Új privát üzeneted érkezett!

Csajok!
Benne vagyok a Mikibuliban! Szerintem nagyon jó móka lenne. És a Mikulás-party kisgyerkőcökkel az igazi. Mellesleg a jelmezhez legalább a pocakunk már megvan, ha szép fehér szakállunk még nem is nőtt. (Helyette szép nagy szőrünk mindenhol máshol... :D :D)
Szóval ha esetleg a többiek is kedvet kapnának elhozni a csemetét, engem személy szerint egyáltalán nem zavarna. Még az is lehet, hogy tök jól ellennének egymással. Júúj, de izgi, végre agyon fogom nassolni magam! :D Babóca egyébként is nagyon szereti(szeretné...) az édességet. Ha valami édeset küldök (igyekszem minél ritkábban), kis időn belül irtóra be tud gerjedni. Azt hiszem ez lesz a taktikám nst-n is, ha netán be kéne indítani őkelmét. :D

Andi

Kép
andykamama

Bogi!
A kövesztett-sztori nagyon tetszik. Van ízlése a kiscsajszinak... :D :D :D Még jó, hogy a székes esetet megúszta. A húgom az ollóval volt így anno, nem bírt magával, állandóan ilyesmiket kaparintott meg, mígnem egyszer jól összevagdosta az ujját a hatlamas szabó ollóval. Ordított egy darabig, bekötöztük, másnap ugyanúgy felkutatta és mintha mi se történt volna, össze-vissza hadonászott vele. Már fogalma nem volt szegény anyunak, hova kéne mindent elpakolni, mert mindenhol megtalálta a veszélyes fegyvereket. :) Tesóm meg folyton úgy nézett ki mint a sebészeti próbababa... Varrodát lehetett volna alapítani az eseteire. :D

Andi

Kép
andykamama

Sziasztok!

A Mikulás-party délelőtt nekem is megfelelő, mivel akkor még a "kötelező" intézményekben vannak a gyerekeim.

A helyszín is jó! De Tündével egyetértve egy kicsit messzinek tűnik. :lol:

Bea
ráhel

Sziasztok! :)
Ti mennyit tudtok írni!! :D
Mire hozzászólnék egy témához, már 2 oldalt lapoztunk! :D

A szőrök... Hát én sem tudok őserdőt viselni magamon... és tényleg az a baj, hogy összementek a kezeim! Még a lábam csakcsak- de ott is inkább a jobb a jobb, mert főként bal oldalon van Sebi,... de a lábam között!!! .. Higgyétek el, hogy még a wc-zés is kín, mert ott is ügyeskedni kell már a papírral! :D Borotválás meg már Ott min.fél óra, mire megtalálok minden helyet vakon.. mert ugye látni már semmit nem látok, még tükörből sem. Próbálkoztam a múltkor, hogy megkérem a férjem, hogy segítsen, mert csak maradt egy két szőrcsomó.. Na ő jött felém a borotvával, de annyira zavarba jöttem, hogy épp amikor hozzámért volna őrülten elkezdtem röhögni.. Mondanom sem kell, hogy nem jött össze és még visszamehettem magam egy körre borotválkozni. Így a párom már azóta kisebb sünit kap és csak akkor esek kopasz tájat nyírni, amikor a dokihoz megyek! Sztem ha rámjön a szülés, akkor is inkább két fájás között magam fogom leborotválni, mert hogy más hozzámérjen, nem fogom kibírni!! :)

A zoknit úgy veszem fel, hogy már rajtam a nadrág, leülök és a nadrág szárával felemelem keresztbe a lábam és úgy már fel tudom venni. A cipő csak úgy, ha felteszem vmire a lábam, de mostanában a párom segít! :lol: És még nőni fog a pocim!!! :D

A kínzós party jól hangzik... ;) Biztos lesz ott lightos kóla is! :P :twisted:

Szila

KépKép
KépKép
hangolka

Szila!
Istenem, mintha magamat látnám a borotválkozással... Képzeld, én a múltkor megpróbálkoztam azzal a módszerrel, hogy betuszkoltam egy műanyag széket a tusolóba, hogy majd arra leülve jó nagy terpesz, stb. és akkor majd így menni fog. A frászt... :D Hoztam a tükröt, de azt meg nem bírtam hova tenni. Végre találtam neki helyet, nekiálltam, de hát tisztára kifulladtam, mire valamit összehoztam. És a végső ellenőrzésnél kiderült, hogy még mindig otrombán ágaskodik egy-két pamacs itt-ott. :twisted: :twisted:
Biztos igaza van Boginak abban, hogy a dokinak hótt mindegy, hogyan lát, de én akkor se szívesen megyek dzsungelharcosként hozzá, meg én itthon is útálom a medvebundát. Szegény apának ne kelljen már fél órát kutatni, mire talál valamit. :) És akkor nem is fokozom tovább, hogy mi mindenben zavarhatja még... :D
Zokni, cipő: a helyzet hasonló. Már nekem is csak úgy megy, ha felhúzom a lábam és így ügyeskedem rá a cuccost. Hajolni leginkább azért nem bírok, mert veszettül tud fájni, ahogy összenyomom szegény kis tücsköt. És persze neki is szörnyű lehet, úgyhogy ,aradnak az alternatív módszerek. Például lehetne mondjuk lábon zoknit mosni, utána meg jó erős hajszárítóval rámenni, hogy pikk-pakk megszáradjon. 2 in 1. Láb -és zoknimosás egyben. :D :D :shock:

Andi

Kép
andykamama

Sziasztok!

Képzeljétek tegnap semmi csúszás nem volt a dokinál!! Így nem is találkoztunk a Tündével.

neubi! Az Uh-ra én 29-én megyek, mert nem 18 hanem 19 hetes szeretné megcsinálni, furcsáltam is, hogy te miért 22-én mész.

Ha már ennyire témánál vagyunk, megkérdeztem a dokitól a szőrősödést, és azt mondta a terhesség alatt még kicsit erősödnek is a hormonváltozások miatt. SZUPER!! :evil:

Meséltem neki azt is, hogy mégsem fogadok szülésznőt, hanem dúlával vagyis a Ráhel/Beával szeretnék majd szülni, teljesen pozitívan állt hozzá és elismeréssel beszélt a Beáról... :wink:

Azonban továbbra is nyitott kérdés, hogy szülhetek-e természetesen és nem császárral, persze ez a végén fog eldőlni, de nagyon odafigyelek miket eszek, mert minél nagyobb lesz a hasam annál könnyebben tolnak majd be a műtőbe... :?
SZóval én semmilyen édességet nem fogok enni, pedig nem vagyok cukros. Persze eza talit nem befolyásolja, csak max én is inkább egy teát iszok majd.
Amúgy nekem is nagyon kiesik az a cukrászda, de végülis mindegy.
Csak decemberben már olyan hangulatos a belváros... :)

Na megyek sziasztok, ma nem dolgozom.
ponger

Melyik cukrászdáról van szó? Mert itt már több is szóba került. :)

Kép
babancs

Szerintem nem muszáj a Kakas mellettibe menni, mert a belvárostól tényleg kiesik. Nekem mondjuk mindegy, mert én ott jövök be kocsival előtte a városba egyébként is, dehát, Ti, akik bent vagytok nem kéne kibuszoznotok. Szerintem bármelyik belvárosi cuki megfelelő. És az is igaz, hogy már olyan jó hangulatos lesz a belváros. Bár ez leginkább pont délután sötétedéskor érzékelhető.

Andi

Kép
andykamama

Sziasztok! :)

Andi :D Az ötlet nem rossz, csak azt mondd meg, hogy ki tartja a hajszárítót? :D

Andi és nagypocisok! Ti nem féltek a papás-mamás játéktól? Mindenhol olvastam, hogy nem árt a babának, de főleg a 2.harmadban... De itt a végefelé picit azért elgondolkodok - persze általában utána -, hogy okoz-e esetleg koraszülést? Vagy hagyjuk el ezt a helyet mostmár? ;) Én sem szeretném megvonni magamtól, hát még a papát éheztetni...

Szila

KépKép
KépKép
hangolka

Sziasztok!

Dec. 6-a délelőtt nekem is megfelel. Annál is inkább, mivel dec. 4-én megyek cukorterhelésre, előtte egy kicsit visszafogom magam. Mehetünk bármelyi belvárosi cukrászdába, csak a Mozartot nem ajánlom. Egy alkalommal a sütijük volt tök száraz, a gesztenyepüré meg kb. 1/4 adagnak felel meg. Szerintem a Bécsi kávézó hangulatos is és mindenki megtalálná a magának megfelelő ételt, italt. Mit szóltok hozzá?

Tünde!

