Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Timi!

Nagyon édes kicsi lányod van, csíkosban is cuki nagyon! :D

Jevi!

Igen, kisfiút vártak! A komplikáció: Egyszerűen nagyobb volt a baba, mint ami kifért volna :(

Andi!

Szorítunk holnap Zsófikának! A képen nagyon szépek (gondolom apával :wink: ) :lol:

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs
 
 


Timi!

Jövő hét második feléhez mit szólsz tali ügyben??? (a hétfő, meg a kedd nem jó, de utána egyelőre úgy néz ki ráérünk :D )

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs
 
 


Sziasztok!

Dandy, Hódocska, Jevi, Marcsy, és még akiket kihagytam ;)
Köszönjük a fülbevalós tippeket. Most arra jutottam, hogy a sapkás időszakban semmiképpen sem (nekem a rémálmom a beakadt füli, megsérült fülecske, azért nem akartam babakorban), majd tavasszal, de leginkább ha a kisasszony megtanulja, hogy az oviban is csendben kell lenni alvásidőben :)

Monee,
nem reklámot akarok csinálni, de a párom évekig dolgozott a BAT-nál, és nem megvetendő munkahely (főleg ebben a régióban), a fizetésen kívül kimondottan jó juttatások vannak, cafeteria-rendszer, és az angolba meg muszáj ott belerázódni, mert cégen belül nagyon sokszor csak azt használják (még ha magyarul is beszélnek, az is tele van angol szavakkal). Szorítok :)

Na most viszont reklámot csinálnék:
A Domus közelében, az utolsó tízemeletes aljában van egy rövidárubolt. Na most ott a tulajdonos hölgy elkezdett kisméretű női cipőkkel foglalkozni, egyedül a városban. Ha valakinek 35-ös vagy annál is kisebb lába van, nagyon nehéz normális női cipőt találni rá. Ott viszont elég jó a kínálat, igaz, nem nagyon sokféle, de nagyon szép és jó minőségű cipők vannak, kb. középkategóriás áron, 32-estől (!!!!) 35-ös méretig.

Nekem nincs érdekeltségem a boltban :) , amiért mégis reklámozom, hogy magam is érintett vagyok, 34-es lábam van, és minden szezonban, amikor cipőre van szükségem, végigjárom az egész várost, és mindenütt csak csóválják a fejüket az eladók: ugyan már, 35??? Sokszor még 36-os sincs... A rövidáruboltos hölgy viszont csak akkor tudja tartósan üzemeltetni a cipőágazatot :) , ha megfelelő forgalma lesz. Ezért kérlek benneteket, hogy ha van ismerősötök, aki szintén a kicsi cipő-problémával küszködik, ajánljátok neki ezt a boltot, ahol biztosan talál magának megfelelő méretűt.

Reklám vége, bocsánat azoktól, akiket zavar...

Üdv
Kriszi
Kép
Kép
kriszi
 
 

 
 

Sziasztok!

Bocs hogy nem jöttem, de mire tudtam volna a melóhelyen, addigra besz.rt a net, itthon meg kifordítottam a lakást a sarkából, ugyaniiiiis, holnap elkezdünk költözni!!!!! :D :D :D Valószínű csak hétfőre ér véget a mutatvány, mert sajna a srác, aki a franciaágy szállításában fog közreműködni elutazott hétvégére és csak hétfőn fog ráérni. :cry: :D Állnak hegyekben a zsákok, meg a dobozok, 97%ban el vagyunk pakolva. Most egyszer ki kell hordani innen mindent és még pakolni egy kicsit, mert most már hely hiányában nem bírok többet. :)

Kriszi!

Én is sok helyről hallottam hogy jó hely a dohánygyár és nagyon be voltam sózva hogy sikerüljön. Ott kámpicsorodtam el leginkább amikor mondták hogy mit kell, meg ijedtem kicsit a feladattól, de végülis most már nem érdekes, mert hívtak még tegnap hogy a jelentkezők közül volt olyan, aki ezt a fajta melót csinálta sokáig és így egyértelmű volt hogy őt választották. :( (Ez egy jó hosszú mondat lett. :D) Most inkább olyan munka érdekelne, amivel nem vagyok bezárva egy irodába. Jobb lenne valamilyen területi képviselős dolog, meg egy mellékállás hogy el tudjuk majd idővel indítani a saját vállalkozásosdit. :) Meglátjuk. Pályázok és biztosan sikerülni fog! :D

Timi, Andi!

Gyöngyörűek a csajok! Andi, ne felejts el fényképet felrakni a fülcsiről! Remélem nem fog nagyon fájni a kiscsajnak!

Viki!

Gratula a szomszédodnak, remélem már jobban van! A férjednek is jobbulást! Gondolom most pihiznie kell... de legalább otthon van Veletek! :D

Jevi!

Nem lehet könnyű Neked! Tényleg elájul a lány vagy csak nem mered megpróbálni hogy meddig bírja? :oops: :oops:
A bugyi dologról nekem is az a véleményem mint Timinek, hogy hagyjd had csinálja a maga módján. Én látom az ellenpélda hatását a sógornőméknél, ők kényelmességből inkább pelust húznak a fiúkra, de ezzel csak azt érték el hogy teljesen össze van keveredve a gyerek. Nem tudja már hogy mit hogy kell.... És ezért ha gatyó van rajta, néha bizony rendesen bepisil.
Az egyik imerősöm kisfia annak idején mindig "kacsára" húzta fel a cipőjét és az óvónénik mondták neki hogy ne szóljon rá, ne kényszerítse hogy "rendesen" hordja a cipőt, vagy ne ő adja rá és tényleg meglett a hatása hogy megfogadta a tanácsot. A gyerek rájött magától hogy hogy kell...

Zóra!

Édik a sünci babák! Gyönyörűek ezek a rózsaszín pocakok! :D:D:D Meg tudnám az ilyen kis dögöket zabálni! :D:D:D:D

Jó éjt mindenkinek!
Monee

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag
 
 


Sziasztok!

Fülbevaló projekt elhalasztva jövőre. Több helyen is megkérdeztük, és kiderült,hogy sehol nem vállalják 6 hónapos kor alatt. :!: Megbízhatóan kell ülnie a babának ahhoz,hogy megcsinálják. Volt ahol 1 éves kort mondtak. Hmmm! Akkor már csak azt nem értem,hogy miért hangoztatják lépten-nyomon, hogy kicsi korban érzéketlen a baba fülcimpája, és hogy minél előbb legyen kilyukasztva. Gondolom még a hagyományos tűs eljárással azért megcsinálná némelyik orvos, de mi a régi módszerrel semmiképpen nem szeretnénk. Úgyhogy marad a jövő év. Férjem azért titkon örült neki, mert már annyira sajnálta előre az ő kicsi lányát,hogy mennyire fog sírni!

