Új privát üzeneted érkezett!

hűű ti termeltetek rendesen :cry:

megy az esti műsor, Liza sír Apa csitítani próbál :?
én pihenek :wink:

na akiket megtaláltam wiwen, azok látják úgyis :wink:
sztem mindenkit akit lehetett :wink:

Zsóka tök jók a játszóteres képek és Borka is nagyon ügyesen fényképez, légyszíves mond meg neki hogy KATA ÉS LIZA ÜZENI HOGY ÜGYI NAGYON !!! :)

Edus vasalás :arrow: :? holnap du. jön anyósom és vasal :oops:
én nem szeretek. az egyetlen dolog ! max. Liza pelenkái és bodyk. de ennyi :oops:
Apa egy drágakincs megérti és kivasalja az ingeit (én amúgy is csak ráncokat vasalnék bele .... no comment)

na megyek megnézem őket, lelkifurdalásom van h ő "küzd" én meg itt havajozok a gép meg a tv előtt........ :?

még szeretnék ma jönni, meglátjuk...
lmkata
 
 


épp lejött sikerrel :lol:

de úgyis sztem felriad nemsoká... :? így szokta...
én nemtom mit kéne tenni h ezek az esti elalvások ne legyenek zömében ilyen gázok.
máskor napközben miért tud jól elaludni vagy max pici segítséggel??? :?
nem értem... :shock:

na megkeresem NikiBabát a wiwen még ma este ha összejön :lol:

ööö ébred... megyek
lmkata
 
 


Marcsi nem jött át :(
viszont sz öcsém haverja küldött meghívót, nem baj?
na megyek kihasználom amig alszik..
kerekpocak
 
 

 
 

dehogy baj, csak sajnálom, h. nem ment át. írtam is nektek iwiw-en, mármint Samunak. 8) amúgy a meghívót még mindig függőben látom,h. elment és regisztrációra vár. majd dec.2-án visszakapom, ha addig nincs regisztráció, és valszeg így is lesz mostmár.
nem tudom mit loserkedtem el. lehet a barátnőmnek is az én bénaságom miatt nem sikerült elküldenem?

mindegy, lényeg, h. sikerült Samunak a profil.

lépek, megyünk vásárolgatni.

Marcsi

KépKép
alon
 
 


marcsi azért nagyon köszi!!!!
MINDENKI MENJEN SÉTÁLNI, GYÖNYÖRŰ AZ IDŐŐŐŐŐŐ!!!
(a nagy hegyre fel-hegyre le okán fogytam 2 kilót!!!)
kerekpocak
 
 


ja! FONTOS!!! SZERETNÉK MINDENKITŐL ELNÉZÉST KÉRNI:

lehetséges lenne, h bár eddig mindig próbáltam odafigyelni, rendszeresen elrontottam és kisbetűkkel írtama neveiteket. NEM DIREKT TISZTELETLENSÉGBŐL, de az internetes kommunikációban nem használok nagy betűket. ha nem gond akkor továbbra is ennél maradnék, mert így következetesen nem használom és senkit nem bántok meg. (mert eddig néha így néha úgy jött össze) szal akit zavar az írja meg bátran és próbálom nem elszúrni. (kb 21 éves korom óta se emailben, se msnen stb- így nagyon gyorsan tudok gépelni.)
kerekpocak
 
 


Zsófi, engem nem zavar! :wink:

Hála ennek a gyönyörű időnek, egész délelőtt kint voltunk. Én annyira elfáradtam, hogy összebújtam kicsit Marcival és most ébredtem :shock: :oops: . Ebéd még sehol, szennyes hegyekben....
Szóval húzok...
pusszancs, Zsóka

KépKép
logi
 
 


Marcsi!
találtam a campona közelében baba-mama úszást 1500 ft ért 4 alkalom 6000 ft.
kerekpocak
 
 


Marcsi megjött a meghívó, mit csináljak?
kerekpocak
 
 


mi is, azaz Liza isteni szunyált kint a teraszon, 2 órát ! :)
és én???? hát fél órát tologattam h elaludjon, a maradék másfélben meg az emeletet porszívóztam, felmostam, ágyunkat lehúztam, beraktam mosást, teregettem, ebédeltem, lépcsőt mostam, és még le is tusoltam a végén mert büdi voltam :lol: :lol:
aztán Lizacica felébredt és követelte a jogos jussát....
én meg kicsit hulla vagyok :lol: de nem baj :lol:

zsófi engem sem zavar, van h én is úgy írom ha sietek - gyorsabb az igaz.

Zsóka, ezt az alvást aztán ne sajnáld h a munka rovására ment, tuti h nagyon jót tett az energy-szintednek...hm?? :wink:

pusszok!
lmkata
 
 


hűűű na most is: tökre nem direkt írtam Zsókát naggyal Téged meg kicsivel... de siettem :oops: :oops:
pusszancsok!
lmkata
 
 


Zsófi, ha nem kell a meghívó, akkor ne regisztráljatok légyszi, és akkor dec.2-án visszakapom. és ezúton fel is ajánlom vmelyikőtöknek, ha kell !
ja, és engem sem zavar a kisbetű, mondat elején én is így írok..

fúúú Kata, jó nagy melót végeztél ! én ma - Zsókához hasonlóan - du. aludtam Laurával, olyan jó volt ! rég aludtam már napközben !
a lakás meg fut, meg dobozolni is terveztem, na mindegy, majd fektetés után.

