott ültem mellette (nem látott), de akkor is! Nem mintha egyedül akarnám altatni... Sőt, a minap is aludt a kiságyában délelőtt! Ez olyan ritka esemény, hogy meg is örökítettem :) És most is ott alszik... Szóval lehet, hogy vannak csodák? :D

Beszti,
nekem a Simon tetszik! Hajrá neked itt a finisben!

Most be kell fejeznem, mert Lacus ébred (jó negyedórát szunyált), örülök, hogy ennyit is tudtam írni, na meg képet is szeretnék majd feltenni...
Puszi!

pgaboka
 
 


Úgy látszik, mégsem ébredt fel :) Még... :)

Azt akartam még leírni, hogy Lacus írtó édesen mosolyog már! Először csak rám vigyorgott, de most már minden családtagra nevet, nagyon aranyosan! Kis szégyenlősen :D

Képek: egy kiságyban alvós, és egy mosolygós. Mindkettő vaku nélkül készült, kicsit homályosak meg sötétek...

Kép

Kép

pgaboka
 
 


Hahó!

Irtó aranyos Lackó! :lol: Örülök, hogy jöttél Gabi, és hogy ennyit írtál! :wink:

Rövid leszek, mert mindjárt jön le anyu, És akkor dumcsizunk. Miksának ő mesél ma, ilyenkor ha anyukám itt van, őt választja a kölyök :wink:

Gabi, nektek nincs pihenőszéketek? Kölcsönadjam azt, amibe Márti belekötött kicsit feljebb? :) Ezt el is lehet fektetni, van 3-4 fokozat rajta. Ha elalszik benne, akkor hátradöntöd (bár kicsit akad, elég nehezen kattan be, de műxik. Egészségesebb, mint a hordozó, és ugyanúgy tudod vinni a lakásban benne. Nekünk még egy darabig úgyse kell :wink:

Holnap jövök valamikor, pussz!

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom
 
 


Szia Szirom!

Van pihenőszékünk, köszönjük a felajánlást! :) Zsoltikának vettük annak idején, de Lacus egyenlőre nem szereti. Ma is beleraktam, de sírt :( A hordozót jobban kedveli.

Később (lehet hogy csak pár nap múlva) biztosan jobban ki tudjuk majd használni!

Ami újdonság, és beszereztük, az a bárányszőr :) És tényleg nagyon jó, viszem a babakocsiba, de a kiságyba is betettem.

Köszi a dicséretet :) ÉN is nagyon büszke vagyok Lacusra :D Olyan szép, na és a vigyora!!!

Még annyit, hogy egy kicsit nehezítem ám magamnak a dolgot itthon :( Mert nem rakok be Zsoltikának mesét. Egyáltalán nem kéri, így napok óta csak az esti mesét nézi a DunaTv-n. Az meg semmi, sőt, azt is eddig mindig az ölemben ülve nézte... De annyira nem szeretném, ha csak a tévé előtt ülne egész nap! Így viszont nagoyn le kell foglalnom. Most itt volt anyósom, ezért ment ez így, persze ha csak hármasban leszünk itthon, akkor biztosan nem lesz ennyire lehetőségem mellőzni a tv-t, de igyekszem minimálisra szorítani. Félek, hogy ettől agresszív Zsoltika.

Többiek, hogy telik a hétvége? :)

pgaboka
 
 


Sziasztok!

Tegnap este benéztem, de egyszerűen nem volt kedvem/erőm írni. Teljesen padlóra küldött a szombati iskola. Mármint nem az, hogy ott kellett lenni, amit követelnek tőlünk a vizsgára.

Matematika: Ha a tanár is azt mondja, hogy ennek a fajta tanításnak Ő sem nagyon látja értelmét, és a jövőre nézve semmi maradandót nem fogunk elraktározni magunkban, (a diák aki ezt már régen felismerte) na akkor mi mit szóljunk. Olyan alapvető matematikai hiánnyal, hogy emeletes tört, meg ne kelljen ragozni. 37 leckéből kb. úgy az első 15 vettük nagyon nagy vonalakban. Az útra bocsátás pedig az volt, hogy olvasgassuk a papírokat és hátha sikerül a vizsga. Kérdezem tőletek ha 30x átolvasom akkor kaphatok egy kettest matekból? Mert szerintem matekot olvasás alapján megtanulni, megérteni még nem láttam embert.

Anatómia: Ha a tanárnő aki szintén azt mondja, hogy az idejét látja pazarolni, amit vele csináltatnak. Jövőre kérni fogja, hogy vagy 2 féléves legyen az anatómia, vagy emelt óraszámos, vagy rövidebb anyag mert ennek így semmi értelmét nem látja. Azt sem tudja, hogy mihez kapjon, az egész szervrendszert le kell adnia, az idegrendszertől a csontokig a belső szervektől az érhálózatig, olyan embereknek akik alig tudnak hírtelen 5 szervet latinul. Ez megfejelve egy 60%-tól 2-es vizsgával.