Üdv mindenkinek: Andi

Kép

Kép
noviandi
Pécs
 
 


Sziasztok!

Gyors bekukk csak, még nem fürdettem!

Andi!
Igen, most már biztos, hogy szakembert keresek, már van is egy nevem!

Ma megint annyira behergelte magát, hogy nem vett levegőt, totál ellilult megint, pár másodpercre el is vesztette az eszméletét, pont anyóséknál voltunk, kiabáltam vízért, hogy lelocsoljam, de anyósom félreértett, és elkezdte itatni!!! az eszméletlen gyereket! Majdnem megfulladt, én meg remegtem az ijedtségtől még 1 óra múlva is!
Szóval szakemberhez fordulok, mert már nagyon durva! :cry: :cry: :cry:

Zsófi nagyon ari apukájával!

Most mennem kell, jó éjt mindenkinek: Évi

KépKép
KépKép
KépKép
jevi26
 
 


Évi,
jesszusom, ez tényleg nagyon rosszul hangzik :(

Zeze is csinálta újszülött korától fogva - sőt eleinte a kezeit-lábait is remegtette hozzá, úgyhogy majdnem elküldtek bennünket még neurológiára is -, de ahogy nőtt, egyre ritkábban. Utoljára majdnem három hónapja művelte ezt a dokinál a 15 hós oltás alkalmával... De ő azért még az ájulásnak nem jutott a közelébe, és a maximum egy nagyon enyhe kis arcszínváltozás volt, és megnyugtató, hogy egyre ritkábban csinálja, de azért nagyon figyelek. Nála pláne gyakran eltörik a mécses, mert a nővére folyton ott nyüzsög körülötte, rángatja, lökdösi, cipeli, szorongatja, sőt szoptatni is próbálja :shock: Szóval szegény fiammal mindig történik valami, ami okot ad a bőgésre. De mióta elkezdett beszélni, kicsit könnyebb a dolog, mert annyira el akarja mondani, miért sír, hogy elfelejti, hogy ilyenkor nem szokott levegőt venni. Úgyhogy könnyben úszva, boldogtalanul vándorol a lakásban, és hüppögve hajtogatja pl. hogy "nematiedhagydbékéééén" vagy hogy "nemszabaaaadtökjemeeegy", illetve "miabajkiskacsaaasemmibajkiskacsa" (Kiskacsának ő nevezte el magát).

Na mennem kell, elvileg főzök, amíg a többiek sétálnak, és még nem tartok sehol :(

Üdv
Kriszi
kriszi
 
 


Sziasztok!

Évi!

Huhhh... ez nagyon durva!
Ezek után tényleg okos dolog szakemberhez fordulnod! Ahogy emlékszem hogy írtad Violka elég érzékenyke, nem? Nem lehet hogy a családi dolgaitok viselték meg és ez maradt meg nála? Ne haragudj, nem akarok okoskodni, de láttam már én is ilyet. A Párom lánya meg is halhatott volna ez miatt. :(

Andi!

Érdekes ez a füles dolog! El sem tudom képzelni hogy hogy csinálják a belövést... Utoljára a köldök piercing szúrásra emlékszem, és bár ott sem szabadott mozogni, nem csináltak ekkora tragédiát belőle. Ha megfogod a buksiját, akkor sem mozog a gyerek, nem?! Lehet hogy így az ékszerészeknek könnyebb... nem kell a lefogott gyereket hallgatni miközben üvölt. :shock: :oops: :oops:

Költözés egy része megoldva.... Ki is vagyok dögölve rendesen. :D
Lent vannak a ruháink, a konyhás, fürdőszobás cuccok, nagyjából minden kivéve az ágyakat, illetve azokat a dolgokat, ami holnap is kellhet még. :) Norbi morcogott egy kicsit, mert elpakoltam az összes ruháját és az összekoszolt (én mondtam neki hogy ne az utcai ruhájában pakolja a dobozokat! :wink:) helyett nem volt neki tiszta. :D Azért ezeket a dolgokat még túl lehet élni! :D:D:D
Holnap elvileg jön az autó is, uh. holnap ágyak le és ott lakunk.

Ezzel csak az a baj, hogy egyrészt sajnálom itt hagyni anyukámat, meg az otthonomat (asszem 1991 óta lakunk itt)... Nagyon. :( Meg ott internet sem lesz már. Én nem voltam felkészülve rá hogy ilyen hamar megszűnik a net... korábban kellett volna előre tréningeznem magam. :D Lehet hogy azt csinálom, hogy amég ezen a munkahelyen maradok, kicsit korábban megyek be, hogy az ügyes-bajos ügyeimet el tudjam intézni. :D Hiányozni fog azért... :( :(:(

Szép estét!
Monee

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag
 
 


Sziasztok!

Csak gyorsan bekukkantok egy kicsit!

Monee!
akkor a neheze pakolás már megvolt, sok sikert, hogy a lelkivilágodban is simán menjen a költözés! Jó lesz az hidd el!!! Csak persze nehéz elszakadni, tudom, de nem a világ végére mész! :D A netet sajnálom, hpgy nem lesz, de azért majd tudsz jönni hozzánk még néha ugye???????????

A 2005 ősziben egy lány tett fel egy aranyos kis versikét, gondoltam megosztom veletek is:
"Beszélj velem úgy, mintha felnőtt lennék!
Játssz velem úgy, mintha gyerek lennél!
Bízz bennem! Adj nekem feladatot!
Majd meglátod, milyen ügyes vagyok!
Dícsérj meg, ha megérdemeltem!
Igazságtalanul ne büntess engem!
Ha úgy érzem, teher vagyok Neked,
boldogtalan leszek!Rossz gyerek!
Ha a bolt minden játékát elém rakod,
mit ér, ha önmagad helyett adod!
Játssz velem, mintha gyerek lennél!
Beszélj velem, mintha felnőtt lennék!
Ami nekem fontos, vedd komolyan!
Csak akkor szólj rám, ha komoly oka van!
Ne tiltsd meg, amit meg kell tennem!
A világot kell felfedeznem!"


Jó éjszakát mindenkinek!!!

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs
 
 


Ma fölállt a kisfiam a kiságyban!!!!! :lol: :lol: :lol: :P :P :P
Kép
Kép

Szép Napot Kívánunk Mindenkinek!!! :wink:

Kép
zóra
 
 


Sziasztok!

Jevi!

Tényleg ijesztő lehet, ha Violka ilyeneket csinál. Ki gondolta volna erről a helyes kiscsajról, hogy így rá tudja hozni a frászt az emberre. :shock: Szerintem is jobb, ha látja szakember, bár ezt a gyerekorvos eddig nem javasolta?

Andi!

Klasszak a képek. :) Nagyon édesen mosolyog a játszószőnyegen.

Viki!

