Sziasztok!
Hát lányok, az a ruha lehet, hogy még egy darabig a boltban marad, mert a teszt szerint két-három hónap múlva már nem fogom tudni felvenni.
Még magam sem hiszem el, de a teszt pozitív lett
Hajnali fél ötkor felébredtem, forgolódtam az ágyban fél órát, aztán úgy gondoltam egye fene, megcsinálom a tesztet. Ha negatív, legalább lenyugszom és tudok még egy órát aludni. A kontrolcsík azonnal előjött, de semmi. Na, gondoltam, akkor ennyi. Erre elkezdett a másik csík is előjönni, de nagyon halványan. Nem is hittem a szememnek. Berohantam a hálószobába és felkeltettem a férjemet. Szegény azt sem tudta hol van és mi történik, de nekirontottam a kérdéssel, hogy hány csíkot lát? Mondta, hogy egy és egynegyedet. Mondtam, hogy ne szórakozzon egyet vagy kettőt? Erre mondta, hogy hát inkább kettőt, de a másik nagyon halvány. Mondtam,hogy nekem az is elég és vigyorogtam
Kérdezte, hogy akkor most mi van? Mondtam, hogy akkor most van szűk 9 hónapja, hogy megtanuljon babát fürdetni.
Szegény szerintem nem nagyon fogda az adást. Hagytam, had aludjon még. Én viszont nem tudtam már visszaaludni, kimentem a nappaliba és felváltva vigyorogtam és sírtam. El sem tudom hinni.
8-kor felhívtam a Kálit, a dokival nem tudtam beszélni, de az aszisztens a harmadik hívásnál meglérdezte, hogy tud-e segíteni. Mondtam, hogy mi a helyzet, meg azt is, hogy csak amiatt aggódom egy kicsit, hogy a mellfeszülésem elmúlt. Mondta,hogy, ha nincs vérzés, akkor elvileg minden rendben, de délután tudok majd beszélni a dokival is, egyébként két hét múlva UH. Addig azért még csak visszafogottan merek örülni, de nagyon nagyon boldog vagyok.
Hát lányok nektek is köszönettel tartozom, mert azt hiszem ennek a rengeteg pozitív eneriának is volt köze a dologhoz, amit a környezetünktől és tőletek kaptunk.
Gratulációkat egyelőre ne küldjetek, majd az UH után. Addig kérek még egy kis drukkot, ha nem vagyok túl telhetetlen.
Mindannyiótoknak kívánom, hogy mielőbb hasonló élménye legyen
Üdv: nyusziful