Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Jújjj de cuki Boldi!!!! :D :D :D

Ja, a poci nekem is úgy nő, ahogy írtátok! Hirtelen megugrik, aztán rápihen egy kicsit a következőre :D

Kami! Én is megsülök!!! Pedig régen nagyon fázós voltam :shock:

Próbálok kreatív lenni a jövő év tervezése kapcsán, de nehezen élem bele magam, és így nem egyszerű :? Jahhhh... de nincs már kedvem dolgozni...
Vendég
 


Sziasztok!
Ágiboldi
nagyon jó ez a kép. Milyen szépen látszódik.

Kami
a fütyis uh képet megmutattam a páromnak, és anyósomnak. Mondanom sem kell kombináltak hol a feje stb. fütyijét anyósom a kezének mondta :D Aztán volt nagy meglepődés amikor felvilágosítottam őket :D :wink:

Gátmetszés:
volt mind a két gyereknél, két különböző irányban :cry:
Adrival végbél felé, azzal utána a nagydolgok nehezek :oops: bocsánat, de tény.
Viszont elég jól gyógyult, és utána nem fájt.
Krisztiánnal comb felé vágtak, oké azzal elég ügyesen lehetett ülni már előbb mint a másikkal, viszont az mai napig frontváltozáskor elég masszívan tud fájni :cry:
Azt hozzáteszem, engem senki nem kérdezett mit szeretnék :oops: Bár 8 éve nem lehetett ennyit hallani a gátvédelemről, vagy én voltam felvilágosulatlan :oops:

Látom az új orvosi változások több mindenkit érintenek.
Nekem januárban bezár a szülészet ott ahová most járok :roll: Holnap megyek az orvosomhoz jól kifaggatom, remélem közlékeny is lesz, nem csak a levegőbe fog beszélni.
Ugye a 3 legközelebbi kórházhoz mehetsz. Na ha nem nézem a fizetést akkor is a környékünkön jó 30 km.-es körzetekben több irányban van 4 kórház+ még az itteni. Ebből 3 intézményben szűnik meg a szülészet, akkor már nincs is olyan nagy választék :cry:
Na, mindegy holnap este már talán okosabb leszek.

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó
 
 


Ágiboldi!
Nagyon aranyos a fiacskád, tényleg kis tornászbajnok, tappancsai a fülénél vannak! :)

Hát nekem ma a kedves kolléganőim megjegyezték, hgoy lassan a fenekembe is beköltözik egy baba! :wink: Pedig szerintem csak a pocakom nőtt, bár lehet, hogy ők jobban látnak hátulról! :oops: :oops:

Délután indulok Siófokra, csak vasárnap jövök haza... :( Az az egy jó lesz, hogy szombaton jön utánam apa és vasárnapig dagonyázunk megint! :) De már annyira utálom a munkát!!!!

Kinek nem láttunk mostanában pocis képet? Barbi? Te mutattál mostanában? És te Móni? :) :lol: Gabi és Kami, rátok emlékszem. Ja, és Boldiagi, te is tegyél fel, ha tudsz!

Timi
Kép Kép
timocska
 
 

 
 

Hát előszöris agiboldi nagyon édes a kép a fiadról, most már remélem én is el tudok menni végre 3dre! Mennyi a várakozási idő? Lehet esélyem arra, hogy hétfőn bejelentkezek és pénteken fogadnak? Mert egyszerre akarnám elvégezni a terheléses cukrot aztán meg ezt hogy legyen valami jó is abba a napba :D
És ha már a péntekem ugyis odavan meg apuci is szabit vesz ki akkor jó lenne mindkettőt egyszerre elintézni :)

Ha jól látom akkor kami te fogsz előszőr szülni közűlünk? :)
Legalábbis ha mindenkinek betartja a baba a menetrendet (ami fura lenne de hát reméljük :) )
Hát nekem is állandóan melegem van, párom öltöztetne nehogy megfázzunk, de én meg szenvedek a melegtől...

A has növekedése nálam se fokozatos, egyszer megindul egyszer meg semmi, akkor ezek szerint ez lehet a normális, ha már ketten is ezt írtátok :)

KépKép
KépKép
akíra
 
 


Akíra!
Mi, mikor a Praxisba mentünk, kb. másnapra tudtak volna időpontot adni. Nem tudom, hová mennétek, de biztos kapni pár nappal előre időpontot. Persze, célszerű minél hamarabb egyeztetni.

Timi
Kép Kép
timocska
 
 


Rendben:)
Csak mert hétfőn megyünk dokihoz, ő kiirja a cukros vizsgálatot, akkor megtudjuk kérdezni, hogy mikor tudunk menni, és ha lehet akkor péntek, és csak akkor utána tudunk bejelentkezni, de remélem el tudjuk intézni, irigykedem nagyon a képeitekre, szeretném már én is igy látni a kis lurkót :lol:
A képet még megpróbálom feltenni, ha nem megy, akkor holnap a legujabbal együtt átküldöm neked és akkor megköszönöm ha megcsinálod nekem :)

KépKép
KépKép
akíra
 
 


Ági,
Nagyon aranyos a kisfiad és micsida tornamutatványokat tud!