Úgy tűnik nekem is jó a tali, majd megbeszéljük melyik nap jönnétek. A vers nagyon szép, ki is fogom nyomtattatni. :) Köszi, hogy betetted.

Kriszi!

Jó fej lehet a kicsi fiad, ahogy panaszkodik! :D

Monee!

Nem lehet sehogy megoldani a net dolgot? Norbi ruhája. :( :lol: Én sem értem Andinak miért mondták ezeket, mert nekünk meg épp az ellenkezőjét mondták azon a 3 helyen, ahol voltunk és plusz még találkoztam megint 2 hós fülcsis ismerős kislánnyal.
Elsőre biztos kicsit fura lesz elszakadni, de hát te nem mész annyira messzire, én úgy emlékszem, hogy mikor elköltöztem annyi rengeteg feladat, belakás, ügyintézés, álláskeresés, a város megismerése szakadt a nyakamba, hogy elég hamar megszoktam, hogy ne azon gondolkodjak mi hiányzik. De te is biztos túllendülsz ezen pikk-pakk. Főleg, ha Norbival KETTESBEN is jó lesz élni.
:D

Zóra!
Ügyi Andris és aranyos is! :)

Rólunk:
Tegnap bénítólag hatott rám az időjárás, nagyon fáradt voltam, aludni persze nem tudtam, de minden porcikám fájt, alig vártam az estét, amiből megint éjféli lefekvés lett. Na a lányom meg úgy állt "bosszút" valami régi sérelméért talán :lol: , hogy hajnali fél négyre kipattantak a szemei, enni kért, kicsit még elnézelődött csendesen az ágyban, de aztán uccu neki, induljon a nap. Úgyhogy én reggel 8-kor már másodszor reggeliztem, mégpedig a férjem által főzött isteni marhapörköltet. :oops: :lol:

Tegnap Tami megkóstolta az almát és igen ízletesnek találta. Persze önállóan akarta enni, így bemutatta azt is, mire számíthatok az elkövetkezendő hónapokban (az alma sem jön ki az előkéből!!!). És mára áttört a második fogacska is. Ettől-e, vagy a felborult napirendtől, de tiszta nyügi szegény.

Sziasztok: Timi

Kép
hódocska
 
 


Sziasztok!

Zóra!
Nagyon helyes Andris a kiságyban állva!

Timi!
Hát igen, az alma sem jön ki az előkéből, meg a sütőtök sem, és a répa is eléggé makacs, de ez van!!! :wink:
Gratula a 2.fogacskához!!! Petinek 9 hósan jött ki az 1.!!! :D

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs
 
 


Sziasztok!

Monee!
Jó költözködést Nektek, abszolút nem haragszom azért, amit írtál, végülis a nyár nekünk nagyon zűrős volt, majdnem el is váltunk! Viszont szerencsére elég kultúráltan álltunk a dolgokhoz, Violka szerintem nem sok mindent érzékelt az egészből, és szerencsére ő nagyon kiegyensúlyozott baba egyébként. Én abban látom a problémát, hogy "belépett" a dackorszakba és ezért durvábbak ezek a hisztik! De majd beszámolok, val.leg a héten már eljutunk szakemberhez.

Kriszi!
Zeze nagyon aranyos lehet, Violka csecsemőkorától nem vesz levegőt, de akkor még abszolút ártalmatlan volt a dolog, neki is csak kicsit lilult el a szája.
Amúgy Párom tankönyvében olvastam, hogy előfordulhat, hogy gyógyszeresen is kell kezelni, ha súlyosbodnak és gyakoribbá válnak, lehet, hogy a mi esetünk is ide tartozik, mindenesetre utánajárok a dolgoknak!

Viki!
A vers nagyon-nagyon tetszik, egyszer Gira is írt ide egy szép versikét, az is nagyon megható volt!
Petike komoly nagyfiú már, a legjobban a szekrénybebújós kép tetszik!

Zóra!
Andrisnak nagy gratulaAzért ez szép teljesítmény 8 hónaposan!

Üdv: Évi

KépKép
KépKép
KépKép
jevi26
 
 


Sziasztok!

Jevi!

Remélem tudnak valamit segíteni majd Violkának. Mindenképpen írd majd meg!

Timi!
Végre betömte a fogamat, és nem akarlak heccelni, de 2.000 Ft.ot fizettem érte! :!: Még rá is kérdeztem, de azt mondta,- amiben persze van némi igazság- hogy még egy éve sincs,hogy betömte, és felelősnek érzi magát abban,hogy kiesett a tömés. Csoda,hogy még van ilyen orvos is!
Taminak gratula a 2.fogacskájához. :lol:

Viki!

Nagyon édes Petike!Nem győzök betelni a kék szemeivel. Látom megvan még a kék itatópohárkája. :lol:

Zóra!

Andris nagyon ügyi! Még hogy a fiúk lustábbak!?

Monee!

Sok sikert majd az új élethez! Biztos hamar megfogod majd szokni az új helyet. És a lényeg az,hogy pároddal együtt lehettek.A netet sajnálom, de amíg tudsz a melóhelyről, azért jelentkezz.

Sziasztok: Andi

Kép

Kép
noviandi
Pécs
 
 


Szia Timi!

Boldog 4. hófordulót Taminak! :lol: :lol:

Andi

Kép

Kép
noviandi
Pécs
 
 


Nah sziasztok!

Köszi a bíztatást! Tegnap jött a teherautó délután és elcuccoltunk végleg. Csak pár apróság maradt otthon amit el kell majd vinni haza. Én meg bőgtem amikor az utolsó motyót is elpakoltuk és elindultunk le. :cry: :D Nagy lány lesz a kislányból, elköltözik az anyukájától. :)
Nálunk ez az átlagosnál kicsit nehezebb helyzet és beárnyékolja azt a boldogságot hogy Norbival lakhatok a közös házunkban. Én 6 éves koromtól az anyukámmal élek kettesben, amihez kb. 1 éve csatlakozott Norbi. Abban a házban laktunk azóta, nem költöztünk, stb. A gyerekkorom ott maradt. Ezért vagyok szomorú kicsit még most is. Nem gondoltam volna hogy ilyen nehéz lesz. :cry:

Huhhh, Ócsárdon meg doboz és zsák hegyek vannak. Az egyetlen pozitív az, hogy én pakoltam el és nagyjából tudom hogy melyik dobozban mi van. Éljen a szisztematikus pakolás, ebben jó vagyok. :D Mától akkor a kipakolás manőver veszi kezdetét és hát szégyen és gyalázat, de miután sok-sok ideig lehetőségem sem volt otthon takarítani ezért mocskodul redvás minden. :oops: :oops: Szép mutatvány lesz. :D

Jah hát hab a tortán, hogy a hasam még mindig fáj, görcsöl, ezért azt hiszem a legokosabb az lesz, ha elbandukolok holnap a nőgyógyászomhoz. :shock:

Zóra!

