Kata, Blanci nagyon drágán mosolyog, nem csodálom, h folyton meg akarod enni! Olyan kis vidám, jókedélyű csajszi! Hogy sikerült a felvonulás? Nahát tegnap reggel, nem a szomszédotok volt a Mokkában
?!
Dia, jaj, de jót röhögtem már megint azon amit írtál!
Az iváson ne parázz, Hanna csak vizet iszik, semmi de semmi mást nem hajlandó(na jó,a cicit), az előbb is adtunk ananász levet, köpte ki,mint a szél..a vizébe belecsempészem az aktuális vitamint(Béres, vagy Aloe) és issza, ált. aventes itatóból, de rendíthetetlen poharazó vagyok, igaz néha (szinte mindig) úszik a konyha utána
.Szóval , Hanna 1éves koráig nem volt hajlandó inni semmit, akkor meg egyik napról a másikra, na nem sokat, és néhány hete mondjuk 2-3dlt-t egy nap a tejcsin kívül.
Kaja, nálunk ma a karfiol leves nyert by Stahl(
leírom,ha akarod),
meg utána rizs és szalonnába tekert máj volt(jó ez Nálad szóba se jöhet, szegény Bazsa), nagyon egyszerű, gyors és fini, és a májat is szinte minden gyerek szereti... mondjuk a sütőtökre is ezt mondják, ehhez képest az én gyerekem eddig 1x 2 gerezdt evett, de másnap és 1hét múlva hiába volt megint, nem kellett....(mondjuk mi sem szeretjük, de a kedvéért, még én is képes voltam enni belőle
).
Járás: no para, a szomszéd kislány is vmikor 14hónaposan kezdett egyedül járni, és Peti sem régóta. Amúgy Hannamanna meg 6.5hós korától ment minden mellett, meg Karácsonykor már tolta a kávéfőző dobozát, és mégis még 5hónap telt el,mire egyedül nekivágott(
én sem hittem, h eddig fog tökölőcizni ).
Bazsa vicces
!
Orsi, tök természetes , h nem bírod nézni ahogy tekereg meg nyöszörög a pukiktól, ez is hasfájás, de nem az a klasszikus(amire az égvilágon mindent kipróbálnak, de csak ahogy jött egyszer elmúlik a megoldása) szerintem. Ha belegondolsz, hihetetlen pici a teste, benne a belecskéi,persze, h megkínozza....
Köldökcsonk, nekünk nem kellett alkohol, hanem sebhintőpor, rá egy-két 10x10cm-s steril mullap, annak a széle kijatva a pelusra, így még az sem birizgálta. Ne félj tőle!
Fürcsi, mondjuk Hannamanna szinte végigaludta az elsőt, de azt mondják, az is tök normális ha sír, hidegebb van, vetkőztetitek, vizes is, de meg fogja szokni, aztán már csak az öltözést üvölti majd végig, később meg a hajtörlést, meg nem akar majd belebújni a pizsibe
.
Sztem hülység az egész Suttogó. És az időre szoptatás is, de kétségkívül van akinek bejön.
Ági, Te bedőlsz a babavíz biznisznek??
A Szentkirályi(és nem azé mert itt van a szomszédban) szénsavmentes vize is tökéletes,mivel nitrit és nitrát mentes(ez a lényege a babavíznek), az Óbudai gyémánt(vagy mostmár Norbi aqua gyémánt) babavíz is uez, a Humana babavíz meg annyi, h csírátlan, felbontás után 2-3 napig, aztán ha csíramenteset akarsz az is forralandó, de én már adtam sima csapvizet is Hannának
(na jó,nem icipici korában, de pl tegnap is, és máskor is simán felforraltam a csapvizet és azt adtam volna, ha megitta volna
).
Pelus:miért baj az,ha nincs csordultig tele??? Egyszerűen csak hamarabb lecseréljük,minthogy megtelne,nem?
Eszti, fodrászkodás? Szépek lettetek? És ilyenkor meddig bírja Benyó cici nélkül?
Bogokám,még nem választottam konyhát, jó lenne élőben látni őket....