Kezdek teljesen feltelni keserűséggel. Tudom, hogy ez csak egy "főiskola", hol van ez egy egyetemtől. Van még 18 nap szabadságom az majdnem 4 hét és van még táppénz is a világon.

Szirom!

A Vekerdy féle oldalt már én is megtaláltam, és elég használható anyag van benne.

Gabi!

Én is csatlakozom Sziromhoz, gyönyörű Lackó. Formás, mosolygós, fejlett kis babóka.

Rita!

Hogy állsz a sulival? Hogy tudsz tanulni? Nem vagy nagyon álmos napközben már?

Na most megyek Csajok mert főznöm kell.
Ne haragudjatok, hogy így rátok ömlesztettem a gondomat, de nagyon jó volt kiírni magamból.

Majd benézek napközben.

Sok puszi Mindenkinek: Márti
mártus
 
 


Jövök később!

Pussz!

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom
 
 


Én is, talán délután, most könyvtárba megyünk Adéllal.

Csak egy mondat Mártusnak:
Tökéletesen megértelek, én is be vagyok t*jva, én sem látom a végét, én sem tudom, hogy lehetne az anatómiát például 3 hét alatt megtanulni, én sem fogok tudni levizsgázni, nekem is hiányoznak a gyerekeim, meg egy kis nyugalom, meg az, hogy végre ne nyomasszon SEMMI. Kép
NAGYON MEGÉRTELEK!!!!

Többiek, pussz, majd jövök!

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita
 
 


Sziasztok!

Gyerkőc alszik, jól elfáradt az oviban. Anyukám még itt van, Miksa úgy általában rá van tapadva. Reggel ébredt fel, megyek be hozzá, erre közölte, hogy menjek ki innen, és a nagymama jöjjön. Elég szarul esett. De az oviban ugrott a nyakamba rendesen vigyorogva, amikor mentünk érte :lol:

Hétvégén adtunk a fogyókúrának: kacsanap volt vendégekkel. Reggel én sütöttem a friss zsemlét, hozzá kacsamáj, tepertő, lilahagyma. Ebédre bográcsos kacsaleves, estére sült. Az az igazság, hogy én a sültből már csak két falatot ettem, és nem bírtam többet. Tudjátok, az az érzés, amikor "ha még egy falatot le kell nyelnem, rosszul leszek :wink: "

Rita, Márti! Hát nem irigyellek benneteket! Nem is tudnám csinálni, az tuti. Drukk és energia megy nektek +++++, hogy bírjátok idegekkel és erővel! :wink:

Márti! Nem volt még időm a pszichológiát megnézni, ne haragudj. Mikorra kell?

Gabi! Akkor jó, ha van pihenőszéketek, akkor visszavonva az ajánlgatás :wink: Szerintem próbálgasd időnként beletenni Lackót, hátha megszereti. Hisz kilát azért abból is, ha nem tök vízszintesen van. Igaz, ő még elég pici, jobb lenne neki fekve, namindegy, nem okoskodok... :wink:

Tévével hasonlóképpen vagyunk, mint ti, én is addig húzom, amíg csak lehet, hogy ne kelljen betennem a vakondot. Tisztára képes rákattanni. Nincs baj a vakonddal, hisz rosszat nem tanul belőle, csak egyszerűen nem tudja befejezni.

Még akartam írni, hogy Miksa alig mesél, hogy mit csináltak az oviban, ha kérdezem, inkább eltereli a szót. De sorra kerülnek ki a képek az oviban a falra. Festékkel nyomdáztak (úgy vettem ki, hogy valamilyen sablonnal) fát és madarakat, meg gyümölcsöskosarat, és a kezük lenyomata is kint van. Mindenkié, név szerint. Miksáé is. Tök jó :lol: És ma megette a diós tésztát :lol: Szerdán szülői lesz, kíváncsi leszek, miket mondanak.

Többiek, merre vagytok?

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom
 
 


Sziasztok!

Na végre itthon vagyok. Egyedül, kellemes zenét hallgatok, kell az idegeimnek.

Munkahely: Képzeljétek, az a főengemutáló kolléganővel vmi. történt a múlt héten, v. ma. Elkezdett szólni hozzám, azt hittem úgy maradok.
Kénytelen voltam meg mondani neki, hogy holnap szabin leszek és azt kérdezte, csak nem vizsgázom? Mondom nem, suliba megyek. Erre Ő: Jaj, most már hétköznap is kell menned? Még egyszer mondom, azt hittem hátast dobok a forgószéken. Persze a közeledéssel sajnos már régen elkésett nálam, mert azt a hangnemet amit még 2 hete velem szemben alkalmazott nem lehet csak úgy lenyelni.


Szirom!

Elég sok dolgot össze szedtem már pszichóból. Csak akkor foglalkozz a témával ha átnéztem és célirányosan kérnék majd vmit. Ezt majd privátban nem akarom a többieket untatni a hülyeségeimmel.