Kami,
Hát igen rohan az idő, épp valamelyik nap néztem, hogy a télieknél már születnek a babák, aztán lassan mi jövünk!
Hát én még mindig fázós vagyok, bár tényleg nem annyira mint régen.

Timi,
Nagyon vigyázz magadra az úton és azért érezzétek jól magatokat a pároddal!
Majd csináltatok a párommal új pocis képet, bár szerintem a legutóbbi óta szinte semmit nem nőtt a pocim.

Akira,
Biztos nagy élmény lesz a 4d uh. Mi úgy döntöttünk, hogy egyenlőre nem megyünk, talán majd később.

Kép
móni23
 
 


Itt vagyok, ragyogok.

Elkertem a berosztalyunktol a szules utani papirokat. kaptam egy: csaladi potlek igenylot, egy igenybejelentot ccsaladtamogatasi ellatasokra (ez a Magyar Allamkincstarnak szol...), meg egy nyilatkozo papirt, hogy mikortol kerek TGYAS-t... meg egy kis listat a benyujtando nyomtatvanyokrol... lesz majd mivel szorakozni az utolso trimcsiben, de nem veszes papirok. Barbi, mondanom se kell, szerencsesek vagyunk ezzel a ceggel, mindent megcsinal nekunk!!!

Kukis foto: hat igen, eloszor nehez felfogni az embernek, mit is lat a kepen. DE ha egyszer megerti, tuti hatast dob :D Ez az en kis sokkolo kepem. Remelem a fiam nagykoraban nem fog neheztelni, amiert megosztottam masokkal a kukija latvanyat meg mielott reklamalhatott volna :D

Elso szules: jaja, nagyon ugy nez ki, az elsok kozott leszek... izgi! En is szoktam nezegetni a teliek forumat, nagy ritkan irok is bele (hiszen en is teli lennek vagy mi :)), ok mar elegge fol vannak porogve :D

Timo, neked jo utat es tudod, csak ovatosan! Ha faradt vagy, mindig ulj le egy picit, vagy maszkalj a friss levegon, a munka mostmar csak a masodik!!!
kami
 
 


Timó! Pont tegnap akartam csináltatni apával pocifotót, de aztán lusták voltunk... Pedig szerintem látszani fog a különbség az előzőhöz képest! Majd ma este elkapom :D
Egyébként apa szerint én is nőttem egy picit popsiban is, de bent meg mindig azt kérdezik, hogy hogy csinálom, hogy csak a hasam nő? Mondjuk ők nem látnak úgy, ahogy apa szokott :oops: :D

Mi még egyszer tervezünk 4D-re menni, valamikor Karácsony előtt, Emma akkor lesz 25-26 hetes, azt mondják akkor már a vonások is látszódnak majd az arcocskáján :D
Nektek nem furi, hogy ekkora szünet van az AFP és genetikai UH után? Eddig akkora nyüzsi volt, annyi vizsgálat meg minden, de most sokáig semmi :shock:

Hú, már annyi mindent tervezek az otthon-maradós időszakra :D Ma például a fűszernövény-ültetéssel bővült a "listám" :D
Vendég
 


Kami! Ja, ja, tök szerencsénk van a céggel, bár én annak örülök a legjobban, hogy TB-kifizető, úgyhogy mi tuti időben megkapjuk majd a pénzünket, nem kell hónapokig várni!

Timó! Vigyázz nagyon magadra az úton! Jó pancsolást nektek! :D
Mi úgy néz ki, hogy nem tudunk majd elutazni Karácsony előtt ahogy terveztük, mert összeszámolgattam a hátralveő kiadásokat, meg hogy mennyit tudunk félretenni, és hát ez már nem fér bele :( Ha mégis összejönne vmi plussz pénz, akkor jövő nyáron már hármasban fogjuk eldorbézolni :lol:

Emma olyan aktív mostanában, ma is egész reggel szambázott a hasamban :D Egy prezin ültem, nagyon vizzes volt, hogy közben a hasam meg ide-oda vándorolt rajtam :lol:
Vendég
 


Barbi!
Ez tök jó, hogy már ennyire látványosan mocorog Emma! Nekem ma sajnos nem sok időm volt "befelé" figyelni, utálom is magam ezért, hogy nincs időm a legfontosabbra! Viszont elhoztam magammal Buksi felhúzható játékát, amit esténként szoktunk hallgatni, hogy azért most se maradjon ki! :D

Kami!
Marha szerencsétek van, hogy a melóhely elintéz mindent. Állítólag az enyém is, csak mivel 2 kolléganőm is szült már előttem itt, és hónapokkal később kaptak meg mindent, ezért nem biztos, hogy rájuk merem bízni! Egyenlőre csak olvasgatok ebben a témában, hogy hol, mikor, kinek stb.