Nagyon ügyi Andris! Nagyon szép kisfiú, pont olyan amilyennek a babákat én szeretem. :D Mi Manónak hívjuk. Norbi inkább a Duncikat szereti. :D

Timi!

Már 2 fog??? :shock: :shock: :D És még Téged rémisztgettek hogy nem lesz elég fejlett a baba! :lol: Bár ahogy néz a szemével a nőci, hamarosan azt veszed észre hogy már dumálni is fog. :D Tegnap jártunk a munkahelyed felé, nagyon barátságosnak tűnik kívülről a bolt. :)

Jevi!

Remélem minden oké lesz a kiscsajjal! Írjál majd hogy mit tudott segíteni a doki!

Viki!

Nekem is a szekrénybe bújós és a kenyért egészben megevős kép jön be nagyon! :wink:

Jah, képzeljétek, tegnap volt itt egy szerelő a munkahelyemen, mert nem volt jó az internet és tőle is megkérdeztem (mint mindenkitől mostanában) hogy hogy lehetne netet kreálni Ócsárdon. Nézett rám hülyén hogy miért ne lehetne... :shock: ÁLLÍTÓLAG miután Görcsönyben van net és Ócsárd alig van pár km-re tőle, minden további nélkül lehet ADSL nálunk is. :shock: :shock: Mondta hogy adjak be egy kérelmet, azzal nem vesztek sokat és meglátjuk. Nem reménykedek, mert ugye eddig nem ez volt a reakció, de jó lenne nagyon ha összejönne! :D

Valaki kérte valamikor tőle a pizzéria elérhetőségét, csak elfelejtettem válaszolni. :oops:
Azzuro Pizzéria 72/227-337

Kriszi!

Jaj, nagyon édes lehet Zeze! :D Elképzeltem magam előtt őt ahogy bandukol a lakásban és mondja a magáét! :D:D:D:D

Szép napot!
Monee

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag
 
 


Sziasztok!
Monee!
Hát igen, elég nehéz elszakadni az otthontól, ahol a gyerekkorod töltötted, de remélem jól fogod érezni magad az új házban :)

Timi!
Gratula a 2. fogacskához :)
Nálunk még mindig semmi :evil: Most éjjel 4szer!!!!! üvöltött föl, egyszer még evett is. A Dávid is szinte egész éjjel fent volt és állandóan sírt, mert mesét akart nézni :evil: Persze a Domcsi is felébredt rá, úgyhogy elég álmos volt reggel az oviba.

Ott is történhetett valami...az én nagycsoportos lányom, majdnem sírt reggel, mondván, hogy Ő bizony fáradt, el sem akart engedni.

Viki!
Nagyon édes Petike :) Nekem is a kenyeres kép tetszik a legjobban :)
Marcsy
marcsy
 
 


Sziasztok!

Marcsy!

Nálunk a Máté is ugyanezt a fesztivált csinálja, hogy éjszaka 4-8szor kel fel, sír, üvölt, felül, feláll a kiságyban és sehogy nem tudjuk megnyugtatni csak akkor, ha megitatom vagy megetetem. Ez a műsor mostmár több hónapja megy nálunk, így kezdek nagyon-nagyon fáradt lenni. Akkor kicsit jobb volt, amikor előtört az első, ill. nemrég a második foga, de lehet, hogy most meg fent kezdődik a fogak előbújása és azért csinálja. Én mostmár azon is gondolkodtam, hogy elviszem valami alvásszakértőhöz, mert egyszerűen nem hiszem el, hogy még mindig nem tud normálisan aludni.

Timi!

Gratulálok a fogacskáitokhoz, remélem azért ti nem szenvedtek ennyire, mint mi a Mátéval.

Viki!

Nagyon aranyos a kisfiad! Nagyon jó mindegyik kép!

Andi!

Az ikertesódék tök közel laknak azt hiszem a nővéremékhez Fehérváron. Ők a Bébic utcában laknak, amihez a Skoda szalon mellett kell felkanyarodni Feketehegyen. Jól tájoltam ugye be, hogy merre laknak a tesódék?
Hogy miért Pécset választottam? Pestet megutáltam mire odakerültem, hogy egyetemre jelentkezzek, mert 2 évig szinte minden hétvégén iskolaidőszakban feljártam felvételi előkészítőre. Megismertem a várost, az egyetemet és tudtam, hogy soha semmi pénzért nem akarok ott élni és tanulni (aztán később mégiscsak dolgoztam Pesten 1,5 évet :(((, utáltam is nagyon a várost, a munkát viszont nagyon szerettem). Pécsen is voltam egy előkészítő táborban és azonnal beleszerettem a városba, az egyetembe és nem volt kérdés, hogy hova jövök továbbtanulni. Aztán végül itt is ragadtam, mert a férjem "tüke"-pécsi.

Monee!

Tök jó, hogy már költöztök, remélem jövő ilyenkor, na de legkésőbb utána húsvét körül már mi is a költözést fogjuk tervezgetni és utána a fergeteges házavatót.
Nekem sem volt egyszerű amikor eljöttem otthonról, pláne ilyen messzire, de hamar megszoktam és nagyon jó volt önálló életet kezdeni. Egyébként még jobb hétvégén hazamenni, mert minket még most is úgy elkényeztet ilyenkor az anyukám, mintha kisgyerekek lennénk. Süt-főz, annyira helyes ahogy élvezi, hogy újra zsibong otthon a ház. Amit viszont nagyon nehezen viselt mindenki amikor külföldre költöztem fél évre, na az tényleg elég sz...r volt, és mire megszoktam volna hazajöttem. Szóval szerintem tényleg örülj, hogy nem fogtok egymástól messze lakni, mert így tényleg mindig számíthattok majd később is egymásra, nemcsak telefonon tudtok majd beszélgetni.

üdv
Netty

Kép
netty11
 
 


Sziasztok!