Anyukák, akik már hozzátáplálnak !
ti minden nap főztök, v. lehet 2 napra való krumplit is megfőzni, majd hűtőben eltárolni. persze anyatejjel hígitás frissben tervezem. ti hogy csináljátok?

Marcsi

Marcsi

KépKép
alon
 
 


Marcsi, én minden nap kétszer főzök, egyszer egy ebédet krumpli+zöldség, egyszer meg egy vacsorát krumpli+gyümölcs, mától vezetjük be a délelőtti csak gyümölcsöt (már kész a banánturmix :) ). De biztos hogy el lehet tenni a hűtőbe, csak énmost még lelkes vagyok és mindig főzök :).

Zsóka, a játszótéri képek nagyon jók, Borka pedig kitűnő fényképész!Nagyon édes arcot vág Marci a hintában, látszik hogy élvezte.
HOl van ez a játszótér? Én még ilyen babahintát nem is láttam.

Zsófi az ismerősöket majd megírom, de most nincs időm, Farkas marja a nyakamat, kívánja már a turmixot. Azóta egyébként újabb ismerősre találtam a barátnőm aki Farkó keresztmamája lesz. Pázmányos volt ő is. D. Erika, kommunikááció-magyar zak, hosszú vörös haj, bicikli, csíkos zokni.

most megyek...

Kép
nóri8
 
 


Sziasztok!

Te jó ég mennyit írtatok, nem semmi! Nem nagyon tudtam eddig jelentkezni, amikor meg tudtam volna, akkor a babanettel volt valami gáz...

Klári! Annyira példaértékű vagy, ahogy viselted-viseled ezt az egészet, de tényleg. Az jó hogy már 3 hónap múlva próbálkozhattok és addig is leköt Juli. Nem semmi kiscsaj, hogy ilyen jó az étvágya, Nóri talnulhatna Tőle.

Timi! Bala nagyon ügyesen viselte ezt az egész szuris cécót, egy kis hős. Azon a punkos képen meg behalás, fel is nevettem amikor megláttam, aztán gyorsan betapasztottam a számat, mert Nóri meg épp aludt. És hidd el a vidék sokkal jobb, már csak ha Balát nézed, tiszta levegőn, nyugodt környezetben, mint a büdi, koszos városban.

Kata! Nagyon jó kis helyen laktok, Liza helye meg nagyon jó, nem is értem, hogy miért nem akar ott sokáig aludni, én csak ránéztem és máris elálmosodtam. :lol: És azok a kezek!!!

Zsófi! Samu tappancsa nagyon édi, puszilgatni való! Jó kis babakocsi túrákat teszel elismerésem, legalább nem kell sportolnod. :)

Reni! Niki szobája csúcs, nagyon ügyes vagy! Kész királylány lakhely, a kisszéke, meg nagyon király, ahogy trónol benne. Remélem az éjszakai pisilések, már rendbe jöttek és bevált a nagyobb pelus. Mi sem cseréljük éjszaka, kivéve, ha kaki vagy kipisilés van (az nagyon ritkán).

Edus! Megnéztem a videókat, annyira édes gyerekeid vannak, jó ez a testvér dolog. Az ágy alatti hívogatás tetszett a legjobban, olyan édesen kúszott a kis drága a tesóhoz.

Dokinő téma: Felhívtam a dokinőt, akit Judy megadott, de sajna nem tudja vállalni, mert mondta, hogy ha sürősségi a dolog és dugó van (bár nem vagyunk olyan messze), akkor nem tud gyorsan ideérni. Korrekt volt, de sajnos ezzel nincs megoldva a mi problémánk. Szóval agyalok, hogy mi legyen.

Fogyitéma: nem tudom, hogy Ti hogy álltok vele, de nekem nagyon kellene. Már 3 napja próbálkozom, de még nem fogytam semmit :oops: . Tudom, hogy gyorsan akarok eredményeket, de nem férek már a régi ruháimba. Eddig volt egy-két dolog, amibe belefértem, de azok hidegek lesznek télre, meleg cuccom meg már nincs a hidegre. Szóval vagy fogyok vagy vennem kell nagyobb cuccokat, amibe beleférek (de azt nem szeretném). Sajnos imádok enni, úgyhogy kemény menet lesz! (Bezzeg szülés után - életembe először - nem volt étvágyam, de hát akkor meg kellett :roll: )

Az iwiw-en próbállak megtalálni Benneteket, remélem sikerül, az én vezetéknevem Rausz.

Puszi k.

KépKép
krisztan
 
 


Nóri! A banánturmixot hogy csinálod Farkasnak?
Nagyon ügyi vagy, hogy ennyit főzöl Farkasnak, az én főztöm nemigen jött be Nórinak, amúgy is félek, hogy mivel kezelték azt a zöldséget-gyümölcsöt, amit a boltba veszek, de lassan szoktatom hozzá.

k

KépKép
krisztan
 
 


Sziasztok!