Zitát mindenki szívesen látná. Szerintem jó ötlet, aki tudja hozza el a gyerkőcét. Az enyém már azon gondolkozik, hogy igazoljak neki egy napot a suliban, mert mindenkit szeretne megismerni. Nagy franc! :P
Gyomrod rendbejött? Krekónak említetted? Talán ő is tud egy-két jó dolgot mondani a panaszaidra.

Egyébként én a múlt csütörtökön voltam. Csak 2-en voltak előttem. Előzőleg meg 6-ra mentem és pár percet késtem. Az asszisztensnője meg már behívta az utánam következőt. Én is csak lestem, mert régebben 1-2 órát kellett várnom, hogy bekerüljek.

Angéla!

Ne gondolkozz! Ha már nyűg felkelni reggel, szerintem maradj otthon. Ráadásul jön ez a tüsszögős, beteges időszak. Igaz, itthon is elkaphatunk bármit, de talán kisebb az esély. Gyógyulni is lassabban fogunk, mivel gyógyszert nem igazán tanácsos bevenni.
Bálinttal félidőig dolgoztam. Megfogadtam, ha lesz még egy gyerekem, eddig sem fogok. Hát így is tettem. A munkahelyemen egész nap számítógép előtt üldögélek, a stresszről nem is beszélek. Sokkal nyugisabb az életem. Nórinak igaza van. Most kell egy picit önzőnek lenni és magaddal foglalkozni mert ha meglesz a baba majd meglátod, nem lesz időd rá.

Ponger!

Beninek jobbulást! Tök jó a társas amit vettél a szülinapjára. Én is nagyon szeretem a többfunkciós, képességfejlesztő játékokat.
Gondolom már nektek is van puzzle-tok. Mi először olyanokkal kezdtünk aminek van kerete, aztán keret nélküliek és egyre nagyob darabszámúak. Bálint ezeket is nagyon szerette.
Borozgatás megvolt, bár egy kicsit balul sült el. Nekem sem és a Lacinak sem ízlett amit választottam, nagyon fanyar száraz bor. :cry: A hűtőben pihen, majd apukámnak odaadom, talán ő értékelni fogja.

Neubi!

Örülök hogy AFP-vel minden rendben. :) Akkor te jövő héten mész ultrahangra? Megkérdezitek a baba nemét? Gondolom már mocorog a bébi. :)

Nóri!

Írj, mit mondtak a kardiológián? :?:

Babancs!

Felkeltette az érdeklődésemet a jamaicai-rum tea. Isteni illata lehet. Nem is tudtam, hogy az Újvilág utcában van teaszaküzlet, de majd felkeresem.

Bogi!

Isteni szerencse, hogy Katicának nem lett semmi baja. Jó pörgős kiscsaj lehet, az alapján amiket leírtál. :lol:

Andi!

Mondd meg a párodnak, hogy nem vagytok egyedül. Képzeld, kaptam a barátnőmtől egy kertészfarmert. 8-9 éve volt divat, akkor szülte az első kisfiát. Hát ez a gatya répafazonú (ami állítólag ismét divat lesz), amikor felvettem akkor nem volt semmi gond. Sajnos elég magas a lábfejem és egyedül nem bírtam lecibálni magamról. Ekkor szóltam drága uramnak, hogy hanyatt fekszem és szabadítson már meg a nadrágomtól! :D Ő már egy ollóval szeretett volna segíteni rajtam, de valahogy mégis megúszta a nadrág a vágást. (Mégiscsak kölcsöngatya!) Szóval nem biztos, hogy hordani fogom.

A szőrtelenítős hozzászólásokon nagyokat nevettem. Hasonló cipőben járok. Nekem szerencsére a terhességeim alatt a szőrnövekedés visszafogta magát. A hajam nem zsírosodik, a bőröm nem pattanásos. Tehát jó lenne mindig terhesnek lenni! :D
(Vagy mégsem?)

Na lelövöm magam, de annyi mindenről írtok és szertnék mindenre reagálni. Megyek főzni, gombapaprikás lesz galuskával. Lehet, hogy ez lesz az utolsó vacsoránk? :oops: :oops: :oops:
Csak vicceltem! :D :D :D

Pussz Lívi

Kép
Kép
v.lívi

Nem zavar benneteket ez a fránya óra?
Miért nem állítja már vissza valaki? Központ! Hahó!!

Kép
Kép
v.lívi

Sziasztok!

Ma nem dolgozom csak itthon a festéket kaparom a gardróbunkban egy picit ideültem ebédelni :oops:

Lányok nagyon aranyosak vagytok hogy velem örültetek!