Rita!

Látom, Te is marhára fel vagy dobódva.

Ildikó!

Hol jársz? Csak nincs vmi. gond a gyerekekkel?


Most megyek vmi. egyszerű kaját összedobok holnapra.
Majd benézek még.

Sziasztok: Márti
mártus
 
 


Itt vagyunk, megvagyunk mi is, csak fáradtan meg szétforgácsolva... :?
Tanulni kéne nagyon, de estére olyn hulla vagyok, NEM MEGY...
Valószínűleg el fogom húzni, nem teszek le minden vizsgát, tavasszal úgysem tudnám teljes értékben végezni, meg jövő ősszel sem, ezért döntöttem így...
Lehet, hogy hülyeség, de végülis elég a bébi hároméves korára végeznem, úgyis csak akkor mennék dologozni.
Csak így meg olyan lusta dögnek érzem magam sokszor, aki csak élősködik szegény férjén... :(

Na kijött a panasz megint.

Megyek megfürdetem a gyerekecskéimet, még lehet, hogy benézek, ha időm és lelkiismeretem engedi.

Most éppen ott tarunk, hogy Petike lesz, ha fiú lesz... :) Mit szóltok?
Mindig így is gondolok rá... Szegény, ha lány, személyiségzavara lesz biztos... :lol:

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita
 
 


Márti, küldesz nekem egy képet magadról?? :) :)
Csak téged nem ismerlek még látásból, olyan kíváncsi vagyok! :)
Lehet?? :)

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita
 
 


Sziasztok!

Rita!

De édes vagy. Csak én annyira béna vagyok, hogy még kicsinyíteni sem ezeket a nyamvadt képeket. Aztán még én háborgok a 3-as info vizsga miatt.
Majd vmit. próbálok összehozni.
Ne írj olyan butaságokat, hogy lusta dög vagy. 3 gyereket nevelsz, ennél szebb dolgot az élet nem adhat egy nő életében. (ugye, Ildikó?) Tényleg nagyon kimerítő egy ilyen suli család, háztartás mellett. Szényenlem is magamat magam előtt, hogy most kell neki állnom a tanulásnak, mikor a családomtól veszem el az időt a lustaságom miatt. Mert ez nálam tényleg csak a lustaságon múlott.

Motiot!

Te is hiányzol ám! Délután nem írtalak, pedig így van.

Gabi!

Te szépen teljesítettél a hétvégén, de azért adjál jelet magadról te is.

Most megyek pszichózni aztán ami marad, Szirom majd jelentkezem nálad levélben ha aktuális.

Sziasztok: Márti
mártus
 
 


Hahó!

Márti! Rendben van, tényleg igyekszem segíteni! Ne haragudj, hogy eddig még nem bírtam!

Rita! Nekem tetszik a Peti! Csak a többieknek különlegesebb nevük van egy picit, és valami mást vártam :wink: Most ezen gondolkodtam, hogy leírjam-e, mert végülis nekem tényleg tetszik a Péter!

Nálunk most annyi van, hogy pé utáni 14. napon olyan negatívat teszteltem, mint egy ház. Ma (nem) kéne megjönnie, azért mertem ma tesztelni. Érzékeny teszttel. Meg azért is mertem, mert a hőm meg fölfelé ment :shock:
Még nincs vége ennek a meccsnek, mert hát még nem jött meg, de fájdogál a pocim, és olyan vészjóslóan fájdogál, meg ott az a negatív teszt is, szóval el vagyok plattyanva. Megyek lassan munkát keresni, basszus... :cry:

Anyukám még itt van, csütörtökig vagy péntekig marad is. Holnap szülői lesz az oviban, így nyugisan el tudok menni. Ez most nagyon jól is jött.

Hát ennyi, nincs más különös. Tényleg Márti, ti babafronton hogy álltok?

Többiek, merre vagytok?

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom
 
 


Sziasztok!

Csak gyors leszek.

Most értem haza UH.-ról meg kozmetikustól és még ma alig ettem 2 falatot.

Na, úg nézek ki bellüről, hogy 22-27-29-35 mm-es petesejtjeim vannak. Ezek mekkorák?

Na, megyek enni vmit. mert gyomor lyukadást kapok. Majd még jövök.

Sziasztok: Márti
mártus
 
 


Márti!

Szerintem óriásiak, szépek! Bármelyikből bármi/bárki :lol: is lehet! Nekem amikor 19 mm-est mért a doki, utána egy nappal repedt meg valszeg a tüsző. És ahogy követtem, 1-2 mm-t nő naponta. Hányadik napon vagy? Mit mondott a doki, mikor kell akciózni? Nem csinálsz LH-tesztet?