Marcsi, én egyszer főzök dupla adagot, az egyiket aznap, a másikat pedig a következő napon eszi meg Marcus. Az üveges bébikaját is 48 órán keresztül lehet bontva tárolni, a saját főztünknek sem lesz semmi baja a hűtőben :wink: .

Tegnap adtam a kispasinak tojássárgáját a spenóthoz. Nagyon ízlett neki, nem volt elég a kanál, mert nem tudtam olyan gyorsan adni neki, mint ahogyan ő szerette volna, ezért megitattam vele :roll: :lol: .

Nóri, II.ker Torockó téri játszótéren van ilyen babahinta. Biztos van máshol is, bár pl a hozzánk legközelebb esőn nincs :cry: , ezért mostanában erre a kicsit távolabbira járunk..

pusza,

KépKép
logi
 
 


Nóri, köszi a választ !
figyelj, a krumpli-gyümit is összekevered anyatejcsivel ? a gyümölcs-anyatej nem bántják egymást?

amúgy ma lesz 3.napja, h. krumplizunk, de Laurának nem nagyon ízlett első 2 nap. fanyalog, de követeli az újabb és újabb falatokat. tetszik neki ez a kanalasdi, azért.
gondolom, h. olyan nagylányos, hhihi. v. csak reménykedik hátha más repül most a szájába. aztán olyan 10 falat után besokall.. már alig várom, h. mással keverjük össze a krumplit, nekünk a védőnő a répát mondta. még kivárok egy pár napot.

a Mammuton kívül tudtok biozöldségest vhol? (Nóri apukája kertjén kívül)

Marcsi

Marcsi

KépKép
alon
 
 


Zsóka, neked is köszönöm, csak egyszerre írtunk, és én nem láttam, csak most.

spenót-tojással + banánturmix, ezeket én is imádom.. :wink:

Marcsi

KépKép
alon
 
 


Kriszta, visszajelöltelek! :) Egy napon születtél az egyik nővéremmel és a legjobb barátnőmmel! :) :)

Banánturmix: banánt+forralt lehűtött vizet összeturmixolok.Megkóstoltam ugyanolyan íze van mint a tejes turmixnak, ja és bevágott belőle most 100 ml-t. :)

MArcsi, én már nem keverek anyatejjel semmit, mindent vízzel keverek. A krumplit vagy nyers almával illetve őszibarackkal keverem, vagy hogy változatos legyen sült almával, annak kicsit más íze van. És ezt mindig szoptatás után min. másfél órával adom. így nem vesznek össze.

Zsóka, a 2. ker. nekünk nagyon messze van (16. ban lakunk), de körbenézek hátha van itt is ilyen hinta.

Kép
nóri8
 
 


Helló!

Zsófi: vagyok wiwen, persze. Majd kereslek titeket ott! :)

Zsóka: édik a játszóteres képek. Nálunk abszolúte nincsenek játszóterek, mérges is vagyok emiatt. Ilyen bébihintát Balatonfenyvesen láttam még nyáron :)

Edus-Zsóka-nagyobbak: mikortól tudják kifújni az orrukat? Ugye az elmúlt két hétben rengeteget porszívóztunk. Gondoltam, próbálkozom a papírzsepivel, eddig még sose ment. De most valamiért megtanulta!!! Persze nem mindegyik fújás problémamentes, de látszik az alagút vége. Vagy már kisebbek is tudják? Nálatok hogy ment ez?

Ja és: el ne kiabáljam: tegnap este nem kért cumit lefekvéshez. Ma eltettem szem elől, nem kérte. Délutáni elalvásnál izgultam, hogy mi lesz, zsebemben lapult a cumi. De hiába :) Nem kérte és nem kérte és elaludt. Bakker, remélem szó nélkül így marad. Nem is erőltettem a témát, eszembe se jutott, egyszerűen nem adtam oda tegnap este... Ha jól gondolom mázli lesz, ha így marad :)

M.
mircike
 
 


KICSI MÁRK, ISTEN ÉLTESSEN A 8. HÓFORDULÓDON!!!!!
Kép

(most csak ennyi, tudjátok, Apa nem örül, ha a számítógéppel töltöm a hétvégét)

KépKép
logi
 
 


mircike, Bori kétéves korában jött rá az orrfújás mikéntjére! Mirkó nagyon ügyes, gratula a nagyfiúnak!!! :wink:

KépKép
logi
 
 


Mircike akkor c'mon!!!!!!!!!!!!!!!!
ISTEN ÉLTESSSE MÁRKOT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kerekpocak
 
 


Nóri, bocsi még egy kérdés, ezt a turmixot cumisüvegből itatod, vagy hogy? Holnap kipróbálom, remélem bejön.

Mircike, nagyon ügyi Mirkó így cumi nélkül, egyik napról a másikra. Az orrfújás se semmi, nagyon nagy fiú már!!!

Panni! Már régen is írni akartam, hogy igaza van Nóriéknak, hogy Márk nagyon okosan tud nézni, olyan aki tényleg mindent ért, ami körülötte van.

k.

KépKép
krisztan
 
 


Isten éltesse MÁRKOT a 8. hófordulón!

