Bringa,
remenykedj, hogy 3 honaposan elmulik a hasfajasa, biztos sokat javit majd a helyzeten. MAr nem sok van addig, fel labon is..
Aztan az is jo, amit Csics irt, hogy az apja altassa. Ha nalam volt a gyerkoc, mindig enni akart, apjan nem. Esetleg adhatsz neki valami anyaszagut, valaki irta nemreg, hogy nala az valt be.
Hason probaltad altatni? Sok baba ugy szeret aludni. Es mikor melyen alszik, megforditod. Uez forditva is mukodik, anno sokszor volt, hogy Reka felsirt ejjel, bementem, egy hatarozott mozdulattal, nema csendben megforditottam, es aludt tovabb. Ugye Sasha, neha mukodik?
Van ismeros, aki komolyzenere altatta a fiat, igaz, mar az anyamehben szokta a gyerkoc
Hogy nalunk hogy alakult? Eloszor keson furdettunk, ugy 10 fele, gondolvan, furdes utan jobban alszik, mi is akkor alszunk el, igy praktikus. Ekkor 3 orankent kelt ejjel is, es az ejfel utani szopi volt a horror, akkor nem akart visszaaludni. Aztan a kotelezo csiposzuresen osszefutottam azzal a ciganylannyal, akivel egyszerre szultem, es o mondta, miert nem furdetem korabban? Igy attertunk a 7 orasi furdesre, utana szopi, 8tol alvas, ekkor aludt utana kb. ejfelig, en meg raszoktam a 9 orai elalvasra
Ez ment ugy 2 honapos koraig. Aztan magatol kihagyta az ejfeli szopit, csak 3 korul evett, aztan szo nelkul elaludt. Viszont gyakran a hajnali 6 orasi szopinal ugy dontott, hogy vege az alvasnap, indul a nap. Na ez volt a halalom, a korai keles
Aztan ugy 3 honapos mult egy hettel kb, amikor kimaradt a hajnali 3 orai szopi is, alvas reggel 1/2 hatig, 6ig. Es szinten indult a nap. Es most kb. 2 hete, azaz ugy 4 honapos kora ota esti szopi utan nincs elalvas, csak 10 korul, reggel 1/2 6kor kajcsi, es visszaalvas 1/2 9-1/2 10ig is akar
De mindezt magatol alakitotta. Szerintem amivel tudsz alakitani rajta, az a levegon valo seta idozitese, mert akkor sokat es melyen alszanak, aztan a furdes, meg az elotte valo jatszas /aptyaval, jo esetben
/ idopontja. Ezekkel lehet tologatni esetleg.
Lanyok, Ti vezettek valamifele naplot? Most gondoltam ra, hogy olyan jo lenne. Alig emlekszem mar erre az alvas-dologra is, ugy kellett osszevadasznom emlekeket. Meg jo lenne leirni, mikor nevetett eloszor, mikor fordul, ilyesmi. Hatha egyszer majd O is elolvassa.
Az esetleges hibakert bocsi, de a szamitogep a babaszobaban van, es igyekeztem oly halkan utni a billentyuket, hogy nemelyiket le sem utottem valszin
Nyugodalmas joejszakat:
-Afonya