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom
 
 


Itt vagyok én is, néztelek benneteket, csak kezdeményezni voltam lusta... :oops:
Vagyis tanulok, tételt írok éppen, de lassan megy, Bernát folyamatosan szövegel, cuki, csak annyiszor kértem, hogy csendben játsszon, de ez nem megy... :?
Adél meg lázas szegény, így a mai nagymamás séta is elmarad, pedig jól jött volna!

Mártus egy kicsit azért irigyellek, te legalább ki tudsz venni szabit, nekem csak az este marad tanulásra, akkor meg használhatatlan vagyok. Ma megfogadtam, hogy fennmaradok, nem tudom, mi lesz...
De ne érts félre, nem azt akarom mondani, hogy könnyű a helyzeted, csak jól jönne nekem is néhány nap szabadon...

Szirom, ne legyél elplattyanva, még ne!
Majd ha megjött, akkor meg kitalálunk valamit, hogy miért ne legyél, oké?? :wink:
Nem mozdultok ki egy kicsit az uraddal, ha a nagymama tud vigyázni este Miksára?
Szerintem is egyszerűbb név a Péter az eddigieknél, de eddig ez a közös nevező. Sajnos most már négyen szavazunk, ez így nagyon kemény!! (a lány most éppen Hedvig, azért ez már különlegesebb, nem?? :wink: :D Bernát erre azt mondta: A Hedvig kiváló lesz! :D ) Azért kérdeztem, hogy mit szóltok, mert érdekel, ne gondolkozz, hogy leírd-e, te!!

Ildivel mi van?????

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita
 
 


Rita! Jó, leírom :wink: De végülis tetszik, mondom :D A Hedvig is tetszik! Imerek egy Hédit, nagyon kedves, aranyos lány! Ikrei vannak :wink:

Kimozdulni nem tudunk, ma szegény uram este 8 előtt nem ér haza, holnap nagyon sok melója van, aztán éjszakás, nekem szülői... Tegnap szintén 8 körül ért haza, és fél 11-ig még melózott itthon a gépen... De jó ötlet lenne egyébként :wink:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom
 
 


Szirom, 8 után is el lehet még indulni!!!

Csak egy kicsit!

Kis egymás szemébe bámulás, kocinntás, aztán nyomás haza! :D

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita
 
 


kocccccccccintás, bocsánat

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita
 
 


Rita! El lehet, de alig él szegény. Ülve elalszik vacsi után. Meg mi itt vagyunk ám egy szigeten, fél 9 az uccsó komp, körbe meg elég hosszú.
És ha koccintani akarunk, akkor ki vezet? :wink: Legfeljebb ide mehetünk le a büfébe, vagy van egy-két étterem is, de itt meg nem lesz egymás szemébe bámulás, hiszen mindig jön valami ismerős :wink: Naszóval ez nem a mi hetünk, azt mondom.

Ildiről én sem tudok semmit, most már jöhetne, ugye?

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom
 
 


Sziasztok,
vagyok ám én is, tegnap este akartam jönni, de Ábel közbeszólt, a mi ágyunkban kötött ki. Nem tudtam így jönni. Egyébként a változatosság kedvéért elkapta apjától a torokgyuszit, lázas már harmadik napja, de ma már sokkal jobb a helyzet. Holnapra remélem kutya baja sem lesz.
Én elvagyok, most éppen nagyon fáj a fejem, de szerintem a rossz idötöl meg a széltöl. Majd elmulik.
Úgyhogy a héten nem is megyünk mamákhoz sem meg oviba sem.

Szirom, ne legyél elszontyolodva, még nincs veszve semmi. A pocifájdogálás, tudod, lehet másnak a jele is. A höd meg szuper, ha megy föl, a teszt meg egyszerüen nem volt elég ´rzékeny. Kész, megmagyaráztam a dolgot, mit szólsz?
Remélem most már ténylegnem jön meg. Nekem meg ez az utolsó vigyázós ciklus, aztán én is belállok babagyártani a sorba. :wink:

Márti, a vizsgáidhoz gratula, a tanulnivalóval meg ne törödj!!!! Olvasgasd, nézd át, ahogy tudod, aztán majd csak lesz valami. Tök hülyén úgysem mész oda. Ha meg a tanár is tudja, hogy lehetetlen megtanulni az egészet, akkor biztosan fog engedni is egy kicsit. Ne legyél letörve, inkább dolgozzatok azokon a szép tüszökön!! Tényleg nem semmi, szép nagyok! Hajrá!!! :lol: :wink:

Rita, a Péter név bevallom nekem is kicsit egyszerünek tünik töletek. De szép név, ´bár én nem adnám a porontyomnak, mert van egy-két Péter a múltamban, ami nem jól sült el :wink: De csak ezért.
Pihizz, de aggßodj a vizsgákon te sem! Lazíts, élvezd a gyerköcöket, aztán majd egyszer eröt gyüjtesz és akkor hajrá tanulás neked is. Tudom milyen rossz lehet napközben a gyerekek mellett tanulni, mikor nem hagyják az embert. Estére gondolom meg hulla vagy. Szegényke!
Adélnak meg jobbulást, úgy látszik összebeszéltek Ábellel!