Móni!
Lehet, hogy te nem látod, de biztos nőtt már a pocid. Az enyém nekem sem tűnik fel, de másoknak annál inkább! :) Ja, néha megmérem a pocak körfogatot és leginkább abból látni, hogy szinte hetente 1 cm-t nő! :lol:

Timi
Kép Kép
timocska
 
 


Fu, Barbi, nekem is vannak terveim az utolso idoszakra! Bar oszinten szolva neha megorulok es megvalositok egyet-kettot... Nekem is koztuk vannak a novenyek, van egy par, amit gyokereztetek - addigra velhetoen kibujnak a gyokereik es lehet oket foldbe tenni.

A gepemen is szeretnek otthon rendet csinalni, mert kezd nagy lenni a kupi. (A bentit most pucolom, az inbox-szal teljesen kesz vagyok!!!)

A tarolot-konyhaszekrenyt mar rendbe tettem par hete, de amilyen kis ize vagyok, biztos talalok meg egy rakas TO DO-t... nem aggodom, hogy unatkozni fogok... meg aztan ossze kell mar pakolni a korhazas taskat is, beszerezni ami meg esetleg hianyzik (esetleg... jopar dolog hianyzik meg :)) Aztan jon a karacsony, emberemet meg kellene lepnem valamivel. Mondjuk idom az lesz ra dogivel :D Imadok karacsonyra keszulodni, az a kedvenc unnepem, mondhatni az egyetlen igazi unnep a szamomra! Raadasul ez lesz az utolso "kettecsken" - onnantol mar latvanyosan is harman leszunk :D

Vizsgalatok: a 30. heti UH elott meg lesz a cukros elvezet :) Nekem egyebkent mar nagyon hianyzik, hogy lassam Zsebibabat, de addig egy honapnak meg el kell telnie... hacsak nem megyek meg egy 4D-re, de oszinten szolva nem terveztuk es igy is eleg sok a kiadas...
kami
 
 


Lányok, én mindjárt elalszom... És ma 3kor még kell mennem egy mársik 1 órás prezire... Semmi kedvem, ráadásul a jövő évre vonatkozik, és az engem már baromira nem érint és nem is érdekel...
Vendég
 


Kami!
Te nem mész minden hónapba ultrahangra?
Vagy csak az én dokim ilyen, hogy minden hónapba látni akar?

Benéztem én is a téli babákhoz, jajj olyan jó nekik egyeseknek már csak 1-2 hét és túllesznek mindenen :)

Volt fenn egy két pocakos kép is, hát nagyon nagy tud lenni a végére, el se hiszem hogy ekkora is lesz még a pocim...tényleg ti használtok valamit a hasatokra repedezés miatt?

Hát szerencsések vagytok, hogy nektek elintéz mindent a cég, sajnos az enyém se nem tb kifizető hely se nem intéz el semmit, ugyhogy nem is tudom, hogy mi lesz...sok utánajárás az biztos :(

Hát a látványos mocorgás jöhetne már nálam is, ugy látszik mi mindent kicsit később kezdünk el mint ti, de azért remélhetőleg a végére Kíruci is belehúz és nem ugy fogja pótolni a hiányosságokat, hogy tovább benn marad mert az nagyon nem szeretném, főleg, hogy nem szeretném ha március 19 után is benn lenne mert akkor már kos lenne a csillagjegye az pedig rázós lenne... :roll:

KépKép
KépKép
akíra
 
 


Szia Akira! Dehogy jarok minden honapban UH-ra!!!! Miert jarnek? Egy idoben neztekk tobbet az atlagnal, a verzes miatt, de ennyi. Utoljara hivatalosan akkor voltam, mikor a kukis kepet csinaltak - meg bent fekudtem a korhazban. Aztan hetekkel kesobb 4D, es "most" lesz a kovetkezo a 30. heten...
kami
 
 


Kami, Akíra,

én értem a kérdést, én ugyanis járok minden hónapban. Minden alkalommal uh, és mondja, h akkor 1 hónap múlva menjek legközelebb (ez a magánrendelője, ahol az uh is van). Szóval ezért lehet, h valaki havonta jár, valaki meg csak amikor a lényeges vizsgálatok miatt időszerű... :)

Kép
Kép
agiboldi
 
 


Értem:)

Mert én tényleg magánrendelőbe járok és minden hónapba megyek 20.a körül, de mondjuk én már ugy megszoktam, hogy már alig várom mindig hogy mehessek, nem is bírnám ki nélküle :D

KépKép
KépKép
akíra
 
 


Sziasztok!

