Norka,
nem baj ez egyáltalán, hogy ennyiféle véleményünk van, persze, hogy mindenki kicsit a saját szemszögéből, tapasztalatai alapján mond véleményt.
Amiket írtál Tűűről, hogy miket mondott a különböző problémákkal küszködő betegtársaknak, nos, ez kicsit tényleg elgondolkodtató. Fene tudja, biztos, hogy ő sem tökéletes, ő is mond biztosan hülyeségeket, de egy tény, hogy számomra per pillanat nagyon hiteles, visszaadta az endokrinológusokba (el)vetett bizalmamat. Lehet, hogy diabos dokinak csapnivaló.
Nem istenítem/jük őt, csak pusztán értékelem/jük, hogy végre, egyáltalán, valaki emberként, normális hangnemben, hozzáértő módon áll a problémánkhoz. Még akár fizetés fejében is.
16 éve tudom, hogy valami baj van velem. 16 éve élek a tejcsorgással, a rendezetlen mensivel. Nem egyszer és nem kétszer futottam neki, hogy segítsen valaki megtalálni, mi a baj. Soha nem jöttek rá. Mondjuk nem is Tűű jött rá, hanem én magam. Általatok, itt a fórumon. Ő csak bebizonyította, hogy igazam van.
Iványi sem tévedhetetlen, egészen biztosan ő is mond időnként hülyeségeket. Hát istenem, az orvosok is csak emberek !
Szerintem itt akik vagyunk, maradtunk, már zsigerből nem hiszünk el mindent, bárki is mondja azt, annyi de annyi minden túl vagyunk már, orvosokon, vizsgálatokon. Tuti, hogy bármit is mondjon Tűű, én le csekkolom más irányból is, többször. Még hogy én ne szoptassak, ha egyszer végre lesz kit ?? Hát tőlem a prolaktin szintem kiverheti a biztosítékot is, ha képes leszek rá, szoptatni fogok.
Norka, nehogy anyázásnak vedd ám részemről a vélemény nyilvánítást, én örülök, hogy leírod a véleményed, mert sokszor elgondolkodtat, amit írsz. Te higgadtan, előítéletek nélkül tudsz Tűűről véleményt mondani, én tényleg kicsit érzelemből beszélek róla, mert hálás vagyok neki, hogy segített (reméljük) rajtam.
Egyébként én is éppen a hullámvölgy aljáról jelentkezem, jó lenne tovább lendülni a mostani állapoton, de annyira reménytelen. Illetve jó lenne, ha történne végre valami.