Tényleg, Ildi id jöhetne már! Merre vagy???

motiot
motiot
 
 


Sziasztok!

Szirom!

Jézusom mennyi kérdés. Most beszéltem egy csoportársammal aki Kaáliban dolgozik, Ő is azt mondta, hogy ezek szép nagyok már bármikor megrepedhetnek. Írtam is Apucinak egy SMS-t it ma fél 5-kor akció lesz ha hazaér ha nem. Gondolom sietni fog, hogy Ő legyen a befutó.
A Dokim ma Pesten van, már hívtam tel.-on de nem vette fel, majd próbálom még, szerintem ma már be kéne adni az első szurit. Olyan izgatott vagyok. Milyen tesztet nem vettem?

Rita!

Hát az tényleg jó, hogy van még egy csomó szabim, egész évben erre spóroltam.
A Péter egyébként Nekem is bejön, de a nagy kérdés, hogy mi a vezetéknév hozzá. Met pl. Papp Péter már nem is olyan jó, ugye?

Na most megyek vissza tanulni.

Szirom!

Azt hiszem írok egy tételt, mert már tele van vele a hócipőm.

Majd még benézek.

Sziasztok: Márti
mártus
 
 


Sziasztok!

Na, elértem Doktorbácsit és azt mondta, húha ezek hatalmasak, itt bármikor ovuláció lehet, a szurit meg azonnal meg kéne kapnom. Futok is beadatni.

Márti
mártus
 
 


It vagyok, nyugalom, nincs semmi gond, majd visszaolvasok, és jövök valamikor

Pusszantás...............

Kép

vas
 
 


Sziasztok!

Márti,
ez nagyon jó! Gratula az óriási petesejtekhez! :):):) Mindent bele, aztán hamarosan jön már a bébike :)

Szirom,
itt még bármi lehet! A topicunban az egyik lány szintén úgy járt, hogy SEMMILYEN teszt nem mutatta ki, hogy terhes, pedig az volt... Már minden tünetet tapasztalt (mellfeszülés, hányinger, meg persze elmaradt mensi), de a tesztek rendre negatívak lettek. Azóta már 1 éves elmúlt a tökmag :D
Vakondtól én is megkattannék, ha sokáig kellene néznem :D Pedig nagyon-nagyon kedves kis rajzfilm. Meg aztán tényleg nem is azt mondom, hogy egyáltalán ne legyen semmi rajzfilm, csak inkább kevés. Valahogy mesenézés után mintha kezelhetetlenebb lenne őkelme. Lehet ám, hogy nincs összefüggés, bár máshol is olvastam, hogy a tévézés után "szétfolynak" a gyerekek, vagyis a figyelmüket nehéz koncentrálni. Na szóval jelenleg próba az egész.

Motiot,
jobbulást Ábelnek! Szegény, mostanában jó sokat beteg :(
Fejfájásod pedig múljon mihamarabb! Nekem most van egy homeós cuccom rá, csak azt eszem, ha fáj a fejem (a szopi miatt), a neve: Acidum Phosphoricum. Esetleg próbáld ki, nem mondom, hogy felveszi a versenyt az algopyrinnel, de nekem egyenlőre bevált!
És neked is hajrá a bébiprojecthez! :):):)

Rita,
Adélnak is jobbulást! Jön ez a fránya rossz idő, és megint a betegségek... És vigyázz magadra, nehogy Te is elkapj valamit!
A Péter nekem nagyon tetszik! Nálam az volt a második befutó, csak mikor rákérdeztem Zsoltikánál, hogy mit szólna, ha a tesó Petike lenne Lacika helyett, akkor nagyon ellenezte :D Így már nem lehetett váltani :D
Hedvig: erről mindig Harry Potter baglya jut eszembe :D De amúgy szép név!!!

Ildi,
én is hiányollak, merre vagy? Ugye minden rendben???

Rólunk: köszönjük mindenkinek a képdicséreteket :D Lacuska tegnap nem nagyon óhajtott szunyókálni, ma szerencsére nyugodtabb napja van :) Persze most is rám van kötve a kendőben... :D Itt szuszog, szunyál.
Zsoltika pedig Szentesen van, a mamáéknál! Képzeljétek el, vasárnap a férjem vitte le Zsoltikát, anyóst és Editet (ő az, akinek kivették a méhét, és itt volt Pesten kontrollon), Zsoltikának pakoltam mindenféle ruhát, és lent is maradt a mamáéknál, szépen elbúcsúzott a férjemtől, amikor indult haza :) Azóta is m ondta, hogy sokáig marad :) Hát, én nem bánom, bár nagyon-nagyon hiányzik a kis rosszcsont :D

Amikor telefonon beszélünk, első kérdése mindig az, hogy Lacus hol van? :D

Ma voltunk a MáV-ban kontrollon Lacikával: koponya uh, hasi uh, orvosi vizsgálat, és minden rendben van vele. 5845 gramm... 6 hetesen :D Szép súlya van :D