KépKép
krisztan
 
 


Nóri,
Erikát ismerem persze, de őt ki nem? :lol: :D
kerekpocak
 
 


Isten éltessen kicsi Márk a 8. hófordulódon!!!

Kriszta, én elég sűrűre csinálom a banánturmixot is meg mindent, és kiskanállal adagolom.

Tök jó Zsófi, hogy ilyen kicsi a világ!!!! :) (Marcsival is találtunk közös ismerőst :)

Mircike, a szomszédunkban lakik egy kilenc hónapos kisfiú akinek megtanította az anyukája, hogy ha van vmi az orrában akkor azt fújja ki, hogy nagy levegőt vesz és kiküldi, zsebkendő nélkül. Tök aranyos már nekem is megmutatták, hogy tudja repíteni szanaszét a dolgokat. :)
De Mirkó azért ügyesebb ha ő már papírzsepibe is tudja :).
És várunk a wiwen!

Hú, holnap keresztelő...
Ma is egész nap pörögtünk, de holnap hajnalban kelek (meg éjjel is) és nekiállok pogácsát sütni. Mondtam a rokonoknak, hogy fél 11-re jöjjenek, de ma üzentek, hogy fél 9-re itt vannak. Hurrá!!! :roll:

Ja kérdeztétek, hogy miért nem örült nekünk a pap. Azért mert a férjem nincs megkeresztelve, nem volt egyházi esküvőnk és én sem gyakorlom a vallást. Így elég nehéz volt megmagyaráznunk,hogy miért akarjuk megkereszteltetni.
A ruhája meg kis fehér kardigán, fehér sapka, fekete kordnadrág. De lesznek képek és akkor majd mutatok.

Még azt akartam mondani Reninek, hogy nem tudom ti milyen pelust használtok, de mi ma vettünk nagyfiúknak (és nagylányoknak) való let's go pelust amibe csak bele kell bújni. Azt hittem nagy lesz neki, mert hogy 9-kgtól írják, Farkas meg kb. 8 kg, de nem nagy és nagyon kényelmes feladni. Jelentősen lerövidíti a pelenkázóasztalon történő birkózást. :)

Na megyek mert még ezer dolgom van.
Puszi, nóri

Panni, azt ígérted írsz! :roll:

(hú imádom a jive-ot!!! szombat esti láz...)

Kép
nóri8
 
 


Sziasztok!

Először is KÖSZÖNJÜK A KÖSZÖNTÉSEKET! Olyan hihetetlen, hogy 8, azaz nyolc hónapos lett.

Most nem fogok tudni mindenre reagálni, de a legfontosabbak, illetve amire emlékszem:

Zsóka - Isten éltesse Marcit nevenapján! A hintás kép szupi, és a kis fotóslány nagyon ügyi. A babahinta jó ötlet, kár, hogy nincs több helyen.

Timi - Isten éltesse Balát másfél éves szülinapján! A képek fantasztikusak - már egészen hiányoztak Bala mindennapjai...(házimunka stb..)

Mircike - Márk szeme sötétbarna, akár az enyém...

Minden babáról készült képet örömmel nézegetek OLYAN SZÉP MINDENKI, mert legtöbbször csak erre van időm... nappali alvás nem nagyon megy, illetve csak a babakocsiban

Rólunk - a múlt héten nosztalgiázni voltam a Jánosban. Voltam vérvételen (csak úgy ellenőrzésképpen, nincs semmi gond)- minden OK. Kicsit szomorkodva álltam a szobám előtt (0.), hogy megszűnt szoba lenni, de a jó hír, hogy 4D-s UH centerré alakult át. A vérvételen annyian voltak, mint még soha. 8-kor a lépcső alján álltam..., de 20 perc alatt végeztem is.
Márk már egész jól alszik, így, hogy fürdés után eszünk és utána még cicizik is. 2-3x kelünk. De ma extra volt a reggel. Ő már 4.15-kor dumcsizott az ágyában az állatokkal, majd 4,30-kor szólított :D
E héttől a nagy kádban fürdünk, mert már annyira forgott a kis kádban is, hogy ki kellett próbálnunk. Már nagyon tetszik neki.
Ja és megtanultam hason fekvő gyereket öltöztetni. :D A pelenkázás még nem megy, de arra a 2 percre még le tudom foglalni valami játékkal.

Illusztráció a nagy kádhoz...ez tetszik nekem

Kép

Kép

Panni

Kép Kép
panni_30
 
 


BOLDOG 8. HÓFORDULÓT MÁRK!!!!!![/b]

Vettem 9-14kg-ig való pelust. Semmi különbség. Sajna akkor is felébredt.... Most vettem 13-20kg-at (az olyan belebújós amilyet írtál Nóri! Azért bele kell jönni a felvevés technikájába! A végén feláll Niki és úgy huzom fel rá :lol: )!!!!! Azzal elvolt 5-ig........ :roll: És full-re tele tette pisivel azt is :shock: Na erről ennyit :lol: Egyébként napközben ahogy kicsit több pisi vagy kaki van a pelusba azonnal kiabál, hogy csaeréljem ki a pelusát. Elég nagy a pelusfogyasztása :lol: Niki bepótolja a régi "nincs kaki" időszakát! napi 3x-4x kakil :lol:

Mióta elfogyott a mélyhűtött tejcsi (vagy lejárt a szavatossága)én is mindent vizzel (ált. krumpli főzőleve, ha nincs akkot forralt ásványvíz) higgítok.
Főzni én is az elején kétszer főztem naponta. Mostmár én is úgy szoktam mint Zsóka, eggyik nap megfőzök 2adagot, és eggyiknap ebéd másik nap vacsi. Így csak minden másnap kell főznöm, vagy csak 1x naponta.