Gyorsan dobok egy pocifotót, aztán megyek pihizni!
Jóéjt!

Kép
Vendég
 


Barbus
Neked is szép a pocakod :D

Jó éjszakát!

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó
 
 


Szep jo reggelt!

Akira! nezd csak mit talaltam neked!!! :)
http://www.szuleteshete.hu/cikk.php?id=97&cid=48605

Egyebkent meg mindenkinek ajanlom a www.szuleteshete.hu -t. jo kis weboldal. En kulonosen a szulestorteneteket szeretem (http://www.szuleteshete.hu/index.php?id=48) meg jo mazsolazgatni rajta...

Nincs kedvem dolgozni. 9-re megyek jogara, ennek legalabb orulhetek...
kami
 
 


Barbus tényleg szép a pocakod, jó látni a babócák növekedését :)
Szerencsés vagy, hogy csak a hasadat növeszted és mást nem...hát jó lenne ha az ilyen kismamák megosztanák velem is a titkukat :roll:

Kami, köszönöm szépen, gyorsan be is másoltam a fontos dokumentumok közé, a végén ezek között majd csak bogarásznom kell és akkor talán fel tudok készülni mindenre...
Lassan akkor már el kell kezdened összekészíteni a kis korházi bőröndöd.

A baba dolgait ruháit ki mikor kezdi el összerakni meg kimosni meg vasalni meg iyenek? Gondolom azért még korai lenne, de nem igen tudom, hogy mikor ajánlatos :roll:

Erre valami jó cikk? :lol:

KépKép
KépKép
akíra
 
 


Szia Akira,
Cikk nincs, de en mar mindezzel kesz vagyok: babarucik kimosva, kivasalva es meret szerint bepakolva a babakomodba :) Jatekok kimosva szinten. Megvan mindene a korhazra. Mar csak az en dolgaimat kell osszeszedegetni...
kami
 
 


Agiloldi, ezt meg neked ajanlom a figyelmedbe!!!
http://www.szuleteshete.hu/cikk.php?id=48&cid=48953 Megegyszer mondom: Klinikat Debiben messze elkerulni! :D
kami
 
 


Hát Kami le a kalappal előtted :)

Lehet nekem is neki kéne álnom? :)

Mert mondjuk én ugy terveztem, hogy majd januárba neki állok megcsinálni, de lehet igazad van és elkezdem már most, ami meg még jön hozzá azt meg majd utólag berakom :)

KépKép
KépKép
akíra
 
 


Szia Akira!
En oszinten szolva az utolso 2 honappal mint szabadidovel nem szamolok. Tortenhet akarmi. Addigra mindennel el szeretnek keszulni. Cuccot mielobb osszekeszitem, hogy ha menni kell a korhazba, csak felkapjam az ajtoban es mar mehessek is. Babonas aztan nem vagyok egy cseppet sem...

Viszont lanyok... szegyellem, illetve nem is ertem, mi utott belem, de ma reggel ugy keltem fol, hogy megnezem magamnak a Nyiro Gyula korhazat is (ez az egyik nekem a 3-bol). Pl oda fogok jarni terheselokeszitore. Marcsak azert is, mert itt van 10 percre vilivel. Kocsival 5 perc. Max. A szobakat mar megerdeklodtem, MINDEN szoba rooming-in, azaz bent ejszakazhat a gyerek, ha fizetos, ha nem. Nem fizetosben van 4-6-3 agyas, az 1 agyas fizetos, annak nemtom meg a dijat. Van szuleselokeszito apunak-anyunak, 2 alkalmas, a ket alkalom a szuloknek osszesen 3,500 Ft volt januarban (Babanet Nyiro Gyula forumon talaltam meg az infot). B tervnek jo lesz, aztan ki tudja: meg a vegen az is lehet, hogy ott szulok... Bar Tiba dokirol nem szivesen mondanek le, de amugy sincs arra garancia hogy epp bent lesz, mikor ramjon a szulhetnek: siel, nyaral, konferencian van, beteg, mittudomen... meglatjuk. De megnyugtato, hogy van B terv... A szulesi tanfolyamon meg jol megnezem magamnak a dokikat meg a szulesznoket... hatha meg szimpik is...

Ejszaka a babam meg se allt, ugy toporgott a hasamban. Es azota is. Es asszem megsem megyek jogara, mert elegge szedulok. Meg hanyingerem is van. Teny, hogy jo koran bereggeliztem... Zsebibaba meg megjobban beizgult tole. Nagyon sokat forgolodott ejjel, en nemtom, bujocskazott, vagy fogocskazott a koldokzsinorral, vagy micsinalt, de egyszeruen alig tudtam valamit aludni... Akkor kezdtem a Nyiron is agyalni...