Most ennyi voltam, Lacus mocorog, picit járkálok vele, hátha alszik még egy picit. Puszi mindenkinek, írjatok!!!

pgaboka
 
 


Csajok, mostmár tuti csak holnap délelőtt jövök, kicsit sűrű napjaink voltak(tényleg semmi gond), apa szülőin van, én meg szokás szerint gyerekezek :lol:

Holnap reggel jövök, aztán reagálok mindenkinek
Szirom , ebből még azért lehet valami, nem??? :wink: :wink:
Márti, hajrá akció :oops:
Kép

Gabi, szép Lackó , és jó nagy (csak zárójelben merem megjegyezni, hogy Natka 2 hete volt 6,66 :lol: )
Motiot jobbulást!!!
Rita, pihizz, ne is foglalakozz a tanulással :wink: (annál van fontosabb is :a 3 gyermeked (4),meg az urad :wink: :D )

puszi-puszi

vas
 
 


Hahó!

Ildi! De akkor tényleg gyere délelőtt, jó? :wink: Szakadtam a röhögéstől a gif-eden, amit Mártinak tettél, ha nem haragszol, használatba veszem :lol: :lol:

Gabi! Azért jobb' szeretném, ha mutatna valamit a teszt :roll:

Mártikám! Megvolt a szuri?

Motiot! Az az igazság, hogy 20-as teszt volt, ennél érzékenyebbet nem nagyon lehet venni. Direkt ilyet kerestem.

De összességében még nem jött meg, a hőm picit esett, de még 37, fájdogál a pocim, de kevésbé, mint tegnap. Várok :roll:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom
 
 


Sziasztok!

Ma reggel már megjártam a vérvételt, érdekes volt... Az előző helyen hétre lehetett menni, azt hittem, ez mindenhol így van, de nem. Odaértem 7.08-kor, már hatan voltak, de kiderült, hogy csak fél nyolckor nyitják ki az ajtót. Elmentem vásárolni, én lettem a 9.
Bementünk, de ki volt írva, hogy vérvétel 8-9 között van... :shock: Akkor minek lehet fél nyolckor bemenni?? Melegedni, vagy minek?? És ami szintén érdekes, most negyedszerre fogják megállapítani, hogy B+ a vércsoportom... :shock: Ez nemigen változik, úgy tudom... :)
Végül fél kilencre értem haza... Most reggelizek, bár nem kéne, egyáltalán nem kéne ennem, mert hízok, rusnyán.... :( :( :(

Most elmegyünk Adéllal orvoshoz, nagyon magas láza volt tegnap, lázzal egyébként nem szoktam elvinni őket, de 39 fölött volt, meg éjszaka is tüzelt a homloka szegénynek.
Most nem látszik rajta semmi persze, eszi a túrós táskámat. :lol:

Még jövök!

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita
 
 


Szirom, akkor még mindig ne plattyanj!!

Tegnap kellett volna megjönnie??

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita
 
 


Csak bejelentkezem, hogy itt vagyok, gép bekapcsolva, lassan összeszedem magam(meg a társaságot), aztán írok. :D

Szirom, van még ilyenem is:lol: :
Kép
A bocisat, meg a nagycsöcsűt meg már többször feltettem :lol:

Na, mingyá jövök :wink:
vas
 
 


Na, addig amíg Ildi összeszedi magát, mesélek én. :)
Múlt pénteken az urammal Bécsben voltunk, reggeltől estig kettesben. :) A cél nagyjából a karácsonyi ajándékok és néhány ruhadarab beszerzése volt, sikeresek voltunk, de az igazi értelme mégis az volt a napnak, hogy lófráltunk, kávézgattunk, nem kellett senkire figyelni, sietni, satöbbi. Jó volt. :)
De azért nem ment simán persze, hoztuk a formánkat... Reggel az uram kérdezte, hogy nekem milyen személyim is van, mert a könyvecskével nem engednek át a határon, csak a kártyával. Mondta, hogy inkább elrakja az útlevelemet, nehogy baj legyen. Közben én elkészítettem szendvicseket, összepakoltam a konyhában a szemetet, és kezemben a két egyforma zacskóval indultam el itthonról. Az autóban aztán vettem volna elő a szendvicseket, de a zacseszben csak banánhéj, possadt saláta kávéfilter... volt... Vagyis a szemét helyett a reggelinket hajítottam a kukába! :D Aztán észrevettem, hogy a HM-es vásárlási utalványomat otthonhagytam... 8)
Később az autópályán vettünk reggelit, megettük, utána valamiért hátrafordultam, és a hátsó ülésen ott virított a szendvicses zacskó... :)
Elkezdtük törni a fejünket, hogy akkor vajon MIT dobtam ki... :D
A határon aztán Zsolt csak felmutatta a személyijét, az enyémet nem is kérték. Simán átcsempészhetett volna, vagy bőröndnek néztek??
Hazafelé aztán mentünk volna át megint, de most a magyar határőr szorgosabbnak bizonyult a reggeli osztráknál. Kérte az iratokat. Zs. mutatta a jogsiját, az nem jó, személyi kell. Akkor odaadta azt. "És a hölgy?" Néztem Zsoltra, hogy akkor vegye elő az útlevelemet, nem találta... :shock: Akkor ő nézett rám, hogy vegyem elő a személyimet, de az persze a másik táskámban volt, szerdán a védőnő után csak bedobtam, nem tettem vissza a tárcámba... Akkor mutassak BÁRMIT amin fénykép van... Nem volt nálam, csak a lakcímkártyám, Zsolt mutatta a pasinak, hogy ugyanaz a cím mint az övé. A határőr csak csóválta a fejét, mondta, hogy egy személyazonosítás két óra, neki negyed óra múlva lejár a munkaideje, menjünk... :shock: :lol:
Ha ez odafelé alakul így az kellemetlen lett volna, így csak röhögtünk rajta. (Vagyis én csak a gyors infarktus után...)

