Sziasztok!
Dec. 6-a délelőtt nekem is megfelel. Annál is inkább, mivel dec. 4-én megyek cukorterhelésre, előtte egy kicsit visszafogom magam. Mehetünk bármelyi belvárosi cukrászdába, csak a Mozartot nem ajánlom. Egy alkalommal a sütijük volt tök száraz, a gesztenyepüré meg kb. 1/4 adagnak felel meg. Szerintem a Bécsi kávézó hangulatos is és mindenki megtalálná a magának megfelelő ételt, italt. Mit szóltok hozzá?
Tünde!
Zitát mindenki szívesen látná. Szerintem jó ötlet, aki tudja hozza el a gyerkőcét. Az enyém már azon gondolkozik, hogy igazoljak neki egy napot a suliban, mert mindenkit szeretne megismerni. Nagy franc!
Gyomrod rendbejött? Krekónak említetted? Talán ő is tud egy-két jó dolgot mondani a panaszaidra.
Egyébként én a múlt csütörtökön voltam. Csak 2-en voltak előttem. Előzőleg meg 6-ra mentem és pár percet késtem. Az asszisztensnője meg már behívta az utánam következőt. Én is csak lestem, mert régebben 1-2 órát kellett várnom, hogy bekerüljek.
Angéla!
Ne gondolkozz! Ha már nyűg felkelni reggel, szerintem maradj otthon. Ráadásul jön ez a tüsszögős, beteges időszak. Igaz, itthon is elkaphatunk bármit, de talán kisebb az esély. Gyógyulni is lassabban fogunk, mivel gyógyszert nem igazán tanácsos bevenni.
Bálinttal félidőig dolgoztam. Megfogadtam, ha lesz még egy gyerekem, eddig sem fogok. Hát így is tettem. A munkahelyemen egész nap számítógép előtt üldögélek, a stresszről nem is beszélek. Sokkal nyugisabb az életem. Nórinak igaza van. Most kell egy picit önzőnek lenni és magaddal foglalkozni mert ha meglesz a baba majd meglátod, nem lesz időd rá.
Ponger!
Beninek jobbulást! Tök jó a társas amit vettél a szülinapjára. Én is nagyon szeretem a többfunkciós, képességfejlesztő játékokat.
Gondolom már nektek is van puzzle-tok. Mi először olyanokkal kezdtünk aminek van kerete, aztán keret nélküliek és egyre nagyob darabszámúak. Bálint ezeket is nagyon szerette.
Borozgatás megvolt, bár egy kicsit balul sült el. Nekem sem és a Lacinak sem ízlett amit választottam, nagyon fanyar száraz bor.
A hűtőben pihen, majd apukámnak odaadom, talán ő értékelni fogja.
Neubi!
Örülök hogy AFP-vel minden rendben.
Akkor te jövő héten mész ultrahangra? Megkérdezitek a baba nemét? Gondolom már mocorog a bébi.
Nóri!
Írj, mit mondtak a kardiológián?
Babancs!
Felkeltette az érdeklődésemet a jamaicai-rum tea. Isteni illata lehet. Nem is tudtam, hogy az Újvilág utcában van teaszaküzlet, de majd felkeresem.
Bogi!
Isteni szerencse, hogy Katicának nem lett semmi baja. Jó pörgős kiscsaj lehet, az alapján amiket leírtál.
Andi!
Mondd meg a párodnak, hogy nem vagytok egyedül. Képzeld, kaptam a barátnőmtől egy kertészfarmert. 8-9 éve volt divat, akkor szülte az első kisfiát. Hát ez a gatya répafazonú (ami állítólag ismét divat lesz), amikor felvettem akkor nem volt semmi gond. Sajnos elég magas a lábfejem és egyedül nem bírtam lecibálni magamról. Ekkor szóltam drága uramnak, hogy hanyatt fekszem és szabadítson már meg a nadrágomtól!
Ő már egy ollóval szeretett volna segíteni rajtam, de valahogy mégis megúszta a nadrág a vágást. (Mégiscsak kölcsöngatya!) Szóval nem biztos, hogy hordani fogom.
A szőrtelenítős hozzászólásokon nagyokat nevettem. Hasonló cipőben járok. Nekem szerencsére a terhességeim alatt a szőrnövekedés visszafogta magát. A hajam nem zsírosodik, a bőröm nem pattanásos. Tehát jó lenne mindig terhesnek lenni!
(Vagy mégsem?)
Na lelövöm magam, de annyi mindenről írtok és szertnék mindenre reagálni. Megyek főzni, gombapaprikás lesz galuskával. Lehet, hogy ez lesz az utolsó vacsoránk?
Csak vicceltem!
Pussz Lívi