Most kicsit melabus vagyok, de leginkabb k...almos. Indulok lassan... kesobb jelentkezem! Nektek szep reggelt, jo keszulodest...
kami
 
 


Hát igen Kami lehet benne valami, hogy az utolsó két hónappal nem kell számolni, mert hát ugye ki tudja, ugyhogy azt hiszem rád fogok hallgatni és lassan nekiállok a dolgoknak :)

Bár nekem van egy olyan megérzésem, hogy az én tüncikém tovább benn fog maradni mint kellene neki, akkor is ha én ezt nem akarom annyira :D
Én is meg apukája is két héttel tovább benn voltunk a mamink pocijába, a mi kis szemünk fénye miért is tenne másképp :D
Meg hát szerintem kicsit lassan halad előre a drágaság ugyhogy kelleni fog neki az a további bentlét...
Na persze ez az én megérzésem, okfejtésem, aztán majd meglássuk :D

Szerintem körül is kell nézni a többi lehetséges korházba is, én is ezt teszem, de sajna nekem nem ilyen jók a hírek mint neked, nekem mindkét korház ami elvileg szóba jöhet az maga a gyerekellenesség, szóval nem szívesen mennék oda, a harmadik korházat meg nem is tudom, hogy melyik lehet nekem...
Ennek majd még utána kell járnom...

KépKép
KépKép
akíra
 
 


Allitolag az ANTSZ dolgozik a korhazbesorolasokon lakhely szerint. Jan 1-re biztos el is keszulnek vele...
kami
 
 


Sziasztok!
Kami,
Úgy látszik valami front van, mert én sem nagyon tudtam aludni annyira mozgolódott Babó egész éjjel.
Ha tényleg megnézed a Nyírőt az infók engem is érdekelnének, mert nekem is itt van 10 percre. Bár én nem sok jót hallottam eddig róla.

Barbi,
Nagyon szépen nő a pocid :)

Hát lányok én úgy látszik nagyon le vagyok maradva. A babakocsin és egy pléden kívül még semmit nem vettünk Babónak. Lassan bele kéne húznunk.

Móni

Kép
móni23
 
 


Sziasztok!

Kami
Az én barátnőm tavaly a Nyírőben szült és sajna nincs jó véleménye a kórházról,de viszont az orvosához ragaszkodik,vele meg volt-van-elégedve.

Én megyek a jövő héten a Szabolcsba vérvételre és akkor szétnézek a szülészeten is,hogy milyen.Ja a Szabolcs volt régen a HIETE,lehet ezért nem találtad a múltkor.
Vendég
 


Sziasztok!

Nem tudom, mi lehetett éjjel, de nálunk is nagy mozgolódás volt! :shock:

A Nyírő lesz azt hiszem a 3. kórház nekem is, engem is érdekel ha van több infó róla, bár sajna én sem sok jót hallottam... :( Egyébként majd az lesz a mérvadó, hogy hivatalosan hova leszünk besorolva, mert nem biztos, hogy a mi logikánk szerint megy majd ez az egész!

Móni! Nekünk is csak a babakocsi van meg, meg egy-két ruci és kész! A bútort is csak jövő hónapban rendeljük meg, ami januárban jön meg, de szerintem semmiről nem vagyunk lemaradva :D Én majd értelemszerűen csak a bútor megjövetele után fogok baba rucit mosni-vasalni, addig nem tudom rendesen elpakolni. Szerintem a többi cuccot elkezdjük decemberben beszerezni, de nem akarok mindent, csak szép lassan, átgondoltan :D Azért van még idő! Az utsó 2 hónap nekünk csak január végén - február elején kezdődik majd :D
Vendég
 


Barbi,
Most akkor megnyugodtam, hogy nem vagyunk lemaradva. A pelenkázót mi asztalossal akarjuk csináltatni, mert nem találtunk nekünk megfelelőt, így arra már jövőhéten kérünk ajánlatot, mert ahogy az asztalosokat ismerem nem kapkodják el a munkát.
Erre a besorolásra én is kíváncsi leszek. Különben elgondolkoztam azon amit a múltkor írtál, hogy csak az állandó lakcím számít. A barátnőm albérletben lakik itt Pesten és oda nem tudott állandóra bejelentkezni, szóval mi van azokkal, akik albiban laknak, de amúgy vidéki címük van, azok menjenek haza szülni?