Úgy döntöttem (anyukámmal konzultálás után), hogy mégsem megyünk orvoshoz Adéllal. Most jól néz ki, nem akarok a beteg gyerekek között valamit még összeszedni neki. Szerintetek????

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita
 
 


Hali!!!

Rita, jöt röhögtem a pénteki sztoriidon(bocsi :D )
Bár ott ülve biztos nem volt olyan kellemes. :lol:
De biztos tök jó volt kettesben egy egész nap Bécsben(én 6 éve voltam Adventkor Bécsben , annyira szép volt) :P
Na, kiolvadt a fagyasztott barack a mikróba, folyt.köv

Etetés következik, aztán talán lesz egy kis nyugalmam :roll:
vas
 
 


Azért írtam, hogy röhögjetek ti is!! Ha egyszer megérdemelkjük...:lol:

Most még nemigen volt adventi hangulat, akkor biztos még jobb lett volna, de legalább hideg sem volt, később meg végképp nem tudtunk volna menni a h...e iskolám miatt.

Ja, Ildi és Natasának boldog 8. hónapszületésnapot, Olivérnek meg boldog névnapot, ha most volt, Leventének meg (hadd legyek az első), boldog születésnapot kívánok! :D

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita
 
 


bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbvffggzttewqqqqqq :oops: ggtzuioooooggttggtgggtgtgtttttttt :evil: :twisted: zztttttttttt :( :( kjhzzttreewq21 :P :P: őppiuzreq1234679 :lol: :lol: :shock:P :P :P :P [/b]
vas
 
 


Na, ezt Olivér alkotta, amíg Natasát etettem,hatszor kérdeztem rá, hogy mit csinál a gépnél, erre az volt a válsz, hogy " írok u betűt"(kettőt sikerült is belaraknia :lol: )
Rita, köszi szépen.Igen tegnap volt Olika névnapja, Natasa 8 hónapos volt, szombaton meg Levente lesz 7 éves :D
És bakker, szülinapi bulija lesz itthon.Kicsit fosok, hogy milyen lesz, mert még itthon sose tartottuk.Tavaly Mekiben volt, előtte az Állatkerti játszóban, most meg itthon lesz.Jön 6 osztálytársa, az ovis haverja Pestről, 2 szomszéd gyerek, meg a barátnőm 2 lánya.És Oli meg Levente.13 gyerek!!! :shock: :shock: :shock:
Asszem emeletes tortát kell sütnöm, mert egy normál mérteű kevés lesz.
Feketeerdőt kért, abba legalább otthon vagyok, már csináltam kétszer. :D
De még annyi minden kéne, ennyi kölöknek :roll:
Me még programokat is ki kéne találnom, nehogy má' szétszedjék a házat :shock:
Gondoltam Amerikából jöttünk-re, meg pudingevőversenyre, kap mindenki tombolát, amikor jön, aztán kisorsolunk meglepiket, ők is kapjanak valamit, aztán nem tudom még mit kéne.Ötletek????? :?: :?: :?:
Levente tegnap már megkapta az ajándékát, megvettem tegnap a Verdák-os ágyneműket.Kicsit hülyét kaptam, mikor két ágyneműért kifizettem 14 ezret.
Erre este Olivér nem is akart benne aludni. :roll:
Levente ő nagyon örült neki :D :D

Olivérnek este, meg éjjel meg hőemelkedése volt.De szerintem én se viszem dokihoz, elkezelgetem itthon, vagy megkérdezem a szomszéd csajtól, azt akit ajánlott, dokinőt,azt aki házhoz jön pénzért.
Natikát is jó lenne, ha látná, kicsit csippás a szeme.Köhögése, fikije javulgatott.