Viki!
Szuper jók a képek, nekem a francia kenyeres a nyerő! :)

Andi!
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ nem hecceltél fel! :lol: Egyébként azóta is agyalok, hogy állhatnék "bosszút" azon a dokinőn és mindig görcsbe rándul a gyomrom, ha eszembe jut. Én is jártam hasonlóan a régi dokimnál és akkor ő is normális volt, nem kellett fizetnem, merthogy "garanciás". :) Rendes lehet ez az orvos. Én most kiderítettem, hol a körzeti rendelő (a belvárosban :shock: ) és majd tavasszal vagy tél elején lehet, hogy kipróbálom, hátha ott is haladnak a korral.
Köszi a gratulát, ma is ettünk almát, de ma nem ízlett, viszont kétszer is félrenyelte. :(

Monee!
Sok sikert a kipakoláshoz, nem is volt értelme takarítgatni, ilyenkor az ember (általában legalábbis) úgyis áttöröl mindent. Dumálni?? A múltkor-persze tök véletlenül- megszólalt az orvosnál: "mimámé" :lol: Úgy nevettünk :D . Én már rég jártam a munkahelyem környékén, de lassan asszem kinézek játékért, bár inkább kicsit idősebbeknél kezdődik a kínálat. Amúgy még a rémisztgetéshez, én azon ámulok és bámulok, hogy tudod, a fejét (meg persze minden végtagját) kicsinek találták, de főleg a fejét. Aztán extra 36,5-ös fejkörfogattal született, most meg már 42 cm!! Akkora bucija lesz, mint az apjának. :lol:

Marcsy!
Akkor újfent "klassz" éjszakátok lehetett. :cry: Csak előjön már az a fogacska! :)

Netty!
Nektek is nyugodalmasabb éjszakákat! :)

Sziasztok: Timi

Kép
hódocska
 
 


Sziasztok, két gyors kérdés:

Nem tudjátok hol van Kertvárosban cipész?

A másik nem rám vonatkozik, de érdekel a véleményetek, mert sokfélét olvastam most hirtelen: Szerintetek normális dolog egy fél évesnél fiatalabb babát bébikompa rakni, vagy máááá megint én vagyok eltájolódva?

Köszi: Timi

Kép
hódocska
 
 


Sziasztok!

Ma elvittem Zsófit,és kilyukasztották a fülét! Hát sírás az volt, de csak picikét. :cry: Utána már vigyorgott az üzletben mindenkire.
Majd próbálok képet is küldeni, de egyenlőre nem tudom úgy lefényképzeni,hogy látszon a fülbevaló, mert mindig arra fordítja a fejét, ahonnan én kattingatnék. :lol:
3000 Ft.volt, és azt mondták,hogy 2 hét múlva már akár be is lehet tenni aranyfülbevalót. A mostani egy icike-picike szívecske futtatott aranyból. Karácsonyra kap egy igazi szép bébiaranyfülcsit.
Amúgy merénylet volt a férjem ellen, mert csak utána hívtam föl,hogy "van ám fülbevalója a kislányodnak". Egy pillanatig néma csönd volt a telefonba.Kíváncsi vagyok, ha este hazaér mit szól hozzá. Nem is terveztem ma el,hogy ilyen akció lesz, csak a Nevkó felé sétáltunk egyik kismamabarátnémmal, és ő mondta,ha már itt vagyunk menjünk be az üzletbe, és legyünk túl rajta! Nosza, így is lett.
Timi! Egyébként a Spár melletti üzletbe voltunk, ahol Ti is jártatok. Nagyon rendes volt a csaj, és szép szimmetrikusra lőtte a lyukakat.

Sziasztok:Andi

Kép

Kép
noviandi
Pécs
 
 


Sziasztok!

Timi!

Cipész a Gömböc melletti első narancssárga 10-emeletes aljában van, (a házszámot nem tudom, mert pont ott össze-vissza számoztak :( ) nagyon szépen és olcsón dolgozik!
Bébikomp ügyben az én véleményem annyi, hogy nem használtam, és nem is ajánlanám ilyen kicsinek! De szerintem inkább a védőnőt, vagy gyerekorvost kérdezd meg! Ők még talán alá is támasztják a véleményüket akár jó, akár rossz véleményük van róla! :D

Netty!

Sajnálom, hogy ilyen rossz éjszakátok volt. Amúgy még Peti is nagyon rosszul alszik, pedig ide-stova 14 hónapos! :(

Andi!

Gratula Zsófi fülcsijéhez! Aztán majd kérünk fotót is! :wink:

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs
 
 


Hát ennyire látszik a fülcsi. Most nem tudtam jobb képeket csinálni.
[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1163516670.05.jpg[/img] Kép Kép [/img]

Kép

Kép
noviandi
Pécs
 
 


Andi!

Nagyon szép a kicsi lányod! És csini a fülikéje! :lol:

Timi!

Holnap de. felhívlak, ha nem gond és megbeszéljük a talit, ha jó Neked?

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs
 
 


Sziasztok!

Emlékeztek Erzsó78-ra? Adélnak kistesója lesz júniusban! Véletlenül találkoztam a nevével a 2007 nyári babáknál ő volt az utolsó beíró, amikor a 2005.őszibe akartam belépni, és kíváncsiságból beleolvastam :oops: :oops: :oops: :D :D :D

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs
 
 


Sziasztok!

Csak gyorsra ugrottam be, mert már csak 10 perc van nyolcig.

A tegnapi napi is a pakolódás jegyében telt el, viszont Kata szobája (meg a majdani gyerkőcé is) kezd szoba formát önteni. A ráülök az iróasztal tetején levő doboz halomra, akkor kifejezetten szoba formát mutat az ágy. Viszont ha az ágyra ülök le nézelődni... kisebb kupleráj. :lol:

Andi!

Nagyon jól áll az ifjú hölgynek a fülbevaló! :lol: Kár lett volna kihagyni! Remélem apuka is csininek találta és nem harapta le a fejed. :D

Netty!

Sajnálom az éjszakáitokat! Írd majd meg Te is hogy mit tudtak segíteni Nektek!

Marcsy!

Merre jársz? Nem voltál jó régen!

Gira!

Te is beugorhatnál néha! :wink:

Timi!

Ha az én "szakértő" véleményemet kérdezed, nem normális szerintem. :) Utána sem jó dolog, de ilyen pici korban pláne nem. Bébikomp nélkül is szépen meg tudnak tanulni járni a kicsik, max csak annyival kényelmetlenebb hogy mindehová kell velük és utánuk menni. (Marcsy! Ugye nem tévedek? :D) A bébikompba meg bevágod a gyereket... aztán... lepakolni biztos nem tud belőle... :)

Szép napot!
Monee

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag
 
 


Sziasztok!

Itt az ezer éve elveszett Erzsó jelentkezik! :wink:
Na jó, azért mindig olvastalak benneteket, csak hát az írás maradt mindig el.
Viki pedig véletlenül rám talált :D ! Gondoltam akkor már én is megosztom veletek a hírt: Júniusban ismét babázhatunk! Olyan hihetetlen, olyan mintha az egészet álmodnám......
Ja és sokkal jobban parázok mint az első terhesség alatt!

A gyerköcök nagyon aranyosak és ügyik. olyan hihetetlen hogy Tami és Zsófi baba is már "ilyen" nagy lányok!

Viki!
Neked már akartam írni ( de mindig elmaradt), hogy múltkor néztem a férjem ismerőseit az iwiw-en, és megakadt a szemem egy olyan fiúcskán mint Petike. Ráklikkeltem és TÉNYLEG PETIKE VOLT. Ezek szerint a férjeink ismerik egymást :D!