Niki elkezdte a gesztenyét! Tetszik neki nagyon (hát nekem is bejön :lol: Gesztenyés pulyka, burgonyával és egy kis párolt almával. Akár egy étterem étlapján is jól hangzik :lol: )
A tojás sárgáját nekem azt mondta a doki meg v.nő, hogy 9 hó előtt nemszabad, de inkább 1 éves kora után :oops:

[b]Zsóka!

Játszótéri képek nagyon jók!
Abba a kék kerítéses játszótérre szoktatok járni a sarkon? Ott megyek el mindég mellette és szoktalak lesni hátha meglátlak :lol:

Ma megint itt voltak Niki barátnői! Ma már megörült nekik Niki! Eddig inkább megijedt a "birtokháborítóktól" :lol:

Hétfőn elutazunk Anyukámhoz pár napra. Ezért nem leszek csütörtökig. Remélem jól fogja viselni az utat a kisasszony!

Üdv mindenkinek!
Reni

KépKép
Kép
szuvajdzsity
 
 


Huh, nem akartam zölddel írni :shock: Csak a köszöntést :lol: Ezt, hogy csináltam :?: :!:

Márk nagyon édi szép nagyfiú már!!!!!

KépKép
Kép
szuvajdzsity
 
 


Sziasztok!

Már nem is tudom ki kédezte a biozöldségst, én két lehetőséget tudok. Az egyik a Budagyöngye alaksorában a bioboltban árulnak biozöldséget, a másik a MOMPark mellett levő biopiac. Ez a Csörsz művház mellett van, és hétvégén van nyitva délelőtt. Pontos nyitvatartást nem tudok. bocsi.
Mindenkinek sok puszi, és jó babázást, nyugis éjszakákat.
anaci
 
 


Rohanásban szokás szerint... :oops: 8)
Holnap sem tudok "jönni" így :

ZSÓKA:

Kép

Képek tutik! Mind a fotósok, mind az alanyok nagyon ügyik+szépek! :P

Márknak sok boldogságot 8. hófordulójához!

Kép

Nagyon édes a kissrác a képeken! :P (Milyen szép minda2 neved "Panni"! :wink: )

Mircike Mirkó nagyon ügyes: orrfújás+cumi egyaránt! (nálunk is 2 éves korára tehető a "tudomány") /nálunk meg kb 1 hónapja nincs nyunyi...!!! 8) /

Nóri! Drukkok mennek holnapra!!!!!!Gondolok Rátok! :P Ügyik lesztek! :P

a többire később reagálok, mert már elalszok...
mazsolák
 
 


Sziasztok!

Képzeljétek Farkas 3/4 4-kor kelt először, megszoptattam, de 4.10-kor le is tettem mert elaludt a vállamon, és még most is alszik! Hihetetlen.

Panni, örülök, hogy Márk is jobban alszik, úgy látszik eljött a mi időnk is. Farkas egyébként szerintem a Viburcol nevű homeopátiás kúptól alszik jobban (fogfájásra), amit három napja kap.
Édesek a kádas képek! :)

Reni pillanatnyilag nekünk is háromféle méretű pelenkánk van itthon, de már tudjuk melyik a jó! :) Szerintem egyébként bármekkora méretet veszel az reggelre tele lesz.

Na, megyek szép napot mindenkinek!
Puszi, Nóri

Kép
nóri8
 
 


vasárnap reggeli bepillantás:


Kép Kép

fáradt fiúk....
kerekpocak
 
 


sziasztok!!

Hűű Márk már 8 hónapos ??? :shock: hát egy ilyen nagyfiúnak jár is a nagykádban fürdés :lol: nagyon cukki szokás szerint :wink: ahogy mosolyog.. :roll:
milyen rendes vagy Panni h elmentél vérvételre! férjemet próbálom rávenni h most h ilyen felelősségteljes apa-szerepkört tölt be, nem ártana neki sem egy alapos kontroll (ami még sosem volt sztem életben... :roll: )

Zsóka sok-sok pusszancs névnapodra !!!
jó családozást!! :lol:
nekem is jönnek ma 14 körül anyumék meg tesók...


Mircike látod úgyis mindig azok a dolgok jönnek be amit az ember nem erőltet / el sem tervez..... :roll: mondjuk gyerekkel azért kell tervezni meg erőltetni néha de ez a cumi-téma csak így marad !! :wink:
Ügyi a nagyfiú! :wink:
ja várunk a wiw-csapatba! (tök jól meglódult így megint az ismerőseim száma - a kedvesem meg ki van akadva h nekem több van mint neki :lol: :lol: )

Nóri majd kérünk képeket meg beszámolót hogy bírtad a korán érkező rokonokat meg a keresztelős strapát :wink:

mi még azt sem tudjuk kik legyenek a keresztszülők, valamikor majd jövő március környékén tervezzük...