Natka most aludt el, jobb is, mert ma megint fél 2-re megyünk Leventéért a suliba.
Előtte meg még valami kaját is kéne vennünk, mert üres a hűtő megint.
Bár én úgy is diétázok.Képzeljétek, egész jól haladok!!!!!!! :wink:
Sőt, nagyon jól, pedig délelőtt mindig hízós kajákat eszek.Tegnap pl.mekis csirkés salátát ettem, ez megában nem is lett volna gond, de megettem hozzá Olivér krumpliját, meg sajtburiját.
Este meg gombát ettem olajon, hagymán megpárolva. :D

Foylt köv. :D
vas
 
 


Folyt.köv:
Szirom, ma lesz szülői???? :wink:
Ez lesz az első???
Ne csüggedj, el, hátha ebből még lesz valami,ha tényleg tegnap kellet volna megjönnie.
De hány napra számoltad?
Mert ugye neked hosszabbak a ciklusaid??? :)

Gabi, volt már Zsoltika nélkületek egyedül valahol, mármint hosszabb időre a mamáéknál??
És mikor jön haza?
Beszéltetek vele telefonon???? :D

Rita, Petike szerintem aranyos, és mostanában nem is adják olyan gyakran ezt a nevet.
Lánynevetek nincs???? :wink: :lol:
Vérvételt sajnálom, én is úgy utáltam járni :(
Nálunk 7-től volt ,egyszer ott voltam 7 előtt, és már voltak előttem vagy 20-30-an :roll:
Ezért vette le a tesóm a terheléses vércukrot náluk karácsonykor :D

Márti, jó nagy tüsző :shock: , mi lett vele??????????????
Apuci megtámadta :oops: :oops: ????
Pszichológia :?: :?: :?:

Motiot, jobbulást Ábelnek, hogy van ma?????? :D
Ne is vidd sehova , nehogy még rosszabbodjon az állapota, ez igaz Rita Adélra is, szerintem is tök sok bacit összeszednek még a rendelőben is. :?

Na, pusz, ma déleőttre ennyi, remélem elégedettek vagytok :lol: :lol:
vas
 
 


Még egy .
Ide kértem árajánlatot karácsonykor
Tök jó árban van, két éjszaka félpanzióval 25.800, Leventének 6900, többi gyerek ingyér van :lol: , Appartman felár van még 7200-ért.
kb.70-ből kijönne két éjszaka dec 25-27-ig, sok szerintetek???
Már csak fatert kell megfűznöm :wink:

http://www.palace-heviz.hu/pages/hu/hotel.php


jujj, rószaszín lett :shock:
vas
 
 


ILdi, légyszilégyszi, írd meg nekem, mennyit fogytál!!
Hadd egyen a sárga irígység!
A gomba jó ötlet, azon gondolkodom éppen, miket egyek vacsorára, hogy egyek is meg ne is...

Buli: Nálunk volt babzsákos tánc, táncolni kellett babzsákkal a fejükön, akinek leesett, leült, aki nyert, jutalom. De lehet kikapcsolni a zenét, aki tovább táncol kiesik... Azt is lehet, hogy eldugsz apró tárgyakat, mindenkinek meg kell keresni egyet. Mondjuk el lehet rejteni a tombolajegyeket is, aztán később ezeket kell kiváltani mindenféle feladatokkal. Régen a nagymamámmal játszottuk ezt, mit érdemel az a bűnös, akinek a záloga a kezemben van? a gyerekek mondanak valamit (guggolva körbeugrálni a szobát, becsukott szemmel megenni valamit, furcsah hangon énekelni...), és akinek a száma a kezedben van, megcsinálja. Ha megtette, ajándék.
Mi tavaly sütiket is csináltunk, előre elkészített linzertésztát díszítgettek a lányok, de azért ez macerás, mindenesetre élvezték, aztán mindenki megette a maga sütijeit :)
Ha ilyen rengetegen lesztek a súgdosós is jó lehet, valaki súg valamit a szomszédja fülébe, az továbbadja, a végére valami egész más lesz a szó. Bár ez inkább leülős játék.
Vagy lehet lufikat a levegőben tartani, akié leesik - kiesik.
Vagy célbadobálás babzsákkal vagy összegurigázott zoknival kosárba..

Van használható közte?

Fiúbuli, te jó ég!!!
Bár én is beígértem Bernátnak, izgi lesz!!

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita
 
 


Ildi, ha el is mentek ide, akkor végleg besárgulok!!!
Lánynév: Hedvig!! :shock: :D Mindenkinek tetszik, én még emésztgetem, de nem rossz...

Gabi, nem is írtam neked, most megyek, ápolom Adél lekét, aztán du még jövök remélem...

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita
 
 


Köszi Rita, gondoltam, hogy te profi vagy ebben :D , vannak benne jók, majd összeírok egy listát, és kalkulálok, mi fér bele az időbe, meg ne is legyen nagy kupi :D
vas
 
 

Vissza: Mi, nõk!

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?