Fülbevalós téma: Mi Adélnak 2 hónapos korába lővettük be a Ferencesek utcájában.

Most más nem jut az eszembe!
Ezutám próbálok rendszeresen írni! (napi szinten :D)

Erzsó

Kép

Kép
erzsó78
 
 


Sziasztok!
Timi!
Szerintem is hülyeség a bébikomp. Én úgy érzem, hogy a bébikomp valamennyire akadályozza a szabad mozgásban. Mi egyik gyereknél sem használtunk, meg sem vettük, sőt, ismerősök felajánlottak egyet, el sem fogadtuk. A hugimnak annak idején volt, de üvöltött amikor beleraktuk, nem érezte jól magát benne.

A mostani éjszakánk egész jó volt, csak egyszer üvöltött föl, amint megtalálta a cumiját már aludt is :)
A Dominika újabban nem akar menni oviba :cry: Itthon megy a hiszti, hogy Ő fáradt, úgy köhög, majd megfullad, fújja az orrát, de látszik rajta, hogy csak erőlteti a köhögést, az orrából sem jön semmi.
Ma beszéltem az ovónővel, szerinte az van, hogy mivel nagycsoportos, vannak a foglalkozások, neki azokon részt kell venni, meg az utóbbi időben(kb.2 hete) nem volt beteg. Most már jásztik is, nem is szólt rá senki, sarokba sem állt. Most kéne megfognom, hogy itthon is, igenis csinálja a feladatokat az újságokból...de hogy a fenébe???? Kötözzem le a székre? :twisted:
Itthon is csinálja, de közbe mással is játszik, vagy ha mást nem fut egy kört az asztal körül. Nah, már megint csak panaszkodok.:(:oops:

Andi!
Nagyon jól áll Zsófikának a fülbevaló :) Hisztikének mi nyáron szeretnénk majd.
Marcsy
marcsy
 
 


Jah, most olvastam, hogy mit is írtam :oops: Az nem baj, hogy nem volt beteg, csak ugye most "folyamatosan" jár oviba és az is lehet, hogy ez nem tetszik a kisasszonynak :evil:
Marcsy
marcsy
 
 


Sziasztok!

Köszönöm a véleményeket a bébikompról, ami egyezik az enyémmel, bár biztos nem véletlenül lehet annyi félét kapni és ha nem is lenne igaz az a sok rossz, amit mondanak róla, akkor sem lenne nyerő egy panelban a sok küszöb miatt.

Erzsó!

Üdv újra köztünk és gratulálok a kis pocaklakódhoz, vigyázz rá nagyon! Terveztétek? Hát igen, Tami nő, mint ha húznák. :lol:

Marcsy!

Sajnálom, hogy most épp Domcsi sztrájkol. Akkor ha az óvónők is úgy mondták, biztos nem történt semmi különös, de nekem is ez lett volna az első tippem, mert "gyanús" :)

Monee!

Ugye-ugye, megy ez a kipakolás! :D Gondolom elég rossz lehet, hogy mindig csak esténként egy kicsit, de azért örömteli is egyben. :)

Andi!

Hát jó merész húzás volt ez a fülcsi azok után, hogy előző nap beszéltünk. :) Örülök, hogy jól sikerült, én is a szimmetriától tartok leginkább, mert a sírás az garantált, csak jól sikerüljön. :D Kíváncsi vagyok mit szólt Attila, azért nem harapta le a fejed, ugye?
Pénteken séta?

Viki!
Holnap akkor várlak titeket. :P

Sziasztok: Timi

Kép
hódocska
 
 


Sziasztok!

Erzsó!

Hogy viseled az "áldott" állapotot? Vannak rosszulléteid?Adélnak mondtátok már, vagy még korai?

Marcsy!

Reméljük hamar elmúlik Domicsnál az ovissztrájk! :lol:

Monee!

Tudom,hogy a ki-és elpakolás nem megy egyik a napról a másikra, de hidd el idővel minden előkerül, és meglesz majd a helye. Gondolom munka után fáradt is vagy rendesen.

Timi!

Igen, szerintem is nagyon gyorsan döntöttem el a belövést, de én alapjában ilyen vagyok,hogy nem szeretek sokat agyalni, mérlegelni. Ha valamit eldöntöttem, akkor azt minél előbb szeretem megvalósítani.
Este fürdetéskor kicsikét forgatgattam a fülbevalókat, és Zsófi semmit nem szólt, gondolom nem fájt neki. Ennek örültem!
Attila nagyon meg volt lepődve a gyors elhatározásomon, de este amikor hazajött alig várta,hogy megnézhesse Zsófi fülbevalóit. Tetszett neki nagyon! Mondta is,hogy most még szebb lett az amúgy is szép kicsi lánya! :lol:
De azért megkért arra,hogy jövő héten ne tetessek be köldökpiercinget. :lol: :lol: Hát ezt meg tudtam neki ígérni! :D
Ti mikorra tervezitek a fülcsit?
Pénteki taliban benne vagyok!

Sziasztok: Andi

Kép

Kép
noviandi
Pécs
 
 


Sziasztok!

Netty!
Én is sajnálom az éjszakáitokat, én beszéltem a védőnővel, és kiderült, hogy a Veress Endrében van gyerekpszichológus szakrendelés, én már kértem is időpontot, dec. 5.-én megyünk szintén alvásproblémák miatt. Ha érdekel, megírom a tel. számot, ahol be kell jelentkezni. Kíváncsi vagyok, mi lesz!

Erzsó!
Nagyon gratulálok a második babóhoz, Adél hogy fogadta a hírt? Jó pocakosodást, és gyere gyakran!

Andi!
nagyon tetszik Zsófibaba fülbevalósan is, jól tetted, hogy nem vacakoltál! :)

Hódocska!
Én is voltam fogarvosnál kétszer a múlt héten, egy tömést csinált, fogkőkezelést, kétszer megpolírozta, és vettem tőle egy "löttyöt" a fogínyemre, na összesen 12.000 Ft-ért. Hát, mit ne mondjak, én is sokalltam, főleg, hogy a tömés csak egy kezdődő lukacska volt, alig fúrt 3-at, 4-et! :evil:

Marcsy!
Domcsi :( , majd csak visszaáll a rend, ő jövőre már sulis lesz?

Monee!
Még egyszer jó pakolászást nektek!

Most mennem kell: Évi

KépKép
KépKép
KépKép
jevi26
 
 


Sziasztok!
Évi!
Én még nem szeretném, ha jövőre suliba menne. Az esze meglenne hozzá, az ovónő is mindig dícséri, hogy nagyon értelmes, ügyes kislány, de én úgy vagyok vele, hogy ráérne még egy évet játszani. Ha sulis lenne, akkor elkezdődne neki a nagybetűs élet :(
Marcsy
marcsy
 
 


Sziasztok!

