Sziasztok!
Itt vagyok, minden rendben velünk!
:):) Lacika mellettem csücsül a hordozóban
Igaz, nem nagyon akartam beleültetni, de már mindjárt 6 hetes, akkortól egy picit lehet benne napközben. Így legalább elvan
Fekve nem nagyon, kendőben is oké, de azért az fárasztó egy idő után, és ma már cipeltem egy csomót. Még el is aludt benne, leraktam az ágyunkra, erre nem felébredt???
Zsoltika az állatkerti játszóházban van a mamával
Jó neki, nagyon várta egész héten, hogy mehessen, de csak mára tudtuk összehozni.
A fiúk tündér édesek együtt. Zsoltika egyre többet foglalkozik Lacussal: dumál neki, mutogatja a játékait, hintáztatja (tegnap a hordozóban), de olyan ügyesen, icipicit lökdöste csak, meg odabújik hozzá, megpuszilja
Sosem hittem volna, hogy ennyire fogja "szeretgetni". Mert hát Lacus még nem nagyon reagál, az igaz, hogy Zsoltikát mindig követi a tekintetével
Éjszakáink még változóak, ma csak 3x voltam fent Lacussal, egyszer öltöztettem át, és 2x pelusoztam... Az a baj, hogy egyfolytában 2 óránál többet nem alszom. De azért elég jól bírom még, főleg, hogy éjszaka nincs már sírás! Az nagyon gáz volt, hasfájós üvöltés hajnalban... Most már max. nyekereg, felsír, szopi és megnyugszik.
Hopp, sírás!
A fentieket még tegnap írtam, de úgy gondoltam, ha már ennyit begépeltem, nem is törlöm ki
Ma az Árkádba ment el a jónép, csak Lacussal maradtunk itthon. Zsoltikának vesz az apja tigrisjelmezt karácsonyra
Annyira szeretné, mindennap emlegeti, így aztán megkapja. Tudjátok az állatkerti játszóházban is abba öltözött mindig
Képzeljétek, Zsoltika állítólag benne lesz a tv-ben! Tegnap a játszóházban egész stáb volt ott, és Zsoltikát is felvették, ült egy néni ölében és mesét hallgatott (természetesen jelmezben). Sajnos anyósom nem tudja, hogy melyik csatorna és melyik műsor
Még a hölgy nevét sem tudta megmondani, csak hogy hosszú vörös haja volt. Namármost az kicsoda lehet? Én egyetlen gyerekműsort ismerek, a Kölyökklubot az rtl-en, tlán ott vetítik majd, de hogy mikor? Ha megtudom, majd megírom, ha van kedvetek, nézzétek
Sajna mindenre nem tudok reagálni, de egypár sort írnék mindenkinek!
Márti,
hajrá a vizsgákhoz! Örülök, hogy a mikrót jól érted
Ahhoz tényleg kell egy kis megvilágosodás, vagyis inkább hogy leülepedjen az ember fejében a dolog. Informatika
De fő, hogy megvan!
Andrisnak jó szövege van
Motiot,
szerintem Ábel is alakul idővel. Zsoltika sem tűnt még óvodaérettnek idén májusban (két és fél évesen), nem nagyon barátkozott a játszón, kicsit félt a gyereketől, egy hangosabb kiáltástól, tőlem fél méternél messzebb nem ment... Aztán nyáron ez megváltozott, igaz rendszeresen játszóztunk, sokat voltunk társaságban, és ma már teljesen természetesen szóbaáll a gyerekekkel, dirigálja őket
Azt persze nem tudom, hogy az oviban ottmaradna-e nélkülem, de úgy látom, nem lenne probléma. Szóval alakul ez még, kicsit próbálkozzatok, de szerintem csak úgy, ha Te is ott vagy vele!!!
Ildi,
nagyon nagy gratula a fogyásodhoz, irigyellek! Kérdéseim vannak ám hozzád:
- szülés óta nekem bizony szélesebb a csípőm, és persze a hasam és derekam körfogata is nagyobb. Ezt Te is tapasztaltad? Csökkent-e ez csak úgy magától? Hamarosan megyek a 6 hetes kontrollra, és ha minden oké, nekikezdek a callanetics-nek, vagyis szeretnék, csak kérdés, lesz-e rá időm... Egyenlőre nem úgy tűnik
- szedsz-e vitamint? Én elevitet szedek, 2-3 naponta egyet, mert sajna székrekedést okot
Na, több nem jut eszembe, de valamit még akartam kérdezni...
A Maszkabál nekünk megvan dvd-n, nagyon-nagyon szeretjük! Az egyik legjobb lemezünk, arról szól, hogy jelmezbál van, a gyerekek beöltöznek varázslónak, banyának, teknősbékának, stb. Van tigris is!
:):) Zsoltika kedvence! Na és mindenki elénekel valamit. Gyönyörű a zene és szép a film is!
Szirom,
azt hiszem, még nem is írtam, hogy gratulálok Miksa pelusnélküliségéhez
:):) Ügyes nagyon a gyerkőc!
Artúrról nekem Artúr király jut eszembe, szerintem az nagyon jó
Rita,
a vérnyomásmérő beszerzése szerintem nagyon jó dolog! Az egészség megőrzése érdekében is, nem kell ahhoz magas vérnyomásúnak lenni... Nekünk Omron csuklón mérhető van, de állítólag a felkaros jobb (pontosabb). Én szeretem méregetni, főleg ha fáj a fejem, jó tudni, mennyi az annyi.
Na, a "baba itthon alszik", te meg pihensz: erről tudnék mesélni
Én nem tudom, miért, de Lacus csak rajtam szeret aludni, BÁR: tegnap egyedül aludt el a kiságyában! Kész csoda, el sem hittem! Mondjuk ott ültem mellette (nem látott), de akkor is! Nem mintha egyedül akarnám altatni... Sőt, a minap is aludt a kiságyában délelőtt! Ez olyan ritka esemény, hogy meg is örökítettem
És most is ott alszik... Szóval lehet, hogy vannak csodák?
Beszti,
nekem a Simon tetszik! Hajrá neked itt a finisben!
Most be kell fejeznem, mert Lacus ébred (jó negyedórát szunyált), örülök, hogy ennyit is tudtam írni, na meg képet is szeretnék majd feltenni...
Puszi!