Sziasztok Lányok!
Nyanyuska és Mandulácska!
Összetévesztettem volna a neveteket
De ciki! És még észre sem vettem a baklövést
Icuskám!
Igazán nőies a kis hölgy, ideje volt a fülbevalónak.
Nyanyuska!
Szerintem furasd, Pörinek legalábbis már a kórházban kifurták (nem sirt), és ott azt mondták, hogy a furás azért jobb, mert steril tüvel történik. Minél hamarabb jobb tulesni rajta, amig még nem tud ugy kapálózni. Azért 1 nőcikének legyen fülbevalója!
Zsenge!
Fülbevaló
Betegség
Ezeken sajnos tul kell esni. Máténál is igy telt az első közössKedves Druszám!
Gratulálok a saját laptophoz! Én is ugy szeretnék!
Köszönjük mindenkinek a köszöntést!
A kis hölgyünk nagyon boldog volt tegnap! Hiszen csak Róla szólt az egész nap. Délelőtt eljöttek a szüleim. Nem volt elég a sok játék, Máté fujt Neki 1csomó lufit, és körberakta velük, Pöri nem győzött kacagni a sok "labda" láttán, amik ráadásul szálldostak. Hatalmas kacajok között hancurozott, dobáltuk Neki a lufikat, Ő igyekezett elkapni, közben persze dobott néhány hasast, de nem történt baleset, mert 1 hatalmas szivacson játszottunk. Aztán kibontogattuk a játékokat. Azt hiszem mindegyik telitalálat lett. Na de a bébitaxi! Én nem is gondoltam volna, képzeljétek felültettem, párszor meglöktem, aztán elkezdte egyedül hajtani, közben klaffog, mint a paci, szóval nyeregben érzi Magát! (Apa a boltban fel szokta ültetni az eladó hintalóra). Olyan ügyesen hajtja, hogy csuda. Ja elfelejtettem irni, hogy nemcsak taxi, az egészet fel lehet tenni 1 hajlitott talpra, és akkor hintaló féle. Most darabig jó lesz hintának, aztán ha majd biztosabban megy, kitoljuk a kertbe, és kipróbáljuk, hogy tudja előre lökni.
Mert azt nem irtam a sok hányástól, hogy pénteken, tehát pont a szülinapján 16 lépést tett egyedül. És azóta is fáradhatatlanul gyakorol. Ugy totyog mint a pingvin
Tegnap kijött 2 foga, ami várható volt, mert náthás lett és a feneke megint piros
Szóval a játszás után szépen leültünk enni, a nagyok ünnepi tányérjából ünnepi menüt kapott Ő is, amjd jött a torta. íhagytuk hogy nekiessen. Jól belemarkolt és betömte a szájába
Aztán evett kulturáltan, villával is, amjd Apa ugy itélte meg, hogy elég lesz, kicsit odébbtolta a tányért, de Pöri 1 hirtelen mozdulattal elkapta és ujra belemarkolt (szóval mégse volt elég). Ezért aztán 1 teljes nagy szeletet megevett. Gyönyörüen nézett ki, közben az anyukám folyton törülgette a száját, ami persze teljesen felesleges hadmüvelet volt és minden falat után meg kellett ismételni
Mókás ebéd volt
Majd folytatom, csak felébredt.
Ugy néz ki megmaradok