Sziasztok!
Zenebölcsi előtt egy gyors jelentkezés
Eszti, szupi hírös gyerek lett Benyó, hogy már könyve is van
No meg már lépeget. Itt azért hozzáteszem, hogy én titkon valahol örülök, hogy Szonja még nem /csak el ne kiabáljam/. A könyves linkből meg a sok elővigyázatos dologból azt felejtették el megemlíteni, hogyan kell a forgalomból kivonni azt a sok barmot, aki úgy vezet mint ha soha nem tanulta volna
Ja, és van remény! Szonja tegnap nagyon pörgött és alig aludt. Így este nagyon nyűg volt, de kaja meg fürdés után apa berakta a hálózsákba és addig mesélt neki amíg Szonja elaludt /CICI NÉLKÜL!/ aztán én átraktam a kiságyba, de meg sem ébredt. Éjfélkor szopizott egy picit aztán szunya tovább. Reggel meg arra ébredtünk, hogy ült a kiságyban és beszélt az állatkáival, amit maga köré gyűjtött
Jumam, én is látom a szájszorítást
Pedig nem nagyon szoktam tátogni meg hasonlók. Látnád apukám, akkor is tátog ha csak nézi ahogy Szonja eszik
És egyforma kanalunk van Livicsekkel! És nem tudok biozöldségest a környéken, mert én nem biozöldséget veszek /no, most lehidaltatok? Én nem vagyok azért ennyire bio meg mittudomén,.../ max amit anyóséktól hozok, mert ők erre jobban figyelnek,....
Amerikai mogyoróvaj simán kapható a Tescóban. Ott ugyan olyat tudok venni mint anno NYC-ben
Mancsbá, nagy gratula. OK, akkor piros bicikli vagy? Vagy mondjam simán, hogy stréber?
Esetleg büfé-szakra jártál? Na, mond ki nyugodta, hogy ZSENI vagy és mi el is hisszük neked, csak olyan jó piszkálódni
Bubek, én mindig megörülök, milyen szép képek készülnek rólatok Marcival! Most a háton ülős nagyon tetszik! És nekem is van egy együtt nevetős csak nem lett nagyon jó, de élőben tutikirály volt!
Mit akartam még?!
Elfelejtettem
No, majd jövök később! Ja, ma hozzák az ajtókat
Apának teteszenek az ablakok, ez nagy dolog, mert ő nagyon f.szarági tud lenni nyílászáró kérdésben. Én meg még nem láttam
N.