Sziasztok!
Na én már nagyon finishelős hangulatban vagyok.
Holnaptól akár jöhetne is
Anyu elment most boltba, holnap megy haza, akkor talán többet tudok jönni. MOst egy hétig volt, nem szokott eddig lenni, szerintem azt hitte, hogy megszülök most.
Igaz egy hét nem sok, meg sokat játszott Gergővel, meg segített, de egy kicsit már elég. Hát anyóst meg nem bírnám ennyi ideig sem.
Mi úgy beszéltük meg, hogy kórházba jöjjenek meglátogatni (ami ugye max. 20 perc, többet nem nagyon lesznek), majd két-három hét után jöhetnek látogatni. Segítséget nem szeretnék kérni, mármintolyat, hogy ittalszanak, mert sokkal rosszabb lenne nekem. Egyrészt nem lennék olyan felszabadult, mert azért próbálnék viselkedni. Pl Gergővel sokat voltam félpucéron, mert egyrészt ez volt a legjobb a cicire, meg a picit is sokat fektettem magamra. Meg jó volt így bebújni az ágyba és együtt szunyókálni. Namost ezt anyós-após de még saját szülő előtt sem tenném fesztelenül.
Rena: Tudod mi a jó még a szülési fájdalomban? Persze a jó idézőjelben.
Hogy amikor fájásszünet van, akkor tényleg nem fáj!!! Nem tompul, nem enyhül a fájdalom, hanem tényleg nincs. A kitolás már más, de ott meg tudod, hogy pár perc és jön a fej meg a nagy gluggy (a teste
) és kész. Persze ez csak a saját példám. Én végig ültem vajúdás alatt, feküdni nekem sem volt jó. És nem tudom neked mennyire segít, de nekem nagyon sokat segített, hogy a dokim mondta, hogy már csak ennyi, már csak fél óra..stb.. folyamatosan dícsért, nem ordított, sokat bíztatott. Nekem ez nagyon sokat jelentett.
Ja, még kakatémához: nekem is úgy indult a szülésem, hogy szó szerint kif.stam mindent. Azért jól ki van találva ez a természet
Egyébként lehet előtte még eszedbe jut, de higyjétek el, ott már abszolut nincs szégyenérzet.
Na, most már frankón keményedek, úgyhogy még iszok egy magnéziumot, de holnap már átváltok málnalevélre
Megyek le is dőlök.
Ja, és tud valaki valamilyen hivatalos állásfoglalást, hogy most akkor mi van ezzel a vírussal? Mi van ha az én kórházamban is lesz? Azért apuka bejöhet velem szülni? Mert a látogatók nem érdekelnek, csak apa jelenléte a szülés alatt. meg egyáltalán ha zárlat van, akkkor lehet ott szülni, vagy máshová kell mennem??
Na pussz.
cic