Halihó!
Úgy tűnik, mindenki megkezdte a hétvégét....azért megírom, hogy tegnap átadták nekem a helyet a buszon!!!
Ezek szerint már nem csak én látom a pocimat!
Teljesen meg voltam lepve, mert leghátul álltam, az ajtóval szemben, háttal az ülőknek, szóval egyáltalán nem nyomultam az ülőhelyre, és mégis....ez azért tök jó érzés. Mármint, hogy még vannak normális emberek. Persze mondanom sem kell, hogy hölgy volt az illető, három szatyorral (szegény!) a vele szemben ülő srác pedig csak igyekezett nem észrevenni, hogy mi zajlik körülötte....Sajna a következő busz ajtajában egy fiatal csaj nyomott odébb, hogy biztosan legyen helye, szóval nem állíthatom, hogy minden nőnemű lény egyformán empatikus....vagy mégsem látszik annyira a pocim?
Ma voltunk az aktuális orvosi vizsgálaton is, de nem volt semmi izgi. Kaptam beutalót én is a vércukorszint mérésre, és megállapították, hogy "betonkemény a méhszáj", szóval minden ok.
Ja, és a legfontosabb: ma van a Gergő névnapja!!!
+ mától már 23. hét van!
Nagyon gyorsan megy az idő! Ha minden igaz, már csak 5 hetet dolgozom!!!
Benéztem més fórumokba is, volt amiben 30. hét körüli kismamák beszélgettek, hogy most már elkezdhetnek-e vásárolni vagy még várjanak egy kicsit!?! Teljesen meg voltam döbbenve, mert mi már megvettünk elég sok mindent, meg ahogy olvastam ti is, és egyszerűen nem értem, hogy mire várnak! Decemberben, a karácsonyi tömegben akarják elkezdeni a vásárlást? Na mindegy, végül is nem az én problémám.
Erről jut eszembe, volt esetleg vki a Mária Bababoltban a Visegrádi utcában? Ha igen akkor írjatok róla néhány szót, hogy érdemes-e oda elzarándokolnom! Köszi!
Szép hétvégét mindenkinek!