Ponger!Én 21-én lépek a 19.hétbe nekem is annyi idősen nézi a picit a uh.

Lívi!Igen tudni szeretnénk a nemét remélem megmutatja magát.Mindennap elmondom neki párszor,majd meglátjuk mi lesz az eredmény.

Na megyek vissza kaparni,SZIASZTOK!!!

Kép
neubi

Sziasztok!

Ponger, én is 29-én megyek uh-ra! :) Sztem mi reggel 7-re kollektíve családostól felvonulunk, mert Apa nem maradhat ki, Zitát meg nem tudjuk kire hagyni. :)
A gyomrom ma jó, koppkoppkopp, tegnap du megint szenvedtem vele. :(
Említettem a Krekónak, szóba jöhet esetleg hányós vírus, de sztem nem, mert nem hányok. Abban maradtunk, hogy elhagyom a magnéziumot, és csak a Magne B6-ot szedem, hátha...
Én azért gyanakszom a mákos muffin-ra, amit vmelyik nap sütöttem és felfaltam.
Én is mondtam neki, hogy valszeg Beával fogok szülni, nem volt semmi kifogása ellene, csak csodálkozott inkább, hogy nem Apával.

Nóri, Anyukád csinál kismama masszázst? És ha igen, dolgozik hétvégén?

cipő
: Zitával nem értettem, mit kérdezgetik egyfolytában, hogy fel tudom-e venni, be tudom-e kötni... mert májustól szeptemberig papucsban jártam, talán az utsó 1 héten volt rajtam cipő. :D

Tünde

KépKép
KépKép
KépKép
zitaanyu

Sziasztok!

Vasárnap délutánig-estig eltünök picikét. Biztos jó lesz akkor visszanézni, mert tuti teleírtok pár oldalt! :)
Hazautazunk végre anyukámhoz, Kazincbarcikára, a kiságyért és babakocsiért! :)

Vigyázzatok magatokra!!!

Puszi!
Szila

KépKép
KépKép
hangolka

Lívi!

A bécsi kávézó jó ötlet! Nekem még eszembe jutott a Nosztalgia Kávéház, a Patio, meg az Árkádban az a bőrüléses, jó nagy cukrászdás-fagyis rész.
Jamaicai rum teát meg tényleg kóstold meg. Gyümölcstea valójában. A férjem vett először..úgy történt a vásárlás, hogy nem is tudta milyen teát vegyen, de bement az üzletbe és az előző vevő már nem volt ott ugyan, de ilyen teát vett és az egész üzletben ott maradt a finom cseresznyés-rumos illat. 5-vagy 10 dekát érdemes kérni belőle. Mi 5 dekánként vesszük a teát, hogy többféle legyen itthon.
A munkahelyünkről: nekem még nem tűnt fel, hogy stresszes. :lol: Lehet, hogy nem is egy helyen dolgozunk? :wink: Én meg néha mit nem adnék egy kis munkahelyi stresszért. :D Engem biztos nagyon kíméltek az ügyfelek hehe. Mindenesetre itthon jobb, ebben egyetértek Veled.
(ja és vicces lehettél ahogy küzedöttétek le rólad a répafazonú kertésznadrágot :D ).

..
A szőrtelenítéshez nem tudok hozzászólni. Én ugyanúgy élek egyenlőre mint eddig. Vágtatok a biciklivel, le is tudok hajolni, a borotválkozás sem okoz gondot. (még :!: ) :) A végén állítólag a "kitapogatásos" módszer a nyerő. (vagy a villanyborotva?)

Kép
babancs

Hangolka!

Jó utat kívánok! És vigyázz magadra a hosszú úton!

Kép
babancs

Tünde!
De nem bánnám én sem, ha papucsos időszak lenne. Bár itthon mindig abban laffogok, igyekszem csak kimenőre cipőt húzni.
De most gondolkodom el, hogy nekem biz már a bugyi húzás is hasonló problémákat okoz. Ez meg ugye nem évszakfüggő... :oops: :oops: :oops: :D