AlonMarcsi sikerült a dobozolás? :wink:


Ma reggel mi is orrotszívtunk! :cry: nekünk elektromos van, de egész jól működött! mondjuk nincs sok trutyi csak sztem összegyűlt és úgy szuszogott már Lizi - 2 napja hallgatom - mondom nincs tovább menekvés :lol:
kicsikém egy kicsit visít az elején aztán beletörődően csendben marad :roll: a szemészeten is ezt csinálta mikor kitámasztott szemhéjakkal vakuztak a szemébe :cry: :? és a szívem szakdt meg érte....
de aztán kapott sok puszit meg tápit mert éhes volt ésel is aludt azonnal szó nélkül az ágyikójában ...


Tegnap nem jöttem mert meg van a LOST 3. season első 5 része és azt lenyomtuk apával :lol: :lol:
de csak idegesít h semmi nem derül ki szinte vagy ha igen akkor 5 másik rejtély jön a helyébe :lol:

szép hétvégét mindenkinek!! pusszancsok a kicsi, kicsit nagyobb és nagy Babókáknak! :lol:

apával:
Kép

cicimámor:
Kép

arcocska:
Kép
lmkata
 
 


Sziasztok!

Köszönöm szépen a köszöntéseket és a gyönyörű virágcsokrot!!!! :wink: :D

Apák a gyekőcökkel nagyon édesek!! Márk továbbra is gyönyörű, fantasztikusak a szemei (tiszta anyja :wink: ). Marcit is a nagy kádban fürdetjük, mert mindig úszott a fürdőszoba a kiskádas pancsi után.

Reni, nekünk a védőnő azt mondta, hogy amelyik nap nem kap húst Marci, jól megfőzött tojássárgájával pótoljam. Ahány védőnő/doki, annyi tanács... :roll: :shock: . Viszont ha lenne alergiás a családban, nem adnám Marcinak,mert eléggé allergizál.

Nyunyi elhagyáshoz, orrfújáshoz, jó alvókához gratula a babáknak!!!

Puszi, megyek, mert tele a mosogató......
Zsóka

KépKép
logi
 
 


Cicimámoros kábulatban lévő Lizus haláli!! Ingerenciám támadt, hogy bepusziljak a nyakába egy cuppanósat! Annyira édes, kiütötte magát teljesen :lol: .

Ahogy elnézem, Samu ébresztette Aput, mert rajta egy cseppnyi fáradtság sem látható, Apu viszont szívesen visszabújna egy kicsit ejtőzni :lol: . Nagyon helyesek a pasik! :wink:

KépKép
logi
 
 


Krisztan: Hogy ízlett a turmix? :)

Zsófi: Fiúk édesek :)

Nóri: Ruszki zsepis kisfiú nagyon édi lehet :) Papírzsepis téma azért még nem 100%, mondhatnám, hogy 10-ből 5-ször sikerül. Persze én fogom a zsepit :)
Keresztelőt túléltétek?

Panni: A nagy kád tök jó. Vettetek csúszásgátlót? Van olyan is, ami hőmérős :) Nekem olyan van, ha 36 fok alá megy, akkor bekékül a tengeri uborka. Amúgy még a mai napig beledobom a vízbe a hőmérőt :)

Reni: A gesztenyét megfőzöd? Én tavaly próbáltam sült gesztenyét, de a meghámozáskor annyi apró darab került a gesztenye közé, hogy idegbajt kaptam. Jó utazást!

Kata: Igen, ez a tervezősdi nagy dilemma. Cumival úgy voltam, hogy nem fogom tiltani. Jól esik neki és kész. Még a bölcsiben se lett volna gond. De így, hogy odafigyeltem egy kicsit, és elkaptam egy pillanatot, biztosan megspóroltam magamnak egy csomó idegeskedést. Ma se kérte. Asszem ennyi. Ha két napja nem kell neki, akkor viszont már kemény leszek :)
Cicimámor egyszerűen fantasztikus!!! :)

És most eldöntöttem, hogy csinálok valami sablont, ahová a neveket felírom, mert a reagáláskor megőrülök a le-fel tekeréstől. Akinek nincsen esze, legyen notesze jeligére.

Sziasztok. M. :)
mircike
 
 


rrrrrr elszállt amit írtam

Néha még szomorkodok egy kicsit, de alapvetően pozitív személyiség vagyok, igyekszem a rossz dolgokon túltenni magam.
Na meg pénteken vizsgáztam így nem volt időm filozofálgatni.
Julit Dévainál szültem, most a Szentkirályi az orvosom (persze a Jánosban!!)
Én mndennap főzök Julinak, nem vagyok a bébiétel híve (na jó, néha becsúszik) két adagnyit, így ugyanazt kapja délben meg uzsira, csak egyszer husival, egyszer sajttal, túróval vagy natúr. De simán lefagyasztok zöldség alapokat és ha olyan nap van akkor nagy segítség. Mikor husit kezdett enni, főtt és turmixolt (és ebben a formájában igen gusztustalan) csirkemellet jégkockatartóban fagyasztottam le, és 1 kockányit kapott a főzelékbe, majd két kockányit, stb.

