Sziasztok!
Ne haragudjatok, hogy nem nagyon írok, de kitölti a napomat a két kisfiunk. Nagyon jó kisbabák, eszünk, nézelődünk, alszunk, szinte soha nem sírunk, csak ha üres a poci. Éjszakáink is jók, egyszer kelünk 2-3 óra között, majd reggel 6-7 körül. Nagyon boldogok vagyunk, csodálatos dolog kétgyermekes anyukának lenni.
Már egy hónaposak leszünk kedden és 3,86 és 3,90 kgok vagyunk.
Szeretném egy kicsit a segítségeteket kérni. A védőnőnk szerint túl sokat eszünk és ne adjak nekik annyit enni, mert hirtelen meghíznak és fulladni fognak. Jelenleg kb. napi 650-700-t eszünk, de volt olyan nap is, amikor ennél is többet. Kb. 120-t eszünk egy alkalommal, de pl. tegnap fürdés után 70-80-al 4 órát aludtunk. Próbáltuk, hogy forralt vizet kapnak, de megitták és sírtak tovább, mert éhesek voltak. Szerintetek mit csináljak?! Nektek a gyerekek mennyit ettek 1 hónapos korban, vagy ilyen súly környékén? Mennyit híztak hetente? Mi BEBA H.A. Start Aktív tápszert eszünk, nem fáj tőle a pocijuk, rendszeresen kakilunk (általában anyu ölében evés közben
)
Ti kiegészítésként teáztattátok a babákat, ha igen milyen teával? A dokinénink szerint teáztatni sem lehet, csak forralt vizet adni.
Én úgy látom, hogy jól érzik magukat, mosolyognak, egészséges, kiegyensúlyozott babák. Nem tudom, hogy mit kellene változtatnom az étkezésen, vagy egyáltalán kell-e, hiszen mindenhol azt olvasni, hogy etessünk igény szerint. Már nagyon szépen betartjuk a 4 órákat is, ritkán ébrednek 3 óra alvás után. Tehát szerintem jól vannak és gyönyörűek.
Várom a tapasztalataitokat, rohanok, mert jeleznek a kisfőnökeim…
Igyekszem friss képeket küldeni majd nektek e-mailben.
Tirza!
Matyi gyönyörű, köszi a képeket!!
Rvan