Szila!
Erre is kitaláltam valamit: a hajszárítót bekapcsolod és fellógatod mondjuk a vasalódeszka vasalótartójára úgy, hogy ha a lábadat felpakolod egy székre, addig érjen le. És már lehet is szárítani. Igen ám, de arra nem gondoltunk, hogy ha a lábmosás se megy a hajolás miatt, akkor hogy menne a lábon zoknimosás? :roll: Á, halott ötlet. Apukák, harcra fel! Végülis, ennyit ők is vállalhatnak a terhességből, hogy az utolsó 1-2 hónapban besegítenek itt-ott... :D És hát, ha már itt tartunk, akkor időnként esetleg magukon is..., ha a kismama úgy érzi, hogy hanyagolni kéne a dolgot :oops: Bár szerintem a papás-mamás nem valószínű, hogy koraszülést okoz ha minden oké, de a legvégén pl. bizonyítottan indító hatása lehet az orgazmus miatt, mert az ugyebár méhösszehúzódásokat eredményez. Legalábbis ezt olvastam már nem egy helyen.

Andi

Kép
andykamama

Sziasztok!

Mikibulira én is a bécsi kávézó mellett szavazok,jó helyen van és nagyon hangulatos!

Tünde!
Anyu a kismamáknak hátmasszázst szokott csinálni és szombaton is bemegy,ha van bejelentése.Ha érdekel,priviben megadom a számát!

Ponger!
Privi megy!

Na lányok,voltam a kardiológián,futószalagszerű vizsgálatban részesültem,de a lényeg,hogy én így működöm,gond egy szál se!

Pusssz mindenkinek!
Nóri

KépKép
f.nóra
Győr

Nóri!
Jó hír, sejtettem, hogy ami az egyik dokinak tragédia, az a másiknak természetes is lehet akár... És az is lehet, hogy az idő előrehaladtával nőni fognak az értékeid, az én vérnyomásom is alacsony volt világ életemben és mostanság kezd normális lenni, így a "vége felé".
A Bécsi Kávézó az melyik is pontosan? Adj valami támpontot, hogy be tudjam tájolni.
Egyébként már rájöttem, hogy anyukád akkor lenne a legszuperebb csaj, ha a szülőágyon tudna nekem egy tuti hátmasszázst csinálni. Szerintem ennél jobban sose esne, mint akkor... :D No, akkor aztán már tényleg mondhatná a nagyim, hogy ez ám a flanc... szülésznő, orvos, masszőr, meg még az apuka is... :) :) (Mintha hallanám: "Bezzeg én mikor apádat szültem, még délelőtt répát egyeltem, öregapád is több száz km-re dolgozott, a másik gyerek is csak 2-3 éves volt, egész nap futhattam utána és a bába is 3 ház között rohangált, mert front volt és egyszerre szült mindenki. Orvosról meg aztán nem is álmodhattunk. Egy volt 5 falura, az is szekéren járt. Mire ideért volna, 3-at is megszülök..." blablabla... ) :D :D

Andi

Kép
andykamama

Andy!
Bizony,jól jön anyu tudománya a háznál ilyentájt! :wink:

A bécsi kávézó a bécsi udvarban van,a Baross útról jutsz oda...bécsi fagyizó???Az is abban az udvarrészben található.
De szerintem a legegyszerűbb,ha talizunk a meki előtt!!!Azt tuti,hogy mindenki tudja merre van!

Tehát:
Mikibuli:
Találkozzunk a meki előtt 10 órakor december 6-án.oks???

Persze csak akkor,ha a többségnek jó a dolog!
Pusssz
Nóri,a nyugodt...legalábbis a leletei alapján :wink:

KépKép
f.nóra
Győr

Sziasztok!

Abbahagytam a falvakarást....

Sajna Mikibulira sem tudok elmenni,mert decemberben valószínü nem lesz szabadnapom ha leszz akkor meg 7.-én mert akkor megyek a Krekóhoz.De nem menekültök meg tőlem,mert ha már nem dolgozok akkor biztos elmegyek :wink:

HMMM egy jó kis hátmasszázs most mit nem agnék érte.
A szőrtelenítés egyenlőre szinte zökkneőmentesen megy de ezek után biztos rögésbe fog fulladni minden keserves próbálkozás :)

Szila!Jó utat és élvezz ki minden kényeztetést a szülői részről!
Ponger a 12.hetes uh. hányadikán voltál,mert most ugrott be egy hasonló arc fürdés közben.Én 10.hó 04-én voltam

Kép
neubi

Neubi!
Nagyon aktív vagy!!!! :D
Mit tervezel,meddig dolgozol?Természetesen nagyon várjuk,hogy találkozzunk veled is,az újévköszöntő bűnözős-süteményezős partyn biztosan összefutunk végre! :wink:

....kicsit előre terveztem,de szerintem a januári akció fedőneve akár ez is lehet! :wink: ...olyan jó kedvem van ma,ömlik belőlem a hülyeség!...bocsi :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Pussssssssssz
Nóri

KépKép
f.nóra
Győr

Nóri!
Megvan, ok a kávézó, tudom hol van. De tényleg jó ötlet a 10-es tali egy helyen. Csak nehogy mekizésbe fulladjon a sütizés... :D :D

Andi

Kép
andykamama

Nóri!Elhiszem hogy jó kedved van hiszen mint olvastam a vizsgálaton minden rendben volt.Konkrét terv nincs addig amíg jól érzem magam.Idén még biztos végig leszek aztán jövőre majd meglátjuk.Na meg a pénz is jól jön mivel minimálbéres bejelentés után nem lesz sok a táppénzem meg a gyesem se.Azért bevallom egyre nehezebb az itthonlét a meló után gyors zuhi meg kaja és már alszok is sokszor már 20körül :oops: Jövőre mindenképp megyek veletek!!!

Kép
neubi

Szia Mindenkinek!

Húúúú,azannyát! :D Mire visszaolvastam a hsz terrméseteket,már állhatok is fel a géptől. :? :D

Tali minket is érdekelne.Csatlakozunk Hozzátok.

Megpróbálok visszatérni,egy kicsit hozzászólni,de most szaladnom kell,mert Marcus nincs formában,apuja nem bír vele...

Kitartást a szőrtelenítéshez,és a zoknihúzáshoz... :wink: :lol:

Puszilunk benneteket!

KépKép
KépKép
babinti

Igen szerencsére én is sokszor így járok olyan termékenyek vagytok.Szerencsére nagy a mozgolódás

Kép
neubi

SZiasztok!

Gyors leszek, mert fürdetek közben... :lol:
Szóval 1 kérdés a Bécsi kávézó 10-12 embernek nem kicsi hely??
Mikor legutoljára voltam nagyon füstös volt... :(

Felhívtam a védőnőt, minden OK az AFP eredményemmel!!! :D

Neubi! nem én 10.11-én voltam. Azért furcsáltam, hogy miért 22-én mész, mert azt hittem 18 hetesen kell menni, de így már értem, mivel az a pár nap különbség mindig meglesz a vizsgálatink között, sajnos sose fogunk egyidőben menni sehova...

De Tünde örülök veled találkozni fogok! szerintem én egyedül megyek majd 29-én, mert a családomat nem bírom olyan korán (1/2 7-kor) észhez téríteni. :D

Rohanok, mert már morognak.
ponger

Ponger!Sajna akkor tényleg nem találkozunk vizsgálatokon.Pedig csak pár nap :roll:

További jó estét mindenkinek én azthiszem fellövöm a pizsimet :oops:

Sziasztok!!

Kép
neubi

Sziasztok!

Nóri!
Nekem is nagyon alacsony a vérnyomásom, nem lesz tőle semmi bajod. 90/70, 90/60 szokott lenni általában. Nem okoz semmi rosszat a babának.

Tünde!
Sajnálom, hogy ennyire rosszul vagy...Én ezt a terhességet valahogy könnyebben viselem. IGaz a hasam sokkal nagyobb, és kezdek nehezen kapni levegőt, de amúgy semmi problémám.

Boglárka

Kép
Kép
Kép
constanze

Bogi, ma jól vagyok!
Már eszemben voltál, hogy régen írtál. Te nem tudsz eljönni pocakos talira? Kész a dolgozatod?

Tünde

KépKép
KépKép
KépKép
zitaanyu

Húúúúúúú Tünde mit találtál!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Már megyek is körülnézni a többi vonalzó között!!!! :D :D :D

KépKép
f.nóra
Győr

Szilvi!

Képzeld el szóltak az izotóplaborban, ha legközelebb megyek, friss háziorvosi beutalót kell vinnem. Tök jó lesz az öreglányok és tüsszögő, köhögő emberek között várakozni a dokinál. Ezt már megint nem tudom miért találták ki, csak az adminisztrációt növelik vele. Nem beszélve arról, ha januártól fizetni kell a vizitdíjat, két helyen fizethetünk. Jó, tudom a kismamáknak ingyenes lesz, de nem leszünk örökké kismamák, ide meg rendszeresen járnunk kell. Legalábbis nekem. :cry:

Lívi

Kép
Kép
v.lívi

Sziasztok lányok!

Nóri!