Köszi a bíztatást! :D

Andi!

Örülök hogy Attilának is tetszett a fülbevaló! A köldökpircinget, azért tényleg ne erőltesd! :lol:
Én is ilyen vagyok egyébként, ha kitalálok valamit. Megvan az ötlet, megnézem a megvalósíthatóság lehetőségeit és ha úgy látom hogy nincs akadálya, akkor had szóljon. Nem kell tökölődni rajta. :D Nekem speckó így lett köldök pircingem. Norbi mondta hogy tetszik neki. Igen?! Nekem is. Mennyibe kerül? Ennyibe. Akkor oké. Írtam neki egy smst, hogy mit szólna hozzá ha délutánra már lenne. Mire válaszolt, már késő volt. :D

Jevi!

Hát ez is egy csúnya összeg! :shock: Áhhh... inkább nem mondok semmit.
Tegnap voltam nőgyógyásznál magánrendelésen. Még jó hogy ott lent nincs ennyi dolog ami "elromolhat" és a "megjavítása" ennyibe kerül. De lehet hogy tévedek... :(

Erzsó!

Gratulálok! :D

Timi!

Pont tegnap gondolkoztam ezen a pakolás dolgon és arra jutottam, hogy valószínű nekem így jobb, hogy nem 3 napig pakolok egyfolytában, mert biztos hogy az első nap már megunnám. Így ugyan tovább tart, de olyan jó észrevenni az apró változásokat. Tegnap lett rendesen mosogatóm. Elmosódtak a fűszertartó üvegeim, helyére került a cukor, só, liszt, fűszerek. Ilyenek vannak. :D Viszont ami biztosan jobb a szabolcsfalusi helyzetnél, hogy mivel itt azért becsületes nagy hely van, nem olyan frusztráló a kupleráj. Szóval a dobozok mellett is azért kényelmesen el lehet férni. :D

Marcsy!

Ahogy írtad nekem is ez volt a tippem, hogy 1. valaki vagy bántja az oviban, 2. vagy túl sokat volt otthon veletek és ezért nincs kedve menni. :) Teljesen érthető egyébként... otthon biztosan sokkal bulisabb lenni. :D

Szép napot!
Monee

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag
 
 


Sziasztok!

Zsófi ma átfordult hasra!Igaz az alul levő keze még a kis teste alatt marad, de már így is tartja magát több percig is!!!

Andi

Kép

Kép
noviandi
Pécs
 
 


Sziasztok!

Jevi!

tegnap nézelődtem kicsit országos fogorvos árakban és "megnyugodva" tapasztaltam, hogy máshol is vannak drága fogorvosok. megértem, hogy te is bosszankodtál. :(

Monee!

örülök, hogy alakultok, boztos klassz érzés így hazamenni esténként (bár jobb lenne, ha már minden a helyén lenne). Kicsi kocsi megy? :)

Andi!

Gratulálok Zsófikának! :) Nagyon ügyi! Ma láttalak, mikor mentél sétálni, épp anyuékat vártam, mikor leértetek a dombról.

Sziasztok: Timi

Kép
hódocska
 
 


Sziasztok!

Andi!
Nagy nagy gratula kicsi Zsófinak! Jó korán kezdi a forgolodást :lol: , mi lesz itt később :wink: !

Köszönjük mi is a gratulációkat! Tegnap voltam dokinál, azt mondta minden rendben van. Jövő héten kell mennem uh-ra meg vérvételre.
tegnap amikor kijöttem a dokitól Adél hangosan megkérdezte: - Anya kibújt már a kistesóm? :D A váróban mindenki hangosan nevetett :oops: !

Jevi!
Adél már nyár óta nyaggatott bennünket, hogy neki is kell kistesó, mert a szomszéd kislánynak nyáron született.
Szeptemberben úgy döntöttünk a férjemmel, hogy akkor próbálkozunk és talán tavaszra össze is jön a dolog! ( Adéllal 9 hónapig próbálkoztunk). Álmunkban sem gondoltuk volna, hogy rögtön az első hónapban összejön! :shock: :lol:
Őszintén szólva én kicsit be pánikoltam amikor megláttam a tesztet :oops: ! de hát olyan mindegy hogy ősz vagy tavasz :lol: :wink: .

Az unokahúgomnak is volt ilyen nem veszek levegőt meg megmerevedős korszaka. Nagyon durva! Olyankor mindig leöntötték vízzel. Nála még volt hogy sulis korában is előfordult. Remélem a doki tud valami okosat mondani!

Monee!
Jó pakolást kívánok neked! Habár egy cseppet sem irigyellek :? ! Amikor én elköltöztem otthonról hetekig lelkibeteg voltam. Aztán olyan jó volt amikor jött az anyukám meg a mamókám és dicsértek, hogy milyen jókat tudok főzni sütni :D :lol: :wink: !

Na lépek mert ma valami óriási front lehet, Adél tiszta zizi!
Szép estét nektek!
Erzsó

Kép

Kép
erzsó78
 
 


Sziasztok!

Andi!
Nagy nagy gratula kicsi Zsófinak! Jó korán kezdi a forgolodást :lol: , mi lesz itt később :wink: !
A kis "Pocaklakót" nagyon jól viselem. Se hányinger, se álomkór, néha egy kis vérnyomás esés. Két hétig volt gyomorproblémám, de akkor még nem tudtuk, hogy albérlőm van. Már beakartam jelentkezni gyomortükrözésre :D!

Köszönjük mi is a gratulációkat! Tegnap voltam dokinál, azt mondta minden rendben van. Jövő héten kell mennem uh-ra meg vérvételre.
tegnap amikor kijöttem a dokitól Adél hangosan megkérdezte: - Anya kibújt már a kistesóm? :D A váróban mindenki hangosan nevetett :oops: !

Jevi!
Adél már nyár óta nyaggatott bennünket, hogy neki is kell kistesó, mert a szomszéd kislánynak nyáron született.
Szeptemberben úgy döntöttünk a férjemmel, hogy akkor próbálkozunk és talán tavaszra össze is jön a dolog! ( Adéllal 9 hónapig próbálkoztunk). Álmunkban sem gondoltuk volna, hogy rögtön az első hónapban összejön! :shock: :lol:
Őszintén szólva én kicsit be pánikoltam amikor megláttam a tesztet :oops: ! de hát olyan mindegy hogy ősz vagy tavasz :lol: :wink: .

Az unokahúgomnak is volt ilyen nem veszek levegőt meg megmerevedős korszaka. Nagyon durva! Olyankor mindig leöntötték vízzel. Nála még volt hogy sulis korában is előfordult. Remélem a doki tud valami okosat mondani!

Monee!
Jó pakolást kívánok neked! Habár egy cseppet sem irigyellek :? ! Amikor én elköltöztem otthonról hetekig lelkibeteg voltam. Aztán olyan jó volt amikor jött az anyukám meg a mamókám és dicsértek, hogy milyen jókat tudok főzni sütni :D :lol: :wink: !

