Nah sziasztok!
Köszi a bíztatást! Tegnap jött a teherautó délután és elcuccoltunk végleg. Csak pár apróság maradt otthon amit el kell majd vinni haza. Én meg bőgtem amikor az utolsó motyót is elpakoltuk és elindultunk le.
Nagy lány lesz a kislányból, elköltözik az anyukájától.
Nálunk ez az átlagosnál kicsit nehezebb helyzet és beárnyékolja azt a boldogságot hogy Norbival lakhatok a közös házunkban. Én 6 éves koromtól az anyukámmal élek kettesben, amihez kb. 1 éve csatlakozott Norbi. Abban a házban laktunk azóta, nem költöztünk, stb. A gyerekkorom ott maradt. Ezért vagyok szomorú kicsit még most is. Nem gondoltam volna hogy ilyen nehéz lesz.
Huhhh, Ócsárdon meg doboz és zsák hegyek vannak. Az egyetlen pozitív az, hogy én pakoltam el és nagyjából tudom hogy melyik dobozban mi van. Éljen a szisztematikus pakolás, ebben jó vagyok.
Mától akkor a kipakolás manőver veszi kezdetét és hát szégyen és gyalázat, de miután sok-sok ideig lehetőségem sem volt otthon takarítani ezért mocskodul redvás minden.
Szép mutatvány lesz.
Jah hát hab a tortán, hogy a hasam még mindig fáj, görcsöl, ezért azt hiszem a legokosabb az lesz, ha elbandukolok holnap a nőgyógyászomhoz.
Zóra!
Nagyon ügyi Andris! Nagyon szép kisfiú, pont olyan amilyennek a babákat én szeretem.
Mi Manónak hívjuk. Norbi inkább a Duncikat szereti.
Timi!
Már 2 fog???
És még Téged rémisztgettek hogy nem lesz elég fejlett a baba!
Bár ahogy néz a szemével a nőci, hamarosan azt veszed észre hogy már dumálni is fog.
Tegnap jártunk a munkahelyed felé, nagyon barátságosnak tűnik kívülről a bolt.
Jevi!
Remélem minden oké lesz a kiscsajjal! Írjál majd hogy mit tudott segíteni a doki!
Viki!
Nekem is a szekrénybe bújós és a kenyért egészben megevős kép jön be nagyon!
Jah, képzeljétek, tegnap volt itt egy szerelő a munkahelyemen, mert nem volt jó az internet és tőle is megkérdeztem (mint mindenkitől mostanában) hogy hogy lehetne netet kreálni Ócsárdon. Nézett rám hülyén hogy miért ne lehetne...
ÁLLÍTÓLAG miután Görcsönyben van net és Ócsárd alig van pár km-re tőle, minden további nélkül lehet ADSL nálunk is.
Mondta hogy adjak be egy kérelmet, azzal nem vesztek sokat és meglátjuk. Nem reménykedek, mert ugye eddig nem ez volt a reakció, de jó lenne nagyon ha összejönne!
Valaki kérte valamikor tőle a pizzéria elérhetőségét, csak elfelejtettem válaszolni.
Azzuro Pizzéria 72/227-337
Kriszi!
Jaj, nagyon édes lehet Zeze!
Elképzeltem magam előtt őt ahogy bandukol a lakásban és mondja a magáét!
:D:D:D
Szép napot!
Monee