Kép
móni23
 
 


Na Móni, hát ebbe egyet kell hogy értsek veled, én is asztalossal csináltatom, mert a férjem asztalos, tehát nálunk mindent ő csinál az ágyon kívül, de nem kapkodja el ő se :D

Szóval nálam jobban senki se tudja milyen nehéz az asztalosné élete :D
De decemberbe nekiáll ő is megcsinálni mindent, mi már kinéztük milyen legyen már csak meg kell csinálni, ugyhogy a terv legalább megvan :D

Nem vagytok ám elkésve, még nekem sincs meg minden, bár jópár dolgot megvettünk már, meg megyünk még vállogatni egyik barátnőmhöz decemberbe, és majd csak akkor fog nekem is összeállni a kép, hogy mit kell még megvenni, mi hiányzik :)

Én is elkezdtem gondolkozni rajta, hogy melyik is a három legközelbbi korház, de ha ezt tudatják velünk, akkor nem töröm rajta magam, hogy megtudjam :D
Majd megmondják ők időbe, de remélem azért el tudom intézni, hogy maradhasson az eredeti terv és ott szülessen ahol én akarom :)

KépKép
KépKép
akíra
 
 


Szasztok. Maratoni miting utan ismet itt.

En csak a fekete Angyalt hallottam a Nyirovel kapcsolatban... De hatha az nem altalanos. Elmegyek majd szemelyesen, szetnezek, beszelek szulesznokkel, aztan meglatjuk. Valami Szakonyit (ottani Tiba) nagyon dicsert valaki a Nyiro Gyula topicban... meg egy dokinocit is...

Most megyek ebedelni, mert ehen halok es mellesleg a gyerekem ugrokotelezik a koldokzsinorral... Meg jovok!!!
kami
 
 


Akíra,
De jó lenne, ha az én párom is megtudná csinálni.
Így, hogy a párod csinálja a saját gyerekének a bútorokat biztosan azok lesznek a leggyönyörűbbek.

Kami,
Mi finomat ettél ebédre?
Én ugyan a meddőségiben dolgozó egyik szülész-nőgyógyászról hallottam, hogy nagyon pénzéhes és egy csomó fölösleges beavatkozást csinált. Azt nem tudom, hogy ő szüléseket is szokott-e levezetni.

Kép
móni23
 
 


Sziasztok!

Hát nekem fogalmam nincs, hogy az I. kerületben melyik kórházak jöhetnek szóba. Az egyik a János, gondolom... de tippem sincs, a másik kettő mi lehet. Van valakinek ötlete? Kútvölgyi??? Arról se hallottam sok jót.

Nekem mostanában újra elkezdett fájni a medencém. :( A szeméremcsontnál meg hátul a farokcsontnál... elég nehézkes így a járkálás meg a gyerekcipelés... felkelésnél meg már úgy érzem magam, mint a saját öreganyám.

De legalább már majdnem itt a harmadik harmad. :roll:

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica
 
 


Sziasztok.

Moni: Hat oszinten szolva hazarohantunk a parommal, letettuk a frissen teligumizott kocsit es otthon ebedeltem. Gyorsan osszeutottem egy kukoricasalit (imadom), meg utana ettem egy burkiflit, sot a parom letett az asztalomra egy finom csokiroladot is mire visszaertem az irodaba a postarol.

Az a meddos doki meg mar nincs ott, meg emlekszem is, hogy nemreg tele volt a hirrel a tv, link: http://index.hu/politika/belfold/vattila4891/ Epp most nezegettem a Nyir Gyulas meddosegis forumot is... volt, aki elegedett volt, de joreszt errol a botranyrol ment a forum...

Roki, nekem elol-alul faj a puncogom neha, meg a keresztcsontom is, ha puhan ulok (pl agyon). Ha szeken ulok, pl bent az irodaban, azzal nincs bajom. De ha otthon az agyon ulok sokat, utana rossz a mozgas! Tudod, hogy a gyerekeink mar kb 1 kilosak??? :)
kami
 
 


Sziasztok! Ne haragudjatok, tudom nagyon eltűntem, de remélem azért még visszafogadtok :wink: Sajnos az utóbbi időben nem jutottam nethez.2 napja meg csak visszaolvasom a sok-sok hozzászólást, de még mindig csak a 37. oldalon tartok.Remélem egy pár nap és utolérlek titeket.
Rólunk: remekül megvagyunk, Csenge - merthogy kisleány - rengeteget mocorog. Kedvencem az, amikor kidugja valamelyik részét -mert azt nem tudom beazonosítani - és a pukli átvándorol a hasamon.Néha még meg is tudja rázni a hasamat :D
A jövő héten megyek reggelizős cukor-tesztre.Egy kicsit izgulok, de csak nem lesz semmi galiba.
Na megyek, tovább olvasgatok. Addig is minden jót minden pocakosnak :)

Kép
Kép
deako
 
 


Bocsi, nem tudom miért írja azt, hogy szept.29-én küldtem az előző hsz-t, amikor ma nov.16. van, mikoris mi betöltöttük a 27. hetet. Ezt azért is írtam, mert nem látom a vonalzókat!! Biztos én vagyok már megint béndzsó... na pá

Kép
Kép
deako
 
 


27+3 vagy a vonalzon, Deako! Szoval te szulsz - elvileg - a leghamarabb :)
kami
 
 


Na én megyek! Kellemes hétvégét nektek!
Megyünk haza a szüleimhez és csak vasárnap este jövünk vissza.