Na lépek mert ma valami óriási front lehet, Adél tiszta zizi!
Szép estét nektek!
Erzsó

Kép

Kép
erzsó78
 
 


Kétszer ment el! Bocsika!
Pedig utánna még írtam bele :? :roll: !

Kép

Kép
erzsó78
 
 


Sziasztok!

Hát nincs nagy tolongás erre felé. :D

Velünk sem történt semmi különös. :)
Max. csak annyi hogy valami rejtély van az ócsárdi vízzel, de még nem sikerült rájönni hogy mi. :lol: Olyan bűvös dolgok történnek hogy az elmosogatott tányérok, poharak, a csöpögtetőbe való berakásuk után 2 perccel csont szárazak (ilyen Szabolcsfaluban biztos nem volt! :shock:) és fürdés közben veszett por szagot érzek a fürdőszobában. :D
Egyébként meg egy élmény ez a zuhanykabin! Jobb mint 2 kád... akkkora hely van, hogy! :D Buták voltunk, mert kellett volna a másik oldalra is felszerelni egy csapot és akkor simán lehetne szinkronban fürdeni. :D

Kaptam egy állásajánlatot, ami ugyan nem valószínű hogy az év ajánlata lesz, de veszteni mindenesetre semmit sem vesztek vele ha megnézem. Ehhez fel kell mennem Pestre (a vonatozás költségét az a cég állja ahova megyek). Mindjárt ki is pattant a szupi jó ötlet a fejemből, hogy akkor mi lenne ha Norbi is feljönne velem, vonatoznánk egyet, kikapcsolódnánk, másnap elmennénk az Ikeába, stb. Elég húzós a vonatjegy ára alapból, de szerencsére a kolléganőm szólt hogy minden munkavállalónak van egy évben egyszeri olyan lehetősége hogy kedvezményesen utazzon a vonaton. Én ezt eddig nem is tudtam, de valóban van ilyen... 50% kedvezmény van a vonatjegy árából. Ti tudtatok ilyenről? Meg olyan van még hogy 26 év alatt is van valamennyi kedvezmény a vonatjegyek árára. :shock: :D Úúúgyhogy így biztosan megyünk már... Nekem ingyenben lesz a jegy, Norbinak felesbe, fent meg tömegközlekedünk. :D Biztos tuti jó lesz! :D:D:D

Írjatok Ti is! :wink:

Monee

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag
 
 


Sziasztok!

Csak gyorsba két fotó, majd este még jövök valszeg!!! :lol:

Kép Kép

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs
 
 


Ezt még muszáj :lol:
Képzeljétek!!!!!!!!!!!
Ma reggel Peti is bilibe kakilt!!!!!! Na nem olyan ügyes, mint Panna, de azért sikerült neki! Igaz előzménye a nagyon ronda és piros popó, ami miatt ébredéskor levettem róla a pelust, majd kis csupaszkámmal bementünk együtt a fürdőszobába, és amíg én fésülködtem, ráültettem a bilire! Na azonnal leszállt róla, melléguggolt, és elkezdett kakilni a padlóra, ekkor visszültettem a bilire és a kaki 2. fele már oda ment! Nagyon megdícsértem érte, hogy milyen okos, meg stb... lehet, hogy reggelente bevezetjük a bilibe kakilást?

Na majd még jövök! :wink:

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs
 
 


Bocs, de az őszibe írtam , és onnan másoltam át, Panna ott egy kislány, aki már ügyesen bilizik naponta! :oops: :lol:

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs
 
 


Sziasztok!

Monee!

Igen létezik 50%-os MÁV kedvezmény. Egy évben egyszer lehet igénybe venni. Én minden évben igénybevettem, amikor a Tesómékhoz utaztam vonattal Fehérvárra. Azonkívül tényleg van 26 év alattiaknak is kedvezmény, de azt pontosan nem tudom,hogy hány százalék/ én már sajna néhány éve elmúltam 26, így nem emlékszem már rá :cry: /

Viki!

Nagyon ügyi volt Petike a bilibe kakilással. :lol: Jók a fürcsis képek is.

Képzeljétek jövő hét kedden megyek baba- mama találkozóra. Amikor terhes voltam jártam tanfolyamra, és a végén mindenki összeírta az elérhetőségét, illetve,hogy ki mikorra van kiírva szülni, és a védőnők megígérték,hogy még ősszel szervezni fognak egy talit. Most hívtak,hogy remélik eljövök.
Úgy várom már! Jó sokan voltunk anno, és nagyon kíváncsi vagyok,hogy kivel mi van azóta.

Sziasztok: Andi

Kép

Kép
noviandi
Pécs
 
 


Sziasztok!

Jó hétvégét mindenkinek!

Tegnap nem tudtam este már belépni!!!!!!!! :(

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs
 
 


Sziasztok!

Erzsó!

Nagyon boldog névnapot kívánunk Neked!


[i]Viki&Peti
[/i]

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs
 
 


Kép Kép

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs
 
 


Sziasztok!

Viki!
Köszönöm a köszöntést 8) !

Ma kicsit kómás vagyok. Tegnap Magyarszéken voltunk bálba, és hajnali 1-ig roptuk apával!

Képzeljétek kaptam az onkológiáról egy lapot, hogy saját érdekemben jelenjek meg 21.-én rákszűrésen. Szeptemberben voltam (ugyanott a Munkácsy utcában), bevallom elfelejtettem visszamenni az eredményért, mert akkor derült ki hogy jön a baba. Nagyon parázok, hogy találtak valamit. A férjem azt mondja hogy akkor biztos ráírták volna hogy rossz eredmény miatt kell megismételni!
Szerintetek egyátalán ha valami gond lenne, teherbe estem volna??

Most mennem kell, Adél álmos!
Jó éjt!

Kép

Kép
erzsó78
 
 


Erszó Boldog névnapot kívánuk! :P :P :P
Biztos nem lesz semmi gond! :lol: :oops: :lol:

Jesszus! Peti hol áll!!!? :roll: :roll: Azért ügyi. :lol:

Szép napot Mindenkinek!

Kép
zóra
 
 


Sziasztok!

Timi!

Mi újság, minden rendben van veletek?

Erzsó!

Remélem minden rendben lesz a vizsgálaton! Szorítok, hogy simán menjen minden! Amúgy hogy érzed magad?
Egyébként, ha nem vagyok túl kíváncsi már tényleg megírhatnád nekem priviben, hogy ki a férjed, mert én férjemmel ezerrel törjük a fejünket és nem jövünk rá, pedig ha ő ismeri tuti én is, de nem tudunk miből kiindulni! :wink: :roll:

Zóra!

A létra tetején :wink: :lol:

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?