Juli is nagyon apás és Apa is nagyon Julis :D Tök jól elvannak egymással, simán eteti, pelenkázza, fürdeti, stb.

Pusz

Klári

UI.: MELBA hogy vagy? Reméljük már jobban! 6 hetes kontrollon mondtak valami biztatót?
ganti
 
 


először is Isten éltesse Márkot és Marcit a 8.hófordulóján, és boldog névnapot Zsókának !
Mircike, nagyon ügyes Mirkó, h. már gyakorolja az orrfújást ! ezt én is alig várom (bár még odébb van), mert ez a porszívózás borzalom.
tök jó, h. így elfelejtette a cumiját, ezt Laura is így csinálta kb. 2-2,5 hónapos kora körül. hétfőn még kellett neki, kedden meg már nem, ahogy egyszercsak felfedezte a kezét.
bekékül a tengeri uborka... :arrow: :lol: :lol: 8)

Zsóka
, hogy sikerült Borkának a színházas program? tetszett neki az előadás?

Kata, az első képen Liza tiszta Apája !!
az egyik barátnőm is erősen Lost függő, és ő is töltöget le a netről újabb meg újabb részeket...
én bevallom hősiesen, még egyet sem láttam. ezek szerint sokat veszítettem.. :lol: (a barátnőm szerint is)

köszi, a dobozolás-rohangálás folyamatban, minden napra jut vmi fincsiség, és ez így lesz dec.1-jéig, v. 4-ig, attól függ meddig enged minket itt az új tulaj létezni. remélem 4-ig, de holnap beszélek még csak vele.

Nóri, ez a Viburcol kapható normál gyógyszertárban is? bespájzolom a Dentonix mellé. Laura 3 hónapja nyálzik, szerintem neki is erősen készülődnek a fogai..
képeket a keresztelőről légyszi !! remélem Farkas jól viselte és nem volt nagyon nyűgös..
katolikus kereszetőlő volt? v. miért volt ilyen szigorú a pap-bácsi? :lol:
ha nektek sem volt templomi, akkor mire jó a keresztelő? pontosabban miért szerettétek volna, h.legyen ?
bocsánat, ha badarságokat kérdezek, és biztos nem leszek ezzel népszerű, de én abszolút valláson kívüli ember vagyok, és szégyellem,h. nem tudom, h. mire jó ez a divaton kívül.
Laurának biztos nem lesz keresztelője, remélem nem csúfolják majd érte az iskolában.

Klári, Juliról légyszi képe(ke)t !!!!!!!!!!
nem csinálsz vonalzót?
nagyon jó ötlet a jégkockatartó !!

Marcsi

KépKép
alon
 
 


majd jövök még,de most fürdeni megyünk...

Marcsi

KépKép
alon
 
 


Sziasztok!

Isten éltesse Marcit 8. hófordulóján!

Kép


Zsóka - Isten életessen nevednapján!

Kép


Álmos Apu és Samu :D :D :D

Liza és cicimámor - valahonnan ismerős :D (úgy kb. 8 hónapja...)

Mircike - még nem vettünk csúszásgátlót, de jó ötletet adtál. Még nem fickándozik annyira, hogy eszünkbe jusson. De azt hiszem ami késik, nem múlik...

Köszönjük a köszöntéseket, Márk kétszeri ébredéssel ünnepelt!!! Igazi nagyfiú!

Jó éjt mindenkinek!

Panni

Kép Kép
panni_30
 
 


Zsófi, nagyon helyes pasijaid vannak !!


Laura ma végre simán elaludt.
az utóbbi időben ez nem megy könnyen este... :? napközben ok, de este nem.
fürdetés előtt tiszta nyűg, mi meg reménykedünk, h. ez azt jelenti, h. éhes-álmos, és evés után szépen el is alszik. de ez nem így van, mert a kisasszony még legalább 1-1,5 órát bandázik. nekiáll játszani a kiságyában, aztán egy idő után persze elalszik v. túlpörögve nyűgösen, v. észrevétlenül csendben.
próbáltunk már mindent, koromsötét, halvány fény, síri csend - normál zajok, játékok eldugása alvás idejére stb. de nem, ő azért is és csakazértis még így is talál magának játékot: pokrócát, fejvédőjét v. a baldachint. legújabb találmány, h. imád a fejvédője mögé :!: :!: v. a baldachin alá bújni. ilyenkor asziszi, h. nem látszik, ez tetszik neki és nagyokat sikongat hozzá. ez amúgy nagyon édi, csak nem esti alvás idején..
mondjuk az rosszabb volt, amikor hajnalban csinálta ezt, szerencsére már nem kell hajnalban, "csak" este produkálja magát.
egyébként még aközött sem találtunk összefüggést, h. sokat v. keveset alszik-e napközben, v. mennyi inger éri..
na mindegy, ma szerencsére simán elaludt. 8)

egyébként még az jutott eszembe, h. nem is biztos, h. a kezecske jobb, mint a cumi, mert a cumit el lehet dugni a későbbiekben, a kezecskét meg nem. én is 7 éves koromig szoptam az ujjam... :oops:

