Sziasztok!
Nagyon aranyosak vagytok, hogy így drukkoltok.
Mary
Óriási hasad van, tök jól néz ki. Nagyon szép a babasarok tetszik a színe.
Engem megölt volna a dokim, ha ennyit hízom. Nálunk max. 13-14-t engedélyez, mert ott az a hitvallás, hogy a szülés előtt és után is a kilóktól sok szövődmény lehet.
Én már régóta nem eszem édeset és tésztát. A közepétől kezdtem el hízni, addig annyi kenyeret ettem amennyit akartam. Most így is 2 nap alatt képes vagyok 1 kg-t hízni, akkor jön a párolt hús zöldséggel. Most 14 kg-nál tartok, de már többet nem szabad. A szülés után megmondtam a páromnak, hogy zabálni fogok, behozom a lemaradást.
őzi
Nálunk a bútorok lapraszerelve vannak mert nincs annyi helyünk és nem is akartuk, hogy porosodjanak. Ha felállítjuk, ígérem az lesz az első, hogy csinálok képeket.
A szüléstől talán azért nem félek már annyira, mert sok előkészítőn voltam és ott mindent elmagyaráznak. Tudom, hogy nagyon fog fájni és utánna vérezni is. De már nagyon jó lenne a kiscsajt látni, és jókat enni.
56-os és 62-es rugikat és bodykat vettünk. Igazi kislányosak, van benne rózsaszín, rozsdavörös (Vuk feje van rajta) és fehér is, kis csipkés gallérral nagyon helyesek. Van egy csomó állatos zoknink is.
Örülök, hogy sokan nevelnek Alient.
Ittam ma málnalevél teát, semmi íze sincs így naturan, cukor vagy édesítő sem kell bele.
Ami nekem a legfontosabb a doki leszedette velem a műkörmeim, már 3 éve volt folyamatosan, azt a fejet látnotok kellett volna, mikor megkérdeztem tőle, hogy leszedessem-e. Persze nekem nem olyan műnős körmeim voltak, rövid és szolíd de hiányoznak.
Mi feltétlen veszünk légzésfigyelőt, mert sosem lehet tudni, meg anélkül el sem mernék aludni. A kórházban is ajánlották és ott is van minden babának.
Levetetjük a köldökzsinórvért is a jövő héten megyünk szerződést kötni. Közületek tervezi valaki?