Móni

Kép
móni23
 
 


A vonalzó az utolsó mensi szerint készült, de a dokim valahogy fiatalabbnak mond - hát nem kedves?VÉgülis mindegy.
Cuccok: szerencsére mi már kaptunk egy csomót: kiságyat, hordozót, mózest, s lehet, hogy babakocsit is kapunk.Így csak a pelenkázót kell megoldani, s ez nagy könnyebbség. Karácsonyig szeretném, ha már a dolgok nagyja meglenne, s jövőre már csak pár apróság maradna.Decemberre terveztem a szekrények eltologatását a nappaliba, vagyis a gyerekkuckó kialakítását (persze konkrétan nem én fogom emelgetni a bútorokat :lol:)
Ez a hülyeség a "csak a 3 legközelebbi kórházba mehetek szülni" azért egy kicsit kiborít.Nekem ugyan közel van az István kh, de már a IX. kerületbe esik, én pedig a VIII-ban lakom.Na mindegy, két hét múlva kifaggatom a dokimat.
További szép estét!

Kép
Kép
deako
 
 


Sziasztok!

Megjártuk a dokit. Minden rendben pocaklakóval is méhszájjal is :wink:
Esztike változatlanul 1 héttel nagyobbacska, szépen felénk fordult megmutatta az arcocskáját :D Adri nagyon élvezte. a dokim mindent megmutatot neki :wink:

kórház még mindíg nem dőlt el mikor szűnik meg nálunk a szülészet. az biztos, hogy mindent megcsinálnak majd helyben nst-t, uh-okat, csaqk lehet, hogy szülni kell máshová menni :shock: viszont oda megy félállásba a dokim, szóval mindenképp fogok tudni nála szülni. :D

Egy kis kedvderítő olvasnivaló így estére :wink:
http://www.babaszoba.hu/forums/topic?tid=1586221

Jó éjszakát mindenkinek:Gabi

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó
 
 


Van egy jo hirem, Kismamik: PENTEK VAN! Ez persze csak annak jo hir, aki dolgozik - de annak nagyon :) Nekem pl :) Meg ket het (telelg csak ketto, ezuttal nem szamoltam el :)) es bucsut intek a kollegaknak meg a benti problemaknak es itthon maradok Zsebibabaval... Olyan furcsa...

Almomban Zsebike mar 2-3 eves fiucska volt :) Szoke meghozza... Ejszaka csak 1 orat nem tudtam aludni az ugrandozasatol, ami istenes a tegnapelotti 4 orahoz kepest...
kami
 
 


Kami,
megint hétfordulónk van! gratula a 26 héthez :D

Rokica, amikor az apaságit megy elintézni az ember, akkor azt mondták, h a terhességi könyvön kívül még az orvostól is kell igazolás a szülés várható időpontjáról (bár ez szerintem a terhességi könyvből kiderül), és a fogantatás feltételezett időpontjáról. Ilyen is volt nektek? Ez csak egy fecni, amit a doki aláír, vagy valami újabb formanyomtatvány vajon? :?

Kép
Kép
agiboldi
 
 


Szia Agiboldi,
Ez szerintem hulyeseg. En beszeltem veluk telon es csak terheskonyv kell, doki igazolas nem! En azert elviszem az egesz babas mappamat persze, az nem art, de ennyi. A korhaznak kell a keruletet megadni, ahol varhatoan szulni fogsz. nekem ezt mondtak, es nagyon segitokesz volt a csaj es bobeszedu, mondom meg arra is figyelmeztetett, hogy a zaradekolt (vagy milyen) hazassagi anyakonyvi kivonatot szemelyi igazolvany celjabol kerjem, mert ugy illetekmnentes. Tok magatol figyelmeztetett!!!
kami
 
 


Ági,

Valami rémlik, hogy egy ilyen papírt kellett kérni a dokitól, és az is, hogy a terheskönyvet kifejezetten nem fogadták el. De nem volt egy nagy dolog, nekem mindig ad valami nyomtatott papírt a doki hogy milyen vizsgálatokat végzett, ő tudta miről van szó, és egyszerűen nyomtatott egy egysoros valamit hogy igazolja a terhességet és a kiírás dátumát.


Képzeljétek,

Ma összeszedtem a bátorságom és felhívtam Geréb Ágit (az egyetlen szülész aki otthonszüléseket kísér) hogy érdeklődjek nála hogy mi merre meddig. Zsuzsával 36. héten próbáltam átmenni hozzá, akkor már nem vállalt el, mert van egy egyhetes tanfolyam az otthonszülésről amit kötelező kijárni előtte, és már lecsúsztam róla. Most december 1-én lesz a következő információs est, és az utána következő hét a tanfolyam. Elmegyünk informálódni, és ha szimpatikus, akkor én lehet váltok inkább mint hogy találgassam melyik kórházba menjek ügyeletes orvoshoz szülni. Kérdeztem, hogy csak otthonszüléseket vállal, és mondta, hogy már újra működik a születésház, tehát oda is lehet menni. Ez nekem jó, mert engem feszélyez, hogy a szomszéd néni vajon mit hall.