ja, meg Laura elkezdte a nagyon felfedezős korszakát. minden érdekli, és mindenre figyel, és mindent venne a szájába (ha hagynánk). természetesen a kedvencei a "tiltott" tárgyak.
ami mindent visz: az újságpapír és mindenféle recsegős papírok, legyen az blokk a boltból, v. csekk, v. szórólap. második helyezett a nylonzacskó, bár szoros versenyt vív a papírokkal.
harmadik a dobogón: mindenféle zsinór v. zsinórformájú tárgy. legyen az internet-, v. telefonzsinór, USB-kábel, földön hagyott táskám pántja, öv, nyaklánc a nyakunkban.
szóval már mindenre figyelni kell, főleg, h.újabban nincs elérhetetlen. ilyen hernyó mozgással közlekedik a földön (naggggyon édes ilyenkor), és mindent amit eddig nem, magától is elér, addig mesterkedik... :lol:
és ami nekem megint új: eddig ha vmit elvettünk tőle, simán ki lehetett váltani egy csörgőjével. mostmár fütyül a csörgőre, és kéri-követeli vissza, az elvett 'tiltott' dolgot egy darabig.

ma az almához kevertem neki banánt, és nagyon bejött neki !! gondolom az édes íz miatt !!


Marcsi

Kép zsinór-zsinór !!

Marcsi

KépKép
alon
 
 


laura annnnnnnyira édes!!!!
liza is nagyon cuki nekem az apás kép iszonyúan tetszik de a cicmámor a csúúúúcs. cserébe egy első próbálkozást megörökített fotót mellékelek: Kép
kerekpocak
 
 


Zsófi: milyen pici volt Samu, hihetetlen :)

Marcsi: nekünk se volt se lesz keresztelő.

Cumi-ujjacska: pont azért adtam végülis cumit négy hetesen, hogy ne találja meg az ujját nagy elkeseredésében :) Ma egy perc cumi se volt, hihetetlen. Este fürdés, aztán még őrültködik a szobában, azalatt megpróbálom felöltöztetni, aztán leoltom a villanyt, akkor jön, hogy cicicicici, akkor kap cicit, majd rámutat tehát rámutat az ágyára, berakom és elalszik. Egy szó nélkül.
Mondjuk eddig se sírt soha elalváskor, de tele szájjal nem olyan könnyű. Vagy cici vagy cumi volt a szájában ugye...
Valaki csípjen meg :)

Bad news: orrfújás ma nem nagyon ment :)

M.
mircike
 
 


hellobello! 8)

Marcsi, olyan cukkancs LoloBaba !!!!! Naná h a tiltott dolgok a legizgibbek :) én azon gondolkodom nem is veszek Lizának játékot majd hanem csak dobozt meg flakont, meg stbstb :wink: :lol:
na persze azért ez csak vicc (félig :wink: )


Boldog 8-ast Marcusnak is !!
:lol:

na mingyá' jövök még... :roll:
lmkata
 
 


Kata is back 8)

jajjjjjjjjj Mircike!! 1 000 000 bocsánat, most jut eszembe h írtad eccer h rakjam fel ismét a táblicskut :oops: :oops:
megkeresem!

na akkor megint egy kis szünet, frissítenem kell...
lmkata
 
 


a táblicsku - próbáltam frissíteni, SORRY ha valami nem stimm, vagy kimaradt volna... sietek... (már nem érek annyira oly nagyon rá mint amikor elkezdtem csinálni :lol: :lol: miért is??? hm.... :roll: :wink: 8) )


jánosos gyermekek-pocakok
lmkata
 
 


na példul Klárit nem raktam bele :oops: :oops: BOCSÁNAT !!!
majd legközelebb... vagy valaki ha van ideje...
kérünk mééég Julcsiról képet!!! :lol:


Marcsi, Lolo elalvásáról amit írtál :arrow: mintha én írtam volna...
azt leszámítva h Liza nem felfedez, azaz nem úgy nyílván ahigy Lau... de ez az egész procedúra ugyanaz! :roll: nem tudni melyik nap melyik verzió jön be.
BÁR ! már 3 vagy 4 napja teljesen jól elalszik egyedül, hiszti nélkül.

mi amit észrevettünk: ha többen vagyunk körülötte (mint tegnap anyu, tesók 2 db, apu, ákos, én) akkor nagyon kiakad. evés alatt voltak ott, nem is volt pedig hangzavar meg semmi de evés után ordított nagyon nagyon !!! fürdésig, utána kaja és azután már tök jól elaludt egyedül.. :roll:
érdekes...

Zsófi! Samu volt ilyen csöpp kis pinduri is ???? :shock: :lol: :lol:
Anniyra helyes kis gömbölyded manó!
Liza még néha csinál így de már ő sem olyan pici mint volt! :shock:

Durva hogy mi is látjuk akik nap mint nap vele vagyunk, hogy hatalmasat nőtt már születéséhez képest !!!!!!!!!!
és még mennyit fog... :roll:

na megyek digi képeket feltölteni hogy előhívják őket...

még jövök ma! :wink:
lmkata
 
 


anyukák!

ha nincs 4 napig kaki akkor samu nagyon nyűgös kamillázás, hőmérős trükkök bevetve semmi hatás. milyen fegyvertárral rendelkeztek mééég??
kerekpocak
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?