Örülök, hogy minden ok. Általában nekem is alacsony szokott lenni a vérnyomásom, de talán ez a jobbik eset. A mamámnak magas és már a sokadik gyógyszert próbálják ki nála, de nem nagyon változik. Ő már 80. éves és azt mondja, hogy esténként mindig felmegy neki és nem tud elaludni. Gondolom egy kicsit depressziós is. Egyedül él, fél hogy éjjel történik vele valami. :cry:

Ma lesz a 20. éves osztálytalálkozónk (általános iskolai), már nagyon várom!

Mindenkinek szép hétvégét!

Puszi Lívi

Kép
Kép
v.lívi

SZiasztok!

Lívi!
Érezd jól magad!!! :wink: Hol lesz?

Én idén szeptemberben a 10 éves érettségi találkozón olyan szuperul éreztem magam pedig már terhes voltam, hajnali 4-re értem haza! Sőt nagyon sokat táncoltam, amire rég volt lehetőségem. :oops:

Én néha kuka vagyok :? :
- Mi az az izotóplabor? Miért kell oda menned?
- Mi az a kövesztett?

Mennem kell, sétálunk egy nagyot!
Puszi Sziasztok
ponger

Ponger!
Az izotóplaborhoz én se tudok hozzászólni, de a kövesztett kb. menni fog. Az egy olyan nagyon zsíros, szalonnaszerű "hús"cafat, ami nem felfüstölve van, hanem borsos, fokhagymás (és még ki mit tesz bele) vízben kikövesztve (vagyis megfőzve, puhára párolva). No, ennek a tetejét aztán (legalábbis felénk) meghintik pirospaprikával, apróra vágott fokhagymával és lehet adni a koleszterinszintnek! :D :D
Sokan imádják, apósom is, de az én gyomromat ki lehetne fordítani vele... :D Amúgy pontosan nem tudom, milyen részéből van szegény malackának, de valami ilyesmi...

Andi

Kép
andykamama

Tünde!
"Tündibündik" az új vonalzók! :D A télapós mail-en meg majd behaltam, de a másik se rossz... :D :D

Andi

Kép
andykamama

Lívi!

Jó szórakozást estére!
Akkor most vinnem kell beutalót jövő szerdára az izotópba? Vagy még odamehetek csak úgy?

Ponger!

Az izotóplaborba a pajzsmirigy-betegek mennek a Zrínyi Kórházba. Ott vesznek tőlünk vért 6 hetente és nézegetik a pajzsmirigy-hormont.

Kép
babancs

Lívi!
Arany mamik mindig idegeskednek valamin :? ...de ez már csak így van mindenhol :wink:
Az én házidokimnál soron kívül fogadják a kismamákat...én sem olvasgattam el a kiírásokat,kivártam a soro és amikor bekerültem,jól megszidott,miért ücsörögtem a sok beteg ember között :oops: :? ......ráadásul leült mellé egy szipogó nő és úgy beszélt hozzám,hogy közben majdnem az arcomba ért az arca.Fel is álltam mellőle...nem bírom az ilyet. :shock: :roll:

Csatlakozok pongerhez kukaságban.Lívi!Miért kell izotóp laborba menned??????? :?:
Érezd jól magad az osztálytalálkozón!!!

KépKép
f.nóra
Győr

Nóri!

Az én háziorvosomnál sorszámot kell húzni, és nincs soronkívüliség a kimamáknak sem. :(

Kép
babancs

pár szó végi betű lemaradt,de zért a lényeg érthező...és PPPPPPonger...nagy betű.... :oops:

Nem megy nekem ez az új vonalzógyártás :evil:

KépKép
f.nóra
Győr

SZiasztok!

Babancs
Értem, tényleg nem tudtam mi lehet ez a labor. A családban szerencsére nincs ilyen jellegű probléma, más mondjuk van, Lyme kór... :(
Húúú nem lehet semmi 6 hetente járni vérvételre... jesszus, szegénykéim. A pajzsmirigy probléma amúgy a terhesség szempontjából okozhat gondokat?

nekem is küldhettek ám aranyos emaileket!