Majd beszámolok, milyen volt az információs est. Gondolom akkor válaszolnak egy csomó kérdésemre, pl hogy a terhesgondozást hivatalosan akkor ki végzi, merthogy a papírok ugye kellenek a támogatások igényléséhez. Meg ilyenek.

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica
 
 


Halihó!


Úgy tűnik, mindenki megkezdte a hétvégét....azért megírom, hogy tegnap átadták nekem a helyet a buszon!!! :D :D Ezek szerint már nem csak én látom a pocimat! :lol: Teljesen meg voltam lepve, mert leghátul álltam, az ajtóval szemben, háttal az ülőknek, szóval egyáltalán nem nyomultam az ülőhelyre, és mégis....ez azért tök jó érzés. Mármint, hogy még vannak normális emberek. Persze mondanom sem kell, hogy hölgy volt az illető, három szatyorral (szegény!) a vele szemben ülő srác pedig csak igyekezett nem észrevenni, hogy mi zajlik körülötte....Sajna a következő busz ajtajában egy fiatal csaj nyomott odébb, hogy biztosan legyen helye, szóval nem állíthatom, hogy minden nőnemű lény egyformán empatikus....vagy mégsem látszik annyira a pocim? :roll:

Ma voltunk az aktuális orvosi vizsgálaton is, de nem volt semmi izgi. Kaptam beutalót én is a vércukorszint mérésre, és megállapították, hogy "betonkemény a méhszáj", szóval minden ok.

Ja, és a legfontosabb: ma van a Gergő névnapja!!! :lol: :lol:
+ mától már 23. hét van!

Nagyon gyorsan megy az idő! Ha minden igaz, már csak 5 hetet dolgozom!!!

Benéztem més fórumokba is, volt amiben 30. hét körüli kismamák beszélgettek, hogy most már elkezdhetnek-e vásárolni vagy még várjanak egy kicsit!?! Teljesen meg voltam döbbenve, mert mi már megvettünk elég sok mindent, meg ahogy olvastam ti is, és egyszerűen nem értem, hogy mire várnak! Decemberben, a karácsonyi tömegben akarják elkezdeni a vásárlást? Na mindegy, végül is nem az én problémám.
Erről jut eszembe, volt esetleg vki a Mária Bababoltban a Visegrádi utcában? Ha igen akkor írjatok róla néhány szót, hogy érdemes-e oda elzarándokolnom! Köszi!


Szép hétvégét mindenkinek!
Vendég
 


Pann:

Egy szóval: igen! A Mária Nagykernek nagyon jó árai vannak, és jó a választék is. ELőre megrendelheted amit akarsz a weblapon és akár házhozszállítják, akár bemész érte. Vagy egyszerűen csak bemész. A weblap www.bebibolt.hu

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica
 
 


Úh, úh Roki! Most olvastam, amit írtál. Olyan szívesen szülnék én is itthon, de nekünk ráadásul az apósom a szomszéd... :? Persze nem ez a legfőbb ellenérv, hanem az, hogy még sohasem szültem, így fogalmam sincs milyen lesz, mire készüljek. Ha jól emlékszem, első szülés esetén nem is javasolják az otthonszülést....
A születésház miben különbözik egy kórháztól? Miért jobb? Teljesen természetes úton zajlanak a szülések? Komplikáció esetén onnan is kórházba kell menni?
Vendég
 


Sziasztok!
Elég nagy volt ma itt a csend :wink:

Pann
így pocakon belül is boldog névnapot Gergőnek :D
Kép

Rókica
bátor nő vagy :wink: Én pont a múltkor beszéltem erről a párommal, hogy nekem biztonsági érzést ad a kórház, ezért nem választanám ezt a lehetőséget. Jó nálam valószínűleg ehhez hozzájárulnak az előzmények is :shock:

Vásárlás, nekünk nem kell sok minden. Babakocsit decemberben tervezzük megvenni, utána már csak olyan apróságok kellenek, vízhőmérő, baba hajkefe, cumi, cumisüveg,
Inkább magamnak kell még egy-két dolog.
A kisruhákat ünnepek körül tervezem kimosni-kivasalni, akkor elvileg több időm lesz. :wink:

Ma megkaptam a cukor-eredményt
éhgyomri 4,6
120 perces 5,5 lett,
Voltam a belgyógyásznál is. Szerinte vizesedik a lábam, hááát én akárhogy nézem magamnak nem tapasztalom :oops:

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?