Nóri
Köszi a privit! :wink:
Ja és ki a háziorvosod?
Nekem régebben egy hölgy volt, de miután sorozatban felírt mindenféle antibiotikumokat (olyanokat amik egy lórugások voltak) és naná, hogy állandóan visszaestem, eljöttem tőle.
De a mostani se jobb, az első alkalommal még szimpi volt, de tavaly januárban mikor iszonyú köhögő rohamaim voltak éjjel, visszamentem hozzá és azt hittem nem hiszek a szememnek "vágni lehetett a füstöt a rendelőben" ja mert a dokinéni OTT dohányzik!!! akkor azt mondtam inkább magam kúrálom mostantól magam. Még az orvosi kamarát is felhívtam, hogy ki a legfiatalabb háziorvos Győrben akit esetleg a természetes gyógymódok is érdekelnek nem csak az antibiotikumok, de nem adtak felvilágosítást! :-(
Szóval nem tudom ki a fenéhez menjek!!! ha tudtok ajánlani valami jót az szuper lenne, ja meg fogad is!
ponger

Most kaptam ezt az aranyos emailt, ismeritek?

Egy család amerikában a 2 kislány mellé, akartak egy harmadik gyereket is, gondolom kisfiút!! :D :D :D :D :D :D
ponger

Figyeljétek mit mutatnak! :D :D
Kép
ponger

Kép

Kép

Kép

Jó mi??? :lol: :lol: :lol:
ponger

Ponger!

A pajzsmirigy betegség terhesség alatt - ha nincs jól beállítva a hormon, vetélést okozhat. Teherbeesés előtt pedig cikluszavarokat okozhat, megnehezíti a teherbeesést. Nekem gyógyszert kell szednem rá még most is. Úgy tudom 10 %-ban áthatol a méhlepényen, de még mindig jobb kezelni, mint anélkül.
Szülés után 5. napon úgy tudom a baba sarkából vesznek vért, melynek során pajzsmirigy működését is nézik.

Az én háziorvosom ott rendel a terhesgondozó 1. emeletén (Liezen-Mayer u.). dr. Szabó Ágnes. Fiatal és nagyon rendes.
A korábbi, rendelőben bagózó idős háziorvos doktornőmet szerencsére otthagytam, miután idegbetegnek titulált és nem volt hajlandó elküldeni pajzsmirigy-kivizsgálásra (helyette nyugtatót írt fel..).

Kép
babancs

Úristen, csak nem neked is a Dr. Sipos Erzsébet volt??? eddig 2x voltam nála + most az EKG miatt. SOHA többet!
:shock: Amikor először voltam nála csodálkoztam miért nem ül nála kint senki a rendelő előtt... :?
Most mikor mentem az EKG-ra, előre kértem időpontot és közöltem, hogy nem bírom terhesen a cigifüstöt, hányingerem van tőle!!! durva szerintem, hogy egy doktornőnek ilyet kell mondani!

Hétfőn felhívom a doktornődet, ha fogad még jövő héten átjelentkezem!!! Kösziiiii :wink:

Remélem minden ok lesz a terhesség alatt veletek és a babával is utána!!!!
ponger

SZilvi, már akartam írni, én is imádok bicajozni, ma is tekertem kicsit!! :wink:
Persze benne van a pakliban mi van ha elesek, de én amint jó idő van csak kerékpárral közlekedek, nem autóval, így tudom mit tudok és mennyire vagyok biztos a kerékpár tudásomban. No meg van egy szuper bicajom ami sokat számít!! Most mikor jó idő volt, még a Benedeket is simán vittem, a család nagy megrökönyödésére.
De hát csak "várandós anya vagyok" nem beteg!
ponger

Sziasztok!

Ti nemtudom hogy vagytok vele,de nekem sokszor terhes ahogy semmit nem akarnak engedni nekem csinálni jó tudom lehet sokszor túlzásba viszem,de végülis én érzem hogy mit bírok és mit nem.Pl:Családi házban lakunk és idén rakattunk kandallót,ja mellékesen a párom édesanyjával,mert apukája meghalt.Hozattunk fát amit a párom fel is vágott és elraktuk,de később rájöttünk,hogy tudunk egy kis helyet csinálni neki úgy hogy tető alatt legyen és ő elkezdte hordani én meg rakni ezt anyóspajti meglátta és már ki is rontott és nem engedte,de persze amikor az egész házat ki kell nyalnom azt fekve nézi :evil: Na most jól kipanaszkodtam magam :oops:

Kép
neubi

megyek vonalzót csinálni most harmadszorra remélem most már sikerül és soha többet nem cserélek :roll:

Kép
neubi

Sikerült de ez meg nem tetszik mégse :oops: mindegy egyenlőre hagyom aztán majd :lol: .....

Kép
neubi

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?